Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


lief kind

Dit is een verhaal uit de categorie Eerste keer.
Ik ben al een paar weken dol op een meisje en ik loop ook regelmatig over haar te dromen. Ze is mooi slank en heeft een mooie strakke kont en redelijke borsten. Ze heeft een mooi gezicht met prachtige blauwe ogen en mooi blond haar. Ik zal vertellen hoe het is gegaan..

Laatst kwam ik uit school en ze kwam op me afgelopen. Ze vroeg een beetje onzeker of ik iets te doen had. Ik zei dat ik nog geen plannen had, vervolgens vroeg ze of ik met haar naar de film wou ik wou dolgraag en zei dan ook natuurlijk. We zouden elkaar zien om half negen bij de bioscoop. We liepen een zaal in en gingen zitten na verloop van de film kwam ze steeds dichter op mij zitten. Ik vond het erg prettig en ging ook dichter na haar toe. Op een gegeven moment zat ze op mijn schoot, ik vond dat zo lekker dat ik een erectie kreeg. Zij merkte dat en vroeg of ik het erg vond en ik zei natuurlijk niet. De rest van de film bleef ze op mijn schoot en schuifelde af en toe over mijn kruis heen die dan acuut weer een erectie kreeg. Nadat de film was afgelopen zei ze gedag en gaf me een kus op mijn wang ik werd er zo rood van dat ik een verkeerslicht leek.


Een paar weken later vroeg ze weer of ik mee naar de film wilde. Ik zei natuurlijk weer ja. De film verliep goed ze kwam weer op mijn schooot zitten en schuifelde heen en weer. Ik merkte dat ze er geil van werd want ik zag in haar shirtje stijve tepels. Na de film zei ze gedag en kuste me op mijn mond en ik beantwoorde de kus met een kus terug ook op haar mond. Ze zei dat ze het erg lekker vond. En dat ze het graag weer een keer zou doen.

Toen we herfsvakantie kregen vroeg ze of ik bij haar kwam logeren. Ik twijfelde geen moment en zei meteen ja heel graag, alleen wist ik dat het niet mocht van mijn ouders. Ik zei dus dat ik bij een vriend logeerde. Toen ik bij haar huis kwam merkte ik dat haar ouders er waren. Ze vonden me een erg aardige jongen zeiden ze achteraf. Ik zag haar staan en kreeg meteen een erectie. Ze had een strakke broek aan en een t-shirt dat volgens mij een beetje te klein was. Ik bracht mijn spullen naar de logeerkamer. We keken een film en ze kwam tegen me aan liggen. Ik merkte dat ze een beetje aan mijn kruis voelde en ik voelde dus aan haar borsten. Haar tepels waren inmiddels behoorlijk hard. Op een gegeven moment zoende ze me op mijn mond ik beantwoorde de zoen met een zoen terug op haar mond en voordat ik het wist had ze haar tong naar binnen gestoken. Zo lagen we een tijdje te tongen en het was heerlijk. We besloten naar boven te gaan slapen, tenminste dat dachten we. Ik was zo opgewonden en geil dat ik mezelf nog even verwende voordat ik ging slapen. Ik hoorde de douche aangaan en ik merkte dat de deur openstond, waarschijnlijk expres. Wat ik zag was goddelijk. Ik zag haar in de douche staan. Ze was mooi slank had een beetje schaamhaar en mooie ronde borsten.

Ik stond een tijdje te kijken terwijl ik mezelf verwende. Opeens draaide ze zich om en keek me recht in de ogen. Ik schaamde me dus ik keek weg en liep terug. Ik merkte alleen niet dat ze me achterna liep in badjas. Ik ging op bed liggen en dacht aan haar. Opeens stond ze in de deuropening. Ze zei of ik mooi vond wat ik had gezien. Ik wist niks uit te brengen ze zei dat het niet erg was. Ze kwam naast me zitten en opende haar badjas. Het uitzicht was prachtig. Ze trok mijn broek en boxer naar beneden en keek met grote ogen naar mijn erectie. Ze pakte hem beet en haalde de voorhuid op en neer af en toe gaf ze een kusje op de eikel en nam ze hem in haar mond. Vervolgens ging ze me pijpen ik vond het heerlijk. Ondertussen zag ik dat haar tepels stijf waren en ze zichzelf aan het verwennen was. Ik nam het van haar over en pakte haar tepels in mijn mond en zoog een beetje ze begon te kreunen. Na een tijdje stak ik een vinger in haar grotje. Ze was zo geil en ik ook trouwens. Haar hele grotje was nat van het vocht. Ik stak er een vinger in en ze kreunde van genot. Ik stak er nog een vinger in. Na een tijdje kwam ze kreunend klaar. Ik zoog haar helemaal droog. Ik vroeg of ik mijn pik tussen haar borsten mocht doen en dat ze me zo pijpte ik had hier al over gedroomd ze zei meteen ja. Ik deed wat ik zei en stak mijn pik tussen haar borsten. Ze duwde ze tegen elkaar en pijpte me. Zo lagen we een tijdje en ik kwam snel klaar. Toen vroeg ze of ik haar wou neuken. Ik was er zo blij mee dat ze dat zei dat ik niet twijfelde. Ze ging op handen en knieën zitten en begeleide mijn pik naar haar grotje. Ze vroeg of zachtjes wou doen wat ze was nog maagd. Ik deed wat me werd gevraagd. Ik pakte haar heupen en stootte in haar. Ze begon te kreunen van genot. Ik pakte haar borsten en kneedde ze. Ze voelde zo lekker aan na een tijdje kwam ze kreunend en gillend klaar niet lang daarna ik ook. Vervolgens neukte ik haar in haar kont wat heerlijk was zo krap en warm. Ze vroeg of ik haar harder wou neuken ik wilde het maar al te graag. Ik ging steeds harder en sneller en ze kwam weer gillend klaar. Ze haalde snel mijn pik uit haar kont want ik stond ook op het punt van klaarkomen en nam hem in haar mond. Ze zoog en trok zo hard dat ik ook snel klaarkwam in haar mond. Ze probeerde allen in haar mond te houden maar er kwamen een paar stralen op haar borsten ik werd hier zo geil van dat ik haar zonder waarschuwing weer neukt deze keer zo snel en hard dat ik sneller klaarkwam dan ooit tevoren.Toen hebben we nog even gezoend en elkaar betast en zijn we in slaap gevallen met haar boven op me.