Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn Eerste Keer Met ...

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Mijn eerste keer met Tanja 1

Dit is Tanja, de moeder van Paul, mijn beste vriend. Een spetter van een vrouw, 40jaar, gewoon een heerlijke verschijning. Als ik bij Paul op visite ben, kan ik mijn ogen niet van haar afhouden, en zij weet het.
Wie ik ben? Ik heet Ron, een gewone jongen van 18jaar. Heb nog geen vriendin en Tanja vraagt dan steeds of er nog niemand mijn hart heeft gestolen. Ik kan moeilijk zeggen dat ik verliefd ben op haar, een volwassen vrouw die mijn moeder kon zijn, neeeeeeee, dat gaat niet. Paul weet dat ik op haar verliefd ben en hij weet dat ik nog maagd ben. Hij vind het niks, zo een oude vrouw, zelf heeft hij een vriendin, Daphne, een mooie blonde meid van zijn leeftijd, allebei 24 jaar. Kijk, ik heb een foto van haar gebietst. Daphne is naast student een model en af en toe ook voor erotische bladen. Wat een mooie blonde stoot is zij

Daphne is verzot op bont en heb gemerkt dat zij ook een tikje extreem kan zijn. Hoor haar wel een praten met Paul over hun relatie en al dat soort dingen. Paul en ik vertellen elkaar een heleboel
En zelfs intieme dingen die hij met Daphne doet. Echte seks- dingen, terwijl ik alles voornamelijk uit boekjes en zo haal. Ik durf het niet zo goed. Maar nu heb ik toch wat beleefd joh, heb het er best spannend mee als ik er aan terug denk en weet nog niet of ik dat aan Paul zal vertellen.
Het begon allemaal op een avond bij Paul. Deze keer was ik bij hem op visite en die avond zaten we op internet te gamen. Paul weet niet zo veel van internet en zelf mag ik wel zeggen, kan ik mij er aardig mee redden. Ik help Daphne ook af en toe met haar studie in de richting van webontwerp. Een studie waar zij echt fanatiek in is.
Die avond kwam Daphne opgewonden binnen, Paul`s moeder(Tanja) was er ook, vloog Paul om de hals en ging als een gek met hem vrijen. Tanja (ik zal haar maar steeds zo gaan noemen)kwam in de deuropening staan en met de afwas nog in de handen, leunde zij in haar volle pracht(wat een moordwijf) tegen de deurpost. Daphne had Paul los gelaten en was op de bank gaan zitten om wat foto`s van haar, zo vertelde zij, geslaagde foto sessie te laten zien. Helemaal hotel de bottel vertelde zij in kleuren en geuren dat zij geplaatst werd(haar foto`s in een paar beroemde bladen. Heb er een mooie uitgepikt om jullie mee te laten genieten.
Heb niet overdreven hè, Daphne word een echte pornovedette, later, let op mijn woorden. Ik heb Paul wel eens horen vertellen dat Daphne een echte nymfomane is. Niet te verzadigen is zij en Paul geniet er volop van.
Ze stond op en liep gelijk naar Tanja, samen verdwenen zij toen uit het zicht, maar ik kon horen dat zij het er maar druk mee hadden.
Goed, die avond gebeurde er verder niets meer, behalve dat ik er reuze door was opgewonden en voor mezelf het handwerk deed.(sjorren dus)
De volgende dag sprak ik er met Paul over, die er maar wat vermoeid uitzag. Ik wist het al, hij en Daphne waren druk aan het neuken geweest en inderdaad zo vertelde Paul, waren zij tot 02.30uur aan het neuken geweest. Even liet hij door schemeren dat Daphne het heerlijk had gevonden, dat zij geneukt werd en wilde worden, in bont. Zij heeft een heupjas van wit(echt) bont en (dat had ze overgehouden van haar fotoreportage) vond dat zo heerlijk aan haar huid voelen, dat zij Paul gevraagd had haar te nemen met die jas aan. Paul was er niet echt voor te vinden, maar had er toch mee ingestemd. Nou ik had er geen probleem mee om zo een mooie meid te neuken, met of zonder jas aan. Och, wat een geile foto zeg, zit hier nu weer met een knoert van een stijve pik, lekker achter de pc, jullie dit verhaal te schrijven.
Ik mag zeggen dat ik een goed stuk gereedschap heb. Zelf ben ik ruim 1.90m.lang, weeg 89kilo en ben geschapen met een 2, 5 cm. dikke en ruim 20cm.lange rechte paal die nu heerlijk hard is.
Alleen mijn ballen hangen er ver onder te bungelen, is af en toe lastig met spijkerbroeken, maar ach je hebt het er maar mee te doen toch?.
Zaterdag middag ging ik weer naar Paul toe, om het werk voor Daphne af te geven, zij wonen niet samen en zij zit ergens in Utrecht in een studenten flat. Tanja, Paul`s moeder, opende de deur en liet me binnen.
Paul was al weg naar Daphne en vroeg of ik, dus, het werk aan zijn moeder kon geven. Nou, geen probleem hoor, maar toen gebeurde het. Eigenlijk meer met toeval hoor, maar ik legde de map op tafel en per ongeluk viel een van de foto`s er uit. Tanja pakte hem op en sloeg het werkstuk open om het er in te leggen.`` Dit is een foto van haar in het bont hè``vroeg Tanja mij en ik bevestigde dat. Zij wilde graag zien wat ik er van gemaakt had, pakte de cd-rom en liep er mee naar de pc. Toe om het te gaan bekijken.``Ron het word hoog tijd dat er een vrouw in jouw leven komt en het liefst een die net zo mooi is als Daphne``. Ik was een beetje in verlegenheid gebracht en vertelde haar dat ik niet zo op blond viel, meer op bruin, zwart en zo, maar het figuur van U, Paul`s moeder moest ze hebben. Ik mocht haar geen Paul`s moeder steeds noemen maar gewoon Tanja. Okè zei ik tegen haar, mevrouw Tanja, is dat ook goed? ``Nee, gekkerd, ik ben alleen en je mag me gewoon Tanja noemen, niks geen mevr.``Dus sinds die dag noem ik haar maar mev".ehh, Tanja.
Tanja nam een foto uit het bestand, vergrote hem en bekeek hem aandachtig. Zij vond dat Daphne er mooi uit zag in die bont jas. Zelf had zij er ook een, een bruin zwarte, moest boven ergens hangen. Sinds het weggaan van haar man, had zij hem niet meer gedragen. Even keek ze mij aan, en die blik, die in haar ogen kwam, die vergeet ik echt niet weer. Paul had eens verteld dat Daphne, als zij zin had in seks, hem aankeek met een zaad vragende blik in haar ogen, een schittering van ondeugd. Zou dit het zijn wat Paul bedoelde, ik kreeg het toch warm en voelde het bloed naar mijn wangen stijgen. ``Gut wat leuk, een blozende jongeman, dat is nog eens een compliment voor een oude vrouw als ik!`` Ik wist niet waar ik het had, en gelukkig dat ze weg liep anders had ze vast gemerkt dat ik een stijve pik begon te krijgen, van haar.
Van boven hoorde ik haar stem, die voeg of ik met een kamera om kon gaan. Ik, niet met een kamera om kunnen gaan!? Meende zij dat nou, !dat is een van de dingen waar ik goed in was, zo vertelde ik haar.

``Wel``, zij ze tegen mij, terwijl ze de trap af kwam lopen, ``wees een lieve schat en neem wat foto`s van mij, wil je?``Ikke"echt ikkke was eeeeven
de slag kwijt, waarom?
Kwam zij daar in een mooie bruin/zwarte bontjas aan de kamer binnen lopen, ging op het pc. bureau af, en pakte de digikam, en gaf die aan mij. ``Vindt jij die jas ook zo mooi?``werd mij gevraagd, en ik stond nog steeds met een open mond haar aan te kijken. ``Wat nu, heb ik je in verlegenheid gebracht, nee toch``Ik moest mijn mond dichtdoen en een foto van haar maken, man heb ik foto`s gemaakt zeg, ik geloof wel vijftig, die middag, in alle standen heb ik haar genomen"letterlijk.
Ik begon met foto`s te nemen, en af en toe liet ik haar het resultaat zien.
Op een moment zat zij op de bank en vroeg weer een foto van haar te nemen in dit standje. Ikke dus mijn oog gevestigd houden op het schermpje om haar zo goed mogelijk er op te krijgen. Mijn adem stokte in mijn keel"..zij had de jas geopend"en droeg alleen hoge hak-schoenen met jarretels en kousen"..en verder niets? In het begin van mijn verhaal staat een mooie foto van haar en dadelijk zal ik er nog een aan toe voegen, maar even wachtten nog.
Haar volle borsten, dd-cup, hingen een beetje op haar buik maar waren heel mooi gevormd en voorzien van grote bruine tepels, die nog rechtop stonden ook. Haar buik was nog strak en vlak en als een tiener versierd met een navel piercing. Haar mooie benen had zij over elkaar en hoewel van boven heel stevig, stoorde dat in het geheel niet. Een mooi behaarde streep zag ik nog net zitten, op de plek waar ik haar kut vermoedde. Haar armen en handen waren gehuld in hand/arm schoenen, ik weet niet hoe je dat omschrijft, maar het was van bont en haar verschijning leverde mij een betonpaal in mijn broek op. Ze had oorbellen in en haar ogen, haar ogen keken mij zooooo geil aan, zaadvragende ogen, zullen dit wel geweest zijn. Op dat moment werd er niet zo veel meer gefotografeerd, maar werd er eerder veel gespeeld met elkaar.

Een hele mooie foto heb ik hier nog voor jullie, waar zij mij heel lekker verwende met haar mond. Is dat geen mooie vrouw, ik ben helemaal verliefd en verloren op haar, zij is mijn droomvrouw. Ik zeg je, voor een alleenstaande vrouw heeft zij nog een erg vurig liefdesleven in zich, een vulkaan gelijk en het was de eerste keer voor mij met een vrouw te neuken. Ze kwam voor me staan en opende de jas helemaal.

Ik moest haar borsten stevig vast pakken en aan haar tepels zuigen. Uuuren leken voorbij te gaan, dat gevoel had ik toen ik met haar heerlijke borsten bezig was. Met haar gehandschoende handen streek zij door mijn haar en langs mijn gezicht en duwde me naar beneden toe. Een hand drukte mijn hoofd tegen haar buik aan terwijl haar andere hand een tepel tussen haar vingers nam en er stevig aan begon te trekken. Een gebrom ontsnapte aan haar keel toen mijn gezicht ter hoogte van haar kut kwam. Stevig drukte zij mijn hoofd tegen haar kut en sloeg haar jas om ons heen. Waaaaremm.., zeg ik je, het zweet liep over mijn rug en mijn neus werd platgedrukt tegen haar schaambeen. Likken moest ik haar, beffen hete dat, en likken deed ik, voor zover ik de ruimte had.
Ineens kreeg ik weer lucht en de frisse wind koelde mijn bezwete gezicht af. Tanja trok me overeind en deed een stap terug. Met haar handen begon zij mijn strak zittende spijkerbroek open te maken, nou zeg ik je mijn paal stond keihard overeind en met een kleine kreet van bewondering, feliciteerde zij mij met dit heerlijke apparaat. Daar zat ze, mijn godin, al mijn verlangens klopten stevig in mijn paal en ik had er moeite mee, me niet gelijk op dat mooie lijf te storten en haar een geweldige neukbeurt te geven. Ik kreeg er ook geen kans toe, zij zakte door haar knieën en voor mij op de grond zittende, begon zij mijn paal te strelen met haar bont gevoerde, heerlijk zacht aanvoelende handschoenen. Nog nooit ervoer ik zo een geweldig verlangen om klaar te komen, nog nooit. En het werd nog beter"..Ik werd voor het eerst".gepijpt. Met haar tong streelde zij mijn eikel en beschreef er rondjes omheen. Zij zakte langs mijn stam naar beneden en nam een bal in haar mond. Verschrikt stapte ik terug en woorden had ik niet, maar het was haar duidelijk dat ik dat niet prettig vond. Even keek ze mij aan, ik stapte weer naar voren en met een van opwinding rood, gezicht, gaf ik voor het eerst een, mijn, droomvrouw een tongzoen. Zij kalmeerde mij door weer aan mijn pik te trekken en weer gingen haar lippen naar mijn eikel toe. Even hield ik mijn adem in, ik voelde de warmte van haar mond om mijn eikel, voelde dat haar mond steeds verder zakte om de schacht van mijn pik heen. Ik had het niet meer, met een kreet ontlaadde ik mij in haar mond, ik kon er niets aan doen en met tranen in mijn ogen keek ik haar in de ogen, terwijl zij alles wat ik haar gaf, doorslikte. Ze bleef maar doorslikken en ik had het gevoel als of er een kraan ergens in mij open barste. Schokkend steunde ik op haar, tot ik een leeg voldaan gevoel ervoer. Wat een vrouw, wat een vrouw. Ik zakte door de knieën en zij pakte mijn gezicht.
Ik moest er wel aan wennen hoor, je eigen sperma te proeven, dat aan haar tong zat. Haar lippen drukte zij stevig tegen mijn lippen aan, haar tong begon te draaien in mijn mond en het leek zelfs er op dat zij, mij wat van mijn eigen sperma terug gaf. Ook ik begon te slikken, moest wel, had mijn handen op haar bovenbenen gelegd om te steunen, terwijl zij haar handen op mijn gezicht had gelegd. Tanja liet me los en ik legde me neer, met mijn hoofd net onder haar borsten en mijn handen op haar lichaam, terwijl zij weer die bontjas om ons heen gooide.``Ron`` wil jij hier niet met Paul en Daphne over praten, maar het voor ons tweeën houden?``was haar vraag. Ze had die blikken wel gezien, zo vertelde zij mij, als ik naar haar keek en dacht dat zij dat niet zag. ``ik heb naar je verlangd, al vanaf het moment dat je voor het eerst hier over de vloer kwam``. ``Ik heb het nodig Ron, bemint te worden, Ik ben in de bloei van mijn leven en wil nog vaak van seks genieten, en ik wil het met jouw Ron``. Ik kon haar alleen maar een kort stokkelend okè geven, maar ik zal jullie nu al verklappen, dat het niet bij deze ene keer zal blijven. Deze zaterdag is zij weer alleen en mag ik weer bij haar komen.
Ik vertel jullie daar later wel over, ik krijg er nu al zin in, wa5t een vrouw zeg.

Greenlover