Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn ex haar ma en stiefma

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Dit verhaal is een fantasie van me en spijtig genoeg (nog) niet echt gebeurd. Deze fantasie handelt over mijn ex haar ma en stiefma, haar ouders zijn gescheiden en hebben beide een nieuwe partner,maar komen met z'n vieren uitstekend overeen. Mijn ex is inmiddels 21 en ik 23. Ik heb een relatie van bijna 3 jaar met haar gehad,ze is gestart toen ze net 16 was geworden en ik dus 18 en enkele maanden was.

Na drie weken gaf ze me een eerste pijpbeurt,ik mocht meteen in haar mond spuiten en een week later neukte we de eerste keer,we waren beide nog maagd,lekker was et wel. Ze is nu ook wel enorm lekker,leuk snoetje, mooie d-cup en lekker poesje. We neukten in die bijna drie jaar nogal wat af, soms 3x per nacht, gemiddeld 5x per week, had ze haar regels gaf ze een lekkere pijpbeurt, lekker veel orale sex, verschillende hete standjes, titfuck (is zalig met d-cup), zelfs 2x anaal geprobeerd. ook deden we het in de keuken, living of douche als er niemand thuis was,zelfs enkele keren buiten in de natuur of op afgelegen plekjes. Echter wel nooit trio of groepsex. Soms was ze echt onverzadigbaar.

Nu bestaat mijn fantasie uit haar ma en stiefma, beide zeer mooie vrouwen. Haar ma is inmiddels 42, geblondeerd, mooie stevige c-cup, geil snoetje, slank en lekker kontje. Haar stiefma is ongeveer 38, ook knap, iets molliger, maar zeker niet dik, blond en ook een geile d-cup. Ik heb me vaak afgerukt op beide vrouwen. Soms voelde ik de hete borste van haar ma als ze me knuffelde, ook heb ik een keertje toevallig haar borsten naakt gezien (ze heeft dit nooit geweten), echt enorme lekkere tepels, waar ik graag een keertje aan zou willen likken en zuigen, ik kreeg toen een stijve van jewelste.

Nu fantaseerde ik soms over hoe het zou zijn met beide vrouwen in bed, hoe ze me zoude pijpen, zou graag eens twee monde rond m'n pik willen voelen en hoe het zou zijn mochte ze me wild berijden. Tot nu toe blijft dit echter slechts een fantasie. Ik fantaseer al wel langer over vrouwen die wat ouder zijn dan mezelf, maar dit bleef tot nu toe ook een fantasie.

Vrouwen die tussen de 30 en 60 zijn en die graag contact willen met me, voor mogelijk een avontuurtje of verdere kennismaking, ik ben een atletische slanke, blonde man van 23 (blauwe ogen, 1m78) (kem foto's en webcam) of mensen die wensen te reageren hierop, nl deze fantasie of mss al een ervaring met rijpere vrouwen of gewoon een andere reactie hierop, mogen me altijd contacteren met een mailtje naar: [email protected]

Reactie gegarandeerd
XXXjes Lieverd

<script type="text/javascript" src="http://promotools.islive.nl/webcamclips/969/413x343/x.js?pi=oopstussentekst&rd=5&rp=5&clip=random&uil=http://mysecurewallet.nl/islive/&geslacht=m"> </script>