Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Lars & Sophie - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Sophie en Lars een jong stel dat voor het eerst op vakantie mocht gaan, amper zijn ze drie dagen weg en hebben ze nu al meer nieuwe dingen ontdekt dan in de driekwart jaar dat ze samen zijn. In het vorige deel kun je lezen dat het geëindigd was met een hevige sekspartij op de hotelkamer waarbij Sophie voor het eerst in haar kontje geneukt is en dat die ervaring heel goed is bevallen waarbij ze allebei ongelooflijk hard zijn klaargekomen. Daar gaan we verder.

Sophie en Lars blijven allebei vermoeid op bed liggen waarbij ze nog wat napraten over wat er net allemaal gebeurd is.

-“ Mijn god zeg. Wat was ik geil en wat heb ik gedaan hihi? In mijn kont. Iets waar ik echt niet voor open stond.

“ Haha, inderdaad je ging echt helemaal los. Dit had ik alleen maar kunnen dromen en hou er alsjeblieft niet mee op. Wat is dit allemaal lekker zeg.”

-“ Ik houd er zeker niet mee op. Weet je hoe geil ik ervan werd toen je pik in mijn kont zat. Dat idee maakte me buiten zinnen”

“ Mij ook. Dat je het toeliet en dat ik het mocht doen maakte mij ook echt helemaal gek!”


Nog even genieten ze van wat ze allemaal gedaan hebben en schieten dan overeind want ze hebben een excursie geboekt vandaag. Snel springen ze in de douche. Een half uur later staan ze beneden wachtend op het busje waarmee ze op excursie gaan. Even kijken ze rond maar er schijnen niet heel veel mensen mee te gaan op deze excursie. Buiten Sophie en Lars staan er nog twee jongere stelletjes en nog drie oudere echtparen. Een paar uur rijden later komen ze bij het natuurschoon aan. Lars en Sophie kijken hun ogen uit, wat kan de natuur toch mooi zijn. De reisleider die mee is gegaan geeft een rondleiding door deze kloof en een uur later mogen ze zelf nog wat rondhangen en wordt er een tijd afgesproken waarop iedereen weer terug moet zijn bij de bus. Ze kiezen ervoor om eerst wat te gaan drinken op een terrasje om vervolgens nog een ronde te lopen door de kloof. Wanneer ze gaan zitten let Sophie niet goed op en haar jurkje kruipt wat omhoog waarna natuurlijk Lars zo tegen haar spleetje aankijkt omdat Sophie nog steeds geen ondergoed heeft om aan te doen. Samen lachen ze en Sophie ziet meteen dat Lars zijn pretstaaf hierop reageert. Haar hand gaat onopvallend op onderzoek en knijpt een paar keer bij Lars tussen zijn benen. Lars kijkt Sophie geil aan en ook zijn hand gaat op onderzoek uit, wanneer zijn hand aangekomen is bij Sophie haar jurkje schuift hij door en al snel voelt hij dat Sophie alweer aardig nat is en haar lipjes al een beetje open staan. Zo blijven Lars en Sophie aan elkaar zitten totdat ze besluiten om toch maar nog een wandeling door de kloof te maken. Gelukkig hebben ze nog anderhalf uur voordat ze wee terug moeten naar de bus. Ze betalen hun drankjes en lopen weg.

Niet veel later lopen ze in de prachtige kloof en gaan op onderzoek. Ze klimmen wat over rotsen en genieten volop van dit natuurverschijnsel. Na een tijdje ziet Lars een mooi plekje maar daar moet nog een stukje voor geklommen worden. Sophie gaat voorop waarbij ze heel goed doorheeft wat voor uitzicht ze Lars nu geeft.

“ Moet je nu dat lekkere uitzicht weer geven. Lekkerding dat je bent.”

-“ Hihi. Ik vind het leuk om jou zo lekker te plagen.”

“ Dat blijkt wel ja. Ga gerust je gang ik vind het uitzicht op je kontje en kutje alleen maar lekkerder en lekkerder worden deze vakantie.”

- “Hihi. Dat moet ook. Weet ik zeker dat je bij me blijft haha.”

Even later komen ze aan bij het plekje waar ze naar toe wilde. Ze kunnen vanuit daar ver de kloof inkijken maar voor de rest is het redelijk beschut. Het lijkt wel een natuurlijk balkon. Samen genieten ze van het uitzicht en Lars gaat achter Sophie aan en slaat zijn armen om haar heen.

“ Wat is het toch heerlijk hier met jou.”

-“ Ja, zeker en wat is het hier mooi hè.”

“ Inderdaad ja nooit geweten dat Turkije zoveel te bieden heeft. Niet duur maar enorm mooi.”

Zo blijven ze even genieten van elkaar en van de mooie kloof. Totdat Sophie haar eigen omdraait en Lars strak aankijkt en een romantische zoen volgt. Minuten lang wordt er gezoend met elkaar en geknuffeld en gestreeld. Sophie is de eerste die met haar hand richting Lars zijn mannelijkheid gaat, na een paar keer wrijven voelt Sophie dat deze weer helemaal omhoog staat. Lars laat alles gebeuren en kreunt zachtjes in de oren van Sophie. Natuurlijk is Lars zijn hand ook al onder het jurkje van Sophie geschoten en Sophie is nog steeds erg nat. Wanneer hij met een vingertje over Sophie haar gevoelige plekje streelt, kreunt ook Sophie terug in het oor van Lars. Sophie kan al snel niet meer stoppen en even kijkt ze rond en wanneer ze echt zeker weet dat niemand hun ziet, kijkt ze Lars met een geile blik aan en schiet dan ineens naar beneden. Meteen trekt ze zijn korte broek en boxer mee uit en zijn stijve lul schiet tevoorschijn. Sophie pakt zijn stijve pik vast en haar mondje verdwijnt er al snel overheen. Lars vind het prima en geniet meteen van Sophie haar pijpbeurtje. Sophie gaat goed door en ze wisselt af van tempo. Eerst lekker langzaam daarna weer wat sneller en haar handen die de ballen van Lars niet overslaan. Alle technieken die Lars lekker vind wordt toegepast. Doordat ze vandaag al een paar keer elkaar hebben opgegeild en dat de locatie spannend is, houdt Lars het niet heel lang vol met een paar diepe grommen laat hij aan Sophie weten dat hij op springen staat. Sophie heeft het goed door en gooit er nog een schepje bovenop en trekt hem nu wat sneller af en laat ze zijn pik dieper dan ooit in haar mondje verdwijnen. Lars geeft nogmaals een harde grom en hij begint te spuiten. Een paar flinke stralen schieten uit zijn paarse eikel zo in het mondje van Sophie. Voor de tweede keer in haar leven slikt ze alles gulzig weg. Sophie maakt het helemaal af en likt ook nog even de eikel van Lars schoon. Daarna staat ze op en Lars kijkt haar geil aan. Sophie heeft echter andere plannen. Ze wilt dat de pik van Lars zo snel mogelijk weer klaar is voor het echte werk. Ze weet precies wat ze moet doen. Ze tilt haar jurkje omhoog zodat haar kutje volledig bloot komt te staan, een glinsterend kaal strak kutje komt tevoorschijn waaraan duidelijk te zien is dat ze al enorm geil is. Haar lipjes staan al een beetje open en recht voor Lars zijn neus begint ze haar eigen kutje te verwennen. Lars kijkt me grote ogen wat Sophie allemaal doet, want ook dit heeft ze nog nooit voor hem gedaan. Een goedkeurende geile blik van Lars zegt genoeg en Sophie gaat lekker door. Ze streelt met een vinger over haar geile clitje om vervolgens weer een vinger diep in haar kutje te steken. Sophie gaat los op haar eigen kutje en Lars kijkt hoe zijn vriendin binnen een paar minuten haar eigen klaarvingerd. Uiteraard heeft dit het gewenste resultaat behaald en Lars zijn pik staat weer fier overeind van dit schouwspel weer helemaal klaar voor een nieuwe ronde.
Lars neemt het initiatief over en pakt Sophie vast hij draait haar om zodat ze met haar billen tegen de stijve pik van Lars aankomt. Als vanzelf duwt ze haar kontje tegen de stijve pik van Lars aan. Lars pakt Sophie bij haar heupen vast en duwt ze een stukje naar voren. Sophie begrijpt goed wat Lars wilt, ze zet haar handen op een rots en steekt haar kontje naar achter. Lars duwt meteen zijn pik tussen de lipjes van Sophie en duwt langzaam zijn staaf door. Sophie kreunt goedkeurend en Lars begint langzaam te neuken. Langzaam voert Lars het tempo op wat Sophie niet erg blijkt te vinden want ze gaat alleen maar meer meebewegen en laat duidelijk merken dat ze enorm geil is. Ze duwt haar billen krachtig terug tegen de pik van Lars waardoor hij elke keer nog harder terugduwt. Dit gaat een aantal minuten door totdat Lars even rustig aandoet en ineens zijn pik uit het gleufje van Sophie haalt. Hij trekt snel zijn kleding weer aan. Sophie kijkt beteuterd naar Lars.

-“ Waarom stop je zo plotseling? Ik ben zo geil schatje!”

“ Haha. Ja, dat moet je ook blijven hihi en we moeten zo al terug naar de bus”

Sophie kijkt op haar klokje en hij heeft gelijk nog vijf minuten. Snel trekt ze haar jurkje enigszins in fatsoen. Samen snellen ze zich naar de bus. Gelukkig net op tijd want iedereen stond al klaar om te vertrekken. De paar uur durende rit gebruiken Sophie en Lars op elkaar goed warm te houden. Over en weer verdwijnen handen op hun intieme delen. Wanneer ze bij hun hotel aankomen is het ook niet verwonderlijk dat de tortelduifjes meteen naar hun kamer schieten, ze zijn amper binnen als de kleding van Lars en van Sophie op de grond liggen. Sophie duikt op bed en gaat op handen en knieën zitten.

-“ Zo, hier waren we gebleven volgens mij”

“ Zeker schatje. Pff wat ben je toch lekker!”

Lars snelt naar Sophie en duwt zijn pik met een vrij harde stoot ineens tot aan zijn wortel in het kletsnatte kutje van Sophie. Een harde kreun ontsnapt uit haar mond waardoor Lars weer helemaal gek wordt en losgaat in het kutje van Sophie. Harde stoten deelt hij uit net of hij het zwijgen wil opleggen aan Sophie zo gaat Lars tekeer. Maar Sophie geniet alleen maar meer en meer en Lars wordt daar alleen maar geiler van. Niet lang daarna stopt hij zelfs een vingertje in het kontje van Sophie en dit is de druppel voor haar. Lars voelt hoe Sophie trilt en beeft van genot en keihard klaarkomt waardoor het voor Lars nu ook niet lang meer duurt. Met nog een paar stoten ontploft ook Lars vol in het kutje van Sophie. Straal naar straal stroomt er in haar gleufje. Wat een ontploffing van geile gevoelens en lusten van deze twee jonge vakantiegangers. Na deze ontploffing zijn ze uiteraard allebei uitgeput waardoor ze snel naast elkaar op bed ploffen en elkaar aankijken. Duidelijk tot over hun oren verliefd op elkaar.

Later die avond beslissen ze dat ze nergens meer naartoe gaan en dat ze lekker een avondje op hun hotelkamer blijven zitten. Deze avond gebeurt er verder niets, beide zijn een beetje sufgesekst van de afgelopen dagen en vroeg in de avond gaat het lichtje al uit en beide vallen als een roos in slaap.

De volgende ochtend worden ze laat wakker, al dat geneuk heeft ze kennelijk goed uitgeput. Nog twee dagen en dan is de dag van vertrek alweer aangebroken, wat vliegt de tijd toch door hun geile gebeurtenissen. Doordat het al tegen de middag aanloopt beslissen maar om vandaag weer lekker helemaal niets te doen en het wordt wederom een dagje lekker aan het strand en aan het zwembad liggen. Wanneer beide wakker zijn trekken ze meteen hun zwemkleding aan en lopen richting het strand. Ze ploffen in het zand neer.

-“ Heerlijk weer een dagje niks doen! Want echt rust hebben we niet deze vakantie hè.

“Haha, nee we hebben niet echt rust met al dat geneuk van ons. Wat ben jij losgeslagen deze vakantie. Je slikt ineens, loopt zonder ondergoed en ik mocht nog in je kontje neuken ook. Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ken niet veel meiden die dat doen hoor.”

-“ Ja god. Ik weet het ook niet maar ik voel me hier veel vrijer en niemand kent ons dus ja vandaar denk ik. Maar wees gerust hoor als we thuis zijn zal ik ook wel slikken en je lekkere pik in mijn kontje willen hihi, daar was het veel te lekker voor om dat eenmalig te doen. Ik ken ook niet veel meiden hoor die dat doen. Alleen Madelon, daarvan weet ik dat ze het doet hihi.”

“Wat?? Madelon, dat had ik nooit verwacht dat lijkt zon preuts meisje hihi.”

-“Haha ja niet dus. Toen ze dat vertelde reageerde ik ook vrij preuts hoor dus ik ben benieuwd wat haar reactie is als ik haar vertel dat ik nu ook jou lekkere pik in mijn kont heb gehad hihi”

“Haha leuk ja! Laat maar horen als je dat gezegd hebt daar ben ik wel benieuwd naar. Maar moet je niet even ingesmeerd worden? De zon is wel erg fel vandaag.

-“Ja is goed doe maar even.”

Lars pakt de fles zonnebrand en duikt bovenop Sophie. Hij begint eerst haar rug in te smeren en al snel zitten de bandjes van haar bikini in de weg. Lars vraagt of hij deze even los mag maken en Sophie vind het allemaal prima en het topje ligt nu los onder Sophie zodat Lars alle ruimte krijgt. Haar rug is snel ingesmeerd en Lars daalt af om de achterkant van haar benen in te smeren. Sophie ligt stil en is duidelijk aan het genieten van Lars zijn aanrakingen, natuurlijk heeft Lars dit door en hij bij het insmeren van de bovenbenen van Sophie komt Lars elke keer wel erg dicht in de buurt van het sneetje van Sophie. Elke keer wanneer Lars in de buurt is van haar kutje, kreunt Sophie goedkeurend. Een teken voor Lars dat ze het totaal niet erg vind en hij gaat rustig verder en waagt zelfs een stapje verder te doen en hij duikt met zijn handen af en toe onder het broekje en met zijn vingers streelt hij over de billen en sneetje van Sophie. Ze geniet er alleen maar van en kijkt eens ondeugend om naar Lars. Een paar minuten later vind Lars het goed.

“Zo, dit was je achterkant moet ik je voorkant ook nog meepakken? Nu ben ik toch bezig.”

-“Oké prima. Doe jij even mijn bovenstukje weer vast dan?”

“ Kun je die niet uitlaten hihi, verderop liggen nog een paar dames topless hoor.”

-“Ja van die oude tangen ja, dat is toch niets.”

“ Daarom juist! Geef eens een goed voorbeeld als jongedame haha. Ik zou het wel erg geil vinden als je het zou doen”

Sophie kijkt eens rond wat voor figuren er allemaal op het strand liggen en ziet weinig pubers of jonge jongens en dan beslist ze om het gewoon te doen. Ze draait haar eigen om en een paar mooie maar witte tieten aanschouwen voor het eerst de directe zonlicht op een strand.
Lars vind het prima en duikt wederom bovenop Sophie om haar voorkant in te smeren. Natuurlijk krijgen haar borsten een uitbreidde beurt en Sophie ligt wederom erg te genieten van de masserende handen van Lars. Na een uitgebreide masseerbeurt daalt Lars af naar haar benen en begint de voorkant in te smeren, natuurlijk kan hij weer niet inhouden wanneer hij bij haar bovenbenen aankomt en opnieuw betast hij een aantal keer het kutje van Sophie. Sophie blijkt al aardig nat te zijn van Lars zijn doen en laten want een duidelijk nat plekje tekent zich af in de bikini van Sophie. Lars lacht in zichzelf dat hij het weer voor elkaar heeft en stopt met insmeren. Sophie doet haar ogen open en een vette knipoog naar Lars zegt genoeg. Ze heeft duidelijk genoten van zijn aanrakingen maar ook Lars heeft duidelijk genoten, in zijn zwemboxer is duidelijk zijn stijve lul te zien en snel gaat liggen waardoor Sophie een lachje niet kan onderdrukken.
Omdat ze beide nogal heet geworden zijn van de masseerbeurt die Lars heeft gegeven rennen ze snel even de zee om af te koelen. De heerlijke borsten van Sophie dansen vrolijk in het rond wanneer ze het water in hollen en Lars kan zijn ogen er duidelijk niet vanaf houden. Sophie heeft dit door en pakt Lars vol in zijn kruis om zijn aandacht weer even te krijgen. Hard lachend ziet Sophie dat Lars uit zijn droom komt. Na goed afgekoeld te zijn lopen ze samen weer terug naar hun stoelen. Nu pas valt het Sophie op dat toch een behoorlijk aantal mannen naar haar borsten kijkt, maar tot haar verbazing voelt ze haar eigen er niet onzeker over maar vind het juist een goed gevoel dat ze blijkbaar goed in de smaakt valt.

De rest van de middag verloopt rustig en tegen de avond lopen ze terug naar hun kamer.

“En schatje. Wat vond je van de eerste keer topless op een redelijk vol strand?”

-“Hihi, spannend maar het gaf me wel zelfvertrouwen toen ik zag dat een aantal mannen toch zaten te kijken hihi. Blijkbaar ben ik toch aantrekkelijk”

“Kom je daar nu pas achter? Je bent heerlijk haha. Ik vind het stoer van je! En daarbij is het voor mij nog genieten ook.”

-“ En jij kon je handen niet thuishuiden het tijdens het insmeren hihi. Heel de tijd aan mijn kutje en kont zitten.”

“Ja weet je hoe geil je kutje en ook zeker je kontje is! Daar kan ik altijd wel aanzitten!”

-“Niet erg hoor. Vond het heerlijk die aanrakingen van jou kan ik altijd wel hebben hihi”

Dat had ze niet moeten zeggen. Lars duwt Sophie op het bed en trekt meteen haar bikinibroekje als gek naar beneden.

“Dus ik mag overal aanzitten van je? Mooi zo let maar eens op!”

Sophie ligt op bed en heeft amper door wat haar nu weer overkomt maar wanneer ze de beide handen van Lars op haar billen voelt kan ze het al raden. Lars trekt de billen van Sophie uit elkaar en haar mooie sterretje komt tevoorschijn. Lars is nog steeds als een kind zo blij als hij zich bedenkt dat hij zomaar aan haar kontje mag zitten. Hij plant dan ook zijn gezicht tussen haar billen en zijn tong zoekt de weg naar het strakke gaatje van Sophie. Sophie giechelt maar vind het zeker niet vervelend wat Lars zomaar ineens doet en ze sluit haar ogen en geniet wederom van haar lekkere vriend. Lars gaat rustig door en langzaam ziet hij dat Sophie volledig ontspannen wordt, de tong van Lars drukt langzaam door tot in het nauwe gaatje van Sophie en ze begint alweer te kreunen. Wanneer Lars ziet dat zijn vriendin alweer volop geniet gaat hij weer een stapje verder. Lars zet Sophie op haar knieën en haar kontje steekt ze als vanzelf vol naar achteren. Nu Lars beter de ruimte heeft streelt hij met zijn vingers door haar bilspleet en hij voelt dat haar sterretje al aardig nat en soepel is. Wanneer hij bij haar gaatje is, duwt hij langzaam een vingertopje naar binnen. Verbazingwekkend soepel gaat het dit keer en zijn vinger verdwijnt makkelijk helemaal in haar nauwe gaatje. Lars begint hierna neukbewegingen te maken met zijn vinger en Sophie kan alleen maar antwoorden met een paar flinke kreunen. Lars wordt alleen maar geiler en geiler en wil alleen maar meer proberen bij zijn geile meid. Kort daarop probeert hij dan ook een tweede vinger in haar nauwe gaatje te duwen en ook deze verdwijnt vrij gemakkelijk in haar strakke gaatje en opnieuw kreunt Sophie erop los. Ongelooflijk denkt Lars, hoe kan dit allemaal zo snel gaan met mijn geile meid. “Zou ze 3 vingers aankunnen”, denkt Lars geil. Lars trekt zijn vingers terug gaat met deze vingers naar het kutje van Sophie want ze is ongelooflijk geil en erg nat geworden van de aanrakingen van Lars tot nu toe. Hij smeert haar kutgeil goed uit over haar sterretje en maakt zijn vingers goed nat. Vervolgens gaat hij opnieuw naar haar sterretje en de eerste twee vingers verdwijnen opnieuw soepel in haar nauwe gaatje na een tijdje zet hij zijn derde vinger ook voor haar gaatje en bouwt wat kracht op. Stukje bij beetje vind zijn vingertopje toegang tot haar gaatje bij de twee andere vingers. Lars ziet duidelijk dat Sophie nu wat meer moeite heeft want haar kreunen worden wat luider en dieper, maar haar kontje terugtrekken doet ze niet en ze laat Lars zijn gang gaan. Niet veel later is het weer gelukt en de drie vingers van Lars beginnen het kontje van Sophie te neuken. Ze lijkt er snel aan te wennen want haar kreunen worden geiler en luider en ze geniet duidelijk heel erg van de vingers van Lars. Lars vind dit aangezicht zo geil dat hij zijn eigen niet kan stilhouden en zegt dan ook tegen Sophie.

“ Wow, wat ben jij een anaalsletje hihi, wacht maar!”

-“Ah, jah jou eigen anaalsletje!”

Meer kan Sophie niet antwoorden en duikt weer met haar hoofd in de kussens. Lars heeft nu genoeg gezien en trekt zijn vingers terug en trekt zijn zwemshort snel naar beneden. Logisch natuurlijk dat Lars niet meer opgewarmd hoeft te worden want zijn pik staat vol overeind en wil niets liever dan in een nauw gaatje gestopt te worden. Lars duikt het bed op en gaat achter Sophie zitten en brengt zijn pik voor haar nauwe gaatje. Duidelijk is te zien dat de drie vingers van Lars zijn werk goed hebben gedaan. Het sterretje van Sophie staat duidelijk een beetje open en Lars duwt zijn pik dan ook snel tussen de billen van haar en duwt langzaam een beetje door, soepel glijdt zijn eikel naar binnen en hij ziet dat Sophie niet echt meer hoeft te wennen en duwt meteen een stukje verder. Niet veel later zit zijn pik weer helemaal in het kontje van Sophie en Lars begint langzaam heen en weer te gaan. Sophie geniet ook de tweede keer dat ze anaal doet weer heel erg en wederom als vanzelf gaat haar handje naar achter om haar clitje te stimuleren. Maar voordat ze haar clitje amper heeft aangeraakt begint Sophie al te trillen en lijkt echt klaar te komen en dat alleen al van anaal. Het maakt Lars alleen maar geiler en zijn pik zwelt nog harder op. Hij voelt dat het niet al te lang meer zal duren als hij nu niet even pauze neemt. Hij trekt zijn lul dan ook rap uit het kontje van Sophie, die daar enigszins verbaasd over is.

“Sorry hoor maar ik wil nu nog niet komen dus moest even rusten hihi”

-“ Hihi, ik begrijp je. Zullen we een ander standje anaal doen? Ga maar eens op je rug liggen!”

Lars vind het allemaal prima en gaat op zijn rug liggen. Sophie kruipt boven op hem en schuift wat verder door dan wat ze normaal doet bij dit standje. Ze pakt zijn pik vast en gaat even omhoog en laat haar kontje nu over zijn pik zakken. Opnieuw gaat zijn eikel soepel het kontje in maar nu kan Sophie het tempo bepalen. En dat is een hoog tempo flink snel gaat ze op en neer, zeker wanneer Lars nog een vingertje tegen haar clitje zet ontploft Sophie zowat en komt meteen weer klaar. Maar voor dit keer is het voor Lars echt teveel en zijn vulkaan barst uit in het kontje van zijn anaalsletje. Golven van sperma verdwijnen in het strakke gaatje van Sophie. Niet veel later vallen ze uitgeput naast elkaar neer. Sophie met een handdoek tussen haar benen zodat ze het beddengoed niet vies maakt. Samen vallen ze in slaap en dromen vast na van deze geweldige vakantie alleen.

Halverwege de avond schrikt Lars wakker en kijkt naast hem en ziet dat Sophie nog in een diepe slaap is, ze ligt enigszins wijdbeens waardoor duidelijk de restjes van Lars zijn sperma te zien zijn op de billen van Sophie. Hij lacht in zichzelf sluipt het bed uit en duikt lekker onder de douche. Niet veel later strompelt ook Sophie de badkamer in.

-“Hihi, ik zal ook eens mijn billen wassen ze plakken nogal”

“Haha, ja dat is niet zo gek! Nog lekker geslapen?”

-“Heerlijk! Na zo’n heftig potje seks slaap ik altijd wel erg lekker! Maar nogmaals nooit gedacht dat anaal zo lekker is! Ik kwam er zelfs van klaar dit keer dat was echt een appart gevoel maar geil! Niet normaal meer gewoon, hihi.”

“Ja, anaal is echt lekker. Aan deze kant ook het is zo strak en zo geil om te zien! De gedachte alleen al maakt me geiler dan normaal”

-“Inderdaad dat is het ook ja. Het is stout en dat maakt me sneller geil moet ik zeggen, dit gaan we thuis zeker vaker doen!”

En zo praten Lars en Sophie nog na over hun sekspartij van een paar uur geleden. Niet veel later zitten ze in het restaurant en eten nog wat. Om vervolgens nog een paar drankjes aan de bar te doen en daarna terug te gaan naar hun hotelkamer voor het laatste nachtje in het hotel. De volgende dag worden ze alweer opgehaald door hun taxi en zit deze korte maar enorm geile vakantie er alweer bijna op.

De volgende ochtend wordt Sophie dan ook vroeg wakker en begint alvast met het pakken van de koffers. Lars is dit keer kennelijk in een diepe slaap want hij wil maar niet wakker worden. Wanneer Sophie al het nodige heeft ingepakt en eigenlijk al wel wilt ontbijten kijkt ze nog maar eens richting Lars maar nog steeds is deze in een diepe slaap. Wanneer Sophie de dekens omhoog doet ziet ze waarom Lars nog slaapt. Waarschijnlijk heeft hij een leuke droom want zijn pik staat fier overeind. Sophie lacht en bedenkt wel een oplossing om hem wakker te krijgen. Ze pakt zijn pik vast en na een paar trekjes begint ze hem ineens vol overgave te pijpen. Meteen gooit Sophie er een hoog tempo in en haar mondje schuift steeds verder over de pik van Lars. Toch nog slaapt Lars nog een paar minuten door en ineens schrikt hij echt wakker. Sophie heeft dit door en schatert het uit van het lachen. Lars herstelt zich echter snel en duwt Sophie terug naar zijn lul. Zo erg vind ze het niet want meteen neemt ze het tempo weer aan als daarvoor en ze gaat vrolijk door. Totdat ze zelf meer wilt en ze springt op bed en duikt boven op Lars. Snel pakt ze zijn pik vast en deze verdwijnt alweer in haar kutje. Met een hoog tempo neuken ze er weer op los en het heeft er alle schijn van dat dit een kort maar heftig vluggertje wordt. Sophie komt al snel voor de eerste keer klaar en Sophie heeft goed door dat het bij Lars ook niet al te lang meer duurt. Ze heeft echter geen zin dat haar kutje weer helemaal vol zit en duikt van Lars af. Ze pakt zijn pik vast en wilt weer met haar mondje richting de pik van Lars maar wat ze niet doorheeft is dat ze kleine trekbeweginkjes blijft maken waardoor Lars net zijn hoogtepunt bereikt waardoor de eerste grote straal recht op het gezichtje van Sophie beland. Sophie schrikt ervan maar duikt snel met haar mond over de pik en zuigt de rest netjes op. Daarna let ze opnieuw niet op en wanneer ze denkt dat Lars uitgespoten is en de lul weer uit haar mondje haalt, perst Lars en nog een klein straaltje uit en opnieuw in het gezicht van Sophie. Ze kan er nu wel om lachen en zegt wat een ezel ze is.


“ Haha, sorry ik had je moeten waarschuwen. Maar joh wat een geil gezicht eigenlijk zo!”

-“Haha ik voel me wel stom nu. Maar jah heb ik jou toch weer een geil gezichtje bezorgt haha Even afspoelen hoor.”

Sophie duikt nog snel onder de douche en niet lang daarna moeten ze toch echt de boel klaarmaken voor vertrek. Ze bekijken het hotel nog eens goed en beide schieten in de lach, want wat was dit toch een vakantie voor beide! Ze dachten dat ze al wel wat ervaring hadden maar wat hebben ze zich hier laten gaan. Dat hadden ze nooit verwacht dat ze zover zouden gaan met seks. Sophie stond deze vakantie voor alles open blijkbaar. Het begon met slikken om vervolgens geen ondergoed te dragen omdat ze deze vergeten was en geen zin had om maar ook iets te kopen. Niet veel later kan Lars zich niet meer inhouden en begint met het kontje van Sophie te spelen, die blijkbaar doordraait van geiligheid en smeekt om in haar kontje genomen te worden. Na verschillende plekken en geen dag zonder geilen sluiten ze deze vakantie nog maar even af met het spuiten in het gezicht van Sophie. Weliswaar per ongeluk maar toch vond ze het niet vervelend. Voor beide dus een enorme opleving in hun seksleven maar helaas de vakantie is voorbij maar ze zullen deze ervaringen meenemen naar huis.
Wie weet gaat het verhaal daar verder!!