Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Jongen Van De Voetbalclub

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Gerben mijn zeventienjarige zoon is een fanatieke voetballer die hoopt ooit nog eens ontdekt te worden door een grote club, maar voorlopig sport hij nog met veel plezier en energie bij onze plaatselijke voetbalclub in de regio Zuid Holland. Ik sta wel achter zijn sportieve ambities zolang het maar niet ten kosten gaat van zijn schoolresultaten. De laatste twee jaar woon ik alleen met mijn zoon en dat beval mij nog steeds prima zonder een egoïstische man om mij heen die toch alleen maar voor zichzelf leefde en het altijd druk met zijn carrière. Natuurlijk mis ik ook weleens de aandacht, warmte en liefde van een lieve man om mij heen, maar daarvan was de laatste in ons huwelijk van 18 jaar toch al geen spraken meer van, van de zijde van mijn ex. Achteraf hadden wij nooit moeten trouwen en zijn wij altijd twee vreemden voor elkaar gebleven, maar toen ik op 20 jarige leeftijd per ongeluk zwanger raakte, was trouwen een vanzelfsprekendheid voor onze ouders. Ik beviel van Gerben een week nadat ik 21 jaar was geworden en heb feitelijk daarna ook heel mijn leven op mijn zoon gericht, diep in mijn hart wist ik toen al dat het ooit stuk zou lopen met mijn ex.

Ik ben nu 40 jaar en de afgelopen twee jaar voel het voor mij als een bevrijding en nieuw zelfstandig leven samen met Gerben, soms ben ik vader en moeder tegelijk in huis en langs het voetbalveld als ik mijn zoon staat aan te moedigen,maar dat vind ik helemaal niet erg alhoewel ik zelf niet zo fanatiek ben als Gerben en de andere vaders die meestal zaterdags hun zoon staan aan te moedigen langs het veld. Ik ontmoet er ook veel andere mensen, met de een heb je wat meer contact als met de ander, maar toch kan ik er van genieten om in deze sportwereld verschillende mensen te ontmoeten en een praatje mee te maken. Ik rij ook af en toen de hele regio door in mijn auto met Gerben en zijn voetbalvrienden naar uitwedstrijden, wat ook wel weer gezellig is. Die jonge knullen zeggen van alles en noemen mij hun voetbal moeder, ze dolle ook wel met mij en zeggen altijd het maar niet te begrijpen waarom ik geen man in mijn leven heb. In hun ogen ben ik een mooie vrouw met een jeugdige uitstraling die aan elke vinger een man kan krijgen, ik lach er maar om en vind het natuurlijk best weleens strelend om zulke leuke complimentjes te krijgen. Ik kan er verder niets mee, de meeste van die jongens zijn net als Gerben in de pubertijd en allemaal in de leeftijd van 16 tot 19 jaar, die hebben natuurlijk hele andere gedachten over het leven, wat zij nog moeten ontdekken.

Ik vang natuurlijk ook weleens wat op langs de voetbalvelden of daarna in de kantine, zo hoorde ik Teun en schoolvriend en teamspeler van mijn zoon een paar maanden geleden tegen een andere jongen zeggen ik de kantine, die Ria (dat ben ik dus) de moeder van Gerben vind ik een geil wijf joh, die heb geen man en zou ik weleens mee willen neuken. Ik schrok er van en ben van het tafeltje weggegaan waar ik zat toen ik hem dat hoorde zeggen, Teun kom ook bij ons thuis en zoiets had ik helemaal niet van hem verwacht. Ik weet heus wel dat de jongens onder elkaar stoere praatjes hebben over meiden en zo, dat doet mijn zoon ook, ik zie Gerben ook wel steeds volwassene worden en fysiek veranderen van een jongen in een jonge vent, maar dat Teun die een jaar ouder is als Gerben zo over mij sprak of dacht, dat wist ik niet. Mijn zoon loop ook weleens even bloot door ons huis, hetzij hij naar de badkamer gaat of hij zich net heeft uitgekleed om te gaan slapen, dan zie ik hem ook naakt, maar ik heb daar nog nooit enige opwinding bij gekregen en daarbij aan seks gedacht. Gerben weet ook wel hoe ik er in mijn blootje uitzie en heeft daar, althans naar mij toe, nog nooit een opmerking over gemaakt. Ik probeerde er maar niet meer aan te denken daarna wat ik Teun had horen zeggen tegen een andere jongen, die ik verder ook niet kenden. Ook tegen mijn zoon heb ik er toen niets over gezegd en liet het er maar bij. Er kwamen daarna toch momenten dat ik er weer even aan moest denken, bijvoorbeeld de keer daarna toen Teun bij ons aankwam om samen met Gerben op zijn kamer een computerspel te spelen, dan zag ik hem en moest er aan denken.

Wat beweeg zo knul vroeg ik mezelf af, meiden zat in zijn eigen leeftijd en het was een leuke jongen om te zien, ik vond hem verder ook altijd beleeft en hij zag er verzorgd uit. Er kwamen momenten dat ik even met hem sprak als hij bij ons thuis was, dat ik dacht aan zijn ogen te zien, sta jij je nu af te vragen welke kleur mijn lingerie is onder mijn kleding? Nergens op gebaseerd natuurlijk mijn eigen gedachten, want hij zei of deed niets vreemds op die momenten in mijn richting. Het kwam allemaal natuurlijk nadat ik Teun over mij had horen praten, het woord neuken had uitgesproken en ik al een paar jaar geen seks meer had gehad met mijn ex en de afgelopen tijd dat ik alleen was. Die avond toen ik meende wat in Teun,s ogen te hebben gezien, lag ik in mijn bed en sloegen mijn gedachte een beetje op hol, zou ik toch niet wat meer open moeten gaan staan voor een man dacht ik, ik wuifde alles nog steeds maar lachen van mij af als ik een beetje te veel aandacht van een man kreeg of voor een drankje werd uitgenodigd. Ik deed dit ook wel uit een stukje zelfbescherming en ook voor mijn zoon, ik had vriendinnen en kennissen die het hiermee niet zo nauw namen en regelmatig mannen mee naar hun huis namen voor een avondje seks, ook wel getrouwde vrouwen die ik kon en waarvan ik wist of hoorde dat zij stiekem vreemd gingen. Ik hoefde niet vreemd te gaan want er was geen man in mijn leven, maar ik wilde nooit geen seks,alleen maar om de seks met zomaar een man die ik amper kon, dat is (was)nooit iets voor mij. Ik was al jaren seksueel geblokkeerd in mijn hoofd dat ik mijn seksuele gevoelens kon uitschakelen, zelfs aan zelfbevrediging had ik nooit gedaan.

Ik heb altijd met een slipje aan geslapen, die avond deed ik mijn slipje uit en begon ik mezelf toch een beetje opgewonden ergens diep in mijn gevoel,mezelf tussen mijn benen te strelen. Het voelde best wel lekker aan toen ik langzaam strelend over mijn klitje, mijn knopje voelde groeien. Ik weet nog dat ik mezelf niet helemaal vrij voelde in mijn eigen bed, Gerben lag op dat moment allang te slapen in zijn eigen kamer, en toch hield ik mijn gesloten slaapkamerdeur in de gaten, ik wilde er niet aan denken dat mijn zoon mij zo zou zien. Ik durfde om deze reden ook niet mijn dekbed open te slaan en kon mezelf niet helemaal laten gaan, ik had mijn dekbed dan ook over mijn lichaam bedekt toen ik mezelf begon te vingeren. Ik was zeker niet echt vochtig toen ik dat bij mezelf deed, ik voelde wel in mijn lichaam mijn opwinding toenemen en mijn tepels werden stijf, maar toch bleef ik vrij droog. Omdat dit niet lekker aanvoelde heb ik mijn vinger er weer uitgehaald en ben ik verder gegaan met het strelen van mijn klitje, wat wel lekker was en ik ben toen net zolang doorgegaan tot dat ik een licht orgasme voelde komen. Niet heel sterk, maar het voelde toch wel een beetje bevredigend aan. Vanaf die avond heb ik tot nu toe nooit meer met een slipje aan geslapen en heb ik mezelf de andere dag sinds jaren onder de douche weer eens helemaal glad geschoren, mijn schaamhaar had mij ook geïrriteerd toen ik dit met mezelf had gedaan. Daarna begon ik weer over seks na te denken en voelde ik mij de dagen hierna sexy zonder schaamhaar. Het wond mij op als ik in de spiegel naar mezelf keek en mijn slipje aandeed, de eerste nieuwe stoppeltjes gaven signalen af naar mijn lichamelijke gevoelens bij alles wat ik deed. Er gebeurde meer de dagen hierna bij mij thuis.

Op een zaterdagmorgen kwam ik net onder de douche vandaan toen mijn zoon ineens de badkamer in kwam om een plas te doen, ik ging ervan uit dat Gerben nog lag te slapen. Nog een beetje versuft zag ik hem bijna vragend naar mijn lichaam kijken, zijn blik bleef even gericht tussen mijn benen waar geen schaamhaar meer aanwezig was. Hij zei niets en begon te plassen, ik zweeg ook en droogde mezelf verder af, dit was niet eerder gebeurd dat ik mijn zoon had zien plassen terwijl ik daarbij aanwezig was. Andersom eigenlijk ook niet, want als het een keer voorkwam dat ik net even op het toilet zat in de badkamer, dan zei hij sorry mam en liep weer weg. Hij ging na zijn plas ook weer gelijk terug naar zijn kamer, maar ik vond het best even confronterend. Ik had wel gezien dat zijn lul niet helemaal slap hing toen hij ging plassen en heb toen nog even bij mezelf gedacht, hij wordt volwassen en ik moet mezelf eigenlijk niet meer zo naakt tonen aan mijn zoon. Hij heeft er daarna niets over gezegd,een week later vond ik het weer tijd worden om mezelf te scheren op een avond toen ik ging douchen voor ik ging slapen. Nadat ik dat had gedaan voelde ik verlangens opkomen toen ik in mijn bed lag en heb ik mezelf weer gevingerd,vreemd genoeg dacht ik daarbij aan Teun die ik al even niet bij ons thuis had gezien, zou hij echt fantasieën hebben om seks met mij te hebben bedacht ik mij daarbij? Ineens zag ik mijn zoons penis weer voor mij, vroeg mij af of die van Teun ook al goed ontwikkeld was en ik begon mezelf vlugger te masturberen. Ik werd toen wel heel vochtig voelde ik, mijn orgasme was daarbij ook veel sterke dan de keer hiervoor, ik voelde mij heerlijk bevredigd, daarna en ben in slaap gevallen die nacht. Het eerste waar ik de volgende morgen aan dacht was aan een heerlijke droom die ik bijna bewust weer voelde toen ik mijn ogen open deed, ik was niet bevredigt de avond hiervoor met mijn eigen vinger, maar door Teun,s lul !!!

Er ontstond een tweestrijd in mijn hoofd,ik vond het bizar dat zo jonge knul als Teun kennelijk op mij viel, althans hij sprak met andere jongens over mij alsof ik een of ander onbenullig meisje was die haar benen voor hem wel even zou openen. Als hij bij ons thuis was deed hij normaal, keek wel naar mij zoals misschien de andere vrienden van Gerben niet deden, of dit viel mij nooit op, maar ik ging ook anders naar hem kijken na wat ik met mijn eigen oren had gehoord. Daarbij begonnen mij fantasieën opgang te komen over hem die mij seksueel prikkelde en sterker werden als ik mezelf bevredigde in bed. Ik deed dit steeds vaker, soms wel drie keer in de week vingerde ik mezelf voor ik ging slapen, altijd dacht ik daarbij aan Teun en vond het stom van mezelf dat ik dan ook steeds het naakte lichaam van mijn eigen zoon daarbij voor mij zag en specifiek zijn lul op mijn netvlies projecteerde. Ik fantaseerde dan echt dat Teun nog grote geschapen was dan mijn zoon, terwijl ik die van Gerben nooit in een erectie had gezien. Zulke fantasieën kwamen alleen maar op als ik mezelf vingerde, in mijn normale dagelijkse leven samen met Gerben dacht ik daar nooit aan en zou ik nooit seks met mijn eigen zoon kunnen hebben. Sinds drie maanden weet ik nu hoe verraderlijk zulke fantasieën kunnen zijn als de aandacht dan toch daadwerkelijk op je wordt gericht en Teun mij echt begon te versieren op zijn manier. Gerben was een weekend naar zijn vader gegaan, een keer in de maand is hij van vrijdag tot zondagavond bij mijn ex en zijn nieuwe vriendin. Het voetbal lag in de december maand stil en ik had mij lekker op een zaterdagavond genesteld op mijn bank bij de televisie toen plotseling de deurbel ging. Ik verwachte niemand, had alleen maar een dun nachthemdje aangedaan nadat ik uit de douche was gekomen, maar besloot toch even te kijken wie er aan de deur was. Het was Teun die vroeg of Gerben thuis was,ik zag direct dat zijn ogen over mijn nachthemdje gingen in de verlichte deuropening, maar het was ook heel koud buiten.

Kom even verder vroeg ik,het is koud en ik ben er niet echt opgekleed, dat hoefde ik er niet bij te zeggen want dat had Teun heus wel gezien. Helemaal toen ik hem voorging naar de woonkamer, ik had gewoon niets aan onder mijn nachthemdje, hij kan alles zien dacht ik gelijk toen hij naast mij ging zitten op de bank. Ik voelde mij direct hierdoor al heel opgelaten, maar kon geen kant meer op, ja ik had misschien snel een badjas aan kunnen doen, maar ik dacht ook, hij heeft mij toch al gezien. Gerben is dit weekend bij zijn vader zei ik, o sorry dat wist ik niet mevrouw zei hij overdreven beleeft, want op de voetbalclub in het bijzijn van zijn vrienden sprak hij mij gewoon aan met Ria. Wil je wat drinken vroeg ik, ik moest even proberen tot mezelf te komen want ik vond het ineens spannend om nu eens alleen met hem te zijn, zeker ook hoe schaars gekleed ik erbij liep. Teun wilde wel een biertje, mogen sportjongens als jij wel bier drinken plaagde ik hem, het was weekend en dan mocht dat best zei hij. In de keuken kon ik even nadenken wat ik ging doen, ik wilde hem eigenlijk weleens aanspreken over wat ik al een paar maanden geleden uit zijn mond in de kantine had gehoord, zou hij nu wij samen waren ook zo stoer zijn en het rechtstreeks tegen mij durven te zeggen “ dat hij mij weleens zou willen neuken” ?? Ik besloot hem ermee te confronteren, nu was de gelegenheid ervoor, hij had mij toch al bijna helemaal naakt gezien door mijn dunne nachthemdje heen, daarbij stonden mijn tepels stijf toen ik Teun zijn biertje gaf. Ik werd ook ineens heel onzeker van dit alles.

Teun leek de rust zelf, hij deed zijn jack uit en vroeg waar hij die kwijt kon? Zonder erbij na te denken stond ik weer op naast hem en pakte zijn jack aan, ik zag hem gelijk een beetje blozen en naar mijn blote bovenbenen kijken. Ik bleef voor hem staan met het jack in mijn handen, mijn stem trilde toen ik aan hem vroeg, vind je mijn benen mooi ? Ik vind alles mooi aan je zei hij en pakte mij gelijk vast, zijn koude handen op mijn blote billen te voelen deed mij wel wat. Teun wat doe je vroeg ik, hij trok mij nog verder naar zich toe, omdat ik voor hem stond kon ik zijn warme adem tussen mijn benen voelen. Ik had dit kunnen verwachten natuurlijk, ook de jongen zag mij in mijn eigen privé omgeving heel schaars gekleed, in de wetenschap dat er verder niemand was, ik had het zelfde gevoel. Dat zo jonge knul interesse in een 40 jarige vrouw had kon ik bijna niet geloven, maar nog erger was het dat ik hem niet afweerde en zei dat hij weg moest gaan. Ik stond daar maar stil voor hem met zijn jack in mijn handen, terwijl hij een hand van mijn billen haalde en deze tussen mijn benen drukte, op dat moment was zijn hand nog niet heel warm en verkoelde zijn hand daar even mijn wel warme schaamlippen en kaal geschoren kutje. Ik zal je jack even op de kapstok hangen zei ik heel nerveus en onzeker of ik dit wel kon, ik liep bij hem weg en ben daarna weer naast hem op de bank gaan zitten. Ik wilde er over praten, ik besefte mij toen heus wel dat ik erg kwetsbaar werd als ik seks met zo jongen knul zou bedrijven. Ik hoefde aan geen man verantwoording af te leggen, maar hij is pas 18 jaar en een vriend van mijn zoon, alleen tegenover Gerben zou ik dit nooit mogen toestaan.

Aan de andere kant had ik al jaren geen seks meer gehad met een man en was ik feitelijk de laatste tijd aan mijn zelfbevredigingen begon, juist door Teun! Ik keek naar hem, hij was heel opgewonden zag ik aan alles, zijn ogen en een dikke bult in zijn jeans toonde dat, maar hij was ook niet helemaal meer op zijn gemak. De spanning gierde door mijn lichaam toen ik tegen hem zei, Teun ik heb je in de voetbalkantine een paar maanden geleden over mij horen praten, op dat oment zag ik zijn gezicht helemaal rood worden, ik vind u gewoon een mooie vrouw zei hij en keek mij weer aan. Zijn ogen vroegen naar een reactie van mij, dat zag ik en voelde ik. Waarom ik vroeg ik? Er lopen zat meiden van je eigen leeftijd rond, hij slikte en ik zag aan hem dat hij onzeker werd. Ik wilde hem ook niet kwetsen of hem op zijn nummer zetten en legde daarom mijn hand op zijn bovenbeen, het zag dit vermoedelijk als een signaal van mij dat ik het ook wilde. Mag ik je een zoen geven vroeg hij, dat mag zei ik en ging zelf tegen hem aanzitten, onze eerste tongzoen snoerde minuten lang mijn mond en bracht mijn lichaam in passie en hevig verlangen naar hem. Het was zo lang geleden dat ik voor het laatst met mijn ex zo intiem en opwindend had gezoend, zeker meer dan vijf jaar. Het verbaasde mij zelf even dat Teun dit al zo bedreven kon, op dat moment streelde wij elkaar al over de kleding, alleen was dat bij mij (bijna) hetzelfde, als dat ik naakt was. Ik voelde mij steeds verder ontspannen tegen hem aan en vond het fijn zijn aandacht te krijgen, toen Teun helemaal opgewarmd was onderbrak hij ons zoenen en deed mijn nachthemdje over mijn hoofd verwijderen. Het was heel spanningsvol voor mij zijn ogen over mijn naakte lichaam te zien gaan, ik kreeg toen te maken met opwinding en emotie die ik niet meer gewent was in mijn vrouwelijke seksuele gevoelens voor een man, ik dit geval wel een hele jongeman, maar daar was al snel niets meer van te merken dat Teun pas 18 jaar was en ik een vrouw van 40 jaar. Hij begon op mijn beide stijve tepels kusjes te geven.

Ik voelde van alles door en in mijn lichaam trekken, met al zijn kleding nog aan ging Teun steeds verder naar beneden over mijn gloeiende lichaam. Hij vond mijn schaamlippen hoogst interessant, dat zei hij ook, je heb een mooi kutje Ria hoorde in hem zeggen, maar Ria was al in volle extase en ging voor de seks met hem, ja ik werd GEIL. Dat nam alleen maar toe, dat hele lekkere gevoel en kriebels die door heel mijn lichaam trokken toen ik voor het eerst zijn tong over en tussen mijn schaamlippen voelde likken. Ik spreiden mijn benen zover ik kon voor hem, ik lag ernaar te kijken alsof ik naar een film lag te kijken met andere spelers erin. Maar het was toch echt Teun,s tong die in mijn kutje kwam, mij daar likte en op mijn kutje zoog alsof het een snoepje was. Ik zweefde helemaal weg bij deze jonge knul, ik dacht niet meer aan ons leeftijdverschil, ik wil seks,seks met hem heel lang. Ik drukte zijn hoofd stevig tussen mijn benen toen ik voelde dat ik klaar ging komen, ik probeerde deze heerlijke opwinding stil genieten te laten gebeuren, maar ik kon het niet! Ik riep heel hard dat ik een orgasme kreeg en hij niet op moest houden, ik kwam heerlijk klaar en voelde de druk op mijn kutje, zoals ik het nooit bij mijn ex had gevoeld. Teun wilde duidelijk ook even op adem komen, maar ik drukte hem terug tussen mijn benen, lik mij nog even kreunde ik. Je ben zo nat zei hij, op dat moment liet ik hem los en wilde dat zelf ook zien. Inderdaad was er een behoorlijke grote natte plak te zien tussen mijn benen op mijn rode stoffen bank en er vloeide nog steeds wat vocht tussen mijn schaamlippen vandaan. Dit beeld erotiseerde mij en prikkelde mij enorm, kleed je ook uit Teun vroeg ik hem. Opgewonden zag ik zijn shit uitgaan gevolg door zijn jeans en zwarte slip.

Ik zag in zijn slip een natte plek en voor mijn ogen verscheen zijn erectie, het zag er heel opwindend uit voor mij. Zijn lul was niet zo heel groot, wel dik en zijn eikel was half zichtbaar, zijn schaamhaar zag er verzorgd uit. Automatisch kwam ik met mijn hoofd naar hem toe, ik pakte voorzichtig zijn lul vast en trok zijn vel verder naar achteren, toen werd zijn eikel helemaal zichtbaar en glom heel mooi. De eerste verkenning begon voor mij, ik kuste zijn eikel en lul, streelde daarbij ook voorzichtig zijn ballen waar weinig haar op zat. Ik begon Teun te pijpen, daarbij kwam weer dat heftige gevoel in mijn lichaam toen ik zijn eerste druppels voorvocht in mijn mond proefde, heerlijk om te doen. Ik masturbeerde hem en nam zijn lul zo diep ik kon op in mijn mond, ik voelde zijn eikel daarbij tegen mijn keel komen. Teun werd heel onrustig, hij kreunde ook al (te) snel dat hij het zo geil vond en dit niet lang kon houden, nu al dacht ik, maar begreep zijn opwinding natuurlijk ook wel. Zelf kon ik mij ook niet meer herinneren dat ik zo snel van beffen was klaargekomen als bij hem. Ik wilde hem ook verwennen zoals hij mij ook had gedaan, ik begon daarom nog harder te trekken en te zuigen aan zijn lul, het laat zich niet raden wat er gebeurde, Teun begon zijn sperma in mijn mond te spuiten. Ik slikte zijn sperma in, vond het heel geil en was ook een beetje trots op mezelf dat ik hem zo snel kon laten klaarkomen, maar het had van mij ook nog wel wat langer mogen duren. Het bevrijden ons ook van een spannende druk die er zo snel voor elkaar was ontstaan, ik likte zijn dikke lul verder schoon met mijn tong en zag toen pas dat hij een klein, zwart getatoeëerd Chinees teken in zijn lies had. Ik heb er niets over gevraagd, het is iets van hem zelf en ik hou verder zelf niet van tatoeëringen.

Wij hebben daarna wat gedronken en zaten naakt tegen elkaar aan, zijn lichaam was al redelijk gespierd en ik vond het een mooi en opwindend aanblik om zijn dikke lul daarbij half slap te zien. Teun streelde mijn borsten, zei dat hij ze mooi en lekker stevig vond, iets waar ik ook best wel trots op ben. Ik heb een volle C cup en zeker nog geen hangende slappe tieten. Wij kusten en zoende elkaar bijna als een verliefd stel, mijn opwinding voor hem bleef maar aanhouden en ik begon zijn lul weer te masturberen. Heel opwindend om zijn lul al snel weer in mijn hand te voelen groeien, wij hebben elkaar zo nog even betast toen ik hem vroeg mee te gaan naar mijn slaapkamer. Daar hebben wij eerst weer heel lang liggen tongzoenen, Teun heeft mij daarbij gevingerd maar ik kon mijn orgasme tegenhouden. Ik heb hem toen ook nog even gepijpt waarbij hij een beetje onzeker over de lengte van zijn eigen lul aan mij vroeg of zijn lul groot genoeg voor mij was? Ja hoor stelde ik hem kennelijk tevreden, je heb een mooie dikke lul waar jij mij strak heerlijk mee mag verwennen. Ik wil niets liever Ria zei hij lief, ik geilde al heel lang op je en wil je neuken. Over de lengte van zijn lul maakte ik mezelf niet ongerust, ik had niet veel vergelijkingen en veel verschillende ervaringen opgedaan met jongens in mijn jeugdjaren, maar mijn ex man zijn lul was wel een centimeter of vijf langer, maar zeker niet zo dik geschapen. Ik hoopte dat Teun mij geen pijn zou doen met zijn dikte na een lange seksuele onthouding, maar dat viel reuze mee. Ik heb hem gevraagd op mij te komen liggen en het voorzichtig aan te doen, ik heb al jaren geen echte intieme seks meer gehad zei ik hem openhartig. Stom genoeg dacht ik er in al mijn opwinding niet aan om hem te vragen een condoom om te doen, die ik zelf trouwens niet in huis had, dat realiseerde ik mij pas toen Teun de andere dag bij mij wegging.

Ik was heel ontspannen en wilde graag genomen worden door Teun die avond, het was een buitenkansje voor mij mezelf weer eens helemaal te kunnen laten gaan zonder het risico dat mijn zoon ineens voor mijn neus zou staan. Teun had het begrepen, al geloofde hij mij niet echt dat ik had gezegd heel lang niet geneukt te zijn. Hij kwam daar ook even op terug toen hij voorzichtig bij mij naar binnen was gedrongen en mij lekker langzaam, maar heel geil begon te neuken. Je heb een lekker strak kutje lachte hij, dat voelde ik zelf ook op dat moment, ik zei je toch dat ik heel lang geen gemeenschap meer met een man heb gehad, kreunde ik. Dat kan ik bijna niet geloven, je kan elke man krijgen zei hij, ja maar ik wil niet elke man bovenop mij hebben zei ik. Hier bleef het bij, ik wilde niet praten maar lekker samen met Teun genieten van de seks die zo onverwachts was ontstaan tussen ons. Hij neukte mij lekker, niet te snel of te wilt, ik deed lekker mee en er kwam heel veel energie in mij los toen ik dicht bij een orgasme kwam. O heerlijk Teun kreunde ik, ik drukte zijn harde kontje telkens terug tussen mijn benen en de dikke van zijn lul deden mijn schaamlippen telkens een stukje mee naar buiten rekken strak om zijn lul. HEERLIJK SUPER TE GEK, zoals ik mijn eerste neuk orgasme beleefde met deze jonge knul, ik kneep Teun kennelijk daarbij hard in zijn billen, want hij riep, knijp maar, knijp maar Ria en kom maar lekker klaar. Ik kwam heerlijk opgewonden klaar.

In mijn opwinding bleek achteraf dat zonder dat ik er zelf er in had gehad, ik meerdere malen mijn nagels in zijn billen had gekrast. Ik vond het heerlijk om weer eens lekker te vrijen en geneukt te worden, ik kreeg er erg veel energie van en neukte na mijn orgasme nog harde over zijn dikke lul heen, dan dat Teun het deed. Toen ik aan hem voelde dat hij ook weer klaar ging komen heb ik hem gevraagd uit mij te gaan, ik wilde zijn zaad niet in mij krijgen omdat ik op dat moment ook al drie jaar geleden was gestopt met het slikken van de pil. Nadat weekend heb ik wel weer een recept bij de dokter hiervoor gehaald en slik in de pil weer. Teun luisterde goed naar mij en deed zeker ook geen dingen die ik niet wilde, hij ging uit mij en ik heb hem daarna gemasturbeerd en zijn sperma over mijn tieten laten spuiten. Wij zijn daarna samen gaan douchen, Teun wilde mij helemaal inzepen en heeft onder de douche lekker met mij gespeeld, ik weet nu weer dat ik toch heel gevoelig ben om deze dingen samen te doen, al zag ik natuurlijk wel in dat hij niet mijn toekomstige vaste partner zou worden. Wij hebben elkaar afgedroogd en hebben in de woonkamer nog wat gedronken, het was middennacht geworden en hij vroeg of hij bij mij mocht blijven slapen. Als je daar geen problemen thuis mee krijg zei ik, dat vind ik het best. Teun heeft toen zijn moeder een sms gestuurd dat hij bij een vriend bleef slapen en is die nacht in mijn armen dicht tegen mij aangekropen in slaap gevallen.

De volgende morgen was ik als eerste wakker, ik raakte al snel weer opgewonden bij het zien van zijn mooie strakke lichaam en zijn dikke lul in rust tussen zijn benen. Ik ben eruit gegaan en heb een ontbijtje voor ons op bed gemaakt, ik was weer zo geil op Teun geworden toen ik hem nog zag slapen, dat ik hem over heel zijn lichaam ben gaan kussen, er kwam al snel een reactie, zijn lul stijfde op, maar hij probeerde mij te foppen door zijn ogen dicht te houden en zich zogenaamd slapende hield. Toen ik zijn inmiddels stijve lul in mijn mond zoog deed hij snel zijn ogen open, wat is dit nu, waar ben ik, lachte hij heel wakker. Ik heb hem niet klaar gepijpt, eerst gaan wij ontbijten jongeman zei ik, je heb anders niet genoeg kracht voor Ria lachte ik. Na het ontbed wilde Teun mij verwennen, hij is tussen mijn benen gaan liggen en heeft mij klaar gelikt, ik ben hem gaan pijpen, ik kon er bijna geen genoeg van krijgen maar vond de manier waarop hij mij achterlangs heeft geneukt toch ook heel opwindend.

Het minpuntje was wel dat hij niet op tijd uit mij ging en zijn sperma in mijn kutje heeft gespoten, ik ben er gelukkig niet zwanger van geraakt. Teun is die zondag nog een paar uurtjes bij mij gebleven en wij hebben nog lekkere seks met elkaar gehad, ik kon ook goed met hem praten en hij beloofde mij er nooit met Gerben over te praten dat hij bij mij was geweest. Hij is daarna gewoon blijven komen om met Gerben computer spelletjes te spelen en bleef discreet naar mij toe, mijn zoon heeft er niets van gemerkt. Een keer een kleine maand geleden heb ik nog een keer een vluggertje met Teun gedaan toen hij bij ons bleef eten en Gerben op de scooter van Teun Chinees ging halen. Het gebeurde op mij eigen initiatief nadat ik Teun liet zien geen slipje aan te hebben.

Ik heb dit bewust gedaan toen duidelijk werd dat Gerben wel even alleen naar de Chinees ging, ik voelde mij heel geil en wilde nog een keer geneukt worden door Teun. Voorover gebogen steunend op het aanrechtblad in mijn keuken heeft hij mij achterlangs twee keer klaar geneukt voor hij zelf klaarkwam en zijn sperma net op tijd tegen mijn rokje spot. Ik had inmiddels van mijn zoon gehoord dat Teun verkering had ( Teun had dat op dat moment nog niet tegen mij gezegd) maar ik wilde daar niet tussenin staan, als een op seksbeluste oude vrouw van 40 jaar. Ik heb Teun dat ook gezegd, het was de laatste keer dat wij seks hebben gehad en hij begreep dat ook wel, ook tegenover Gerben. Ik zie hem nog wel bij ons thuis, maar hij houd zich goed aan onze afspraak. Ik heb er denk ik meer moeite mee dan Teun, hij zal wel gewoon seks hebben met zijn vriendin, maar bij mij gebeurt er op dit moment niets, ja mijn gevoelens zijn weer elke dag in vol leven en ik denk veel na over seks met een jongere man of jongen, maar daar wil ik dan wel heel discreet mee omgaan en geheim houden voor mijn zoon. Ik denk dat ik daar ook wel recht toe heb, mijn zoon zal mij ook niet alles vertellen. Ik kijk met een open blik naar de toekomst en sta gelukkig weer in deze geile lente bloei door Teun.Liefs Ria.