Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Murats Wens - 7

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Later die dag ging ik bij mijn maat doktor Ali langs en vertelde hem over mijn laatste avonturen. Toen opeens mijn telefoon ging, Salima... He schatje, waar ben je? Braaf antwoordde ze me... ze bleek niet zo ver van ons vandaan te zijn. Ik vroeg haar naar me toe te komen. Natuurlijk kwam ze direct naar me toe.

Ik opende de deur van de praktijk van doktor Ali. Salima was blij me te zien en vloog me om de hals, zoende me vol op de mond. Maar versteende even toen ze in de gaten had dat wij niet alleen waren. Ze keek over mijn schouder en zag daar Doktor Ali staan. Ik draaide me om en trok Salima met me mee... Ali dit is nu mijn lekkere Bosnische moslimsletje en greep haar kont stevig beet. Ze is zo geil als wat en ze is van mij... wat vind je van haar? Natuurlijk droeg ze een hoofddoek zoals een goede moslima betaamt. Ali bekeek haar vriendelijke gezicht en kreeg al geile ingevingen. Ze had inderdaad het vlees op de goede plaatsen zitten. Hij kon haar volle borsten door haar kleding zien en vroeg zich af hoe ze er naakt uit zou zien.

Salima had wel door dat de man, een vriend van haar vent, duidelijk genot van haar aanwezigheid.

Ali verontschuldigde zich dat hij even nog wat kleine dingen moest afmaken, maar dat we in de ruimte van de doktors-assistente wel wat te drinken konden pakken. Dan zouden we daarna samen ergens wat gaan eten om elkaar te leren kennen.

Salima was blij dat ze even met mij weer alleen was. Want haar kut was al nat geworden toen ze me om de hals vloog en met lekker zoende. Ze verlangde weer doorgeneukt te worden door mijn heerlijke vleesstaaf. Haar kut verlangde naar zaad. Ze snapte niets van zichzelf. De hele dag had ze alles van de eerste dag door haar gedachten laten gaan. Wat was er toch gebeurt? Ze verlangde zo naar zijn pik.

Ze duwde me naar achter, tot ik met mijn kont tegen het buro van de assisente stond. Ze kuste me... en wreef met haar hand over mijn lul. Die direct reageerde op haar aanraking. Ze keek me met haar mooie donkere ogen aan. Ze stond in een lang gewaad... met daaronder kousen tot aan haar dijen. Mooi... met een heerlijk klein stingetje dat ik zo opzij kon trekken om me toegang te verstrekken tot haar dampende neukhol. Haar kut, vochtige van haar heerlijke geil rook zoet. De lange jas had ze reeds los gemaakt. Salima zakte door haar knieeen en maakte mijn broek open... mijn stijve lul zat geklemd in mijn boxer die weer op zijn plek werd gehouden door mijn pantalon. Haar gewaad trok ze iets omhoog zodat haar even makkelijk konden buigen. Maar hierdoor kreeg ik zicht op haar benen die bekleed waren door mooie kousen. Kousen die normaal gesproken door de jarretels op zijn plek werden gehouden. Maar vandaag ontbraken de jarretels.

Zonder gene opende ze haar mond en met haar hand bracht ze mijn eikel naar haar mond. Die ze gewillig er omheen sloot om met haar tong de contouren van mijn eikel af te tasten. Ze zoog... speelde met mijn lul. Ze liet merken hoe ze naar mijn pik verlangde. Zelf boog ik voorover om met mijn handen haar gewaad omhoog te trekken en zo bij haar kut te komen. Die zoals ik verwachtte, zeiknat was. Door het stof van haar stringetje wreef ik over haar heerlijke kut. De kut die ik een dag eerder als eerste had geneukt. Het bloed van deze Bosnische meid had langs mijn pik gevloeid. Waardoor ze onlosmakelijk met mij verbonden was. Het eerste vruchtbare zaad had ik in haar ongerepte kutje gespoten. Een kut, zo puur, zo lekker. Haar lijf was nog niet vervuild door de anti-conceptiepil en had mijn sperma in haar toegelaten. Sperma op weg naar haar eitje om haar mogelijk te bevruchten. Dit was iets vanzelfsprekends voor Salima. De eerste man aan wie zij zich gaf.

Dat het haar diep had geraakt was duidelijk. Haar eetlust en verlangen naar mijn penis en het sperma dat zich in mijn ballen bevond was zo groot dat, zelfs hier. Op wildvreemd terrein ging ze door haar knieen ging om mijn totem te pijpen. Ze trok mijn pantalon met boxer van mijn kont. Mijn schoenen werden losgemaakt en mijn sokken uitgetrokken. Terwijl ze haar mond diep liet vullen met mijn dikke spermaworst. Verlangend keek ze naar me omhoog. Ze zag hoe mijn ogen hunkerde naar haar zalige kut. Ze voelde hoe mijn handen haar stingetje tussen haar schaamlippen duwde en ze wist dat die vingers haar geile vocht voelde. Ze had haar nat voelen worden van het moment dat ik in haar zichtsveld stond. Mijn vingers trokken de sting opzij en een derde vinger gleed makkelijk tussen haar natte schaamlippen. Een zucht ontglipte haar mond. Ze genot van mijn aanraking. Gewillig opende ze haar benen verder om me duidelijk te maken dat ze meer wenste. Nu drukte ik mijn vingertop haar schacht binnen. Daar begon ik wat te bewegen en mijn vinger heen en weer te halen. Haar heerlijke geil druppelde over mijn vinger die ik weer naar buiten trok. Mijn natte vingertop bracht ik naar haar poepertje en smeerde daar haar geil om weer de weg terug te vinden naar Salima haar geile kut. Nu volgde vinger nummer twee. Ik roteerde beide vingers in vagina binnen en schepte een nieuwe lading geil uit haar kut. Weer smeerde ik haar kontje hiermee in... alleen nu drukte ik zachtje een vingertopje haar kont binnen. Net als elk deel van haar lijf opende ook haar sterretje gewillig en liet het topje van mijn vinger makkelijk binnendringen. Ze zuchtje, kreunde zachtjes en sloot keer op keer haar ogen.

Ze ging zo in haar spel op dat ze niet in de gaten had dat mijn vriend doktor Ali inmiddels het vertrek was binnen gekomen en het schouwspel vanuit de deurpost bekeek. Hij zag hoe Salima mijn mijn pik vol toewijding pijpte en in extase raakte van mijn vingers. Salima kwam nu met haar kont omhoog, maar bleef me pijpen. Ze wilde me op die manier meer en makkelijker toegang geven tot haar beide openingen. Nu trok ik haar lange jas verder naar opzij. Waardoor Ali ineens ongestoord de zeiknatte kut van Salima kon bekijken. Hij zag hoe ik haar kontgaatje aan het insmeren was en voorzichtig opende. Marcus had weer eens een mooie moslima op de kop getikt. Haar kont, vol maar zeker niet groot. Haar brede schaamheuvel met vette lippen en het licht geopende poepgaatje... maakte hem geil. Hij keek me aan en wist dat ik het goed vond. Zachtjes stond hij over zijn inmiddels dik gezwollen pik te wrijven. In een soepele beweging liet hij zijn katoenen doktorsbroek zakken. Ondergoed droeg hij niet. Ik kon zijn dikke eikel zien. Met zijn hand begon hij over zijn eikel te draaien.

Salima haar kontje opende zich nu voor mijn beide vingers. Die ik ditmaal sneller liet draaien en naar binnen stootte. Mij andere hand duwde 3 vingers Salima haar kut binnen en duwde haar geil naar buiten richting haar geopende kontje... de vele vingers, het hogere tempo van stoten in zowel kut als kont maakte het beest in Salima los. Ze begon nu met haar handen mijn ballen te kneden. Ze wilde me bewerken om haar dadelijk te neuken. Maar ik had een ander idee. Mijn handen verlieten haar geopende kont en kut... druipend van het vele geil en pakte haar hoofd beet. ze had haar hoofddoek nog om en ik liet het zo voor dit moment. Ze voelde hoe ik wilde dat ze me geil bleef pijpen. Ze liet haar mond half openhangen om mij ruimte te geven haar tot diep in haar keel te neuken. Natuurlijk kon ik het niet nalaten hieraan gehoor te geven en stootte geil haar keel binnen. Dit maakte haar nog geiler... omdat mijn handen haar hoofd omklemde en haar kut en kont snakte naar pik... begon ze met haar hand haar kut te vingeren. Ze voelde hoe nat ze was en voelde ook hoe haar kontje nog open stond. De jeuk in haar kont was groot. Ze wilde gepenetreerd worden. Ik zag hoe ze drie van haar vingers in haar reet begon te beuken.

Ik knikte naar Ali die nu dicht achter Salima stond... hij zag hoe Salima haar kont verder open neukte met haar natte vingers. Deze meid wilde in haar reet gevuld worden. Die mooie reet van haar. Hij wist dat haar kut nog even het terrein van mij was. Maar haar kont...

Om Ali te helpen... begon ik nu wild in Salima haar mond te stoten. Draden slijm, spuug liepen langs mijn stam... hierdoor werd Salima even uit haar balans gehaald en greep ze met beide handen mijn bovenbenen beet. Ze moest haar vent behagen. Hij wilde haar mond neuken. Ze dacht dat ik haar mijn sperma wilde geven. Hierdoor vergat ze even de rest... Ze voelde hoe ik een hand in haar nek legde en en mijn eikel tot diep in haar keel duwde. Mijn andere hand ging over haar rug naar haar kont... waar ik mijn vingers in haakte... ik trok haar kont verder open en gleed met mijn vingeres er weer uit...

Dit was Ali zijn moment. Toen mijn vingers haar kont nog net even verder oprekte en eruit gleden duwde hij zijn dikke eikel de geopende darm van salima binnen. Mijn hand was weer terug op Salima haar hoofd... kreunde en opende haar mond maximaal door de penetratie van Ali zijn penis in haar kont. Ze begreep niet wat haar overkwam. Ali had in een enkele beweging zijn dikke lul Salima haar darm ingeschroven tot aan zijn stam. Haar kont had hem wonderwel volledig ontvangen en omsloot zijn pik stevig. Haar kont zag er niet alleen mooie uit maar voelde waanzinnig.

Daar stond Salima voorover gebogen met mijn lul in haar mond en de dikke lul van Ali in haar reet. Wow wat voelde dat lekker... maar ze snapte het niet... opende haar ogen keek me aan en greep met een hand mijn ballen beet. Toen voelde ze de handen die op haar heupen werden gelegd... maar veel tijd kreeg ze niet om verder te denken. Ali begon haar kont te neuken. Zijn pik gleed uit haar kont, maar hij liet zijn eikel net in haar geopende darm steken. Dan ramde hij snel zijn lul weer naar binnen tot hij er helemaal in zat. Salima die tegen mijn buik geleund stond probeerde zichzelf beter te positioneren waardoor ze haar benen verder uiteen deed en hierdoor net meer ruimte gaf aan Ali die op zijn beurt begreep dat deze moslima beregeil was en meer van hem verlangde. Hij greep haar nog beter beet en begon haar kont ritmisch te neuken. Zij ballen... nat van het geil dat uit haar kut liep kletsten tegen haar schaamlippen.

Nu begreep ze wat er gebeurde, maar kont er niets tegen doen... haar kont verlangde zo ernaar geneukt te worden. Marcus zijn pik was lekker... maar de penis van Ali verwende haar ook goed. Ze genoot duidelijk... maar was mij niet vergeten. Dankbaar voor wat haar ten deel viel... greep ze mijn dikke geslachtsdeel beet en begon met met geile ogen te pijpen alsof ze duidelijk wilde maken dat ze dankbaar was voor deze ervaring.

Nu trok ik haar lange jas uit en kwamen haar mooie stevige grote borsten vrij te hangen. Snel grepen Ali zijn handen haar dikke uiers stevig vast. Als een bronstige bull begon hij Salima anaal aan zijn toorts te rijgen. Ze kreeg de kans niet meer om me te pijpen. Ze kreunde nu luid, hijgde zwaar. Ali neukte mijn Salima als de eerste de beste hoer. Voor mijn ogen werd haar kont volledig open geneukt. Mijn neukpartij eerder onder de douche was hier niets bij en het maakte haar gek. Zoals Ali begon zo stopte hij ook abrubt. Hij zag mij daar hulpeloos staan mijn mijn stijve lid en wist dat er wat aan moest gebeuren. Het werd tijd het ijzer te smeden nu het heet was.

Salima kreeg even de tijd op adem te komen. Ali ging op zijn rug op de grond liggen en ik duwde Salima naar achteren. Ze begreep als een volleerd hoer wat er van haar verwacht werd. Ze liet zich door haar knieen zakken en manouvreerde haar dikke geopende kont naar Ali zijn rechtopstaand pik. Ze wilde niet zonder... wilde hem weer voelen... en draaide zonder problemen haar poepertje op Ali zijn glimmende lul. Ik hield haar nog even vast... maar dat was nergens voor nodig. Ze liet zich zo op Ali zijn stijve lul zakken... tot die weer helemaal in haar opgesloten zat. Nu was zij het die haar kont ophoog bracht en Ali zijn lul uit haar kont liet glijden. Ze keek me aan en ramde haar kont weer naar beneden. Zo begon ze op Ali zijn lul te rijden.

Mijn geile Salima... wat heerlijk die dikke pik haar kont in te zien verdwijnen. Ik hield mijn lul voor haar mond, maar ook hier wist ze direct raad mee. Ze pijpte me terwijl ze Ali neukte. Ali zijn dikke donkere lul genot van haar kont. Hij deed moeite om haar tempo te volgen en niet vroegtijdig zijn zaad te verschieten. Deze meid maakte hem gek. Hij greep haar van achter bij haar dikke tieten en trok haar naar achter. Nu kon ze zelf niet langer het tempo aangeven. Zelf zakte ik door mijn knieen en begon Salima haar kut te likken.

Mijn vingers opende haar flamoes... dat heerlijke neukgat... vol van haar slijmige geil... ik spuugde erop. Kust en likte haar klit. Haar kut rook zo geil. Op mijn knieen schoof ik dichterbij. Ali begon weer in haar kont te bewegen. Salima had inmiddels haar handen achter haar rug naast Ali zijn schouders geplaatst en kreunde ongecontroleerd. Nu was het mijn beurt.

Ik plaatste mijn eikel tegen haar vochtige kut en duwde rustig schacht binnen. Ondertussen gaf ali het tempo aan. Het laatste stuk duwde ik grof hard naar binnen en tikte haar baarmoeder aan. Haar hoofd die achterover hing trok ze in een ruk op en keek me verlangend en geil aan. Ze genoot van haar eerst dubbele penetratie. Een heerlijke dikke lul in haar kont en nu die pik van haar geile Marcus in haar kut. Haar rechterhand trok ze op. Ze aaide over mijn hoofd. Ik strekte mij volledig uit terwijl ik haar maximaal penetreerde. Mijn ballen raakte de neukende pik van Ali, die in een rap tempo Salima haar kont bleef neuken. Een kont waar hij geen genoeg van kon krijgen en die hij niet voor het laatst zou neuken. Mijn mond zocht die van Salima op en we tongde elkaar. Nog een natte kus en ze liet haar arm weer achter haar rug plaats nemen. Het werd tijd mijn slet vol te pompen en te voorzien van ons zaad.

Ik begon hard in haar te stoten. Diepe lange halen. Ali voelde mijn ballen tegen zijn lul slaan en begon in tegen gesteld in Salima haar kont te pompen. Dan werd haar kut volledig gevuld en als mijn lul zich terug trok werd haar kont opgevuld met pik. Ze wist niet wat haar overkwam. Maar het voelde als paradijs. Zo heerljk en zo geil als ze ervan werd. Ze voelde de rillingen door haar lichaam trekken. haar kut schokte meerdere malen. Soms leek het haar allemaal teveel, maar ze bleef onophoudenlijk om en om in haar kut en dan weer in haar kont gepompt worden. Haar naakte lichaam badend in het zweet van al deze inspanningen voelde hoe de beide pikken langzaam opzwollen. Ali riep dat hij het niet meer kon inhouden. Hij moest deze hoerenkont volspuiten. Zelf moest ik een kleine sputje maken en voerde het tempo snel op... nu vielen onze penetraties samen. Van om en om voelde Salima nu hoe beide gaten maximaal gevuld werden. Ze voelde zich vol... maar zo lekker. Haar buik gloeide... alleen kon ze niets meer dan ontvangen... Ali en ik ragde haar kut en kont nu op brute wijze. Even was ze niet mijn Salima die ik eerder ontmaagde... maar werd ze de slet die grof genomen diende te worden.

Salima begreep dat ze als neukvlees nu gebruikt werd en dat Ali en ik onze lusten op haar botvierde. Dit was niet normaal wat haar overkwam... maar ze genoot... ze wist dat het vurwerk er zat aan te komen. Beide mannen hijgden alsof ze de maraton liepen... de beide eikel doorkliefde haar lijf... zatten even stil en zwollen op... ze kreeg even geen lucht... ze kon het niet aan... maar... een immense explosie vond in haar plaats. Ze voelde dat haar lichaan. Haar kut... haar baarmoeder... haar kont... een enorme druk kregen. EEn hitte die ze niet eerder voelde ontbrandde in haar... ze kon geen kant op... even gleden beide lullen haar kanalen uit... kut en kont geopend achterlatend... om dan als een teefje opnieuw in haar kanalen gebukt te worden. Een niew salvo van verse mannenzaad vulde haar kut en kont. Daar gingen beide lullen weer.

Als je achter de beide mannen had kunnen kijken... kon je het sperma in de geopende neukholen zien glinsteren. Maar lang kreeg je niet de kans. Want Ali en ik duwde onze worsten nu tot diep in Salima. Het zaad van even daarvoor had geen andere keus dan zich om onze eikels en langs onze neuklat... een weg uit kut en kont te zoeken. Door deze optimale smering trok ik mijn pik uit haar kut en zette mijn nog harde eikel naast de stam van Ali zijn pik. Die diep in Salima haar kont zat. Doordat mijn pik vol geil en sperma zat gleed die makkelijk opzij... de de kut in. Maar met mijn hand dirigeerde ik mijn pik naar het poepgaatje dat gevuld was met Ali zijn lul. Ik drukte flink door en voelde hoe Salima haar anus week voor de druk van mijn eikel. Nu was het Salima die zachtje gilde... ze voelde hoe haar strontgat nog meer te voorduren kreeg... ze begreep het niet... maar haar kont opende verder dan ze ooit eerder met schijten voor elkaar had gekregen.

Mijn eikel gleed verder. Het glijmiddel van de neukpartij deed haar sluitspier wijken alsof het slechts 1 lul was. Nadat mijn eikel de barriere voorbij was opende haar darm zich verder makkelijk voor mijn lul. Salima voelde haar sluitspier branden. Ze wist dat ze gevuld was door twee lullen en nog in haar kont ook. Ali en ik geil als we waren begonnen met onze pik als twee zuigers Salima haar cilinder om en om vol te duwen... de laatste restjes sperma die onze lullen braakten zorgde voor een absoluut feilloze smering. Dan sloten we Salima in onze armen en drukten net zo diep tot we niet verder konden. Een diep laatste zucht ontsnapte aan Salima haar mond.

Onze lichamen zeiknat van het zweet bleven zo ineengesmolten zitten. Eventjes maar...

Ik trok mijn pik terug en ook Aligleed uit haar kont... ik zakte achterover. Nog steeds op mijn knieen en keek haar wijdopen staande kont in... Ons sperma was zichtbaar... Ali rolde onder Salima vandaan. Ze liet zich op de vloer ploffen met haar benen wijd. Ze voelde hoe uit beide gaten het sperma een weg naar buiten zocht. Veel tijd om hierop te letten kreeg ze niet. Zowel Ali als ik brachten onze gekrompen plezierstaaf naar haar mond. Ze wist wat er van haar verwacht werd. Als een braaf sletje likte ze onze beide lullen schoon.