Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Meisjes Die Stelen...

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Ik ben Bob, ik ben 43 jaar oud en heb een drogisterij in Amsterdam. Ik wil jullie vertellen van een heerlijk buitenkansje dat ik kreeg afgelopen zomer. Het was op èèn van de weinige warme dagen in augustus dat ik aan het werk was in de winkel. Het was dinsdagmiddag en het was niet druk. Ik stond bij de kassa af te rekenen toen een mooi meisje de winkel binnenliep. Het was een moslimmeisje met een hoofddoekje, maar haar gezicht was beeldschoon. Ze kon niet ouder dan 15 zijn, had donkere ogen en een guitig mondje. Ze draalde wat door de winkel en ik volgde haar met mijn blik. Er was niemand die wou afrekenen en eigenlijk had ik gewoon niets beters te doen dan naar haar kijken.

Ze bleef staan bij de make-up en zocht wat tussen de lippenstiften. Dit verbaasde me, aangezien meisjes met hoofddoekjes geen make-up dragen. Ze keek een om zich heen, net of ze iemand zocht. Mij kon ze niet zien, want ik stond net om de hoek en keek naar haar via een spiegel. Toen zag ik dat ze een lippenstift in haar tas liet vallen. Die trut was aan het stelen! In eerste instantie wou ik meteen op haar afvliegen voor ze de winkel kon verlaten, maar ik zag dat ze nog niet 'uitgewinkeld' was, want even later verdween een eyeliner in haar tas. Ik liet haar rustig haar gang gaan en wachtte tot ze de winkel uit wou lopen.

Ik hield haar aan bij de deur naar buiten en pakte haar arm vast zodat ze niet weg kon lopen. Ze keek me met grote verschrikte ogen aan toen ik zei dat ik gezien had dat ze make-up in haar tas had gestopt. Eerst wou ze ontkennen, maar ze zag in dat ze op heterdaad betrapt was en liep gehoorzaam voor me uit naar mijn kantoortje. Zenuwachtig nam ze plaats op een stoel die ik haar aanbood. Ik nam haar tas, haalde de make-up eruit en legde dit voor me op tafel. De gezamenlijke waarden was zo'n 30 euro. Geen fortuin, maar genoeg om aangifte van te doen bij de politie. Dit vertelde ik haar dan ook. Ze trok bleek weg en begon haar excuses aan te bieden, ze had nog nooit wat gestolen en zou het ook nooit weer doen beloofde ze. Eigenlijk deed ze het alleen om indruk op haar vriendinnen te maken. Kortom, de gebruikelijke smoezen die ik wel vaker hoor. Niet onder de indruk pakte ik de telefoon om de politie te bellen. Nu raakte ze echt in paniek en ze klampte zich letterlijk aan me vast, op haar knieën smeekte ze me de politie niet te bellen. Ik merkte dat ze niet eens zozeer bang was voor de politie, als wel voor wat haar vader zou doen als die erachter kwam. Met de hoorn in mijn hand liet ik haar een tijdje smeken aan mijn voeten, genietend van de macht die ik over dit mooie meisje had. Ik zei dat ik toch echt niet anders kon dan de politie bellen, maar ze smeekte en smeekte of er alsjeblieft geen andere oplossing was. Ze werd behoorlijk desperaat en zei dat ze alles wilde doen, zolang ik maar niet de politie belde. Ze zou gratis in de winkel komen werken op zaterdagen, ze wilde schoonmaken, ook bij mij thuis, alles wilde ze doen zei ze. Ze keek me smekend aan met haar mooie ogen.

Langzaam legde ik de hoorn weer op het toestel en gebood haar weer te gaan zitten op haar stoel. Ze nam plaats en keek me angstig aan. Terwijl ik naar haar mooie gezicht keek ontstond er in mijn achterhoofd een heerlijk plannetje. Ik zei dat ik voorlopig de politie niet zou bellen en begon een gesprekje met haar om haar wat gerust te stellen. Ze vertelde me dat ze Ayla heette, van Turkse afkomst was en inderdaad 15 jaar oud was. Ze woonde in de stad en ze was aan het spijbelen. Haar vader zou haar het halve huis door slaan als hij erachter kwam wat ze allemaal deed, vandaar dat ze zo had gesmeekt. Ze was bereid alles te doen als ik maar niet de politie belde. Ik liet haar dit een aantal keren herhalen en ze zei tot drie keer toe ALLES. Ik stelde voor dat ze als straf in de winkel kon komen helpen en ze keek me blij aan. Ik vertelde er meteen bij dat ik hoofddoekjes bij het personeel niet accepteerde en dat ze die af zou moeten doen bij het werk. Sterker nog, om te laten zien dat ze er wel een beetje normaal uitzag zonder hoofddoekje moest ze hem nu meteen maar even voor mij afdoen. Ze schrok van mijn in haar ogen onzedelijke voorstel en zei dat ze dit niet kon doen. Ik hield echter voet bij stuk en na een tijdje deed ze gedwee haar hoofddoekje af. Ze bevrijdde haar lange donkere haren die glanzend over haar schouder vielen. Nu kon ik pas echt zien wat een mooi meisje ze was. Met haar donkere ogen keek ze me vragend aan en ik bevestigde dat ze er goed genoeg uitzag om in de winkel te mogen werken, maar in werkelijkheid had ik hele andere plannen met haar.

Nu ze haar hoofddoekje af had gedaan begon ik over haar kleding. Haar lange rok zou toch echt niet gaan in de winkel. Ik pakte een winkeltenue uit de kast en reikte het haar aan. Op dat moment kwam Eileen, het meisje dat die dag dienst had mijn kantoortje binnen met de kas in haar handen. Het was inmiddels zes uur 's avonds en ze had de winkel afgesloten. Ik zei dat ik de kas wel zou opmaken en dat ze naar huis mocht. Toen ze weg was richtte ik me weer op Ayla en zei dat ze het winkelkostuum moest passen. Ik liep mijn kantoortje uit zodat ze zich kon omkleden. Toen ze klaar was deed ze de deur voorzichtig open en ik liep weer naar binnen. Ze was niet meer te herkennen als het moslimmeisje wat de winkel was binnengelopen, voor me stond een superlekker Turks tienertje in een halflange lichtblauwe rok met bijpassende blouse. Ze voelde zich overduidelijk ongemakkelijk in de kleding en vroeg of dit echt noodzakelijk was. Ik bevestigde dat het echt niet anders kon en ze zuchtte dat het dan maar moest, beseffend dat ze geen keus had. Haar blouse was tot en met het bovenste knoopje dichtgeknoopt, wat er niet uitzag, dus ik zei dat de bovenste los moest. Dit weigerde ze resoluut. Ik herhaalde mijn eis en weer weigerde ze, blijkbaar had ze haar grens bereikt. Nogmaals herhaalde ik mijn eis, ik zei boos dat als ze nu niet gehoorzaamde, ze vervolgens alle knoopjes kon losmaken. Toen ze weer weigerde pakte ik de telefoon en begon het telefoonnummer van de politie te bellen. "Nee! Alsjeblieft, " riep ze in paniek en maakte snel haar bovenste knoopje los. "Da's wel wat laat jonge dame, " zei ik, "nu moet je al je knoopjes losmaken." "Alsjeblieft, dat kan u niet vragen van me." begon ze. Ik genoot van mijn macht en zei streng: "Maak nu je knoopjes los of ik bel de politie." Genietend keek ik toe hoe ze met trillende handjes haar knoopjes los begon te maken. Haar blouse viel enigszins open en ik zag dat ze een zwartkanten BH aan had, die een paar welgevormde jonge borsten omsloten. "Blouse en BH uit!" Zei ik kortaf.

Haar mond viel open van verbazing, het drong nauwelijks door wat ik haar vroeg. Ik ging voor haar staan, keek haar strak aan en zei: "Het is vrij simpel jonge dame. Ik heb je op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal, het bewijs hiervoor staat op de bewakingscamera's. Ik heb een teringhekel aan de rotjeugd die hier denkt mijn winkel te kunnen leegstelen en je zult je straf niet ontlopen. Dit betekent dat je nu alles doet wat ik je vraag, zonder twijfel en zonder vragen te stellen. Als je ook nog maar èèn keer een bevel van mij weigert pak ik de telefoon en bel de politie. Dan kun je aan hen en aan je vader uitleggen wat je allemaal hebt gedaan. Begrepen?" "Ja meneer, " fluisterde ze zacht. "Mooi, dan trek je nu je blouse en je BH uit."

Nog heel even twijfelde ze, maar vervolgens gleed de blouse van haar schouders, gevolgd door haar BH. In haar blote borsten stond Ayla voor me. Ze was betoverend mooi. Ze had al behoorlijk ferme borsten die fier vooruit prijkten. Ik stak mijn hand uit en omvatte haar linkerborst. Ze had een zachte huid. Ik kneedde haar borst voorzichtig en voelde hoe mijn broek in rap tempo te klein begon te worden. Mijn hand gleed naar haar rechterborst, die al even lekker aanvoelde. Ayla keek naar de grond en stond alles gedwee toe. Mijn kleine speech had zijn uitwerking niet gemist. Ik speelde met haar heerlijk borsten en werd steeds geiler. "Op je knieën!" Mijn bevel was kort en streng. Het topless meisje ging voor me op haar knieën zitten. Ik pakte haar donkere haren en trok haar hoofd naar achteren zodat ze me aankeek. "Vanaf nu ben je mijn Turkse sletje. Je kunt je wel verschuilen achter een hoofddoekje, maar volgens mij ben je net zo geil als al die Nederlandse krengetjes van jou leeftijd die in hun korte rokjes en blote buiken rondlopen. Haal mijn pik tevoorschijn en zuig me af slet." Ze keek me twijfelend aan, hief haar handen even op en liet ze weer zakken. "Goed, je wilt toch liever de politie? Jou keus." Zei ik, en draaide me om naar de telefoon. "Nee, alsjeblieft!" Smeekte ze. "Laatste kans slet. Haal mijn pik tevoorschijn en zuig me af. NU!" Ik sloeg haar in het gezicht om mijn eis kracht bij te zetten. Geschrokken begon Ayla mijn broek los te knopen, waarna ze haar hand naar binnen stak. Haar warme hand zocht naar mijn pik, omvatte deze en trok hem naar buiten. Ze keek verwonderd naar de enorme erectie voor haar neus. Maar ze wist blijkbaar wat ze moest doen, want ze trok het velletje naar achteren, ontblootte de glanzende strak gespannen eikel en nam deze vervolgens in haar mond.

Ik had moeite om niet gelijk klaar te komen. Technisch gezien was dit verkrachting, maar het jonge Turkse sletje was blijkbaar zo bang voor haar vader en de politie dat ze alles met zich liet doen wat ik wou. En deze macht over dit sletje maakte me supergeil. Daarnaast kon ze nog verbazingwekkend lekker pijpen ook, wat mij alleen maar versterkte in mijn gedachte dat ze niet zo onschuldig was als ze leek. Ik liet me lekker door dit sletje afzuigen en of ze er plezier in had weet ik niet, maar ze deed erg haar best. Ik pakte haar bij haar haren en trok haar hoofd licht naar achteren. Haar donkere ogen richten zich naar me op en ze keek me geil aan. Terwijl ik haar zo vast hield begon ik mijn pik in haar mond te stoten. Ik keek naar beneden en genoot van de aanblik van dit mooie tienertje met mijn pik in haar mond. Gewillig pijpte ze verder.

Het pijpen was heerlijk, maar ik wou meer en dus zei ik dat ze op moest staan, wat ze braaf deed. Ik duwde haar voorover over mijn bureau en ging achter haar staan. Ik tilde haar lange rok op, waar een zwarte string onder vandaan kwam. Deze trok ik met een ruk naar beneden, waarop Ayla een gilletje gaf. Ik liet haar uit haar string stappen en spreidde haar benen. Mijn hand gleed over haar billen tussen haar benen. En wat bleek? Het sletje was drijfnat! Ze kreunde zelfs toen ik een vinger in haar liet glijden. "Geile slet! Je wordt hier alleen maar opgewonden van, " zei ik en gaf haar een klap op haar billen. "Ben je nog maagd?" Ze reageerde niet en ik trok haar hoofd met een ruk naar achteren. "Ik vroeg of je nog maagd was hoer!" "Nee, meneer, " antwoordde ze fluisterend. "Precies wat ik dacht, Turkse hoer die je bent."

Door die uitspraak kreeg ik een idee. Het was duidelijk dat dit tienertje zich als gewillig hoertje liet gebruiken. Nu had ik laatst met een goed vriend van me, Karel, zitten praten over seks. Het ging over die jonge meiden die bij ons in de stad achter de ramen zitten en hun lichaam verkopen. Karel vertelde dat het hem ontzettend geil leek om eens zo'n jong hoertje te neuken. Wat een kans was dit voor hem om zijn fantasie waar te maken! Ik zei tegen Ayla dat ze zo voorovergebogen over mijn bureau moest blijven staan met haar rok omhoog getild. Ik pakte de telefoon en belde Karel, ondertussen genietend van het uitzicht op het prachtige kutje van Ayla. Ik legde kort de situatie uit aan Karel en nodigde hem uit om naar de winkel te komen om ook gebruik te kunnen maken van dit Turkse hoertje. Hij geloofde zijn oren niet en zei lachend dat hij er binnen 10 minuten zou zijn.

Dat gaf mij genoeg tijd om het hoertje eens goed voor te neuken. Ik stond op en ging achter Ayla staan. Ik wreef mijn eikel tegen het jonger tienerkutje en duwde hem toen naar binnen. Zoals gezegd was ze behoorlijk nat en ondanks mijn redelijk grote formaat gleed mijn pik soepel in haar schede. Rustig begon ik mijn pik heen en weer te bewegen in haar strakke poesje. Mijn vrouw heeft 3 kinderen gebaard en dat heeft zijn weerslag gehad op haar lichaam, maar dit sletje was nog zo puur en zo strak dat ik het gevoel had voor het eerst in lange tijd weer echt te neuken.

Ik stond heerlijk te neuken en trok Ayla haar hoofd net aan haar haren naar achteren toen Karel binnen kwam. Hij had een sleutel van de zaak omdat hij me nog wel eens hielp met wat dingen. Het tienertje had mijn telefoongesprek met Karel al gehoord en schrok niet van zijn komst. Ik begroette mijn goede vriend en met een grote lach op zijn gezicht liep hij naar haar toe. Ik neukte haar nog steeds van achteren en hield haar hoofd stevig vast aan haar haren, zodat ze naar hem opkeek. "Jezus wat een lekker ding!" Was het eerste wat hij zei. "Ja hê? En geil als boter die hoer." "Daar gaan we dan eens flink plezier aan beleven maat." Hij begon zich uit te kleden. Ondertussen trok ik Ayla haar rok uit zodat ze alleen nog haar zwarte leren laarzen aanhad, wat er bijzonder geil uitzag. Karel is nogal dominant en nam meteen het heft in handen.

Naakt liep hij naar haar toe. "Op je knieën hoer!" Ayla schrok even van zijn harde stem, maar door de dreigende toon gehoorzaamde ze snel. Karel pakte haar ruw bij haar haren en liet haar omhoog kijken. "Zo, dus jij denkt een beetje te kunnen stelen van mijn vriend hier? Vuile kutdief die je bent." Pets. hij gaf haar een klap in haar gezicht om zijn woorden kracht bij te zetten. "Heb je je excuses al aangeboden hoer? En hem bedankt dat hij de politie niet heeft gebeld?" Ze zweeg. Pets. nog een klap van Karel zijn vlakke hand. "Ik vroeg je wat hoer!" Het tienertje had nu wel door dat Karel gehoorzaamheid eiste en antwoordde zacht. "Nee, meneer." "Tjonge, jonge, ondankbare slet die je bent. Okay, dan ga je nu je excuses aanbieden aan hem en hem tevens bedanken. Verder zeg je dat je een stomme Turkse hoer bent. Begrepen?" "Ja, meneer." "Ga je gang." "Ik ben een stomme Turkse hoer en het spijt me dat ik gestolen heb. Bedankt dat u de politie niet hebt gebeld." "Mooi, dan ga je me nu eens even lekker pijpen teef." Karel ging voor haar staan en Ayla begon hem braaf te pijpen. "Handen op je rug hoer!" Ze gehoorzaamde. Ik knielde achter haar neer en nam van achteren haar jonge borsten in mijn hand. Heerlijk om die veerkrachtige tienertieten te kneden.

Karel pakte het hoofd van het tienerhoertje vast en begon zijn pik bij haar naar binnen te stoten. Dit deed hij niet bepaald zachtzinnig en toen hij zijn pik diep naar binnen stootte kreeg ze braakneigingen en wou terugtrekken. "Niet zeuren slet, ben je nog nooit goed in je keel geneukt?" Zei hij, en zonder antwoord af te wachten stootte zijn pik weer diep in haar keel. Ik keek genietend toe hoe Karel dit jonge meisje liet merken hoe het was om als hoer gebruikt te worden. Ik werd zelf echter ook weer geil en duwde de meid op handen en knieën. Ik nam achter haar plaats en keek naar haar perfecte ronde kontje met daartussen de natte schaamlipjes. Wat een gezicht. Ik stuurde mijn harde paal tussen haar benen en stootte hem diep in haar kut. Karel zat op zijn knieën voor het meisje. "Mond open teef." Ze gehoorzaamde en hij duwde zijn pik bij haar naar binnen. Het jonge tienertje werd nu door twee mannen tegelijk in twee gaten geneukt. En niet te zachtzinnig ook. Echt medelijden had ik niet met haar, want haar kut was nog steeds drijfnat en ze kreunde behoorlijk. Die hoer genoot er nog van ook!

Na een tijdje wisselden we van positie, zodat Karel haar sappige kutje kon uitwonen. Ik duwde mijn pik in haar mond en begon haar diep in haar keel te neuken. Ze moest wederom kokhalzen, maar stribbelde niet tegen. Ik kwam bijna tot mijn ballen in haar mond. Verdomme wat was dit geil. Samen met mijn beste maat een 15 jarig Turks hoertje gebruiken.. Heerlijk.

Karel kreeg een idee. Hij stond op en trok Ayla aan haar haren mee naar het bureau. Hij legde haar op haar rug neer, met haar kut bij de tafelrand. Haar hoofd hing achterover het andere eind van de tafel. Hij opende haar benen, wreef zijn harde pik over haar natte lipjes en duwde hem vervolgens diep in haar kutje. Ik stond aan de andere kant van de tafel en stak mijn pik in haar opengesperde mond. Ik hoefde niet eens te vragen, ze had hem al vanzelf geopend die slet.

We wisselden nog een paar keer van positie, lieten ons door haar afzuigen en neukten om de beurt haar jonge kutje tot we het niet meer uithielden. Toen lieten we haar op de grond knielen, gingen we aan weerskanten van haar staan en begonnen aan onze pik te trekken. Karel pakte haar haren en hield haar hoofd stevig vast. "Mond open hoer! Zodat we je lekker onder het zaad kunnen spuiten." Gewillig opende het tienertje haar prachtige mond. Ik kwam heftig klaar en spoot mijn sperma in haar opengesperde mond en over haar gezicht. Niet veel later kwam ook Karel grommend klaar. Grote stralen wit sperma spoten uit zijn pik en bedekten Ayla's gezicht en vulden haar mond. Ze droop van ons zaad en het krengetje keek ons supergeil aan met haar donkere ogen. Met mijn pik schoof ik zoveel mogelijk zaad in haar mond en op mijn bevel slikte ze alles door. Vervolgens zoog ze braaf onze beide pikken schoon.

We hebben die stelende trut zich laten aankleden, hoofddoekje weer om laten doen en de winkel uitgetrapt met de mededeling dat als ik haar nog èèn keer hier zou zien, ze er niet zo genadig van zou afkomen. Ik heb haar nooit weer gezien.