Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Na Het Zwemmen

Dit is een verhaal uit de categorie Overspel.
Elke week zit ik in het zwembad voor de zwemles van mijn dochter. Het geluk is dat er nog een hele leuke moeder zit, jammer genoeg in een ander groepje. Maar ik zorg in iedergeval dat ik haar goed kan zien. Ze is denk eind 20 heeft een heeft een licht tintje, denk een cub maat C en een bol kontje. Ik ben zelf gescheiden dus heb regelmatig thuis bedacht wat ik allemaal met haar zal doen. En zo ook deze woensdag ga weer op een goeie plek zitten om haar tezien. Terwijl ik naar mijn zoontje zit tekijken zie ik haar dochter ook daar staan. Naafloop tijdens het omkleden ben ik daar over aan het praten met mijn zoontje. terwijl zij langsloopt zegt ze zachtjes kan je nog wat langer naar me kijken met een glimlach op haar gezicht. Ik voelde de rode kleur als een sneltrein vaart mijn gezicht overnemen. S,avonds thuis heb ik nog regelmatig aan die woren gedacht en zag me zelf haar al op zijn hondjes nemen. Ondertussen was mijn pik al hard geworden en ben maar met mezelf gaan spelen, om de druk eraf te halen. Ik kon niet wachten op volgende week woensdag. Eindelijk was het weer woensdag ging gespannen naar het zwembad, en gelukkig was ze er ook weer. Ik was eerder klaar en was al gaan zitten toen ze kwam aanlopen en vroeg of iki het erg vond dat ze aan tafel kwam zitten. Ze was zomers gekleed een strak shirtje met een redelijke grote v hals waardoor ze een flinke inkijk had. Daaronder had ze een rokje met zwarte stoere laarzen. Ik stemde van zelfsprekend in, en vroeg haar of ze ook een kop koffie wilde, ze had liever thee. Vanaf het moment dat ik terug was hing er een enorme spanning we raakte een beetje aan de praat, ze heete Mirjam. Ik probeerde haar in de ogen te blijven aankijken maar af en toe zakte mijn ogen toch weer naar beneden. Deze keer bleven ze iets langer hangen wat door het shirt staken 2 grote knoppen, ik keek snel maar weer naar het water. We gingen verder met praten en ik vertelde dat ik elektromonteur ben, waarop zij gelijk vroeg of ik wel eens een klusje prive deed. Dat deed ik vrij regelmatig als je alleen bent heb je aardig wat kosten. Ze gaf haar tel. en vroeg of ik snel een keer kon komen kijken. Die zelfde avond beld ik haar op en we spraken af voor de volgende avond. Ik voelde me erg gespannen omdat dit niet zomaar een klusje zou worden. Ik belde aan en de deur ging open stond er een man in de deur opening, ik wist even niet wat ik moest zeggen gelukkig nam hij het voortouw en liet me allemaal zien wat er moest gebeuren. Van Mirjam was niks te zien, ik liet weten dat ik van het weekend wel zou weten wat het zou gaan kosten. Zaterdag belde ik op en kreeg ik Mirjam aan de telefoon en gaf de prijs door. Ze antwoorde dat ze het zal doorgeven.

Deze woensdag had ik toch iets minder zin om naar het zwembad tegaan want haar bedoelingen waren niet het zelfde ze woonde samen met een man en dacht bij mezelf ik heb me dingen in mijn hoofd gehaald die er niet waren. Mirjam kwam wel aan het tafeltje zitten waar ik ook zat. Het was goed ik kon daar komen klussen. Op vrijdag ben ik altijd vrij dus maakte gelijk een afspraak voor a.s. vrijdag Terwijl ik zat tekijken naar het zwemmen voelde ik regelmatig haar been langs die van mij gaan. Ik gaf er verder geen aandacht aan maar na een keer of 5 keek haar toch aan ze keek me ondeugend aan en gelijk voelde ik haar been weer tegen die van mij drukken maar deze keer veel langer. Sorry van vorige week maar ik moest invallen op mijn werk vandaar dat ik er niet was.

Die vrijdag stond ik om 9 uur voor de deur en ze was net terug van school. Ze ging een kopje koffie zetten terwijl ik mijn spullen ging pakken. Even later kwam ze de zolder op met koffie nog voor ze de koffie inschonk keek ze me zo ondeugend aan dat ik haar gelijk naar me toe trok en haar begon tezoenen. Tussen het zoenen door zei ze dat ze hier al zovaak van liggen dromen. Er ging 1 momentje door mijn hoofd ik moet dit niet doen ze heeft een man. Maar mijn piemel dacht daar heel anders over. En mijn hand dook al onder haar jurkje om daar achter tekomen dat ze er niks onder had. Ondertussen werd mijn broek open gemaakt en pakte Mirjam mijn pik die al behoorlijk geroeid was in haar handen. Ik trok haar jurkje uit en zag die 2 heerlijke grote tieten met 2 enorme knoppen er op. Ze zakte door haar knieen en begon me tepijpen. Het enige wat ik nog kon doen is haar aan haar haren pakken dat ze me pik nog dieper in haar mondje nam. Na een een brul van mij kwam ik klaar, ze slikte het sperma een beetje door en de rest liep uit haar mond hoeken. Nu wilde ik haar ook verwennen en legde haar op een berg met wasgoed en begon haar lekkere kutje te likken. Haar lipjes stonden al open en het rood van haar kutje glinsterde van het vocht. Terwijl ze steeds meer draaide duwde ik mijn tong steeds harder over haar genots plekje. Heftig kwam ze klaar, ik ging op haar liggen en ging verder met zoenen ik proefde de smaak van mijn eigen sperma en Mirjam moet haar eigen vocht ook hebben geproefd.

Ze nam me mee naar beneden en terwijl we naar beneden liepen zij ze ik wil je zo ook nog in me voelen. Ze deed de deur van de badkamer open en hielp me met de rest van mijn kleding uit tedoen. Rustig knuffelend stonden we onder de douche een beetje zoenen, strelen af en toe speelde ze rustig met mijn piemel. Die was ondertussen al weer aardig hard geworden, het lekkerste vond ik nu dat ze voor me stond met mijn pik hard tegen haar rug gedrukt en mijn handen op haar lekkere borsten spelend met der tepels. Ondertussen vertelde ze dat alleen nog maar sex met haar man heeft gehad en het laatste jaar steeds meer behoefte had om sex met een ander te hebben. Regelmatig keken ze sexfilms maar de sex was meer gemaakt dan echte lust. Langzamer werd de lust weer steeds groter bij ons en droogde we ons maar half af voor we naar de slaapkamer liepen.

Ik zij tegen Mirjam hier heb ik me al vaak op afgetrokken om jouw te nemen op zijn hondjes. Ze ging gelijk op der handen en knieen zitten en zei doe met me wat je wild. Ik duwde haar benen nog iets wijder en schoof mijn pik in haar. Terwijl ik langzaam maar diep in haar stoote gingen haar lekkere borsten heen en weer. Ze duwde haar billen nog verder omhoog door met haar hoofd op het kussen te gaan liggen. Wat een een heerlijk neuk party was dit gewoon pure lust van beide kanten. Ik haalde mijn pik uit haar en ging zelf op mijn rug liggen, ze hurkte boven me en nam mijn pik weer in haar natte kutje. Rustig bereed ze mijn pik met af en toe diepe en harde stoten. Ze was ondertussen al op haar knieen gaan en zei ik ga je nu aan eeen heerlijk hoogte punt helpen. Terwijl ze me bereed of haar leven er van af hing kwam ik inderdaad echt super fantastisch klaar.

Klussen is er niet meer van gekomen dag, ben daar nog wel regel matig geweest voor de klus aan het huis en aan Mirjam.