Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn drie neefjes nemen mijn vrouw - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Daar stond mijn neefje Bart dan, met zijn kleren in zijn handen, zijn dikke pik, die langzaam was gaan zakken nadat hij zijn tante had geneukt, zat nog onder de zaadresten. Hij stond pal voor mijn neus, en had de blik van iemand die op heterdaad betrapt was. Ik was geschokt toen ik hem ietwat woest de slaapkamerdeur uit had zien stormen. Maar die boosheid was omgeslagen in angst toen hij mij zag. Ik kon me voorstellen dat er een miljoen gedachten door zijn kop gingen.

Zelf had ik mijn gezicht zo neutraal mogelijk gehouden. Ik voelde me schuldig, ik had aan de deur staan luisteren toen Mark en Thomas de slaapkamer in waren verdwenen. Ik had mijn vrouw horen kreunen, horen grommen, en ik had gehoord hoe de jongens haar onder handen namen. Ik hoorde haar commanderen, en ik kreeg een goed beeld waarom Bart zo agressief de kamer uit was gekomen.

De oudste van de drie, de eerste die met mijn vrouw alleen op de kamer was, maar de laatste die haar mocht neuken. Mijn gezicht vertoonde begrip, maar Bart keek niet meer in mijn ogen. Hij had zijn hoofd in schaamte gehangen, en hij had zijn kleren voor zijn lul, zodat ik niets meer kon zien.

Ik werd me bewust van mijn eigen stijve lul, die was zichtbaar in mijn broek. Ik schaamde me in stilte voor mijn 13cm. Bart’s grote sterke pik was slap waarschijnlijk groter en dikker dan de mijne stijf. Ik vroeg me af of hij het wist, of hij mijn stijve pik had gezien. Wist hij dat mijn vrouw en ik dit hadden gepland? Maakte het ook nog uit?

“Zijn de andere twee nog binnen?” fluisterde ik.

Bart knikte beschaamd.

“Maak je geen zorgen, dit is ons geheim, en je krijgt nog wel een tweede kans.”

Ik zag Bart’s hoofd geschokt omhoog komen. Angst en onbegrip in zijn ogen, maar ergens dacht ik een fonkeling van geilheid te zien. Hij maakte aanstalten om iets te zeggen, het eerste geluid sinds hij me tegen het lijf liep.

“Ome J…” stamelde hij.

“Ssst. Kom, dan gaan we naar beneden, daar hoeven we niet te fluisteren.”

En zo vertrokken we in stilte naar beneden. De geluiden van Thomas en Mark die nagenoten van mijn vrouw lieten we achter ons.

“Waarom…” was het enige dat Bart kon uitstoten toen we onder aan de trap stonden en de huiskamer inliepen.

Ik gaf niet meteen antwoord. Ik liet Bart binnenkomen en bood hem een plaats op de bank aan. Het was een vreemde ervaringen. Mijn neefje, die nog geen tien minuten geleden zijn zaad in mijn vrouw had gespoten nadat zijn broertjes hem voorgingen, zat op mijn bank, met alleen een hoopje kleren in zijn schoot om zijn pik te verbergen. Ik kon het geil ruiken, de geur van mijn vrouw droeg hij op zijn lichaam.

Ik haalde me de geluiden van mijn vrouw weer voor de geest, het genot dat ze ervoer terwijl ze werd geneukt door drie jonge knapen. De drie zoons van mijn broer. Drie pikken die stuk voor stuk groter en dikker waren dan de mijne. Ik had gehoord hoe mijn twee jongste neefjes meer dan 1 keer klaar waren gekomen. Iets dat mij al in geen jaren meer was gelukt.

“Omdat ze dat wilde,” antwoordde ik traag.

Bart liet het bezinken, “Maar waarom?”

“Omdat ik haar niet kan geven wat ze wil. Jij en je broers hebben iets dat ik mis.”

“Wat dan?” vroeg Bart schaapachtig. Hij fluisterde, ook al waren we veilig buiten het gehoor van de slaapkamer.

“Je pik,” zei ik droog alsof ik een wiskundige formule opdreunde.

Bart keek me vragend aan.

“Je hebt een grote, ik niet,” hoorde ik mezelf zeggen. Het voelde vreemd om dat toe te geven aan de nieuwe minnaar van mijn vrouw, een minnaar die ik zelf had uitgekozen nota bene.

Bart zweeg, keek naar de grond, hij was nerveus, alles behalve op zijn gemak. Hij had nooit aan dit moment gedacht, nooit durven dromen. Hij was bevangen door geilheid toen hij mijn vrouw pakte, en de geilheid was sterker dan zijn verstand. Ik nam het hem niet kwalijk.

“13cm, op een goede dag,” stamelde ik zachtjes. Ik voelde me verplicht om het hem te vertellen.

“Oh,” klonk Bart droog.

Er volgde een ongemakkelijke stilte. Een stilte die Bart alleen maar bewuster maakte, en mij alleen maar geiler. Ik had m’n zaad nog niet gespoten, en tijdens de stilte gingen mijn gedachten naar mijn vrouw. Waar zou ze nu mee bezig zijn, vroeg ik me af. Waren mijn neefjes weer op krachten gekomen en pompten ze alweer een dikke lading jongenszaad in haar hete kut? Of lagen ze na te genieten in mijn bed? Het bed waar ik vanavond weer in zou slapen, naast mijn vrouw, mijn volgespoten vrouw.

“Was het lekker?” vroeg ik terwijl ik naar Bart keek.

De zoon van mijn broer keek loom op. Met een zware stem gaf hij toe: “Ja.”

Ik glimlachte. “Dit blijft ons geheim, je broertjes hoeven niet te weten dat ik het weet, dan kunnen jullie terugkomen…”

Bart keek me in mijn ogen en ik merkte dat hij me probeerde te peilen. Hij begreep het niet. Ik merkte een soort van walging achter zijn blik. Ik kon mijn neefje bijna horen denken: “Welke gozer laat zijn wijf geneukt worden door drie gasten van bijna half zijn leeftijd?”

“Als jullie terug willen komen natuurlijk,” voegde ik toe.

Bart zei niets, maar ik zag hem glimlachen. Voor het eerst sinds we beneden zaten.

Ik hoorde op de achtergrond een deur dichtklappen, en voetstappen richting trap. Er kwam iemand naar beneden. Haastig keek ik Bart aan. “Er komt iemand aan,” fluisterde ik haastig. “Onthoud: ik ben hier nooit geweest, zeg niemand dat je me gezien hebt. Dit is ons geheim.”

Ik sprong van mijn plek en haastte me richting de keuken, via de keuken kwam ik in het berghok terecht, vanwaar ik alles kon horen in de kamer. Ik hield mijn oren gespitst en voelde mijn hart in mijn keel bonzen. Zou Bart me verraden? Dit was het moment van de waarheid.

Ik hoorde de deur opengaan, en hoorde hoe Thomas binnenkwam struinen.

“Waar was je ineens?” hoorde ik zijn stem galmen door de huiskamer.

“Uh,” stamelde Bart. “Ik had genoeg.”

“Tante Francine nog niet.”

“Ze had jou en Mark,” antwoordde Bart, ik bespeurde terugkerende woede, frustratie, in zijn stem.

“Godverdomme, wist jij dat tante Francine zo pik-geil was?”

“Nu wel,” hoorde ik Bart droog zeggen. “Ze houd wel van een dikke pik in die nauwe kut van haar. Die zal ze wel niet gewend zijn.”

Ik glimlachte. Bart wist dat ik hem kon horen, maar hield zich netjes aan de afspraak. De gedachte dat mijn drie neefjes mogelijk nog eens mijn vrouw zouden neuken, met hun monsterpikken, wond me op.

“Kut!” hoorde ik Thomas vloeken. “Wat als ome Joost erachter komt!?”

“Ik denk niet dat we daar bang voor moeten zijn. Tante Francine lust er wel pap van, die zal echt niets door lullen.”

Thomas zweeg een tijdje.

“Wat is Mark aan het doen?” hoorde ik Bart vragen.

“Weet ik niet. Tante Francine wilde dat hij bleef,’ legde Thomas uit. “Wist jij dat Mark zo’n grote pik had?”

“Ik heb ‘em wel eens betrapt,” lachte Bart ontspannen.

“Wanneer!?”

“Wel vaker dan eens trouwens, toen hij vijftien was rukte hij zich suf, ik geloof dat ik hem zelfs twee keer op een dag heb betrapt. Hij vond het alles behalve leuk, maar ik vond het geweldig. De rukker!” lachte Bart hartelijk. “Ik heb hem er wekenlang mee gepest.”

“Mag ik je iets vragen Bart?” hoorde ik Thomas met twijfel in zijn stem vragen.

“Na vandaag maatje, mag je me alles vragen, geen geheimen meer.”

“Denk je dat m’n lul nog groeit? Dat ‘ie nog recht komt te staan?”

“Trekken met de andere hand?” hoorde ik mijn oudste neefje concluderen. “Maar als ik tante Francine mag geloven, is dat juist wat haar gek maakte.”

Beide jongens zwegen.

Ik hoorde de deur van de huiskamer open en dicht gaan.

Het was Mark die binnen was gekomen. Hij kuchte en sprak traag maar zelfverzekerd, zelfverzekerder dan ik heb ooit eerder had gehoord: “Hey, jongens, tante Francine zegt dat het beter is als we gaan.”

“Denk je dat we terug mogen komen?” hoorde ik Thomas twijfelachtig zijn broer vragen.

“Ik in ieder geval,” lachte Mark arrogant.

Het duurde een half uur eer de jongens vertrokken waren en ik uit mijn schuilplaats durfde te komen.

Met haast rende ik naar boven. Ik werd gek van de geilheid. Met iedere stap die ik zetten klopte mijn pik pijnlijk hard. Ik moest mijn vrouw zien. De geile slet, rauw geneukt door drie jonge dekhengsten.

Voor de slaapkamer deur trok ik mijn kleren alvast uit. Ik liet ze op de grond vallen. Mijn kleine pik stond fier overeind. Voorvocht gutste uit mijn eikel. Het was een eeuwigheid geleden dat ik zo geil was geweest. Ik voelde hoe mijn pik opsprong en van het geil droop bij de gedachte wat ik aan zou treffen achter die deur.

Ik klopte zachtjes alvorens de deur te openen. Daar lag ze dan. Nagenietend van het avontuur.

De geur van zweet, kutsappen, en zaad hing in de lucht, een onmiskenbaar teken van de seks die ze hier had gehad.

“Oh Joost,” kreunde ze. “Dit was hemels!”

Ik stapte op haar af. Stevig trekkend aan mijn kleine pikkie. Hopend dat ik ook haar nog mocht neuken. Over haar stevige borsten mocht spuiten. Dat ze me klaar zou pijpen in die hete met zaad besmeurde mond van haar.

Ik keek naar haar kut, opgezwollen en nat, schuimend van zaad en kutgeil.

“Je mag me uitlikken,” zei ze bot toen ze me op haar af zag stappen. “Ik ben kapot geneukt, en ik ben uitgerekt en uitgeput.”

“Maar schatje, we hadden een afspraak…” smeekte ik bijna.

“Ja dat is waar,” zuchtte ze.

Ik glimlachte, en benaderde haar met mijn pik in mijn hand. Zonder moeite gleed mijn pik in haar kut. Ze was ruim, nat en warm. Ruimer dan ze ooit was geweest. Het voelde onaards aan. Ik trok mijn pik terug, zag ‘em bedekt in het zaad van mijn neefjes en in het kutvocht van mijn vrouw. Het kon me niets schelen, en ik stootte zo hard als ik kon mijn pik weer terug in haar kut.

Ik voelde me mannelijk, sterk toen ik mijn pikkie in haar ramde, alsof ik deel uitmaakte van de groep met groot geschapen jongens. Alsof ik mijn vrouw liet merken hoe een man kan neuken.

Maar mijn vrouw gaf geen kik. Haar gezicht stond neutraal, en ik merkte dat het genot dat ze ervoor niet van mij kwam. Haar kut was nu te wijd voor mijn kleine lul. Ik kon bijna janken toen ik het besefte. Vol woede bleef ik pompen, ik hoorde mijn ballen tegen haar kont aanslaan. Ik hoorde hoe nat ze was.

Na vijf miezerige minuten kwam ik klaar. Ik spoot haar kut vol. Mijn zaad vermengde zich met dat van mijn neefjes. Mijn orgasme leek eindeloos, en als ik niet haar kut volspoot, dan had ik het plafond met gemak gehaald. Maar zodra ik mijn zaad kwijt was begonnen mijn ballen pijn te doen, de geilheid trok weg, en ik stond weer op.

“Ik ga douchen,” zei ik. Mijn stem klonk vreemd, verslagen op de een of andere manier. Het beeld van mijn vrouw die nog geen kreun had gelaten tijdens mijn moment was tekenend. Ik had nog nooit zo hard geramd. Nog nooit zo diep gepoogd te stoten, maar ze voelde het niet na de brute seks die ze eerder al had.

Ik liep de kamer uit, sloot de deur achter me en nam een verkoelende douche. Vreemd genoeg was het toen ik de douche aanzette en in de spiegel keek, dat mijn gedachten weer naar mijn vrouw gingen, naar de geluiden die ik had gehoord van achter de deur. Hoe ik haar had aangetroffen, stinkend naar zweet en zaad. Het bed was doordrenkt, het eens zo strakke kutje van mijn vrouw was nu een gapend gat dat ik niet kon plezieren met mijn pik.

Mijn lul sprong weer overeind. Ik rukte me stevig af, het zaad en het kutvocht nog klevend aan mijn lul, functionerend als glijmiddel.

Mijn zaad spoot tegen de spiegel aan. Verbazing alom. Dat was lang geleden dat ik twee keer zo snel achter elkaar had gespoten, en dat de tweede keer spuiten nog goed was voor een lading van deze omvang en kracht.

Ik stapte onder de douche en spoelde het geil van mijn lichaam af.

Francine kwam de rest van de dag niet van de slaapkamer af, en in de avond sliep ik op de bank. Een vreemde tevredenheid.


Twee weken gingen er voorbij en twee weken lang was ik te bang om mijn neven onder ogen te komen. Ik ging niet mee voetbal toen mijn broer het vroeg, en toen mijn schoonzus een week na het “schilderen” haar verjaardag vierde was ik helaas “ziek”.

Maar na twee weken begon mijn vrouw stilletjes aan te klagen. We hadden in die twee weken slechts twee keer seks gehad. Ik merkte dat ze toespelingen maakte, dat ze weer geneukt wilde worden door die drie hengsten. Het idee wond me op, nog steeds. Om mijn vrouw geneukt te zien worden door andere mannen.


“Volgens mij is het weer tijd,” fluisterde ik tegen haar op een avond.

“Dat is het zeker. Mijn kut jeukt van verlangen!”

“Dit keer pakken we het anders aan. Dit keer wil ik niet meer achter de deur staan, ik wil niet luisteren, ik wil het zien.”

“Wat stel je voor?”

En zo legde ik mijn plan nog eens voor. Mijn vrouw luisterde gretig naar wat ik te vertellen had. En zo kozen we een datum uit voor het tweede avontuur. Als Friso, onze zoon van 18, het huis uit was.

***

Er ging weer een week voorbij, en met een smoesje wisten we de jongens weer uit te nodigen. Ik verbaasde me allerminst dat de gretig ingingen op het aanbod om langs te komen. Ik vroeg me af welke gedachten er door Bart’s hoofd heengingen. Hoopte hij nu dat hij de aandacht zou krijgen?

Daar stonden ze dan, met z’n drieën, voor mijn deur. Alleen Bart wist dat ik het wist, de andere twee keken me schaapachtig aan en speelden de vermoorde onschuld. Ze lachten en maakten grapjes alsof er nooit iets was gebeurd en alsof er vandaag ook niets zou gebeuren.

Francine zat beneden in de huiskamer, en precies volgens plan hield ze de jongens bezig terwijl ik me met een smoesje uit de benen maakte. Weer parkeerde ik de auto een eindje weg, sloop razendsnel terug naar huis, via de achterdeur glipte ik naar binnen, en verschool me in huis.

Mijn neven zaten nog in de huiskamer met hun tante, en hadden het over de meest onzinnige dingen. Met weinig moeite slaagde ik er in om de slaapkamer in te komen. Ik verstopte me in de kast. De kast stond zo dat ik door een kier een uitstekend uitzicht had op alles dat er zich af zou gaan spelen op bed. Ik liet mijn broek alvast vallen. Mijn stijve lul klopte en bonsde in mijn hand. Het idee nu mijn vrouw geneukt te zien worden dreef mijn geilheid torenhoog.

Het enige dat ik moest doen was doodstil zijn.

Na tien minuten lang gewacht te hebben hoorde ik de deur van de slaapkamer opengaan.

Bart kwam binnen en ging op de rand van het bed zitten. Hij ontdeed zich van zijn kleren en leunde achterover. Ik zag dat hij een stijve had en dat hij rustig met zijn stijve pik aan het spelen was.

Ik voelde me jaloers worden, maar de gedachte mijn vrouw geneukt te zien worden door die dikke lul wond me verder op.

Vijf minuten later kwam Thomas binnen. Hij glimlachte naar Bart, trok zijn kleren uit en ging naast Bart op het bed zitten. Thomas had meteen een stijve, en ook hij speelde er mee. Zijn kromme lul was groter en dikker dan mijn 13cm, en ik vroeg me af of het de kromming was die mijn vrouw tot waanzin dreef, of dat mijn jongste neefje een soort van techniek beheerste die het kutsap liet vloeien.

De twee jongens zwegen terwijl ze op hun broer Mark aan het wachten waren en hun tante. Ze wisselden een betekenisvolle blik met elkaar. Dit keer duurde het tien minuten voordat de slaapkamer deur openging. Zelfverzekerd kwam Mark binnen.

“Ze komt er zo aan,” straalde hij terwijl hij zijn kleren uittrok en ze op een stapeltje in de hoek gooide.

Zijn pik was slap, maar ik voelde me bij het zien van die pik klein en nietig. Duidelijk groter in slappe stand dan ik stijf. Mark had een uitermate dikke lul. Zijn halve erectie deed het hele pakketje de illusie van slap geven, met de voordelen van stijfheid.

Die halve erectie zette zich al snel om naar volle erectie. Mark bleef naast het bed staan terwijl hij rustig aan zijn pik trok.

Ik kon haast niet wachten tot mijn vrouw binnen kwam.

Verleidelijk stapte ze binnen, ze droeg geen kleren. Haar figuur kwam goed tot zijn recht. 38 jaar, maar ze had hetzelfde lijf als dat ze tien jaar geleden ook had. Ik werd gek van verlangen. Ik wilde haar sappige kutje likken, met haar tepels spelen, mijn pik in haar mondje drukken, maar ik wist dat ik niets kon doen, dat ik alleen kon toekijken hoe mijn neefjes haar gingen nemen.

Francine ging voor de jongens staan en liet een hand over haar lichaam glijden. Ze was uitdagend en opwindend. Mijn pik sprong op.

“Ik wil dat Bart eerst gaat,” zwijmelde mijn vrouw. “Terwijl Bart en ik bezig zijn, wil ik dat jullie toekijken en je aftrekken.”

Met een brede grijns stond Bart op en liet hij zijn tante op de rand van ons bed zitten. Thomas stond ook op en keek naar zijn tante met een intense blik. Zijn kromme lul stond recht overeind en hij had de voorhuid terug gestroopt zodat zijn donkere glimmende eikel zichtbaar was.

Bart ging voor Francine staan en liet zijn pik los, hij stond recht vooruit. Zijn voorhuid bedekte zijn eikel nog maar nauwelijks. Ik zag mijn vrouw naar boven kijken in de ogen van de hengst die voor haar stond, en zag haar vervolgens gretig haar mooie rode lippen om die massieve lul te sluiten. Bart keek naar beneden, genietend van zijn tante die hem heftig afzoog.

Thomas en Mark keken toe, zoals hun tante hen had opgedragen.

Bart gooide zijn hoofd achterover en kneep met zijn rechterhand in zijn harige tepels, terwijl hij met zijn linkerhand Francine’s hoofd greep en haar dichter naar zich toe trok. Francine wist telkens meer van zijn lul naar binnen te werken. Waar ze de vorige keer nog moeite had met vijftien centimeter, verdwenen ze dit keer met gemak naar binnen.

Toch was mijn vrouw er niet van gediend dat Bart weer steeds dieper zijn pik in haar mondje willen duwen en ze duwde dan ook zachtjes zijn hand weg. Bart hield het een minuut of wat vol eer zijn hand weer achter op Francine’s hoofd verscheen en hij druk uit oefende. Ook zag ik hoe hij steeds meer begon te stoten. Ik hoorde hoe Francine’s keel protest leverde. Ik zag haar kokhalzen, en met een ruk maakte ze zich los van Bart’s snikkel. Hij keek weer naar beneden, het zweet op zijn voorhoofd.

“Mark, het is jouw beurt,” zei Francine terwijl ze met haar poesje speelde en geil naar Mark’s grote lul keek.

“Maar ik ben nog niet klaar,” hoorde ik Bart zeggen, met beginnende frustratie in zijn stem. Ik vermoedde dat hij bang was dat hij net als de vorige keer weer als laatste zou eindigen. “Dit keer ga ik eerst.”

Iets in zijn stem wist Francine over te halen, misschien wilde ze van Bart af. Misschien wist ze donders goed was te met zijn hoofd deed. Misschien was dit wel precies wat ze in gedachten had.

Francine kroop op het bed, ging op haar rug liggen, opende haar benen en liet de jongens goed kijken naar haar gladde kutje. “Kom maar op dan. Laat maar eens wat zien,” lachte Francine terwijl ze naar Mark en Thomas knipoogden. Bart zag de betekenisvolle blikken die werden gewisseld niet, hij had alleen oog voor de natte kut van zijn geile tante.

Hij zette zijn eikel tegen de opening van haar kut. Drukte zachtjes en liet zijn eikel in haar poes glijden. Ik hoorde Francine een zucht van genot uitslaan. Bart trok terug, en drukte weer zijn dikke eikel tegen haar kut, liet weer de eikel in haar geile gaatje verdwijnen, maar dit keer drukte hij iets verder door. Telkens weer tot hij er aan zijn ballen in zat. Langzaam en zeker maakte hij zijn bewegingen.

Ik zag het geil uit Francine’s kut sijpelen telkens als Bart zijn pik uit haar trok.

Mijn neefje voerde het tempo van zijn stoten op, maar de bewegingen werden minder extreem. Hij bleef grotendeels met zijn pik in de flamoes van mijn vrouw zitten, en ik hoorde Francine kreunen van genot.

Bart ging sneller en harder te keer, en heel abrupt trok hij zijn hele pik uit haar kut, om hem er nog geen twee seconden later weer tot aan de stam in te rammen. Francine leek dit zeer op prijs te stellen, ze gromde en kreunde dat ze meer wilde. Dat hij harder te keer moest gaan. Bart volgde haar instructies op.

“Ik ga komen,” kreunde hij.

“Diep in mijn kut Bart, kom diep in mijn kut,” galmde haar stem.

Bart gromde en drukte zijn onderlijf zo hard en zo dicht mogelijk tegen dat van Francine, om zo diep mogelijk zijn zaad in haar buik te spuiten. Bart trok zijn pik uit zijn tante, en keek tevreden naar de volgeblafte poes. Hij zag rood en glimmend van het kutvocht, nog geen druppel zaad was er te zien, en Bart oogde tevreden, alsof hij zo diep had gespoten dat het nog wel een tijdje zou duren eer het eruit zou lopen.

“Thomas, jouw beurt. Ik wil dat je me neukt terwijl ik Mark pijp.”

En Thomas gehoorzaamde, net als Mark. Bart trok zich terug, bleef kijken, en speelde met zijn natte pik.

Thomas wilde niet onderdoen voor zijn grote broer, en paste dezelfde techniek toe. Zijn pik was niet zo groot als die van Bart, en zeker niet zo groot als die van Mark, maar nog altijd groter dan de mijne, en met die vervloekte kromming.

Ik zag hoe mijn jongste neefje zijn tampeloeres in mijn vrouw drukte, en ik hoorde haar bijna gillen van genot. Als Bart haar al geil had gemaakt, dan maakte Thomas daar nu verder werk van. Ik zag hoe de spieren in haar kut zich samentrokken, hoe geil uit haar kut gutste, en hoe ook Bart zijn zaad wegdreef terwijl zijn jongste broertje zijn techniek over had genomen en nu hard in de kut van zijn tante aan het pompen was.

Francine was stil, ze was druk bezig met de lul van Mark, die oneindig dikke en lange paal. Zo nu en dan zag ik hoe ze Mark’s lul losliet en haar ogen dichtkneep, op haar volle lippen beet en een kreet van genot uit haar keer liet komen. Onder haar adem hoorde ik haar zeggen: “God Thomas, ja, harder!”

Thomas bleef maar doorgaan. Het was bijna ziek om te zien hoe de jonge hond maar bleef pompen. Hoe zijn stijve pik in en uit mijn vrouw gleed, het schuim op zijn staaf, sappen die uit haar kut liepen en in het beddengoed trokken.

Bart had het nog niet zo lang vol gehouden, maar zijn kleine broertje wel. Ik zag hem met zijn harde pik spelen terwijl hij keek naar de tieten van zijn tante en hoe ze zijn broer afzoog.

Mark trok zijn lul uit haar mondje en gaf aan dat hij ff pauze nodig had, hij wilde zijn eerste lading voor haar kut bewaren. Hij kroop van het bed af en zijn harde pik deinsde op en neer.

“Zeg Thomas, ben je nog niet klaar?” hoorde ik Mark zeggen.

“Bijna,” hijgde Thomas. “Nog een tweede keer en ik ben klaar.”

“Je hebt mijn kut al volgespoten?” hijgde Francine terwijl ze gromde van genot.

“Ja, hij werd niet slap dus bleef ik doorgaan… maar het zal niet lang duren.”

“God Thomas ga doooor,” gilde Francine nu. Ik zag haar weer een orgasme krijgen terwijl ze door Thomas werd bereden.

Twee diepe lange halen en Thomas zakte over haar heen en zoende haar vol op de lippen. Zijn lul werd slap en droop uit haar kut, samen met het schuim en het geil van zijn twee ladingen en Francine’s orgasmen.

“Mark,” hijgde ze.

En Mark benaderde de rode kut van zijn tante met zijn pik al in de hand.

Voordat hij zijn dikke paal op haar kut zetten, pakte hij twee vingers en vingerde hij haar intens. Met zijn duim op haar clit en twee vingers diep in haar kut, op zoek naar de g-spot. Hij was ruwer dan verwacht. Bart en Thomas keken toe. Thomas zijn pik was slap en bleef slap, terwijl Bart’s monster alweer in vol ornaat stond.

Lang duurde het niet, maar de verassing was des te groter. Een heldere straal spoot uit mijn vrouw haar kut, en raakte Mark op zijn borst. Francine trilde en beefde als een bezetene, ze kronkelde en kirde en leek gek te worden. Mark lachte en ramde snel zijn pik in haar. Het orgasme verlengde zich en het samentrekken van haar kut, het schudden van haar lichaam, en het geil dat er in haar zat zorgde dat Mark wild werd en weg begon te pompen.

Francine slaakte een kreet van opwinding, en smeekte hem op te houden, dit was te veel, dit was te goed.

Dat was te veel voor mij. Het aanzicht van mijn vrouw die spuitend klaarkwam, en de megalul van mijn jongere neefje die in haar geile kut sopte was wat me over het randje bracht. Ik sjorde aan mijn kleine pikkie en spoot tegen de binnenkant van mijn schuilplaats.

Maar Mark hield niet op, en ook hij spoot al snel zijn zaad diep in haar kut.

Mijn vrouw sidderde toen hij zijn dikke pik uit haar trok.

Bart was er als de kippen bij, en ramde zijn nog altijd harde pik in zijn tante, en ook hij pompte er op los, rijdend op haar orgasme, op het werk van zijn broer. Terwijl Bart weg neukte, ging Francine’s orgasme weer liggen. Toch trilde ze na telkens als Bart zijn pik net niet uit haar trok. Na vijf minuten kwam hij een tweede keer klaar, Francine was uitgeput.

De jongens vertrokken in stilte toen ze Francine zagen liggen met een uitdrukking van puur geluk op haar gezicht.

“Ga maar,” fluisterde ze moeizaam. “Ik ruim hier wel op.”

Ik wachtte tot mijn neefjes de deur uit waren. Ik kroop te voorschijn en keek naar mijn vrouw. Ze glimlachte en ik was jaloers op de jongens die haar zo veel geluk hadden gegeven. Meer genot dan ik haar ooit had kunnen geven.

Het bed stonk naar zweet, zaad, en geil.
Ik kroop naast haar en kuste haar op de mond, met mijn hand ging ik over haar borsten.
Ze draaide zich naar mij en glimlachte.
“Je maakt me zo gelukkig,” fluisterde ze.