Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Nog even langs kantoor

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Het is alweer een paar jaartjes geleden, maar toch denk ik dat leuk is om deze belevenis met andere geile lezers te delen. Het was op een warme vrijdagavond toen ik terug kwam van een klant en nog even langs kantoor moest om wat op te halen. Gehinderd door de Nederlandse files was het al wat later, ik denk zo rond de klok van 18.30 uur. Iedereen op kantoor was al weg en zaten waarschijnlijk al te genieten van een zwoele zomeravond. Alleen de poetsploeg was er. Die heeft op vrijdag altijd wat langer werk omdat ze dan niet gestoord worden en wat extra werk doen. Het bedrijfje is eigendom van een vrouw die toen schat ik 49 was. Ze heet Chantal en ziet er altijd netjes verzorgd uit en meestal nogal wat sexy gekleed. Zr doet dat werk bij ons al verschillende jaren en ik kende haar dus redelijk goed. Ze leek me een geil wijfje dat niet vies is van sex, en al helemaal niet van dubbelzinnig woorden gebruik. Ik ben er verder nooit op ingegaan omdat ik meestal druk aan het werk ben. Ik kwam binnen en liep naar mijn kantoor. Zij was op de kamer naast mij aan de slag met de stofzuiger. Ze groette mij en ik liep door. Even later kwam ze bij mij de kamer op en vroeg of ze even mocht zuigen. Ik draaide me op mijn stoel om en zei, ga je gang. Ze keek me aan en vroeg, meen je dat. Ik zei ja. Niets vermoedend zing ze op haar knieën voor me zitten, maakte mijn broek los en haalde mijn lul tevoorschijn en begon me te pijpen. Haar grote borsten puilde uit haar ver open geknoopte blouse. Ik vroeg of ze alleen was omdat ze normaal nog een meid bij zich had. Ze gaf aan dat die nog in het andere kantoor was en zo wel zou komen. Ik vroeg of dit dan wel kon omdat ze ieder moment binnen kon komen. Ze vroeg of ik na afloop van haar werk door wilde gaan, iets wat ik maar al te graag wilde. Ik stelde voor om eerst een kop koffie te drinken. Ik haalde koffie en we gingen aan de spreektafel zitten. Even later kwam haar hulp binnen. Ik had haar nog nooit gezien en ze stelde zich voor als Petra. Het was een jonge meid van naar ze zei 17 jaar met een paar behoorlijk grote borsten. We babbelde nog wat en iedereen ging verder met de werkzaamheden.
Rond 19.15 uur gaf ze aan dat ze gereed waren. Ze vertelde dat ze eerst Petra naar huis moest brengen waarna ze terug zou komen. Ik stelde voor om naar een leuk natuurgebied, een paar kilometer bij kantoor vandaan, te gaan. Och zei ze met een knipoog, misschien wil Petra wel meegaan. Ik vond het best, en ze riep haar. Ze vroeg of ze zin had om een beetje frivool te gaan wandelen. Dat leek haar leuk. Ik vond dat ze al snel overstag ging, maar ik kreeg verteld dat ze altijd al met haar ouders naar het naaktstrand ging. We stapte in de auto en vertrokken. Na vijf minuten waren we er. Het natuurgebied ligt afgelegen. Toen daar aankwamen kleedde we ons uit en begonnen aan de wandeling die normaal zo’n uur duurt, maar als de gedachte me niet bedrogen kon dit niet wel eens langer gaan duren. Petra had echt hele volle borsten met lekkere tepels. We liepen een tijdje en al kijken naar de schommelende borsten werd ik geil en ging mijn lul overeind. Dit ontging Chantal niet en ze stelde voor om even een pauze in te lassen. We gingen in het gras liggen en zij begon me heerlijk te pijpen. Petra begon me te tongen en ik speelde ondertussen met haar borsten en streelde haar kutje. Even later gebaarde ik dat ze met haar kutje boven moest komen. Dat deed ze en ik begon heer lekker door haar kale spleet te likken. Ondertussen speelde zij met de borsten van Chantal. Na een minuut of vijf ging Chantal op mijn harde lul zitten en begon te rijden. Ondertussen speelde beide vrouwen met elkaars borsten en tongen elkaar. Er werd een keer gewisseld zodat ze beide die harde neukstaaf in hun gleuf kregen. Tijdens het wisselen likken ze elkaar even terwijl ik aan mijn lul trok. Na een tijdje heerlijk te zijn doorgegaan begonnen we naar een hoogte punt te komen. Ze wilden dat ik over haar borsten klaarkwam. Ze gingen voor me zitten en zich zelf vingerend trok Petra aan mijn staaf totdat deze een grote lading zaad begon te spuiten. Ze zorgden ervoor dat de borsten evenveel zaad kregen. Na me helemaal leeg te hebben gemolken wreven ze het zaad over elkaars borsten uit. Na nog even te hebben gerust liepen we verder. Toe we bij de auto aankwamen wilden Chantal weten of mijn neukstaaf nog eens hard werd. Ze wist hem binnen korte tijd weer op de juiste sterkte te brengen. Ik heb hun beide toen ze voor de auto voorover gebukt stonden nog eens lekker van achteren geneukt.
Nu herhalen we dit spelletje bij goed weer. Maar als het koud is doen we het op kantoor. We zorgen er wel voor dat we dan alleen zijn.