Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


mijn ontmaagding 2

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
We liepen de slaapkamer binnen waar een tweepersoonsbed stond. Het was er warm en sfeervol verlicht. Paul pakte me vast en tilde me op het bed. Daar lag ik dan heerlijk ontspannen en aan mijn pik was goed te zien dat ik het ook prettig vond. De pik van Paul stond ook recht vooruit en toen hij naast me op het bed kwam liggen keken we beide naar onze palen. Paul bracht met zijn hand mijn hoofd bij het mijne en onze monden dicht bij elkaar. Opnieuw begonnen we heerlijk met elkaar te tongen. We sabbelde op elkaars lippen en zogen aan elkaars tong als deze de mond van de ander vulde. Ik kwam met mijn hoofd omhoog waardoor Paul zijn hoofd liet zaken op het kussen. Onze handen betaste elkaar en we voelde aan elkaar pik. Ik trok zijn velletje over zijn eikel en hij masseerde mijn pik lekker met zijn hand. Ik boog me verder over Paul heen en begon hem kusjes te geven in zijn nek en schouders. Ook zoog ik even aan het lelletje van zijn oor. Dit was ook al een lekker gevoel en Paul genoot zichtbaar mee. Ik kneep wat harder in zijn tepels en bracht toen mijn mond naar zijn knopjes die recht omhoog stonden.

Ik sabbelde aan zijn tepels en ik beet er een beetje in wat het deed rillen van genot. Mijn hand betaste nog steeds zijn pik en ik nam ook zijn ballen in mijn hand. Ik bewoog me verder naar beneden waardoor hij mijn pik los moest laten. Ik duwde met mijn handen zijn benen verder uit elkaar. Vervolgens ging ik tussen zijn benen zitten. Langzaam liet ik me verder onderuit zakken waardoor ik een prachtig uitzicht had op zijn pik en ballen. Ook kon ik makkelijk met mijn hand tussen bilnaad voelen. Ik likte als eerst aan zijn rechterbal en zoog er een beetje aan. Ik zoog zo hard had deze bal mijn mond in floepte wat Paul nog meer genot gaf. Ik sabbelde er aan en genoot zelf ook. Zijn zak was zo zacht en soepel dat ik deze wel uren in mijn mond zou willen houden. Maar hij had nog meer waar ik van wilde genieten.

Ook zijn linker bal zoog ik in mijn mondje en sabbelde er aan. Tegelijk pakte ik zijn pik vast en trok hem zachtjes af. Dit was inmiddels een vertrouwde handeling geworden wat Paul ook echt kon waarderen. Toen gaf ik zijn eikel een kus en likte vervolgens aan het toompje en de rand van zijn eikel. Mijn tong gleed over zijn schacht naar zijn zak en als een plakken van een sjekkie gleed mijn tong over zijn paal die nu harder was als eerder deze ontmoeting. Ik nam het puntje van zijn eikel in mijn mond en Paul kriebelde met zijn hand door het schaamhaar en met zijn andere hand door zijn borsthaar en kneep in zijn tepels.

Ik zoog zijn eikel verder in mijn mond en ik voelde een stuk emotie in me omhoog komen. Zolang had ik gedacht aan dit moment en nu kon ik er eindelijk van genieten. Steeds dieper nam ik zijn pik in mijn mond en ik zoog er lekker aan. Paul pakte mijn hoofd vast en begon ritmische zijn onderlijf op en neer te bewegen terwijl zijn pik in mijn mond zat. Nu pijpte ik hem echt en vond het heerlijk. Paul begon steeds harder te kreunen en volgens mijn stond hij al op knappen. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden waarna hij zuchtte en weer ontspande. Paul trok me boven op zich en onze tongen smolten weer samen. De smaak van zijn eigen pik bracht ik nu via het tongen aan hem over. De hand van Paul gleed naar mijn staaf die ook stijver was geworden als ooit te voren. We rolde wat over heb bed en toen Paul boven lag ging hij achter me zitten. Hij tilde mijn benen op en legde deze over zijn schouders. Hij had goed zicht op mijn ballen en pik maar bewoog zijn hand door mijn bilspleet en raakte voorzichtig mijn jongenskutje aan. Ik kromp ineen van genot en wilde dit nog een keer beleven. Ik zakte weer onderuit en liet Paul zijn gang gaan. Hij masseerde mijn kutje lekker mijn zijn gladde vingers. Heel rustig liet hij mijn benen weer naast zich neerzakken en ging op het kussen naast mijn hoofd zitten. Hij nam mijn hoofd vast en bracht dit bij zijn pik die ik weer in mijn mond nam en ritmisch mijn hoofd op en neer bewoog over zijn schacht heen.

Paul ging komen. Ik voelde het doordat zijn pik steeds harder werd en zijn kreunen ook steeds sterker werd. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden terwijl ik deze direct vastpakte en hem begon af te trekken. Een paar seconde later spoot hij zijn zaad tegen mijn gezicht aan. Ik keek hem aan en hij zei “O Jeroen dit was heerlijk”. Hij was voldaan met het klaarkomen maar wilde zeker nog een keer komen het geen we ook hadden afgesproken.

Een druppel warme zaad droop van mijn neus af en ving ik met mijn tong op. Voor het eerst proefde ik het zaad van een andere man. Ik vond het heerlijk dat Paul door mij was klaargekomen maar wilde nu zelf ook heel graag een orgasme beleven. Mijn paal was er zo te voelen klaar voor. Ik ging bij Paul op zijn benen zitten en begon zachtjes mijn pik te stimuleren. Paul pakte mijn ballen vast en speelde er mee. Zachtjes kneep hij er in was de snelheid van mijn orgasme stimuleerde. Onze monden zochten elkaar weer op en terwijl ik stimulerend bezig was tongden we er weer op los.

Ik stond op knappen, zo voelde ik het in mijn hele lijf. Mijn benen stonden strak van de spanning en ik liet mijn tong uit de mond van Paul los en begon te kreunen. Ik kwam, ik kwam. Mijn ballen knepen samen en ik spoot mijn zaad tegen de borst van Paul op. Ik bleef mijn pik nog steeds stimuleren terwijl ik tegen de borst van Paul aan ging liggen. Paul streek met zijn vinger wat zaad van zijn borst en bracht het naar mijn mond die open stond van het nagenieten. Ik proefde mijn eigen zaad en likte het van zijn vingers af. Paul nam nog wat zaad en likte het zelf op. Ook hij vond het zichtbaar lekker om zo jong zaad in zijn mond te proeven. We bleven nog even lekker tegen elkaar liggen en stonden vervolgens op om samen weer te gaan douchen.