Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Nadine

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Nadine belde ze had ruzie met haar vriendje Ruud en vroeg of ik thuis was. Ja oke ik ben thuis moet zo alleen even boodschappen doen voor mevrouw Bloem. Na een half uurtje was Nadine aangekomen. Nadine had een vriendje die nogal van de oude stempel is en dat was weer eens misgelopen. Hoe komt het dat jullie nu weer ruzie hebben. Hij zie dat ik nooit iets doe en dat ik een luie dikzak was huilde ze. Ik sla een arm om haar heen en we gaan naar binnen. Na flink gehuild te hebben komt ze tot bedaren "heb je al boodschappen gedaan vraagt ze. Ja, heb jij nog iets nodig dan nee maar ik zou graag even willen winkelen. Dan gaan we winkelen."

Nadine is een jonge vrouw mijn leeftijd stevig niet dik maar stevig, flink bos hout voor de deur en een stevig kont en benen. Na wat frustraties te hebben weggekocht gaan we naar huis. Eet je mee of ga je het weer proberen?! Nee zegt ze ik blijf eten en slapen als het mag. Ik heb gezegd dat ik wegga bij hem dus als hij belt, jij weet van niets! Ja, oke ik ben het er niet helemaal mee eens maar je bent wel een vriendin van mij dus zal ik niet weigeren te helpen.

Het eten ging niet helemaal goed dus gaan we uit eten. Kan ik haar gelijk opvrolijken denk ik.

Ga even douche zeg ik dan bel ik een restaurant voor een tafel en nog wat belletjes plegen.

Na flink opgeknapt te zijn komt ze trap af in een mooie krijtstreepbroek met eenzelfde jasje en een mooie witte bloes eronder. Mag ik zo mee met je?! Jij mag altijd mee weet je toch.

Na een lekker hapje eten zijn we een filmpje wezen pakken. Was een lach film en gelukkig lacht zij ook weer. Ze liep te dollen en te klieren ondertussen liepen we naar een cafe waar we een kop koffie hebben genomen en daarna naar huis terug. Thuis aangekomen ploft ze op de bank neer. "Ik kan voorlopig niet slapen zegt ze al die koffie en hij was erg sterk ook. Ik blijf ook wel wakker zeg ik en ik moet nog even een rondje door de tuin loop je mee?! Samen lopen we de tuin rond of alles nog in orde is. De laatste tijden wordt de familie Bloem lastig gevallen door iemand die alle plant knipt en vernield. Zo ben ik dus ook nog bewaker geworden en wat nog meer. Ik doe alles dus... Alles was rustig en onderweg naar het huis zegt Nadine "het is heerlijk stil hier. Ja dat klopt toen wij weg waren is de familie op vakantie gegaan dus alle rust en alle stilte is voor ons. Kan jij zo mijn nek masseren na al dat gejank heb ik een beetje hoofdpijn. We liepen naar binnen en Nadine ging voor mijn op de grond zitten zodat ik gemakkelijk har nek kon doen. Na een tijdje deed ze haar bloes open zodat ik verder naar beneden ook haar nek kon doen. Wil je wat drinken vroeg ik terwijl ik tussen haar grote borsten doorkeek naar de buik. Ze had echt enorme borsten. Lekker doe maar wat sterks!

Ik kom terug gelopen en ga over haar heen met een been en geef haar een glas wijn en zet de fles naast ons neer. Als je meer wil moet je het maar pakken! zeg ik. "oke" is haar antwoordt en draait zich om zodat haar tieten op mijn benen rusten. "kan jij zo ook masseren?! Ja, dat gaat wel alleen is het niet zo lekker voor jou zeg ik. Dat denk jij zegt ze en rits mijn broek open. Nadine wat ga je doen?! Niet zeuren" zegt ze en tast mijn pik af en trekt deze uit mijn slip door de rits naar buiten. Ze neemt hem in haar mond en vraagt of ik zo nog beter kan masseren. "Ja maar je hebt Ruud thuis zitten". Die zoekt het maar uit met zijn snolletje zegt ze venijnig, en ik heb gezegd dat ik wegging dus niet zeuren maar genieten. Ze zoog mijn pik de mond in en trok daarbij mijn huid steeds terug om hem vervolgens tot achterin de keel door te laten glijden. Haar andere hand was ondertussen bezig met mijn broek verder uit te trekken. Je slaapt voorlopig toch niet zei ze lachend en likte mijn vrij gekomen zak.

"Ik ga me uitkleden zegt ze ga je mee naar boven?! JA wat denk jij dan ik ben nog niet klaar met die massage van jou. Ze duwt mij het bed op en trekt mijn kleren uit zover ik nog wat aan had. Dan opent ze haar bloes nog verder en kneed haar tieten, langzaam haalt ze een uit de bh.

Wat vindt je van 90F tiet? Super zeg ik dat is toch wel te zien aan mijn pik ik houd het zo niet lang uit hoor!! Je doet maar wat je wilt als je maar wacht met komen" Langzaam gaat ze verder de bh valt langs haar af de bloes ligt op de grond en ze zet een voet op de rand van het bed. Langzaam doet ze haar broekspijp omhoog en rits haar laars open zwart nylon is zichtbaar. Zoals jullie waarschijnlijk al weten vindt ik dat enorm geil en ik kom bijna klaar.

Langzaam pest ze mij totdat de broek uitgaat en een mooi hold-up te voorschijn komt.

Samen met die grote tieten, een mooi zwart kanten broekje en de hold-ups houd ik het niet meer en trek me klaar over haar been. "verdorie zegt ze en ik nu? Maak je maar niet druk zeg ik en pak haar beet. Ik trek haar broekje van de kont en steek mijn vinger in de kutje. Zie ik kan je nu nog beter masseren en vinger haar naar een hoogtepunt. Na even gelegen te hebben gaat ze naar beneden en komt terug met de fles wijn en een filmpje. Deze is nog niet leeg en de film wil ik afzien. Tijdens het kijken begin ik haar tieten te kneden ze draait zich op haar buik en ga met mijn hoofd naar haar benen. Langs de achterkant van haar been nog steeds in de hold-ups ga ik naar haar voet en kus deze. Langs de binnenkant ga ik weer omhoog. Hou op joh zegt ze ik wil die film kijken giechelt ze! Dat straf ik af zeg ik je neemt mij in de maling en met mijn vinger en duim bewerk ik haar grotje totdat ze begint te schokken. Dan neem ik haar om de middel en til haar iets omhaag zodat haar billen omhoog wijzen en stop mijn pik achterlangs in haar inmiddels nat geworden kutje. Na een tijdje komen we beide klaar. De volgende ochtend werd ik wakker doordat ze op mijn pik zat te rijden. Je bleef maar slapen zegt ze maar ik weet wel hoe ik iemand wakker kan krijgen. Ze gaat op en neer op mijn pik ik pak de tieten beet. "Ik ondersteun ze wel even anders gaan ze zo zeer doen" Het antwoordt was alleen een gekreun en gehijg en iets van jaahh lekker. We komen weer klaar en na een flinke beurt onder de douche gaan we naar beneden. Op zoek naar een woning voor Nadine.

Tijdens het zoeken en bekijken van een aantal woningen hebben we elkaar nog eens flinks verwent.