Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Leger Des Heils

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Hetero

Het was tegen journaaltijd dat er aan de deur gebeld werd en bij het openen van de deur stond daar een jonge vrouw die zich uitgaf voor heil-soldaat alhoewel ze geen uniform droeg. Er stond een vrouw voor me van plm. 25 jaar zwart haar tot de schouders bruine ogen en een mooi gezicht waar je gelijk op valt. Ze had een blauwe rok aan en een witte bloese. Heeft u nog wat voor het goede doel? Ja dat kan iedereen wel vragen, maar ja voor jou heb ik misschien wat als je even binnenkomt, en een paar vragen beantwoord.

Ze stapte de kamer binnen en ik vroeg haar te gaan zitten. Ik vroeg haar te vertellen over haar werk en al snel werd mij duidelijk dat ze de waarheid vertelde. Als je geld wilt, wil ik wat van je weten. Allereerst je naam.

Ik ben Jolanda en 25 jaar.

Wil je tegen betaling een aantal intieme vragen beantwoorden. Als jij betaald. Goed. Ik vind je een mooie vrouw. Laat eens wat meer van jezelf zien.Ga even staan. Doe je rok eens omhoog zodat ik je benen kan zien. Ze bloosde maar ging staan en tilde haar rok omhoog en ik zag een paar mooie gladde benen en ook haar slip zag ik even. Ziet er goed uit. Is deze deze jongedame nog maagd?

Ja meneer.

Staan blijven en vertel me wat je voor ondergoed draagt. Slip? Groen. HB maat 75C en geel. Ze stond nog steeds met haar rok half omhoog en ik knielde voor haar neer en zei, laat je slip zien. Ze tilde hem hoger en inderdaad zag ik een groen slipje. Ik pakte haar bij de billen en bevoelde de bovenbenen.Het was een lust om deze vrouw te zien en te betasten. Nu zeg eens eerlijk ben je echt zwartharig. Natuurlijk wat dacht je dan. Goed dan ga ik je slip nu uittrekken, en voor ze kon reageren had ik met twee handen haar slip naar beneden getrokken. Er was inderdaad een zwarte poes tussen haar benen.Ik spreide haar benen, en steelde haar ligt.Even ging ik met 1 vinger bij haar binnen en voelde haar maagdelijkheid. Toen ging ik achter haar staan en nam haar borsten in mijn handen. Ik trok de bloes uit de rok en ging van onder langs bij haar onder de bloes en toen in haar bh. Ik schoof de bandjes wat opzij en tilde de borsten uit de cup. Haar tepels waren bruin van kleur en zachtjes kneep ik er in. Ze kreunde zacht. Vindt je dit lekker? ja meneer. Wel ik weet nu dat je inderdaad een mooie en ook lieve vrouw bent en heb nog een vraag over. Ik draaide haar weer om en kuste haar teder op de mond.

Dan kan ik die ook vast wel beantwoorden. Heb je al eens een penis gezien enzo ja van wie. Nee dat heb ik niet maar als afsluiting van ons gesprek zou ik graag de jouwe zien.Deze avond is me goed bevallen. Ze draaide zich om en voelde brutaal in mijn kruis. Wat een grote merkte ze op. Ze ging op haar knieen zitten en ritste mijn broek open en haalde zonder blikken of blozen mijn paal uit mijn broek en begon die af te trekken. De voorhuid werd hard over de eikel getrokken en toen ik dreigde klaar te komen nam ze hem in haar mond en spoot ik in haar.

Na deze handeling kleedde ze zich weer aan alleen haar slip mocht ik houden. Natuurlijk heb ik haar goed betaald deze heil soldaat-eerste (super) klasse.