Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Mijn zus, mijn slet

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Ik ben een jongen van 18, al jaren geil ik ongeloofelijk op mijn zus, mijn zus, elena is een ongeloofelijk lekkere jonge vrouw van 21.
Al een tijdje begluur ik mijn zus, onderandere in de badkamer en ik sluip zelfs haar kamer in als ze slaapt om me naast haar met haar ondergoed af te rukken.
Op een dag zat mn zus in de douche en zat ik weer door het sleutelgat naar haar te gluren, terwijl zij nietsvermoedend het warme water over haar heerlijke kutje liet lopen zat ik me voor de deur heerlijk af te rukken, terwijl ze haar haar en haar kutje lekker inzeepte voelde ik dat ik ging klaarkomen en met een goede ruk spoot ik alles in een string die ik van haar gestolen had.
blijkbaar had ik iets te luid gekreund, en terwijl ik op de grond lag te genieten ging de deur open en stond mijn zus in een badjas voor mijn neus.
mijn stijve lul en de sperma in haar ondergoed liet niet veel aan de verbeelding over.
boos vroeg ze "wat ben je hier aan het doen vuile pervert?" ik zei dat ik haar ongeloofelijk geil vond en dat ik haar wou neuke.
µze zei tegen mij van ik vind het heel leuk dat je mij mooi vind, maar ik gaa echt nie mé mijn broer neuken, maar omda je toch zo geil bent zalllek u ne keer goed pijpen, maar daar blijft her bij, niets meer, ok?
tuurlijk zei ik dat het goed was, ze nam me mee naar haar kamerlegde me op haar bed en liet haar badjas op de grond vallen, ze trok mijn broek uit en begon langzaam aan mijn stijve lul te trekken. ze begon dan eerst met kleine likjesd over mijn eikel en dan nam ze mijn lul helemaal in haar mond, ze kon heerlijk pijpen en ondanks mijn eerdere zaadlozing kwam ik snel klaar, veel te snel, eens ik gespoten had zei ze "zo dat is genoeg" en ging ze terug naar de badkamer om mijn sperma van haar gezichtje af te wassen.
Ik was echter nog niet te vreden en volgde haar naar de badkamer, juist op het moment dat ze voorover gebogen stond boven de wastafel besprong ik haar en hield haar in een houdgreep.
ze begon wild te spartelen en te roepen, ik hield haar echter stevig vast en spreidde haar benen met mijn voeten, wild ramde ik mijn pik in haar behaarde kutje, eenmaal in die positie moest ik enkel haar lekkere titjes vasthouden om haar in bedwang te houden.
wild neukte ik haar spannende kut terwijl zij maar bleef roepen en jammeren dat ze niet wou. ik duwde mijn dikke pik steeds dieper in haar vochtige kutjeroepend dat ze geen keus has en dat ze vanaf nu mijn persoonlijke hoer, zou zijn.
uiteindelijk spoot ik mijn volledige lading diep in haar kutje roepend dat ze van mij was.
sindsdien is mijn zus mijn persoonlijke slaaf en heb ik haar al onderworpen aan al mijn fantasietjes

P.s. Dit verhaal is niet echt gebeurd, maar ik zou het wel heel graag willen!!