Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Lekkere seks met mijn nichtje

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Hoi ik ben piet en ik ben 20 jaar oud. Wij hebben een goede band in de familie en 1 keer per jaar hebben we ook een familie weekend. Dit verhaal speelt zich 4 jaar geleden af.
Het was weer april dus we gingen weer een weekendje weg. Dit keer naar een plaatsje in Noord-Brabant.
Daar aangekomen waren we een van de eerste. Alleen mijn oom en tante met hun 3 kinderen waren er. Mijn nichtje, Loes, van 17 zat daar ook bij.
Toen iedereen er was wilden ze eerst een wandeling gaan maken in de omgeving. Maar dat weekend ervoor had ik mijn enkel verstuikt met voetbal en liep ik dus op krukken. Dus ik hoefde niet mee. Mijn nichtje voelde zich niet helemaal lekker dus bleef ook thuis. Toen ze ongeveer 3 minuten weg waren, kwam mijn nichtje naar me toe. We raakten in gesprek. Uiteindelijk kwam het natuurlijk op het onderwerp seks. Loes vroeg of ik al seks had gehad.
"Nee, nog niet, en jij?"
"Ik ook nog niet maar dat komt nog wel, ik vinger me wel vaak. Trek jij je ook wel eens af?"
"Ja en dan denk ik na over hoe het is om te neuken."

Ze vroeg of ik mee ging zwemmen (want er was een zwembad). Ik had daar wel zin in dus ik ging mijn zwembroek aantrekken. Toen ik bij het zwembad kwam, zat Loes er al in. Ik kwam er ook in en toen gingen we een beetje stoeien met elkaar. Mijn hand kwam een paar keer prongelijk op haar borsten en haar onderbuik. Maar haar hand kwam ook bij mijn lul in de buurt. Toen ze mijn lul een keer aanraakte voelde ze dat die stijf was. Ze vroeg of ik er opgewonden van werd.
"Nou je borsten zijn wel al heel mooi", reageerde ik.
Ze vroeg of ik dat echt vond.
"Ja natuurlijk, ik lieg toch niet tegen mijn eigen nichtje. Als je mijn nichtje niet was zou ik je wel verkering gevraagd hebben."
Na een paar minuten gingen we weer naar binnen. Dit keer wilde ik niet wachten om me om te kleden in de badkamer dus liep ik naar binnen toen ze nog bezig was. Ze schaamde ze een beetje maar ze ging gewoon verder. Ze trok haar bikinibroekje uit en ik zag dat haar kutje kaalgeschoren was.
Ze merkte dat ik aan het kijken was en vroeg waarom ik dat deed.
"Ik heb je toch al gezegd dat jij mij opwindt."
Plotseling liep ze naakt naar me toe en begon me heftig te zoenen. Haar mond ging open en we begonnen hevig te tongen. Ik legde mijn hand op haar buik en ging langzaam naar boven. Ze zij er niks over.

Toen mijn hand op haar borst kwam kreunde ze een beetje. Haar hand ging naar mijn lul en ze begon mij af te trekken. Toen ik bijna klaar kwam hield ze op. ik legde haar op de mat die daar lag en begon haar te vingeren. Ze begon hevig te kreunen.
Ik ging met mijn hoofd naar haar vagina en begon haar te beffen. Ze zij dat ik op moest houden want ze kwam bijna klaar. Ze wilde mij in haar voelen. Ik kwam boven op haar liggen en deed mijn lul tegen haar clitje aan. Ze kreunde hevig. Ze was al tamelijk nat dus het was niet moeilijk om hem er in te krijgen. Ze had nog een strak kutje maar ik kwam er toch wel in. Ik moest wel moeite doen.
Ik vroeg of ze het lekker vond.
"Ja, volgens mij ga ik zo klaar komen."
Toen ik nog een paar keer heen en weer gegaan ben met mijn lul kwam ze hevig klaar. Vlak daarna haalde ik mijn lul eruit en kwam spuitend over haar lichaam heen klaar. Er zaten zelfs spetters op haar buik. We hebben toen nog samen gedoucht en hebben nog een keer gevreeën onder de douche. Toen kleedde we weer aan. En iets daarna kwam de rest van de familie weer terug van de wandeling. Ze vroegen of we ons niet verveeld hebben. We zeiden tegelijk nee. Een beetje glimlachend naar elkaar.

De rest van het weekend heb ik nog een paar keer haar borsten en haar vagina aangeraakt in het zwembad maar we konden natuurlijk niet meer neuken.