Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


lekker van achter

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Vorige week heb ik een date gehad met een oudere man.
Ik had de wens om hem eens lekker te pijpen,en wilde mij eventueel voor het eerst ook eens laten neuken.
Vol van zenuwe stapte ik in de auto en reed naar zijn huis toe,bij de voordeur aangekomen wachte hij mij al op.
Hij nodigde mij uit in de woonkamer en er begon een gesprek over koetjes en kalfjes.
Toen kwam hij opeens met de vraag van dus jij wilt pijpen he?
Ik zei ja dat klopt,nou kom maar mij zei hij.
Op de gang begon hij al aan mijn broek te fromelen,en we gingen de trap op naar boven.
Boven aan gekomen voelde ik ook aan zijn broek zijn half stijve lul,opeens trok hij zijn traningsbroek naar beneden en ging ik op mij knieen.
Ik nam zijn paal lekker tussen mijn lippen en pijpte hem met groote haalen,met mijn andere hand knede ik zijn ballen.
Plots zei hij kom we gaan even op het bed liggen,en hij kleed zich uit.
Hij zei maar ik wil ook wat van jou zien,dus trok ik mijn broek en schoenen uit,en stond ik daar in mijn tanga en t-shirt.
Ik begon weer lekker aan zijn paal tezuigen en hij begon over mijn tanga tewrijven.
Hij deed mijn t-shirt uit ,en zijn hand verdween in mijn tanga en begon aan mijn pik tetrekken,terwijl ik aan die lekkere pik van hem met cockring lag tezuigen.
Op eens ging hij met zijn hand door mijn bilspleet en masserde hij lekker mijn gaatje,hij zei je hebt een lekker kontje die zou ik wel eens goed willen verwennen.
Ik kon moeilijk antwoorden want hij drukte met zijn hand op mijn hoofd zijn knots nog dieper in mijn keel.
Maar ik knikte dat ik het goed vond en dat ik het wel wilde proberen.Langzaam deed hij mijn tanga uit en we namen standje 69 aan waarbij ik zijn pik zoog en hij met zijn neus tussen mijn billen zat en mijn gaatje lekker likte,opeens pakte hij een condoom deed die om pakte wat glijmiddel smeerde dat aan zijn lekkere pik en smeerde dat aan mijn gaatje.
Hij zei ga maar even op handen en knieen zitten en hij ging achter mij staan,ik moest mij ontspannen,maar zijn pik ging er vrij makkelijk in.
Hij pakte mij bij mijn heupen en ging steeds een stukje verder met zijn pik,op eens ging hij harder stoten en begon worden tezeggen als "wat heb jij een lekkere slettenkut"en hij begon steeds harder tehijgen en te stooten,in mijn gedachte dacht ik O ik wou dat ik nu ook zo'n lekkere pik voor mij had ,dan had ik die lekker kunnen pijpen.
Ik voelde het moment dat hij klaar zou komen ,hij trok zijn pik uit mijn gaatje ,ontdeed zich van zijn condoom en spoot zijn zaad op mijn billen.
Daarna hebben we nog even lekker naast elkaar gelegen,en ben ik kort daarna naar huis gegaan waar ik mij bij thuiskomst eerst nog even lekker af heb getrokken