Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Joris de slet deel 1

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Ik sta voor de deur bij iemand die ik ken als Meester Vincent. Vandaag ben ik zijn sletje. De deur gaat open en er staat een grote man van een jaar of 40 tegenover mij. Zijn halflange zwarte haar hangt een beetje voor zijn ogen. "Jij moet Joris zijn?" vraagt hij. Ik knik zenuwachtig en Meester Vincent legt zijn hand op mijn schouder. "Kom binnen!" hij trekt me het huis in. "Zenuwachtig?" ik knik weer, "ja". "Doe je kleren maar uit dan" ik schrik even, "alles?" vraag ik. "Ja, alles" Meester Vincent draait de deur opslot.

Mijn kleren liggen in een hoop naast mij, ik draag alleen mijn boxer nog, en mijn inmiddels stijf wordende lul staat vooruit. Meester Vincent pakt mijn boxer vast en trekt hem naar beneden. Een koele wind glijd over mijn kale lul en ballen, ik ril eventjes. De meester pakt mijn ballen stevig vast en begint me mijn zijn andere hand hard af te trekken. "Zo slet die je bent, nu ben ik de baas" ik knik "op je knieën!" hij laat mijn ballen en stijve lul los, ik zak op mijn knieën. Meester Vincent haalt een enorme lul uit de gulp van zijn spijkerbroek. Hij is nog nieteens keihard en al minimaal 18 cm. "doe maar in je mondje" hij pakt mijn hoofd vast en duwd mijn gezicht richting zijn groeiende pik. Ik pak zijn lul vast en open mijn mond. Een beetje romige smaak als zijn kloppende eikel mijn tong raakt, lekker, ik laat zijn pik dieper in mijn mond glijden. Mijn mondhoeken doen een beetje pijn, maar ik ga door. Langzaam glijd de nu harde lul over mijn tong, af en toe haal ik hem even uit mijn mond en lik er aan. "Lekker toch?" vraagt de meester "Heerlijk" zeg ik. Ik wil weer rustig verder pijpen als Meester Vincent mijn hoofd naar voren trekt, zijn penis gaat diep mijn keel in en ik moet kokhalzen. De meester stopt niet, hij pakt mijn hoofd met twee handen vast en begint mij in mijn keel te neuken. Ik kokhals en schok heen en weer. Ademen is moeilijk. Dan trekt hij zijn lul uit mijn keel en ik voel kwijl en voorvocht uit mijn mond lopen terwijl ik naar adem hap. Er hangen draden tussen mijn mond en de paarse eikel van de meester. "Sta op!" hij trekt me aan mijn haren omhoog. Mijn benen trillen, en het kost me moeite om rechtop te staan. Meester Vincent geeft me een stapeltje kleren, "Aantrekken!" hij geeft me een harde ruk en loop langs me de hal uit.


Ik draag een kort doorzichtig roze jurkje dat net onder mijn kont eindigt en een netpanty zonder kruis en roze all-stars. Mijn geschoren geslachtsdelen hangen onder het jurkje uit. Meester Vincent kijkt me aan, "zo zie je er uit als het sletje dat je bent." Hij geeft me een glaasje drank, het ruikt naar vodka. "Opdrinken!" ik drink het op, het is vodka. Ik krijg nog een glaasje en drink ook dit op. Dan grijpt de meester mijn arm en trekt me richting de keukentafel. "Op je rug liggen!" ik klim op de tafel en ga op mijn rug liggen. Meester Vincent pakt een dildo uit een la en een tube glijmiddel. Ik voel het koude glijmiddel langs mijn aarsje glijden en de meester begint het in mijn kontje te masseren. Dan schiet zijn vinger in mijn kontje, ik schok van genot. Hij haalt zijn vinger uit mijn gladde kontgaatje en pakt de dildo. "Maak hem maar goed nat" zegt de meester, terwijl hij de dildo in mijn mond duwd. Ik lik, zuig en kwijl over de dildo heen, speeksel druipt eraf als de meester hem uit mijn mond haalt en naar mijn kontje brengt. "Daar gaan we hoer!" de dildo glijd zonder moeite mijn mannenkutje in, het brand een beetje maar het is vooral heerlijk. Ik begint te trillen als de meester mijn kontje begint te neuken met een dildo. Mijn jurkje is omhoog gekropen en mijn lul danst op mijn buik terwijl de dildo steeds sneller en dieper in en uit mijn anus gaat. De meester gaat bij mijn hoofd staan en legt zijn stijve lul op mijn mond. Ik doe mijn mond open en begin te pijpen terwijl de meester mijn kontje neukt met de dildo. Steeds harder en harder, ik kreun en de meester trekt de dildo uit mijn kont. Ik haal diep adem terwijl hij zijn lul uit mijn mond haalt en me bij mijn keel grijpt. "vieze slet" hij spuugd in mijn gezicht, het speeksel loopt over mijn wang. Dan houdt hij de dildo voor mijn mond. "Schoonmaken" de dildo zit vol glijmiddel, gelukkig zie ik geen poep. Ik neem de dildo in mijn mond en sabbel de vettige substantie eraf. Dan loopt de meester naar mijn kontje en trekt me aan mijn benen dichterbij. "Ik ga je neuken hoer!" hij slaat een paar keer tegen mijn billen en steekt dan zijn kloppende gigantische penis in mijn strakke kutje. Ik kerm van de pijn.

Meester Vincent neukt me hard in mijn kontje, de pijn is verdwenen en ik kreun van genot. Met één hand trekt de meester me langzaam af en met zijn andere hand knijpt hij in mijn billen, geeft me een tik en steekt af en toe een paar vingers in mijn aarsje bij zijn grote lul. Na een tijdje trekt hij zijn lul uit mijn kontje en steekt hem in mijn mond "Zuigen!" Ik zuig aan zijn pik, lik zijn eikel, trek hem af. De meester knijpt mijn neus dicht terwijl ik aan zijn lul zuig. Met zijn andere hand knijpt en draait hij aan mijn tepel. Dan komt hij klaar. Zijn zoutige sperme spuit in dikke stralen over mijn gezicht, in mijn mond. Met een mond vol zaad lik ik de laatste resten van zijn eikel. "Doorslikken" ik slik het door en de meester veegt het sperma van mijn gezicht in mijn mondje. Ik pijp hem nog eventjes tot al het sperma van zijn slapper wordende lul is. Ik moet van de meester opstaan en over de tafel buigen. Hij komt achter me staan en slaat me een paar keer op mijn kontje, dan pakt hij een flinke buttplug en duwd deze in mijn brandende mannenkutje. "Deze hou je in begrepen!" ik knik "ja meester" ik krijg nog een klap op mijn kontje en ga rechtop staan. Meester Vincent gaat op de bank zitten en ik moet op handen en voeten voor hem zitten, hij legt zijn benen op mijn rug. "Eventjes ontspannen hoor, vieze snol dat je bent" hij steekt een sigaret op en tikt zijn as op de grond bij mijn gezicht. "Schoonlikken asbakslet" hij houdt de peuk even bij mijn ballen, ik deins naarvoren van de pijn en begin gehoorzaam het as van de grond te likken.