Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Meer Wilde Ze, Veel Meer!

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Na jaren op de wachtlijst te hebben gestaan vond Alexandra, haar vriendin, eindelijk het appartement van haar dromen. In hartje Utrecht, niet ver van het centraal station. Dat was voor Miriam ook heel gunstig. Want Alexandra stond er op dat ze, zolang ze nog niets voor zichzelf gevonden had, bij haar zou intrekken. Daar had Miriam wel oren naar. Sinds een halfjaar was ze namelijk single en daardoor was ze noodgedwongen weer bij haar ouders ingetrokken. Op haar 24ste was dat ook niet alles, zeker niet na bijna twee jaar samengewoond te hebben. Er moest veel gebeuren aan het appartement en het sprak vanzelf dat Miriam haar vriendin daarbij ging helpen. Een dag nadat Alexandra de sleutel kreeg gingen ze voortvarend aan de slag, samen met de vriend van Alexandra en haar vader. De meiden begonnen alles grondig te boenen, de mannen berekenden wat er nodig was aan verf, behang, en laminaat.

Dat Jean-Paul, de vriend van Alexandra, en Ed, haar vader, er ook waren was een verrassing voor Miriam. Niet dat ze het vervelend vond, integendeel, ze vond het juist gezellig. Maar als ze het vooraf geweten zou hebben, zou ze iets anders hebben aangetrokken dan het korte zomerrokje dat ze nu droeg. Dat bleek tijdens het klussen namelijk niet heel praktisch te zijn. Telkens als ze moest bukken, en dat was vaak, had ze van achteren en van voren een flinke inkijk. Dat drong pas tot haar door toen de heren er subtiel commentaar op begonnen te geven. Hoewel, de opmerking dat de winkel al vroeg open was, toen ze net voorover gebukt stond, was natuurlijk nauwelijks subtiel te noemen. Miriam had maar zelden een beha aan, ook die dag niet. Maar dat had ze beter wel kunnen doen, besefte ze. Nu ze doorhad hoe de vlag erbij stond voelde Miriam, meer dan dat ze het zag, telkens hun ogen op zich gericht. Op een gegeven moment kreeg ze er echter schijt aan. Hoewel ze zo eigenlijk helemaal niet was, kon ze stiekem die aandacht eigenlijk wel waarderen.

Tegen de middag gingen Alexandra en Jean-Paul de nodige spullen kopen bij de Gamma. Op de terugweg zouden ze meteen broodjes meenemen. Miriam ging ondertussen alvast de bovenste etage, het appartement had twee verdiepingen, stofzuigen. Daar was ze nog maar net mee bezig toen ze Ed de trap op hoorde lopen. Vanwege de vele grappen die er al over gemaakt waren, waarvoor ze intussen immuun geworden was, bukte ze expres zover voorover dat hij niet een beetje onder haar rok kon kijken, maar helemaal. Natuurlijk deed ze daarbij net of ze niets in de gaten had. Hoewel het alleen maar een ordinair plagerijtje was, had het een onbedoeld effect op Miriam zelf. Ze schrok zelf van de banale grap, en tegelijk begon ze overal te gloeien. Door de gedachte dat het wel heel expliciet was wat ze deed, ging haar hartslag twee keer zo snel. Ed ondertussen, maakte geen enkel geluid meer. Stilletjes bleef hij net zolang staan kijken tot Miriam het niet meer hield en daarom ineens net deed of ze hem plotseling zag. “Gaat het lekker hier,” vroeg hij. Wat keek hij haar indringend aan zeg, zou hij soms gemerkt hebben dat ze hem had uitgedaagd? Toen ze hem naar haar borsten zag staren, waar door haar shirt haar harde tepels duidelijk te zien waren, had ze wel door de grond kunnen zakken.

Nou was Ed haar type helemaal niet. Oké, hij was weliswaar een goed gebouwde man, zeker niet onknap, maar ook al ruim de 50 gepasseerd. Het belangrijkste was echter toch dat hij de vader was van haar beste vriendin, bij wie ze jarenlang kind aan huis was geweest. Ze kenden elkaar dus door en door. “Als je hulp nodig hebt hoef je het maar te zeggen hoor,” zei hij. Natuurlijk ontging haar de dubbelzinnigheid van die opmerking niet. Of verbeeldde ze het zich maar? Omdat ze hem zo goed kende wist ze ook dat hij helemaal niet gek was. Plus bleef hij ongegeneerd naar de harde punten in haar shirt staren. In plaats van gecompromitteerd, voelde Miriam zich door die blik steeds warmer worden. Als hij mijn vriend geweest zou zijn, dacht ze, had ik nu het liefst seks willen hebben. Het was alsof Ed dat aanvoelde. “Let maar eens goed op, zei hij terwijl hij doortastend de stofzuigerstang van haar overnam, zo gaat het veel lekkerder.” De slang lag nog tussen haar benen toen hij het ding heen en weer begon te bewegen. En wel op een zodanige manier dat de geribbelde koker omhoog kwam en precies over haar kruis heen en weer bewoog. Miriam kon een gilletje maar net voorkomen. Ze bleef stokstijf staan en liet, met haar ogen dicht, de sensaties van de schurende harde ribbels op zich inwerken. Het duurde dan ook niet lang of de stofzuigerslang werd vervangen door de hand van Ed, die rechttoe rechtaan in haar slipje begon te friemelen. Miriam was intussen zo geil dat ze het toeliet. Waardoor ze meteen door de mand viel, haar natte kutje verraadde haar toestand.

Zijn ervaren vingerwerk liet haar hart bonken. Pas toen hij zijn lul uit zijn broek haalde, kwam ze weer een beetje bij zinnen. Voordat ze het echter goed en wel besefte drukte hij paal al een klein stukje tussen haar schaamlipjes. Terwijl Ed zijn dikke eikel daar onbeweeglijk liet zitten, wreef hij één keer met zijn vinger over haar klitje. Dat was al genoeg om haar heerlijk te laten klaarkomen. Toen pas begon hij kleine, stotende bewegingen te maken. Zonder haar overigens echt te penetreren. De boef! Want daardoor schuurde hij met die dikke paddenstoel telkens over haar klitje, dat toch al zo gevoelig was. Een paar tellen later was Miriam dan ook weer in alle staten. Wat was dit ongelofelijk geil zeg. Meer wilde ze, meer, meer, meer.

Ed wist duidelijk heel goed waar hij mee bezig was. Toen hij in de gaten kreeg dat ze weer dicht tegen een hoogtepunt aanzat, stopte hij ineens en haalde irritant langzaam zijn lul tussen haar lipjes vandaan. Niet omdat hij er genoeg van had, nee, hij had een andere bedoeling. Wat dat was hoefde hij niet uit te leggen, Miriam begreep het zelf al. Gedwee hurkte ze voor hem en pakte met allebei haar handen zijn lul vast. “Goed zo Mirrie, open nu dat geile mondje van je maar eens,” commandeerde Ed. Het leek wel of de vader van Alexandra haar volledig in zijn macht had. Gewoonlijk zou Miriam zich namelijk zoiets niet zo snel laten opleggen. Maar in deze geile roes wilde ze alles doen. Toen hij zijn pik tegen haar lippen plaatste opende ze als een slet haar pijpmondje. Het was echter zo’n enorm apparaat dat ze de eikel met moeite haar mond in kreeg. Nooit eerder had ze een dusdanige snikkel onder ogen gehad. Toen Ed zag dat ze ondertussen ook met zichzelf aan het spelen was vroeg hij, lief maar ook heel direct en concreet, waar hij in haar mocht spuiten. Want als ze zou doorgaan met dat onwijs lekkere gesabbel, zei hij, zou hij in haar keel klaarkomen. Maar hij wilde toch ook nog graag dat hete kutje van haar testen.

Miriam koos voor de laatste optie. Voor het gemak ging ze ook maar op de grond liggen. Pas toen Miriam wijdbeens voor hem lag trok Ed haar natte slipje uit. Waarna hij haar eerst complimenteerde haar met haar mooie en zorgvuldig getrimde poesje, en toen zijn warme tong over en in haar spleetje liet gaan. Ed was zo kundig en geraffineerd met haar bezig, dat toen hij een vinger tegen haar sterretje drukte, ze bijna weer een orgasme kreeg. Toen hij met zijn dikke staaf weer voor haar grotje zat, begreep ze dat hij wilde dat ze het zelf zou doen. Zonder aarzeling begeleidde ze daarom die dikke stam weer tussen haar gevoelige lipjes. Dit keer gleed die hete eikel wél haar doosje in. Weliswaar langzaam, maar ook steeds verder. Voordat hij er helemaal inzat was Miriam alweer klaargekomen. Dat was blijkbaar voor Ed het sein om zich niet langer in te houden. Ineens stootte hij namelijk door, hard en direct, en vanaf toen ging hij bijna beestachtig op haar, en in haar, tekeer. Er gebeurde iets met Miriam dat ze niet kende; ze werd in bezit genomen door een onophoudelijke reeks van orgasmen, de een na de ander. Elke lange en krachtige haal van zijn enorme lul gaf een soort stroomstoot in haar klit, waardoor ze maar klaar bleef komen. Ed bleek een perfecte minnaar te zijn. Hij was in staat om zijn orgasme onder controle te houden en heel lang uit te stellen. Zodoende was hij in staat om haar in de zevende hemel te neuken. Pas toen ze haar benen om hem klemde, waardoor ze hem nog dieper in zich dwong, ging bij hem de knop om. Toen spoot hij zijn zaad diep haar baarmoeder in. Uitgewoond wankelde Miriam even later naar beneden om zich snel te wassen. Gelukkig net op tijd, want Alex en Jean-Paul kwamen er al aan. “Is alles goed gegaan, vroegen Alexandra, zijn jullie al klaar?” Jullie moesten eens weten hoe klaar ik was, dacht Miriam in stilletjes.

Later die middag, toen Ed en zij weer even boven waren om spullen weg te zetten, liet hij even zijn hand over haar billen glijden. “Lekker ding,” fluisterde hij terwijl hij zachtjes haar hand naar zijn kruis bracht. Toen Miriam die harde paal door zijn broek heen voelde liepen de heerlijke rillingen haar weer over de rug. “Ik ben maar één keer gekomen, ging hij verder, jij veel meer. Is dat wel eerlijk? Wat denk je van vanavond, bij mij thuis?” Miriam hield de boot een beetje af. “Ik zie wel,” zei ze. Van binnen wist ze ondertussen wel beter. Ook zij wilde meer. Sterker nog, ze wilde alles. Zeker toen ze die warme spanning weer voelde, tussen haar benen. Maar dat ging ze hem echt niet vertellen! De rest van de middag bleef ze zich heel ‘vals’ gedragen. Wetende dat hij haar observeerde, liet ze telkens als ze zich voorover moest buigen, haar borsten op het juiste moment lekker bungelen. Op het laatst was de spanning tussen hen zelfs bijna voelbaar. Aan het eind van de dag ruimden ze op en ze dronken met zijn allen nog een biertje. Morgen zouden ze de rest wel doen, ze waren nu te moe. Bij het weggaan kon Miriam het niet nalaten om Ed nog even snel op de mond te zoenen. Natuurlijk wel buiten het zicht van Alexandra en Jean-Paul. “Tot straks dan maar…” zei hij half vragend. Miriam knikte. “Misschien, wacht maar af,” zei ze echter plagend.

Maar eenmaal thuis wist ze niet hoe snel ze in de douche moest schieten. Ze nam de tijd om zich op te mooi tutten en spoedde zich toen, nadat ze haar ouders haastig gedag gezegd had, naar het huis dat ze van vroeger nog zo goed kende. Als een klein kind zo zenuwachtig, drukte ze op de bel. Charmant nam Ed haar jas aan. “Je ziet er weer geweldig uit,” probeerde hij haar op het gemak te stellen. Miriam voelde zich oprecht gevleid. Onder het genot van een kopje koffie namen ze nog even de dag door. Daarna hadden ze het over koetjes en kalfjes. Pas na een paar wijntjes gebeurde er waarvoor Miriam eigenlijk gekomen was. Het begon met een half uur tongen, daarna was het hek van de dam.

Ed knielde voor haar en bracht zijn hoofd tussen haar benen. Miriam liet toe dat hij ze iets uit elkaar schoof. Met kleine kusjes over haar binnenste dijen werkte hij zich langzaam omhoog. Tot hij over haar slipje kuste. De stof was zo dun dat het leek alsof hij op huid kuste. Gewillig zakte ze wat onderuit, waardoor ze hem de ruimte gaf om verder op onderzoek te gaan. Met elke centimeter dat hij hoger kwam, spreidde zij haar benen een stukje verder open. Toen Ed haar string in haar gleufje trok kon ze een kreetje niet onderdrukken. Miriam had genoeg vriendjes gehad waarmee ze naar bed was geweest. Wat Ed allemaal deed was echter nieuw voor haar. Ze voelde zich er geil, hoerig, teder, sexy, maar ook machteloos door. Ze smolt voor deze man, zo zalig vond ze het. “Ik zal dat broekje maar eens uittrekken hé,” zei hij. Miriam wilde schreeuwen dat hij op moest schieten, maar ze hield zich in. Het kleine stukje textiel was doorweekt en Ed rook eraan. “Mmm, lekker, ik ruik je vrouwelijkheid. Hier, ruik zelf ook maar eens,” zei hij, en duwde het slipje onder haar neus. Dat was van een obsceniteit waardoor ze normaal gesproken zou vragen of hij soms gek geworden was. Nu vond ze het echter geweldig. Het werd zelfs nog gekker. In een vlaag van overmoedigheid likte Miriam eraan, zodat ze zichzelf proefde.

Zijn vingers verdwenen weer in haar hunkerende poesje, waarna hij zijn vingers door haar liet aflikken. Miriam genoot van de smaak. Ze had letterlijk de smaak te pakken, zeg maar. Toen Ed wat later opstond had hij een duidelijk zichtbare, dikke bult in zijn broek. “Moet je toch eens kijken wat je gedaan hebt,” wees hij op zijn kruis. De hint was duidelijk en snel stroopte ze zijn broek naar beneden. Opnieuw was ze onder de onder de indruk van die enorme paal. Hoerig schoof ze tergend langzaam de voorhuid omhoog en likte toen vol over de blootliggende paarse eikel. Niet veel later lagen ze op de grond in standje 69. Ed bleek een ware liefhebber. Het was niet even likken, spuiten en dan gauw pitten, maar gepassioneerd elkaar verwennen. Hij verstond de kunst om zo aan haar klitje te zuigen, dat er een maximale hoeveelheid bloed doorheen kon stromen. Miriam had nog nooit zo’n grote clitoris gehad, en zo gevoelig ook. Het duurde niet lang of ze wilde dan ook niets liever dan klaarkomen. Met haar dijbenen om zijn nek drukte ze zowat zijn hele gezicht in haar stolpje.

Ook zelf liet ze zich niet onbetuigd. Miriam pijpte hem gulzig, gretig, gepassioneerd en met oog voor detail. Toen Ed bepaalde bewegingen begon te maken wist ze dan ook wat ze kon verwachten. Er schoten dikke stralen sperma in haar keel en dat slikte ze allemaal in. Heerlijk vond ze het en ze likte en zoog net zolang tot er geen druppel meer uit kwam. Toen ze weer wat bijgekomen waren trok Ed haar omhoog. Alsof ze een veertje was, zo tilde hij haar op. Hoe belachelijk ze dat gisteren misschien ook had gevonden, vandaag vond ze het prachtig om naar de slaapkamer gedragen te worden. In de slaapkamer zette hij haar op de voeten en ging zelf op het bed zitten. Miriam besloot om voor hem te strippen. Veel had ze niet aan, maar aandacht kreeg ze genoeg. Ed lag op zijn rug maar had zijn voeten nog op de grond staan. Hierdoor leek zijn lul nog groter. Zelfs toen ze met alle twee haar handen het gevaarte omvatte, stak zijn eikel nog steeds ver boven haar handen uit. Ze stond er versteld van dat ze dat monster een paar uur geleden nog helemaal in zich had gehad. Miriam dacht ze makkelijk verslaafd zou kunnen raken aan die pik.

Eenmaal naakt kroop ook zij op het bed. Seks, dat was wat ze wilde! Ed begon haar overal te strelen en te zoenen. Hoewel, het was eigenlijk meer likken. Alles aan haar lichaam kreeg een beurt, geen plekje uitgezonderd. Maar er was één plekje dat hij voor het laatst bewaarde, dat was haar sterretje. Toen hij zijn tong van haar kutje naar haar anus liet glijden, wipte ze van schrik even op. Dat gaf hem de gelegenheid om haar billen ver uit elkaar te trekken en de punt van zijn tong precies op het rimpelige rozetje te drukken. Miriam kermde ervan. “Is het lekker?” onderbrak Ed zijn zalige werk. Het enige was ze nog kon, was knikken. Een paar minuten later stond Ed op. Met de woorden dat ze niet in slaap moest vallen, ging hij de kamer uit. Om twee tellen later weer terug te komen met een wijnkoeler en twee glazen.

In de wijnkoeler zaten ijsklontjes, dus die werden natuurlijk gebruikt. Over haar tepels, langs haar lipjes, het maakte haar gek. Net als vanmiddag had Miriam om de haverklap een orgasme. Daarom stopte ze bij het vijfde maar met tellen. Het was te vermoeiend om het bij te houden. Uiteindelijk was ze zelfs zo uitgeput dat ze zich op haar zij rolde en lepeltje lepeltje met hem kwam te liggen. Zijn grote lul zat nu strak tussen haar gesloten benen. Zelfs dat was al genoeg om, gillend in een kussen, voordat ze in slaap viel, toch nog een keer klaar te komen.

Hoe lang ze van de wereld geweest was, wist ze niet. Wat ze wel wist was dat toen ze wakker werd, Ed zachtjes haar anus masseerde. Het was een hemels gevoel om zijn zachte vingers tussen haar billen te voelen en daarom gaf ze als vanzelf wat tegendruk. “Ah, je bent weer wakker. Je lag een hele tijd te snurken.” Ondertussen ging Ed gewoon door met het masseren van haar sterretje. Pas toen ze er weer helemaal bij was voelde Miriam dat hij haar niet alleen masseerde, maar ook met een vaselineachtige zalf insmeerde. De bedoeling daarvan, en de zachte aanrakingen, maakten haar in één keer weer helemaal heet. De hand ging richting haar gleufje en ook daar werd ze gesmeerd. Alles aan de onderkant was nu super glad en glibberig. “Je maakt me gek… Ed,” fluisterde Miriam, voor het eerst zijn naam noemend. Er kwam geen antwoord. Behalve dan dat er een vinger tegen haar aars werd gezet, die zonder enige moeite haar achterwerk ingleed. Gek van geilheid kon ze niet meer stil blijven liggen. Miriam stootte steeds harder haar kont naar achteren. Zijn vinger werd verruild door een duim. “Ik ga je straks in dat heerlijke kontje neuken,” hoorde ze hem zeggen. Maar tegelijkertijd ontging het haar. Miriam was op het punt aanbeland dat ze zich van niets meer bewust was en alles geweldig vond.

Ze moest van hem op haar knieën plaatsnemen, vlak voor hem. Dat was haar favoriete standje, lekker op zijn hondjes. Ze voelde Ed’s staaf weer tussen haar schaamlipjes glijden. Het glijmiddel zorgde ervoor dat alles heel gemakkelijk ging, heerlijk. Toch schrok ze even. Want Ed plantte zijn speelgoed recht voor haar kutje en ramde bruut de hele lengte in één keer naar binnen. Vanmiddag had dat waarschijnlijk pijn gedaan, maar vanavond paste hij perfect. Wellicht kwam het door het glijmiddel, maar Miriam wist zeker dat ze nog nooit zo diep genomen was. Het genot was echter van korte duur. Want even snel als hij erin gegaan was, trok hij zich er ook weer uit. Haar kutje bleef wagenwijd openstaan, maar dat werd meteen weer gevuld door een paar vingers. Toen gebeurde het! Miriam voelde hoe hij zijn kloppende penis tegen haar sterretje plaatste. Te geil om tegen te stribbelen ontspande ze haar billen. Door het glijmiddel bleek het makkelijker te gaan dan verwacht. Het was een heerlijk gevoel om zijn dikke eikel haar sluitspier te voelen passeren. Eenmaal er doorheen deed Ed niets, althans niet met dat enorme ding tussen haar billen. Hij deed wel iets met haar kutje. Een heleboel zelfs. Ook pakte hij haar eigen hand erbij, waarna ze samen met haar doosje speelden. Met een vinger van hem op haar klitje en een van haar erin.

Voorzichtig duwde ze haar kontje verder naar achteren, het teken dat hij verder mocht gaan. Al die tijd op het randje van een orgasme, moedigde ze hem zelfs aan. Miriam schrok van de geile woorden die ze eruit wist te kramen. De pijn viel ontzettend mee, ze had veel erger verwacht. Meerdere vriendinnen hadden de eerste keer zoiets gehad van nooit meer. Zij lag met een monsterlul in haar reet en vond het heerlijk. Na tig stootjes klotsten zijn ballen tegen haar kutje, hij had haar volledig gevuld. Het gevoel was zo intens, haar kutje stond nu zo strak gespannen, dat zijn zak tegen haar klit voldoende was om te ontladen. Miriam wist zeker dat ze nog nooit zo hard gegild had. Daardoor spande ze haar sluitspier. Echter, dat kon niet door de lul van Ed. Dit was dus anaal klaarkomen, wist ze nu. Ook voor Ed was het teveel. Met lange harde stoten spoot hij zijn lading in haar darmen.

Nadat ze zich verschoond had wilde ze eerst naar huis. Het kostte Ed echter niet veel moeite om haar over te halen om te blijven slapen. Met als gevolg dat ze de volgende ochtend werd gewekt met een tong in haar kutje. Een likje was voldoende. Daarna had Miriam het eerste orgasme van de dag alweer binnen.

In de weken daarna belde ze vaak Ed even op, ze was nog nooit zo seksueel actief geweest. Waarom ook niet, ze had toch nog geen serieuze relatie. Maar ook vreesde ze de toekomst. Welke man zou haar beter kunnen verwennen dan Ed? Daarom begon ze op een bepaald moment te denken dat ze haar plannen misschien wel moest omgooien. Want waarom zou ze niet bij hem intrekken?

Veel meer (van mijn) verhalen lees je op xxxverhalen.net