Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn spuit vrienden

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Ik had nachtdienst gehad en was nog maar net thuis, nog geen tien minuten later kwam onverwachts mijn vriend thuis en zei dat ik soms goesting had om mij eens goed te laten verwennen. Hij had nog wat extra homo vrienden uitgenodigd, dit zag ik wel zitten, nog geen kwartier later waren ze toegekomen. Wel 4 jongens van 19 jaar met groot geschapen lullen. Nog geen 5 minuten later zijn we samen naar mijn 2 persoonsbed gegaan waar ze mijn vastbonden aan beide armem en benen met hun sokken en stevige schoenvreters. Mijn benen waren goed verspreid zodat ze goed aan mijn paal konden. Ze stelden voor om mijn eerst nog te blinddoeken zodat ik niet wist en wanneer en wat ze wouden doen.

Al snel begon er iemand aan mijn zaadballen te kittellen mijn zijn tong en korts daarna voelde ik een stel tongen over mijn eikel kittellen en het duurde ook niet lang of ik kreeg een enorme stijve zei mijn vriend. Na een klein 10 minuten begon ik al te kreunen van genot, al die tongen rond mijn eikel en zaadbal. Mijn lul was zo stijf en er kwam een heerlijk gevoel van schokgolven, het zoude niet lang meer duren of ik zoude klaarkomen. Mijn vriend zei dat ik hun mond mocht vullen met mijn zaad, nog geen 2 minuten later deed mijn vriend de blinddoek af en korts nadien kwamem enorme klodders zaad uit mijn paal gespoten de vier jongens slurpte zoveel mogelijk stralen zaad in hun mond, ze vonden het heerijk om alles te proeven en door te slikken.


Na een poosje zeiden ze dat ze op mijn wouden spuiten, en ik was er mee eens. Mijn vriend voegde zich bij de 4 andere knapen toe en ze begonnen zich ieder te mastruberen boven mijn lichaam. Tot er een van die knapen zei of ze in mijn mond mochten klaarkomen, ik had er mijn twijfels over maar had geen enkel keus als vast gebonden kerel, ze stemde alle 5 toe om al hun zaad in mijn mond te lossen. Ze mastrubeerde zeer fel aan hun palen de grootste lul was zowat 22 cm lang en kwam als eerste klaar, grote dikke vette klodders sperma vloeide in mijn mond, en had maar een keus eens goed proeven en doorslikken. Al snel volgde mijn vriend zijn zaad was al even dik als zijn voorganger.

Mijn maag was al behoorlijk gevuld en er moeten nog 3 lullen in mijn mond klaarkomenm, het duurde niet lang of ze kwamem gelijktijdig klaar enorme stralen zaad vlogen in mijn gezicht en mond. Ik moest zoveel slikken en proeven, dat ik de smaak al goed had te pakken. NA ze allemaal waren leeg gespoten stemde ze nog samen om mijn paal ook nog eens te laten klaarkomen. Ze begonnen zeer langzaam te masseren en met beetjes te mastruberen, en onverwachts begonnen ze in alle hevigheid te rukken, mijn vriend had een glas in de keuken gaan halen om al mijn zaad op te vangen. Het duurde niet lang en 7 volle stralen zaad kwakte in het gelas. Daarna moest ik mijn eigen zaad ook zelf naar binnen veroberen.

Om nooit meer te vergeten. Zoveel zaad op een 3 kwartier binnen te krijgen. We hebben nog een afspraak gemaakt om een week erop het na te doen maar dan met mijn vriend, maar met meer homo jongens.