Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Misbruikt door mijn buurman

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Hoi, mijn naam is Reinier en ik wil graag mijn verhaal vertellen. Toen ik een jaar of zestien was fietste ik ’s nachts na een avondje flink stappen naar huis toe. Hierbij kwam ik mijn vijfendertig jarige buurman Henk achterop.

We praten wat over hoe de avond was verlopen. Door de drank ging het er vrij losjes aan toe en al snel ging het over sex. Henk was al jaren vrijgezel, maar door zijn gespierde lichaam en vlotte babbel nam hij na het stappen regelmatig een ‘vrouwtje’ mee naar huis. Het viel me op dat dit veelal jongere meisjes van rond een jaar of twintig waren.

Ik wist dit aangezien ik vanuit mijn slaapkamer uitstekend zicht had op de zijne. En Henk deed nooit echt moeite om de gordijnen dicht te doen en liet ook vaak het licht gewoon aan. Daardoor ik kon vaak meegenieten hoe hij zijn verovering een stevige beurt gaf. Regelmatig keek ik toe, met de verrekijker in de ene hand en mijn stijve in de andere hand. Het was opvallend hoe vaak hij ‘het’ op z’n hondjes deed. Hierbij keek ik Henk en het meisje als het ware recht in de ogen.

Ondanks dat ik gewoon hetero ben fantaseerde ik dan soms hoe het zou zijn als ik onder hem lag. Dat hij mij neukte. Hoe zou het voelen om zo’n lul in mijn kont te hebben (zal wel een beetje met de leeftijd te maken hebben denk ik). Die gedachten schoten weer door m’n hoofd nu ik zo samen met m’n buurman naar huis fietste.

“Wat zei je?” vroeg mijn buurman plotseling. Ik schok op uit mijn gedachten en keek hem vragend aan. “Wat je daarnet zei?” vroeg hij opnieuw. Ik voelde mij opeens heel erg warm worden. Ik had m’n gedachte toch niet hardop uitgesproken? Wel dus: “Je mompelde iets over hoe het zou zijn als ik mijn lul in jou zou steken”. Ik kon wel door de grond zakken. Maar door al dat gepraat over sex was ik best wel opgewonden geraakt. Ik had nog steeds niets gezegd, maar mijn buurman zei “jij gaat straks mooi met mij mee naar mijn huis”.

Aan de ene kant was ik wel een beetje bang, maar aan de andere kant vond ik het ook wel weer spannend. Zozeer zelfs dat ik mijn hart hoorde kloppen in mijn keel. Eenmaal bij zijn huis aangekomen zetten we onze fietsen bij hem achter thuis. Hij legde zijn handen op mijn schouders en zo liepen we naar binnen. Alleen door zijn aanraking kreeg ik al een stijve. Hij leidde me naar zijn slaapkamer. Aan alles kon je merken dat hij gewoon de baas over mij was.

Ik moest me uitkleden en op mijn handen en knieën op zijn bed gaan zitten. Ik keek uit op m’n eigen slaapkamer en zat in de zelfde houding als al die meisjes die hij hier al had geneukt. M’n buurman had zich inmiddels ook uitgekleed en kwam achter mij op het bed zitten. Zijn hand ging over m’n rug en streelde m’n billen.

Hij ging nog iets dichter achter me zitten en boog over me heen. Hierbij voelde ik zijn stijve lul af en toe tegen m’n billen aan komen. Ik voelde zijn adem in mijn nek en hij fluisterde dat ik moest ontspannen. Dan zou het minder zeer doen. Zijn hand gleed weer over mijn billen en door mijn bilspleet. Met zijn vinger begon hij zachtjes mijn kontgaatje te masseren. Dat voelde eigenlijk nog best lekker. Even later duwde hij zijn vinger een klein stukje bij mij naar binnen. Steeds dieper en op en neer. Hij deed er ook steeds een beetje spuug bij zodat het steeds soepeler ging.

Zijn vinger verdween uit mijn kont en hij ging weer wat dichter achter me zitten. Nu gaat het gebeuren dacht ik nog. Met zijn linker hand pakte hij mijn heup beet en met zijn andere hand trok hij mijn billen uit elkaar. Toen ik zijn stijve pik tegen mijn billen voelde ging er een rilling door m’n lijf. Voor m’n gevoel duurde het een eeuwigheid voordat zijn eikel mijn kontgaatje had gevonden. Ik zette mij schrap voor wat komen ging en mijn buurman probeerde zijn lul bij mij naar binnen te duwen.

Dit ging niet bepaald makkelijk. Ik zei nog dat we er beter mee konden stoppen omdat het niet wou. Maar m’n buurman had hele andere plannen en duwde zijn stijve paal steeds een stukje verder naar binnen. Mijn god wat deed dit zeer. Een vervelend rauw branderig gevoel. Ik probeerde nog om onder hem weg te komen. Maar een jongen van zestien kan weinig beginnen tegen een vijfendertig jarige spierbundel. Hij hield me met één arm om mijn middel zo stevig vast dat ik geen kant op kon. Ik had mijn hoofd begraven in het kussen en balde mijn vuisten in het laken. Snikkend smeekte ik hem om te stoppen. Hij zat nu helemaal in me. Hier had ik dus zo vaak over gefantaseerd. Als ik er toen ook bij na had gedacht dat dit zoveel pijn zou gaan doen, dan was ik er nooit aan begonnen.

Ik voelde hoe zijn penis langzaam terug ging om hem vervolgens voor de volle lengte weer terug te schuiven. Ik slaakte weer een kreet van pijn. Steeds sneller bewoog zijn grote lul heen en weer in mijn brandende kontje. Zijn ballen kletsten tegen mijn billen. We kreunden allebei. Ik van de pijn en hij van genot. Voor mijn gevoel was hij al uren bezig dat ding in me te rammen en zijn ademhaling werd steeds zwaarder. Hij gaat zo komen dacht ik nog. En dat was ook zo. Nog één keer ramde hij zijn lul diep in m’n kontje en toen kwam hij in me klaar. Er kwamen ook nog enkele stralen sperma op m’n billen terecht.

Hij bleef nog even half op me liggen om uit te hijgen van alle inspanning. Hij aaide een keer over m’n hoofd en zei dat ik het goed had gedaan. Ik was nog behoorlijk aangedaan door hetgeen me net was overkomen en snotterde nog wat na. Vervolgens nam hij me mee naar de badkamer. Hier gingen we samen onder de douche en waste hij het zweet en zijn sperma van mijn lichaam. Nadat we weer waren aangekleed zei hij dat ik de volgende dag nog even langs moest komen. Hij had nog een verrassing voor mij. Ik zei hem dat ik daar geen zin in had en ging naar huis.