Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Marieke, Roy En Opa

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Marieke was vorige maand bij haar opa op bezoek geweest en trof daar een gangbang aan naar later bleek georganiseerd door opa zelf. Opa zijn vriendin werd genomen door een motorclub uit de buurt. Deze mannen werden af en toen ingeschakeld door opa om zijn vriendin Jessica het genot te geven die zij kennelijk nodig heeft. Opa heeft een goede kennis bij de motorclub genaamd Nelis. Nelis regelt dat een paar gasten die Jessica neuken en opa kijkt toe. Opa vind dat lekker en Jessica doet het voor opa, omdat ze van hem houdt.
Marieke kwam onverwachts langs en mocht mee kijken naar het sex-spel. Later heeft Marieke zich vrijwillig laten neuken door de motorclub gasten. Marieke kreeg een masker voor om zo lang onherkenbaar te blijven voor opa. Op het laatst kreeg ze de lul van opa in haar kut en werd ze voorgesteld aan opa. Opa schrok zich dood, maar vond het wel geil. Jessica de vriendin schaamde zich voor Marieke. Jessica heeft later gezegd, dat ze Marieke als vertrouwenspersoon wilde hebben. Opa heeft toen Marieke uitgenodigd voor een gesprek met Jessica, Afgesproken werd er, dat Marieke haar mond zou houden. Marieke zou dan bij de volgende party's uitgenodigd worden. Het was aan haar om te komen.
Nu had Marieke een uitnodiging voor een gala party bij Opa. Ze was er al een tijd niet meer geweest en voelde er wel wat voor om heen te gaan. Marieke wilde haar man Roy toch niet passeren en vroeg of hij mee ging. Roy gaat eigenlijk nooit mee, omdat hij het niet kan aanzien als zijn vrouw door anderen geneukt wordt. Inmiddels was het wel zover dat hij wist dat hij Marieke niet kon tegen houden. Het was kiezen of delen.
Roy wist niet dat Marieke geneukt was bij haar opa, dus verwachtte gewoon een feestje in het huis van opa. Marieke had zich in ene mooie gala jurk gestoken, met een sex-lingerie setje zonder kruis. Ze zag er spik en span uit, dat kan gauw als je zo mooi bent. Marieke heeft mooie gemiddelde tieten, een lekker lichaam en is gewillig.
Bij aankomst werden ze ontvangen door Jessica en haar zus Heleen. Jessica stelde Marieke voor aan haar zus en Marieke stelde haar man Roy voor aan de zussen. Heleen zag er mooi en vol uit. Echt een slet dacht Marieke net zo als haar zus Jessica. Marieke wist eigenlijk niet wat ze kon verwachten. Het zag er als een gewoon gala feest uit, maar in haar achter hoofd wist ze dat het een sex-party ging worden. binnen wist ze gewoon, de 1e die ze tegen kwam was Nelis de leider van de motorclub. Marieke stelde Roy voor aan Nelis en Nelis keek Roy aan en zei, mooie vrouw heb je Roy. Nelis knipoogde naar Marieke en liep door.
Het was gezellig druk. Er stonde een soort podium in de kamer waar vrouwen stonden te dansen. Er werd gezellig muziek gedraaid en sfeer zat er snel in. Marieke zag opa in de hoek zitten met een paar vrouwen. Opa stelde de vrouwen voor als zijn vriendinnen van de zaak en Marieke stelde Roy voor. Opa is nog steeds eigenaar van een paar kleding zaken in Rotterdam en zodoende kent hij veel vrouwen. Jessica bezoekt de kledingzaken regelmatig om de zaken en het personeel te regelen. Toen iedereen binnen was vroeg Jessica even stilte. Opa kwam aan het woord en wilde dat iedereen genoot van de avond. Lekker eten, dansen en feest vieren is het motto van de avond. Laat het gebeuren en geniet wat er wordt geboden. Niks is verplicht, alles kan en mag. Marieke zag dat Jessica op het podium stond met haar zus en dat er mannen onder het podium stonden te gluren onder de rokken van de dansende dames.
De vrouwen vroegen de mannen op het podium en al gauw hingen ze aan elkaar. Jessica en Heleen werden overal betast. Iedereen kon het zien in de kamer. Ik zag dat de mannen de jurken omhoog haalde en met hun handen de twee zussen aan het vingeren waren. De dames kronkelde tegen de mannen aan. Je zag de zaal kijken naar het geile aanzicht. De mannen op het podium haalde hun lul uit hun broek en de dames zakte naar beneden en namen de lullen in hun mond. Een prachtig gezicht van af de grond. Marieke stond vlakbij en keek naar de zuig bewegingen van Jessica en Heleen. Marieke stond naast Roy en Nelis zag ze aan komen lopen van de andere kant. Nelis ging naast haar staan en fluisterde in haar oor dat ze hard geneukt ging worden in haar galajurk Marieke keek Nelis geil aan en pakte Roy om zijn mond en begon hem te tongen. Marieke keert haar kont naar Nelis en Nelis trok haar jurk om hoog. Marieke duwde Roy tegen het podium en Nelis pakte Marieke bij haar kont en trok haar jurk omhoog en duwde twee vingers in haar kut. Marieke haalde de lul van Roy uit zijn broek en begon hem te pijpen. Nelis had zijn lul uit zijn broek gehaald en drukte hem naar binnen. Nelis begon Marieke hard te neuken. Het lichaam van Marieke ging heen en weer. Boven haar werden Jessica en Heleen geneukt door de mannen. Er waren meer mannen om heen komen staan. Ik zag Jessica en Heleen geneukt worden en hadden ieder twee lullen trekkend in hun handen. Het was meteen een gala sexfeest geworden. Iedereen in de kamer zat aan elkaar. Opa zat met glimmende ogen te kijken naar het neuken van Jessica en Heleen.
Marieke werd onder tussen door 3 mannen om en om geneukt. Roy was weggedrukt door een grote man van ongeveer 60 jaar. Roy stond erbij en keek naar zijn mooie vrouw, die voor zijn ogen geneukt werd door grote forse mannen op leeftijd. Nelis zei, tegen Roy, kijk maar goed, dan kan je alvast wennen aan je eigen neukteef.
Marieke schreeuwde van genot en riep: Neuk mij, hard en lang klootzakken. Nelis stond erbij en zei, dat ze haar slettenbek moest houden. Je bent een hoer en blijft een hoer Marieke. En hoeren moeten geneukt worden door veel mannen. Jessica zat inmiddels op haar knieën op het podium en kreeg een grote lul tegen haar kont gedrukt. Jessica riep, niet in mijn kont de man drukte gewoon door en een kreun van pijn slaakte Jessica. Opa stond nu ook bij het podium om goed te zien hoe zijn vriendin werd geneukt door de gasten. Jessica werd in haar kont geneukt en een Heleen zat met haar kut tegen de mond van Jessica gedrukt. Heleen pijpte de man die er boven stond. Een heel geil gezicht met mooie mensen in mooie kleding en onder kleding. Er stonden nu veel koppeltjes te neuken en werden de vrouwen van de koppeltjes meerdere keren voorzien van twee lullen. Ze moesten wel toehappen om mee te doen in de grote gala orgie in de boerderij van opa.
Marieke zat nu op haar knieën naast Jessica en werd geneukt door meerdere mannen. Jessica en Marieke zogen om en om aan verschillende lullen. Heleen stond er bij te kijken en moedigde de twee sletten aan. Heleen schreeuwde, neuk deze teven ze zijn de besten en laten jullie keer op keer klaar komen. DE man achter Marieke haalde zijn lul uit zijn broek en wilde over haar rug spuiten, Heleen bukte en probeerde het sperma in haar mond te krijgen. Marieke zag dat en schreeuwde, heren neuk deze spermaslet in haar hol. Ik wil zien dat ze een grote lul in haar kont krijgt. Nelis pakte Heleen vast en zette haar tegen een paal. Van achter stopte hij zijn grote knoestige lul in haar kont. Heleen schreeuwde van pijn en genot. Marieke zei, goed zo, neuk die vuile hoer".Marieke kreeg onverwachts een spuitende lul in haar mond geduwd. Ze probeerde alles door te slikken, ze was net klaar of de volgende spoot alweer in haar mond. Zowel Jessica als Marieke kreken een aantal spuitende pikken te slikken. Heleen zag dat en schreeuwde vuile sperma sletten, ik ga deze lul ook in jullie bek stoppen.
Marieke kreeg de lul van Nelis uit de kont van Heleen in haar mond geduwd. Marieke zoog aan de lul alsof ze niets anders wilde. Jessica moedigde Marieke aan, door te zeggen. Vuile teef zuigen!!!!!!!!!! Ik wil dat je het sperma door slikt, Marieke. Marieke slikt het sperma echt wel door, ze is gemaakt voor sex, sperma en veel lullen. Marieke zei, toen Heleen je bent zelf een vuile slet en je zusje is een nog grote slet dan jij. Ik wil dat jullie je laten neuken door al deze mannen. Opa wat vind jij er van. Opa zei, allebei 5 lullen in kut mond en kont. Heleen moet alles door slikken. Ik wil die geile blonde hoer wel eens uitgewoond geneukt zien worden. Heleen werd vast gepakt en in een soort sex stoel gezet. Ze kreeg lul naar lul. Jessica stond er naast en de mannen mochten eerst bij Jessica hun lul door smeren. Ze stond met haar kut naar achteren. Marieke keek erna en genot van het sex spektakel. Ze zag Roy ook zijn lul in de kut van Heleen stoppen. Marieke riep, hê Roy vuile klootzak ik dacht jij het niet leuk vond. Marieke ik wil gewoon deze teef neuken. Hij haalde zijn lul uit haar kut en stopte zijn lul in Heleen haar kont. Sletten moet je overal neuken Marieke. Daarom laat ik jou neuken door andere mannen, Marieke. Heleen werd over genomen van Roy en Roy stopte direct zijn lul in de mond van Jessica. Jessica zoog het zaad uit zijn lul en slikte het door. Roy lag uitgeput met zijn rug op het podium. De hele zaal was aan het sexen. Een aantal waren helemaal naakt maar de meeste hadden hun kleren min of meer half aan. De meeste vrouwen stonden met hun rok om hoog en kregen een lul in hun kont of kut geduwd van de aanwezige mannen. Opa had het weer goed voor elkaar in zijn optrekje.
Marieke liep naar opa en haalde zijn lul uit zijn broek en ging op zijn stijve geschrompelde lul zitten. Marieke wipte hard op de lul en de gasten zagen opa genieten. Marieke riep Heleen bij zich. Heleen moest eerst 3 lullen uit haar lichaam verwijderen. Het sperma hing aan haar kin. Heleen ga met je kut over het hoofd van opa zitten en laat je likken door die ouwe lul. Jessica maakte foto's van opa, haar vriend en werd onder het nemen van foto's van achteren geneukt door Nelis zijn afgeleefde lul. Jessica kon door de neukstoten haar fototoestel bijna niet stil houden. Nelis ramde zijn leuter in Jessica haar kont en vlak voor Marieke haalde hij zijn lul eruit en stopte deze in de mond van de zittende Marieke. Wat een geil gezicht Marieke zoog aan de lul van Nelis en die kwam klaar in Marieke haar mond. Marieke slikte natuurlijk het laatste rest sperma door van Nelis. Nelis liep weg en Jessica zat op haar knieën op de grond en werd alweer geneukt door twee goede kennissen van Open en Jessica. Ik hoorde 1 van de maan zeggen, ik heb het vaak gedroomd om je te neuken, maar nu mag ik alles Jessica, ik wil je alleen nog neuken in het bijzijn van opa. Jessica schreeuwde, neuk me nu maar. Marieke riep, neuk die vuile hoer van opa, dat is wat ze wil, geneukt worden onder jullie ogen.
De gasten stonden allemaal in de zaal te kijken en een aantal vrouwen stonden te dansen op het podium en werden tijdens het dansen geneukt. Het was een mooi gezicht al die vrouwen dik, mollig en dun geneukt zien worden door de mannen in de zaal.
De meesten waren uitgeput en klaar met neuken op het eind van de avond. Opa ging op het podium staan en vroeg een momnet stilte. Dames en heren ik hoop dat jullie een leuke avond hebben gehad. Ik wil nog 1 ding zien op deze geile sperma avond en dat is een gewillig sperma slachtoffer voor de laatste beetje geil van de mannen.
Ik heb broodjes en koffie in de andere ruimte om jullie even op te frissen en klaar te maken om je laatste sperma aan het slachtoffer te geven.
Als niemand zijn vinger opsteekt, dan kies ik er 1 uit. Ik hoorde in de zaal, ja dat zou eerlijk zijn. Een lot uit de loterij voor een spermaslet. Iedereen ging eten en zich zelf opknappen in de ruime douches. Heleen gaf aan iedere vrouw een lot. Als vrouw mocht je aangeven om niet mee te doen. De vrouwen zaten elkaar op te naaien, laat je verrassen. Het is toch spannend. Op het lot stond een nummer.
Opa ging onder het eten het winnende nummer trekken. Dames jullie hebben allemaal een lot en ik wil dat de dame die zo meteen het rest sperma gaat ontvangen het nummer 15 heeft.
Iedereen keek op hun lot en ik hoorde een vrouw zeggen, NEE, IK NIET. Nee, ik kan dat niet ik ga volgende week trouwen. Ik heb vanavond alleen de lul van mijn man in mijn kut gehad.
Opa zei, dat je willens en wetens het lot heb aangepakt, je had nee, kunnen zeggen.
Hoe heet je? Simone zei ze. Hoe oud ben je, 29 jaar. Wie is je man, Dirk stak zijn vinger op. Dirk zeg er wat van. Dirk zei, Simone laat je maar even gaan, je bent toch een SLET. Simone zag er sexie uit een echte dame met mooie grote tieten. Kleed je uit en ga op je knieën onder die stelling zitten. Dirk moest er achter gaan zitten om mee te kijken samen met opa.
Simone stribbelde tegen en werd hard vast gepakt door Nelis. Nelis zei, dat ze een lekkere geile TEEF was die makkelijk het sperma uit de zaal kon ontvangen. Het is zo over teefje en dan kan je weer naar je man. Simone kreeg een trechter boven zich en de mannen in de zaal die nog sperma over hadden moesten hun lullen stijf neuken in de zaal en het sperma in de trechter spuiten. Simone kon dan alle opdrinken. De mannen werd stijf gezogen door Jessica, Heleen en Marieke, omdat zij wisten hoe opa het wilde. Veel sperma voor een nieuwe slet.
De mannen spoten hun laatste restjes in de trechter en Simone slikte alles door. Wat een geile slet riep opa. Simone likte langs haar lippen en stond op een stuk of 12 mannen hadden hun sperma in de trechter gespoten en Simone had niets gemorst. Ze kreeg een applaus en de sletten prijs van de avond een beker met een vrouw op haar knieën boven een trechter. Ze bedankte opa voor de fijn avond en nam Dirk aan de hand mee naar huis.
Marieke pakte Roy en zei, Roy ik ben trots op je. Opa werd bedankt en Jessica kreeg een dikke kus van Roy. Heleen stond alweer in de zaal met een oude man en liet zich likken door die ouwe klootzak. Heerlijk was de avond!!