Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Nieuwjaar - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Het was net 23 uur geworden en eindelijk kwam ik aan op het feest. Het beloofde weer een triestige Nieuwjaar te worden want als enige single tussen al de koppeltjes kan het soms eenzaam worden. Ik vierde de overgang zoals altijd bij een vriend thuis met een 10tal mensen. Zoals ik eerder zei, hebben al mijn vrienden hun lief meegebracht. Vaak fantaseer ik over deze meisjes, ik wil precies altijd hebben wat mijn vrienden hebben. Ik zal even de vriendinnen die er deze keer bij waren beschrijven:

• Joke: Zij had echt een lekker lichaam, klein maar toch slank en enorme tieten plus een fijn gezichtje voor je lading op te spuiten. Blond haar en blauwe ogen
• Amy: Misschien de minst aantrekkelijke maar wel de kinkyste. Blond haar en blauwe ogen
• Jolien: Pas erbij gekomen, lekker figuurtje en perfecte tetjes. Blond haar en blauwe ogen
• Valerie: haar ken ik niet zo goed, maar ze heeft gigantische tieten waar ik men ogen niet van kan afhouden. Blond haar en blauwe ogen
• Jennifer: groter dan de rest maar toch mager. Met haar kleine tietjes zou je weinig verwachten van haar, maar ze is een beest in bed. Zwart haar en bruine ogen
• Lieselotte: Eigenlijk hetzelfde als de vorige maar ze is niet zo’n nympho. Ze heeft wel een goddelijk lichaam natuurlijk. Zwart haar en bruine ogen

Het was er nog wel leuk, de champagne vloeide rijkelijk en iedereen was zeer los. Ik kreeg de kans om de meisjes goed te bekijken in hun strakke kleedjes terwijl zij zonder zorgen losbandig deden. En natuurlijk had ik een leuke tijd bij mijn vrienden, we praten nog wat over de voetbal, enkele films die we allen hadden gezien en uiteindelijk over de meisjes. Iemand vertelde dat net nog Amy had geneukt in de toiletten naast de kamer waar we nu in stonden. Ik kijk richting Isabelle en beeld het me in. Hoe ze wordt geneukt en smeekt om meer, hoe ik mijn lul wel in haar wil steken. Maar dat zal niet voor vannacht zijn denk ik, we blijven gewoon hier dus er is geen kans dat ik nog een meisje kan oppikken vandaag. Dat wordt straks weer aftrekken op de facebook van deze meiden.

Het is 23.58 en we komen allemaal samen buiten om het vuurwerk af te steken, iedereen is er behalve Lieselotte en haar vriend. Maar het is nu te laat om hun te gaan zoeken, we beginnen te tellen bij 10.

10 … 9 … 8 … 7 … 6 … 5 … 4 … 3 … 2 … 1

En opeens ben ik de enige die op mijn hardste roept: GELUKKIG NIEUWJAAR!!!

Ik word meteen rood en denk dat dit een grap is van de rest, dus ik mep een vriend op zijn schouder. Hij valt om als een zak bloem en blijft liggen. Niemand verroerd zich… en toen keek ik naar boven. Het was muisstil, niet alleen waar wij stonden, maar overal. Ik keek naar boven en zag het vuurwerk dat net ontplofte stilhangen in de lucht. Ik keek op men gsm en de klok stond stil, wat was er net gebeurd? Ik panikeer even en probeer iemand wakker te schudden maar krijg geen reactie. Ondertussen ben ik rustig geworden en drink nog eens van men glaasje bubbels, denkend over men volgende stap. Mijn theorie was nu dat het hopelijk wel zou overgaan na een tijdje, meer kon ik zelf ook niet doen. Ik betrapte me dat ik al heel de tijd naar de tieten van Valerie aan het kijken was terwijl ik een plan bedacht.

Nu de tijd stil stond, kon ik er evengoed van profiteren dacht ik bij mezelf. Dus ik ga even naar Valerie, beweeg men hand nog even voor haar ogen … geen reactie. Ik slaag op men hardste met open hand op haar kaak … geen reactie. Ik voel me opeens opgewonden geraken, ik weet welke deuren er voor mij opengaan op dit moment. Vastberaden leg ik men hand op haar borst, rustig begin ik te kneden. God, ze zijn echt groot en ze loopt er zo mee te pronken. Ik trek haar shirt uit en begin met 2 handen te kneden terwijl ik haar een tongkus geef. Ik begin een enorme stijve te krijgen omdat ik net realiseer wat me allemaal te wachten kan staan op dit moment.

Rustig steek ik men hand in haar broekje en voel wat rond. Ze begint net nat te worden, dus dat staat niet stil denk ik in mezelf. Gemakkelijk steek ik er 2 vingers in en begin hevig heen en weer te bewegen. Zo hevig dat ze van de schokken niet kan blijven rechtstaan en we glijden rustig op de grond, ik lik haar gezicht terwijl ik haar ondertussen met 3 vingers het orgasme van haar leven geef. Bij elke beweging hef ik haar bijna weer op. Opeens voel ik haar kutje samentrekken, ze begint ook te schokken en kan haar benen niet stilhouden. Zo, de tijd staat stil maar sommige andere dingen niet blijkbaar. Ik sta op en lik men vingers af, ‘niet slecht’ zeg ik tegen mezelf.

Ik bedenk wat men volgende stap is, moet ik geen actie ondernemen om deze rare situatie te beëindigen? Ik begin door de meisjes 2 per 2 naar binnen te dragen. Want het is natuurlijk nog steeds ijskoud buiten. Alle meiden staan/zitten nu binnen, de kerels kunnen nog wel even wachten denk ik bij mezelf. Ik kijk richting de hoek van de kamer, daar heb ik Joke op een stoel gezet. Ze zit er wel lekker, benen beetje open en lekkere binnenkijk op haar tieten. Deze zijn moeilijk weg te steken natuurlijk, hoewel ze iets kleiner zijn als die van Valerie die ik net heb gevoeld. Maar ze kijkt me recht in de ogen, het lijkt wel alsof ze me smeekt. Ik heb nog altijd een razend stijve pik van daarnet me bezig te houden met het lichaam van Valerie.

Ik stap recht op Joke af en trek meteen haar wit topje uit, haar BH volgt. Wat een lekkere tieten had zij… Ik kan me er niet van weerhouden om even aan beide tepels eens te likken. Ik voelde ze in men mond hard worden en beet er zachtjes op. In men ooghoek zag ik dat Jennifer ons precies in de gaten hield, het was toevallig natuurlijk dat ik haar net zo had gezet. Dit maakte me extra geil en ik deed men broek los. Ik zette de mond van Joke voorzichtig open en stak er 3 vingers in om zeker te zijn dat ze geen reflex zou hebben om haar tanden te gebruiken. Ik voelde niets en waagde het er op. Voorzichtig stak ik mijn 21 cm lange lul in haar mond. Hier zat Joke dan zonder dat ze het wist, enkel een strakke jeansbroek aan en de pik van één van haar vrienden in haar mond.

Ik bewoog me wat zodat ze me rustig pijpte, natuurlijk was het jammer dat ze geestelijk er niet bij was en werd het al snel saai voor mij. Ik pakte de achterkant van haar hoofd vast, en stak mijn volledige 22 cm in haar mond. Ik voelde de achterkant van haar keel aan men eikel, maar stak hem er toch in zodat ie er helemaal inging.

Dit voelde ongelofelijk, ik had nog nooit deep throat meegemaakt maar dit was geweldig. Ik begon haar keel te neuken, op dit moment was ik zo geil als boter en lette ik op niets meer behalve het gezichtje van Joke dat ik kapot aan het neuken was.
Opeens zie ik een nat vlekje ontstaan op de jeansbroek van Joke, ze vind het gewoon fucking lekker. Dit zet me aan haar keel nog harder te vernielen. Ik voel de sperma borrelen, het is klaar om eruit te komen. Ik heb altijd al gedroomd om het fijne gezichtje van Joke te verpesten, ik kon niet geloven dat deze nu uitkwam. Ik legde haar hand op men balzak en liet haar een beetje kneden terwijl ik nog steeds op men hardste aan het pompen was.

Haar keel was precies vol met glijmiddel gespoten want het ging er zo makkelijk in. Ik voel mijn zaad komen, het wordt tegen hoge snelheid door mijn lul gespoten. In een mum van seconde zit het keeltje van Joke vol met zaad, het is zoveel dat heel haar mond overloopt. Ik trek men pik eruit en spuit nog vol op haar fijne gezichtje. Terwijl ik de laatste druppels er nog uit trek bekijk ik haar, ze zit nog steeds op de stoel naar adem happend en met een natte vlek op haar jeansbroek de grote van mijn vuist.

In haar haren hangen dikke klodders sperma, haar voorhoofd is helemaal bedekt en aan haar neus hangt een sliertje. Alles wat in haar keel werd gespoten heeft ze doorgeslikt of hangt aan haar kin dat nu stilletjes op haar tieten druppelt. Ik kan niet geloven wat ik heb gedaan en knoop men broek dicht. Hier heb ik altijd al van gedroomd. Ik draai me om en merk dat op de leggings van Jennifer ook een natte vlek staat, ze vindt het dus leuk om te kijken.

Valerie en Joke heb ik nu gehad: zeg ik bij mezelf, eens zien wat de andere kunnen. Ik stap weg van Joke, het meisje dat er exact hetzelfde uitziet als om 23u59 behalve dat ze nu zit en vol zaad hangt.

Bij goede reacties/rating maak ik meer!