Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn moeder en zus

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Mijn mooie moeder

Nadat ik (Patrick 26j) de laatste keer met mijn zus neukte, had ik haar verteld dat ik al heel lang warm loop voor onze moeder, Beatrice, een mooie vrouw van 52, 1m70, heerlijke volle tieten en een lekkere kont. Mijn ouders zijn enkele jaren geleden gescheiden en sindsdien is ze niet meer uitgeweest.

Mijn zus, die nog steeds thuis woont, zei me dat ze moeder al enkele keren betrapt had toen ze met zich zelf lag te spelen op haar slaapkamer. Dit was telkens nadat ze terug kwam van haar wekelijks avondje met haar vriendinnen, waar ze steevast depri van terugkwam, ter compensatie hielp ze zichzelf dan maar tot een hoogtepunt.

Samen dokterden we het plan uit dat ik zou binnenvallen tijdens haar daad en haar zou proberen te verleiden tot lekkere sex met mij. Mijn zus zou ons dan lekker filmen terwijl we bezig waren. We besloten ons plan de komende zitting uit te voeren.

Die bewuste avond gingen mijn zus en ik eerst op restaurant, we zouden dan tegen elven stilletjes naar mijn ouders’ thuis gaan om ons plan te realiseren. Toen we binnenkwamen en stilletjes langs de kamerdeur van moeder passeerden hoorden we haar zachtjes kreunen. Men zus ging naar der kamer om de camera te nemen en ik kleedde me uit tot ik in men boxer stond. Ik deed langzaam de deur open en keek recht op men moeder die haar nachtjapon onder haar tieten had geschoven en lekker bezig was haar borsten te masseren terwijl ze met een vet dikke dildo haar kutje aan het plezieren was. Ze keek me verbaasd aan en wist niet wat te zeggen waarop ik haar een knipoog gaf en haar zei dat ze er best geil uitzag en dat ik al lang op haar geilde. Ondertussen was ik naast haar op bed gaan zitten en wreef met mijn hand over haar bovenbeen. Hierop pakte ze men hand vast en duwde die van zich af en zei: ‘Dit kan toch niet, je bent m’n bloedeigen zoon.’ Ik antwoordde: “mam, je bent zo’n lekker wijf, ik wil al lang zo graag met je naar bed.” Ik legde mijn hand weer op haar dij en kuste haar op de mond, langzaam liet ik mijn tong bij haar naar binnengaan. Tot mijn grote vreugde reageerde ze hier positief op en raakten we al gauw in een lekker tong gevecht. Ondertussen zat ik al met mijn handen aan haar lekkere tieten en masseerde deze zachtjes.

Vervolgens bewoog ik mijn mond langzaam over haar buik, borsten, tepels en terwijl ik haar zo van haar japon ontdeed, belandde onze monden terug bij elkaar, en verstrengelden onze tongen zich in een heerlijke lange tongzoen. We keken elkaar aan en ze pakte mijn paal, die op volle sterkte omhoog prijkte, en begon me als een wilde te pijpen. Ik manoeuvreerde haar boven mij en mijn tong zocht zijn weg naar haar gezwollen klit. Met op de achtergrond de spelende camera gingen we nu alle twee snel op een ontlading af. Haar sappen liepen langs mijn gezicht en ik voelde dat ze hevig begon te schokken. Ik wilde haar waarschuwen dat ook ik het niet meer hield, maar ze bleef als een wilde aan mijn paal zuigen. Met een lange golfbeweging kwam ik luid kreunend klaar in haar mond. Tot mijn verbazing lekte er geen druppel en slikte ze alles door. Met een grote glimlach draaide ze zich om en keek me met een geile blik aan. Ze kwam tegen me aan liggen en onze tongen vonden elkaar weer voor een heerlijke tongzoen.


Ondertussen bracht zij langzaam maar zeker mijn lul weer op oorlogssterkte en vroeg zonder een tegen antwoord af te wachten “Op naar de volgende ronde?”. Ze ging over mijn pik heen zitten en duwde hem in haar gladde kutje naar binnen. Terwijl ik haar borsten masseerde bereed ze me op een heerlijke manier. Af en toe boog ze voorover om onze tongen even in elkaars mond te laten roeren. Door de hoge snelheid die wij beiden aannamen kon deze rit niet lang duren en terwijl we steeds meer lawaai gingen maken werd de snelheid opgevoerd. Met een flinke schreeuw spoot ik mijn volgende lading in haar. Ondertussen pompte zij verder en met veel geweld kwam ook zij kronkelend klaar. Ze liet zich op mij vallen en elkaar vasthoudend bleven we even liggen.

Plotseling klonk vanuit de deuropening een bekende stem. “Zo, dus zo’n moeder ben je?”. Het was uiteraard mijn zus die daar heel de tijd had gestaan en het tafereel uitgebreid had aanschouwd. “En? Heeft hij zijn best gedaan?” vroeg ze, terwijl ze haar bloesje losknoopte en op het bed kwam zitten. “Zeker wel”, zei moeder. “Ik denk zelfs dat hij nog wel energie heeft voor een extra rondje straks. “Ik hoop het”, antwoordde ze en keek mij glimlachend aan. “Verrast? Dit hadden we al een poosje gepland hoor, ik had je allang zo nu en dan naar Patrick zien gluren en een verzetje had je wel een keer verdiend dachten we”. Mijn zus toverde een paar glazen en een flesje wijn tevoorschijn en schonk ons wat te drinken in en trok haar kleren verder uit, waardoor we met z’n drieën, op het bed van onze moeder, geheel naakt met een glaasje wijn zaten te kletsen.

Nadat de glaasjes leeg waren begonnen mijn moeder en zus elkaar heerlijk te tongen en gaven mij de aanblik van twee prachtige vrouwen die elkaar zo te zien niet voor de eerste keer verwenden. Mama liet haar kutje uitgebreid verwennen door mijn zuster haar tongetje. Vervolgens ging mama liggen om haar aan het werk te laten. De omhoogstaande kont van mams kon ik niet langer aanzien en schoof achter haar, om mijn inmiddels weer gezwollen pik zachtjes in haar te laten glijden. Na weer afgewisseld te hebben met m’n moeder, door wie ik mij nogmaals, maar nu rustiger, liet berijden, maakte mijn zus het dit keer af door mij op haar fantastische manier die ik al kende, volledig klaar te pijpen. Ze ving alles op in haar mond, en deelde de opbrengst van deze keer met moeder waarna zij zoenend in elkaars armen vielen. Wat een heerlijk gezicht was dat.

Thuis hebben mama en ik er nog uitgebreid over gesproken, en zij bleek al regelmatige vrijpartijen met men zus (wat ze me niet had verteld) te hebben gehad. In mijn vrije weekjes ben ik nog verschillende keren bij de haar op visite geweest, soms alleen, soms samen, steeds met een heerlijke vrijpartij als resultaat. We hebben afgesproken dat wanneer we zin hebben, we dat gewoon zeggen en elkaar dan gewoon lekker verwennen.