Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Leuke colega

Dit is een verhaal uit de categorie Eerste keer.
Ik werkte al een aantal maanden in een bouwmarkt en 1 van de casierres vond ik wel een leuke meid. Ik had die week net een nieuwe motor gekocht en had haar beloofd deze te komen laten zien. Ze waren net verhuist naar de andere kant van de stad. Ze vond dat ik maar even het nieuwe huis moest komen bekijken. Haar ouders waren niet thuis en ze moest samen met haar zus op de katten passen want die waren nog niet zo gewend aan de nieuwe omgeving.

Leuk huis, nieuwbouw en een hele leuke zus waar de verkering net van was uitgegaan. Wil je wat drinken vroeg ze, we hebben niet zoveel, eigelijk alleen maar cola. Ik zei da's goed hoor en ze kwam met twee glazen binnen. Haar zus ging naar haar kamer en we zaten wat te praten over het werk, de motor enz. enz. Wil je mijn kamer ook even zien? vroeg ze lief. Is goed ik wil wel een rondleiding. Oke een uitgebreide rondleiding dan. Eerst de keuken gang toilet, slaapkamer van haar ouders, van haar zus en die van haar. Haar zus stond onder de douche en zonder pardon liepen we naar binnen. En dit is de badkamer. Haar zus helemaal verbaast dat we zomaar binnenkwamen waarop anja zei dat ze de deur dan maar dicht moest doen.

Op haar slaapkamer aangekomen was daar alleen maar een bed. Geen stoel, buro of iets dergelijks. Lekker ingericht, moet jij nergens studeren? Ik leer alles op bed zei ze met een glimlach. Anja kwam nu naast me zitten en vroeg of ik nog een glas cola wou? Ja is goed en ze ging naar beneden. Wat opviel is dat ze eerst nog even naar de badkamer ging. Zal wel goed zijn dacht ik bij mezelf en ik keek een beetje rond. In de kamer stonden veel boeken, posters aan de muur en nog meer onzinnege dingen in een meidenkamer. Mijn oog ging weer naar de deur, want Anja kwam weer naar boven. Tot mijn grote verbazing zonder cola, maar ook zonder enige kleding. Op dat zelfde moment kwam haar zus uit de badkamer en liepen ze gezamelijk naar de slaapkamer van hun ouders. Oke rustig blijven dacht ik en ik bleef met mijn nuchtere kop gewoon zitten op het bed. Toch ging ik een beetje zitten denken. Dit doen ze niet zomaar en naast haar bed stond een nachtkastje. Nieuwschierig doe ik het deurtje open en naast wat tijdschriften en een passie ligt een vibrator. Die zullen ze wel nodig hebben dacht ik want uit de slaapkamer kwamen al geluiden die je niet maakt als je ligt te slapen. Ik pak de vibrator en loop naar de andere slaapkamer. Daar ligt Anja samen met haar zus in standje 69 elkaar te verwennen. Anja zat boven en keek me even aan en ging daarna weer verder met het zuigen aan de klit van haar zus.

Ik blijf even in de deuropening staan en bekijk dat wonderlijke schoon dat op het bed ligt te kronkelen. Ik trek ook mijn kleren uit en loop de kamer in en zet de vibrator aan en plaats deze tussen de lippen van Anja die van genot een gilletje geeft. Haar zus met een goddelijk lichaam en mooie tieten kijkt mij aan en duwt twee vingers in de kut van Anja. Ik laat de vibrator tussen haar billen trillen en zet hem tegen haar kontgaatje. Anja ook in 1 keer bij haar positieven zegt lief, ja daar mag hij in. Heel voorzichtig duw ik wat harder en de vibrator zoekt zijn weg in haar kont. Kort hierna komt ze met een hoop jaaaaa en oooooh klaar, waarna haar zus ook de vibrator nog even wil. Anja duwt hem in 1 keer diep in haar kut en ze komt met een gil klaar.

De zussen draaien zich nu beide naar mij toe en leggen me op bed. Ze beginnen omste beurte aan mijn lul te zuigen. Als de enne mijn lul in haar mond heeft zuigt de andere aan mijn ballen en andersom. Ik wordt helemaal gek en sta niet lang daarna op springen. Ze vechten er beina om wie het laatste mag zuigen voordat de lading in de mond van Anja's zus terecht komt. Direct beginnen ze elkaar te tongen om samen te kunnen genieten van mijn zaad. Van dat zicht gaat mijn lul direct weer staan en de dames hebben dat direct door. Anja komt met haar rug naar mij toe op mij zitten en begint te rijen op mijn lul. Haar zus komt boven mijn hoofd zitten en ik begin haar heerlijk te zuigen. Nie veel later wil ik ook wel wat doen en zet de dames naast elkaar op handen en knieen, zodat ik een heerljik uitzicht heb over 2 natte poesjes. Beide netjes geschoren en beide supernat. Als ik de enne van achter neem, neuk ik de andere met de vibrator. Zo wissel ik af tot Anja's zus zegt dat ze ook wel in haar kont wil worden genomen.

Ik laat me dat natuurlijk geen twee keer zeggen en duw mijn harde zeiknate paal in 1 keer die in haar kont wat ze bevestigt met een orgasme dat ik nog zeker niet verwacht had. Ik ook roept Anja en ik schuif direct een plaatsje op. Ik neuk Anja nu in haar kont wie had dat gedacht. Haar zus bleef ook niet stil zitten want die was de kut van Anja aan het bewerken met de vibrator. Ik voelde het trillen van dat ding tegen mijn eikel en ik hield het niet meer. Met twee harde stoten kwam ik in haar klaar en zij kreeg ook weer een orgasme waar je u tegen zegt.

Wat een middag zeg. We hebben nog wat na liggen zoenen en zijn toen gaan douchen. Wat onschuldig begon eindigde heel erg mooi.