Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Nieuw

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Al een heel poosje kwam ik van tijd tot tijd eens op bezoek bij een man voor heerlijke seks tussen twee mannen. Ik ben eigenlijk hetero, jaren geleden was ik er achter gekomen dat het mannelijke geslacht mij ook heel erg aantrok. In de jeugd jaren had ik ne het voetballen en trainen altijd met veel bewondering gekeken naar het gereedschap wat de andere jongens hadden. Mijn pik is nooit echt zo heel erg groot geworden, ik denk dat het een redelijke normale lengte is. In stijve staat is hij ongeveer een centimeter of 13 lang, de jongens in mijn elftal waren ook over het algemeen gewoon geschapen. Er waren er twee bij die toen al een pik hadden in slappe vorm die twee maal zo groot was als die van mij. Vaak heb ik daar toen over zitten fantaseren, nooit is het in mij opgekomen dat ik misschien wel gay zou zijn. Op de lts maakte ik kennis met een jongen die een jaar ouder was dan ik maar wel in dezelfde klas zat. Wij waren erg goed in het tekenvak en omdat wij het voorbeelden boek al na een paar maanden uit hadden kregen wij van de leraar een andere opdracht. Wij moesten vanuit een bestek de tekeningen van een huis gaan maken. Daar wij samen aan het project werkte deden wij ook heel veel samen. Op een gegeven moment vroeg hij of ik met hem mee ging naar huis. Ik wist niet beter dan dat het voor een spel of huiswerk was, er was niemand bij hem thuis die dag. Later wist ik dat hij in de middag altijd alleen was. Op zijn kamer liet hij nadat we klaar waren met het huiswerk een paar boekjes zien. Die boekjes hadden foto's van naakte vrouwen en mannen. Bij de vrouwen keek hij niet zo geïnteresseerd mee, maar zodra er een mooie naakte man kwam dan keek hij wel, en liet dan zijn hoofd op mijn schouder rusten. Op een gegeven moment voelde ik zijn hand over mijn rug gaan, bij de rand van mijn broek stopte hij even. Ik voelde zijn vingers mijn rug net boven mijn broeksrand masseren. Het was een zalig gevoel en hierdoor ontspande ik mij helemaal, hij trok mijn bloes uit mijn broek en kwam strelend met zijn vingers via mijn rug omhoog.

Mijn bloes zat nog aan de voorkant in mijn broek waardoor hij niet zo heel erg ver omhoog kon over mijn rug. Zijn lippen waren heel dicht bij mijn oor ik hoorde hem fluisteren: "trek je bloes eens uit je broek, en maak de knoopjes eens open". Ik wist niet eens of ik dit wilde, maar door het genot wat ik voelde deed ik wat hij mij vroeg. De bloes was nadat ik hem los had gemaakt ook heel snel uit. Hij ging achter mij zitten en begon mijn schouders en rug te masseren. De ontspanning viel als een heerlijk gevoel over mij heen, even later drukte hij mij op mijn buik op het bed. Ik ging liggen en net voor ik helemaal lag zei hij: "wacht even, doe je broek ook even uit". Zonder er over na te denken trok ik mijn broek ook uit, in mijn slip was mijn lul aardig gegroeid en stak iets boven de rand uit. Ik ging weer liggen en hij kwam schrijlings over mij heen zitten. Al snel voelde ik zijn handen over mijn rug glijden en over mijn billen naar mijn benen. Toen hij weer omhoog kwam deed hij dat aan de binnenkant van mijn benen. Mijn ballen werden geraakt door zijn vingers waardoor ik mijn onderlichaam iets van het bed opdrukte. Zijn enen hand gleed onder mij en trok mijn slip verder naar beneden, daarna nam hij mijn harde lul in zijn hand: "wil je dat ik hem aftrek?", was zijn vraag. Ik kon door het verlangen bijna geen woord uitbrengen en knikte alleen maar. Hij trok mij omhoog zodat ik op mijn knieën en handen op het bed zat. Zijn hand nam mijn lul weer beet en bgon eraan te trekken. Zijn andere hand streelde door mijn bilnaad, ik wist niet meer hoe ik het had zo erg liep mijn genot op. Hij stopte met mij aftrekken, heel even voelde ik niets toen zei hij: "ga eens iets omhoog, dan kom ik onder je liggen en zal ik je eens lekker pijpen". Ik ging iets omhoog en hij schoof onder mij, ik dacht dat hij zijn hoofd eronder zou schuiven maar hij duwde zijn benen als eerste er onder. Even later zag ik voor mijn gezicht zijn harde paal staan: "als je wilt pijp jij mij dan", fluisterde hij. Mijn lul verdween in zijn mond, ik wist even niet wat ik moest doen maar zakte toch naar beneden en nam zijn paal in mijn mond.
Het duurde geloof ik een paar seconden en toen had hij zijn mond vol en ik direct er achteraan. Het is de enige keer geweest dat wij dat hebben gedaan, later heb ik er best spijt van gehad dat het niet meer is gebeurt, maar terug draaien kan je het dan niet meer.

Ik ben getrouwd kinderen gekregen en eigenlijk nooit meer aan die dagen op school gedacht. Tot het met seks tussen mijn vrouw en mij slechter ging, dan ga je weer een beetje fantaseren. Via een chatsite voor homo's kwam ik de man tegen waar ik nu nog vaak kom. Het is een iets oudere man hij is bijna 60, heeft een mooie grote lul van een centimeter of 21 en lekker dik. Hij is helemaal gek op mij, hij zou graag willen dat ik elke week bij hem zou zijn want ik maak hem erg geil en opgewonden. Al verschillende keren hebben we gewoon seks gehad, de laatste tijd maakte ik hem zo gek dat hij mij bijna verkrachte onder de douche. Een tijdje geleden sprak ik hem via mail en stelde hem voor om eens een trio te doen, ik zou het liefste een trio met een man en vrouw doen maar dat kon ik van hem niet verlangen. Hij heeft ook nog kennis aan een andere man, hij stelde via mail aan hem voor of hij er ook zin in had. Deze man wilde heel graag eens een keertje een trio proberen, ook hij heeft een grote paal. Die van hem is iets dikker dan die van mijn vriend wel ongeveer net zo lang. Toen ik de foto's van hem zag wilde ik heel graag eens met twee van die kleine boomstammetjes spelen. Waarschijnlijk zal het wel een beetje pijnlijk worden, maar ik heb er zin in om het eens mee te maken. Een paar weken later kreeg ik een mail van mijn vriend, hij vertelde dat de andere man de volgende donderdag bij hem zou komen. Ik liep direct naar mijn baas en vroeg om een vrije dag. Het is gelukkig niet zo heel druk dus die dag was geen probleem. Ik mailde die avond naar hem terug dat het er zat dat ik zou komen. Ik keek uit naar de volgende donderdag want eindelijk zou er een wens van mij in vervulling gaan.

Donderdag morgen ging ik gewoon naar het werk, in de morgen moest ik een paar dingen doen. Om een uur of negen ben ik klaar en stap in mijn auto, langzaam met de spanning in mijn lichaam rij ik naar het huis van mijn vriend. Ik parkeer de auto en stap rustig uit, heel even blijf ik bij de auto staan: "zal ik het wel of niet doen?'', spookt er door mijn hoofd. Ik heb tien keer liever een vrouwenlichaam, waarom ik toch iedere keer weer hier naar toe ga weet ik niet. Is het de spanning, is het dat andere of is het? Ja, ik weet het niet, iedere keer als ik er naar toe ga heb ik het gevoel dat ik niet verder ga. Als ik dan binnen ben en die grote paal in mijn mond krijg weet ik waarom ik het doe. Het is heerlijk om een stijve lul te pijpen en te zorgen dat hij gaat spuiten. In mijn kontje krijg ik hem liever niet maar sinds een paar keer terug toen ik hem mij liet neuken is er geen ontkomen meer aan. Bij hem binnen is de pik in mijn kontje krijgen. Ik sluit de auto af en loop naar de deur en druk op de bel. Nog voor ik het besef gaat de deur open, ik druk hem verder open en stap de hal van het flatgebouw in. Snel loop ik de trap op en druk de deur die op een kier staat open. Ik weet dat ik mijn kleren moet uittrekken en naakt de kamer in moet komen. Snel doe ik mijn kleren uit, er is nu geen ontkomen meer aan. Naakt loop ik de kamer in, op de bak zitten beide mannen met een stijve pik op mij te wachten. Mijn vriend wenkt mij en zegt: "'pijp deze harde paal maar eens lekker nat''. Ik ga op mijn knieën zitten en schuif mijn lippen om de pik van de andere man, hij smaakt goed en de geur is ook aangenaam. Ik laat hem zo ver mogelijk in mijn keel verdwijnen, ik hoor de man kreunen: "'oooo Chris dit is een natuurtalent, die kan lekker pijpen zeg mmmmm, ik spuit dadelijk zijn bek vol denk ik ooooojaa ga door''. Chris is opgestaan en trekt mijn billen een stuk de lucht in: "'ik ga dit kontje een beurt geven want ik ben zo vreselijk geil dat ik echt moet neuken mmmmm''. Met zijn tong en lippen maakt hij mijn gaatje een beetje glad en drukt dan zijn harde grote paal tegen mijn gaatje aan: "'hier komt hij Ron ooojaaa ik schuif er helemaal in mmmm oooo wat is dit geil zeg. Je pijpt een paal en ik neuk je mmmm zalig''. Heel even doet hij rustig en dan begint hij als een trein mijn kontje te neuken, ik de paal van Frans nog maar net door dit geweld in mijn mond houden. Beide mannen steunen en kreunen, dan voel ik de handen van Frans op mijn hoofd drukken: "'jaaa Ron ik ga je bek volspuiten mmmm hier komt mijn zaad jaaaaa'', met grote stralen spuit hij zijn zaad in mijn keel. Het smaakt anders dan dat van Chris maar is ook prettig om te slikken. Ik kan niet anders dan zijn zaad allemaal inslikken. Dan trekt hij hem uit mijn mond.

"'Ik wil dat knotje neuken Chris'', zegt hij en staat op. Zijn paal is gewoon hard gebleven, ik slik even en voel dat Chris zijn paal uit mijn kontje trekt. Even later stopt hij zijn paal in mijn mond. De paal van Frans raakt mijn billen, ik ontspan me weer en direct schuift Frans zijn paal in mijn gaatje. Zonder er op te letten of ik hem kan hebben beukt hij hem er helemaal in. Ik wil protesteren maar krijg de kans niet vanwege de paal van Chris die in mijn mond zit, hij neukt mij in mijn mond met dezelfde snelheid als waarmee Frans mij neemt in mijn kontje. Ik voel de paal van Chris beginnen te schokken, ik weet uit ervaring dat het dan niet lang duurt voor hij klaar gaat komen. Ik probeer met mijn tong aan de onderzijde van zijn pik te komen. Hij heeft mij door en trekt zijn natte paal uit mijn mond, ook Frans trekt zijn paal uit mijn kontje. Ik wordt op de salontafel gelegd op mijn rug, Frans komt achter mij zitten en pakt mijn benen en legt die op zijn schouders. Met de paal in zijn hand komt hij naar voren en drukt zijn glimmende eikel tegen mijn gaatje. Met een snelle beweging drukt hij hem er helemaal in, Chris staat bij mijn hoofd en trekt die achterover en gelijk verdwijnt zijn paal in mijn keel. Door deze houding kan hij mij tot diep in mijn keel neuken. Ik wordt met harde stoten genomen door de beide mannen. "'ooo wat is dit geil, ik wil spuiten oooojaaa in je keel Ron. Jaaaa ik kommmm'', met een harde stoot ramt hij zijn paal helemaal in mijn keel en begint dan te spuiten. Ik kan de stralen niet allemaal opvangen en het zaad loopt langs mijn wangen mijn ogen in. Als Chris zijn iets verslappende paal uit mijn keel haalt smeert hij zijn zaad helemaal uit over mijn gezicht. Ik krijg een lange tongzoen van hem. Hij gaat op de tafel staan, drukt zijn halve harde paal bij Frans in zijn mond: "'maak hem weer stijf Frans, ik wil jou neuken terwijl jij Ron aan het neuken bent. De gedachte alleen bezorgen Chris weer een harde erectie, hij stapt van de tafel af en gaat achter Frans staan. Hij drukt Frans voorover en drukt zijn paal in een keer naar binnen. Ik voel aan de paal en de bewegingen van Frans dat hij even moet wennen aan het harde stuk vlees in zijn kontje. Dan begingen ze beide te neuken, Frans pakt mijn slappe lul beet en begint eraan te trekken, ik kan op dit moment gen stijve krijgen maar geniet wel heel erg van dit trio. Ik hoor Chris grommen: "'jaaaa Frans hier komt het ik spuit die hoerenkont van je helemaal vol met mijn zaad mmmm''. Frans begint te schokken bij elk woord wat Chris zegt: "'oooo ik ga komen vette hoer van me, ooo wat is dit lekker. Ik heb twee slaven hier ooojaaa slavinnen ik ga een kont vol spuiten hier komt het, hoer van me jaaaaa''. Met wilde schokken spuit Chris zijn zaad in de kont van Frans, die kan zich ook niet meer inhouden en onder luid gesteun voel ik mijn kontje vol lopen met zijn zaad.

Even later vallen de palen verslapt uit de gaatjes, ik lig een beetje leeg te lopen op de tafel. Ik sta op en loop naar de badkamer, daar zet ik de kranen open en spoel mezelf helemaal schoon. Het was een heerlijke ervaring en als het aan mij ligt gaat dit vaker gebeuren. Frans komt ook de douche in lopen, onder het water pakt hij mijn gezicht beet en drukt zijn lippen op die van mij. Een wilde ruwe zoen volgt onze tongen gaan hard langs elkaar heen. Ik voel tegen mijn buik dat de paal van Frans er weer op reageert en langzaam begint te groeien. Dan voel ik ineens een warme straal tegen mijn buik komen en het llopt langs mijn benen op de grond. Ook Chris is binnen gekomen en staat strak tegen mijn rug aan ook zijn paal is een beetje harder geworden. Er stroomt langs mijn rug ook een warme straal, de mannen gebruiken mij momenteel als een toilet en plassen alles tegen mij aan. De palen zijn beide ook weer volledig hard geworden, ik wordt naar beneden gedrukt. Ik ga op mijn knieeen zitten en neem elke paal in mijn hand, de een pijp ik en de andere trek ik rustig af. Zo wissel ik iedere keer af, de mannen staan boven mij te steunen, met hun lippen en tong verwennen zij elkaar. Hun handen strelen elkaars lichaam soms hard en dan weer zachtjes. De harde pallen beginnen weer zachtjes te schokken: "'Jezus wat is dit lekker Chris, ik kan me niet langer inhouden ik moet weer klaarkomen ooojaaa ik kommmm'', met wilde schokken spuit hij zijn laatste zaad krachtig in mijn mond: "'ooojaaa ik kom ook drinken Ron jaaa hier is het'', kreunt Chris. Zijn zaad schiet in mijn gezicht e snel neem ik zijn lul in mijn mond en drink het laatste straaltje op. Als ze zijn uitgespoten wassen zij hun palen onder het stromende water, dan trekken ze mij omhoog. Ik word tegen de muur gedrukt, beide zakken ze naar beneden en nemen mijn ballen en pik in hun handen en mond. Al snel voel ik er leven in komen, hij staat al snel helemaal stijf. Door de ervaren monden duurt het bij geen minuut voor ik steunend mijn zaad over hun gezicht spuit. Even later zitten we naakt in de kamer en bespreken wat we hebben gehad vandaag. Alle drie zijn we het er over eens dat dit een vervolg moet krijgen. Ik kleed mij aan en ga na beide mannen een zoen te hebben gegeven de deur uit. Ik ben een ervaring rijker en een heel fijne ervaring. Mijn kontje doet wel een beetje pijn door het harde geneuk van de mannen maar dat heb ik er graag voor over, het was een heerlijke gebeurtenis.