Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Onder controle – het leven met een kooi

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Wat vooraf ging:
- Onder controle - intro
- Onder controle - betrapt op masturbatie!

Met een drukkend gevoel tussen mijn benen werd ik wakker. Het was half zeven en mijn erectie tegen de penis kooi had me weer eens gewekt. Omdat ik ondertussen uit ervaring wist dat dit toch het einde van mijn nachtrust betekende wipte ik stilletjes uit bed, er voor zorg dragend dat Monika niet wakker werd, en sloop naar de badkamer om een douche te nemen.

Eenmaal gedoucht ging ik naar beneden om het ontbijt klaar te maken, de afwasmachine uit te tassen en andere huishoudelijke taken uit te voeren. Ik had ondertussen immers geleerd dat de beste kans op “tijdelijke bevrijding” bereikt werd als Monika veel vrije tijd had. Terwijl ik haar boterhammetjes maakte droomde ik weg. “Als ik vanavond tijd heb is het grote kuis”. Monika was achter me komen te staan en had me tussen mijn benen bij de penis kooi gegrepen. Ogenblikkelijk voelde ik dat mijn jonge heer plaatsgebrek kreeg in zijn behuizing. Teder omhelsde ik haar en zot als een veulen begon ik op te ruimen en ramen te wassen nog voor ik naar het werk vertrok.

Toen ik ’s avonds thuis kwam stond er een grote doos in de gang. Er hing een briefje op met de boodschap “uitpakken en monteren op de zolder”. Snel stak ik de was in de machine, schilde de aardappelen en zeulde de doos naar de zolderkamer. Toen ik ze opendeed kon ik een kreet van verbazing niet onderdrukken. In de doos zat een echte gynaecologen stoel, compleet met beensteunen en al. Het duurde dank ook niet lang voor ik hem gemonteerd (en even uitgetest) had. Daarna snel naar beneden, Onderweg nog snel de opgelegde huis kledij (1 T-shirt en en losse bevallige training broek (zonder slip!)) aantrekken om dan het wasgoed op te hangen en het eten verder af te werken. Mijn GSM piepte. De ontvangen SMS luidde “bijna thuis, nat, BE READY” snel zette ik alles op tafel, stak de kaarsen aan en wachtte geduldig in de gang. Toen ik haar wagen zag aangereden komen opende ik de garagepoort. Eenmaal ze binnengereden was sloot ik de garage en opende het portier van haar wagen. Zonder uit te stappen trok ze haar kleed omhoog en haar slipje uit en steunde met 1 voet op het portier. Zonder een woord te zeggen dook ik tussen haar benen en begon haar voorzichtig te likken. Nog geen 5 minuten later kwam ze geruisloos maar trillend klaar en duwde ze me van zich af. Terwijl ik haar tas uit de koffer nam, haar slipje in de wasmand wierp en het portier van de wagen sloot liep Monika naar binnen en zette zich aan tafel. “kom hier” gebood ze. Wanneer ik kort genoeg was nam ze me bij mijn haren en kuste me teder. “Dank U schat” zei ze terwijl we aten. We praatten wat over koetjes en kalfjes, over de gebeurtenissen van de dag zodat uiteindelijk het onderwerp van de doos en haar inhoud ter sprake kwam. Samen gingen we naar boven om de nieuwe aanwinst te bewonderen. Eerst ging Monika er zelf even op liggen, zette de hoofdsteun goed en zwierde toen haar benen in de beugels. Met haar opgetrokken kleed zonder slipje bood ze me een prachtig uitzicht op haar liefdesgrotje. Een klein teken van haar volstond om me volg overgave op haar te storten en haar te vingeren en likken tot ze ontplofte in een ongeremd luidruchtig wild orgasme waarbij ze haar dijen om mijn hoofd klemde.
Eenmaal bekomen wipte ze van de stoel en zei liefjes “Nu jij” Ik trok mijn broek en T-shirt uit en wipte op de bank, spreidde mijn benen in de beugels en ging een beetje onderuit liggen. Monika had op haar beurt nu een mooi zicht op mijn gekooide penis.
Ik was het ondertussen gewoon dat ik eerst op een of andere manier vastgemaakt werd vooraleer het kooitje verwijderd werd. Soms waren het gewoon boeien, soms zelfs maar een. Ik zou immers nooit naar het werk durven vertrekken met handboeien aan een hand. Vandaag was het niet anders. Nu werd ik stevig aan de gynaecologen stoel vast gesnoerd. Eenmaal ik bewegingsloos aan haar overgeleverd was maakte ze de kooi los met het sleuteltje dat ze altijd om haar nek droeg. Van blijdschap sprong “haar” jongeheer recht om haar te begroeten. Ze waste hem schoon en zoog eraan tot ik bijna klaar was voor de grote explosie. Dan stopte ze, haalde “haar” lul uit haar mond en liet hem kloppend aan zijn lot over. Even verdween ze uit mijn gezichtsveld. Ze kwam terug met een tas. Met een toon waaruit ik opmaakte dat ze iets van plan was, vroeg ze me of ik zin had vanavond al haar gaatjes te vullen. Natuurlijk wou ik dat! Wel ik ga u uw zin geven, maar herinner je eigen gezegde: “ik doe niets met u wat ik niet wil dat ze met mij doen”. “Dus ga u nu eerst bedienen met uw eigen replica”. Terwijl ze dat zij haalde ze een voorbindpenis boven die er net zo uit zag als mijn eigen geslacht. De gietvorm moest ze een van de vorige keren hebben gemaakt. Veel tijd om hierover na te denken kreeg ik echter niet want ze smeerde mijn opening en de replica in met olie en duwde nog wat zalf naar binnen. Dan bond ze de penis strak voor zich uit. Ze richtte en drukte hem voorzichtig maar kordaat naar binnen. Er volgde een diepe pijscheut. Monika bewoog niet maar keek me onder vragend aan. Maar zodra ze zag dat de pijn weggeëbd was begon ze terug te bewegen. Steeds harder en harder terwijl ze me met verwilderde ogen aankeek. Ik werd zo geil als boter en “haar” lul in volle erectie bewoog in alle richtingen maar vond onvoldoende aandacht om me over de top te helpen. Pas toen ze zag dat “haar” eikel vol voorvocht hing van opwinding stopte ze en liet de replica uit mijn aars glijden.
“Nu is het uw beurt.” Zei ze en ze kroop op tafel. Zachtjes liet ze haar poepgaatje goed ingesmeerd zachtjes over “haar” penis glijden. Ik zag aan haar gezicht dat ook bij haar de intrede niet echt zonder pijn verliep, maar ze gaf verder geen krimp. Even bleef ze onbeweeglijk zitten, maar dan begon ze op en neer te bewegen. Steeds wilder pompte ze het zaad op tot ik onwillekeurig haar kont volspoot. Ze ging op mij liggen, zoende me stilletjes en liet me nagenieten terwijl “haar penis” in haar verslapte.
Dan kroop ze van tafel en waste me met de grootste toewijding. Dit duurde wel even waardoor het eindresultaat een prachtige fiere paal was. Dat was natuurlijk de aanzet voor de tweede ronde. Weer kroop ze op tafel maar dit keer vulde ze haar poesje met haar recentelijk verworven eigendom. Doordat ik pas was gekomen moest mijn volgende orgasme van veel verder komen. Dat wist Monika maar al te goed. Ze profiteerde ervan door zich volledig op mij af te matten. Verschillende keren kwam ze heftig klaar haar nagels diep in mijn vel voerend waardoor ze nog meer uitstel kreeg. Zoals aan alle mooie liedjes kwam ook hieraan een eind en ik spoot haar vagina kloppend vol.
Moe maar voldaan lagen we in mekaars armen (wel euh ik hing nog wel vast dus, enkel bij wijze van spreken) .
Eenmaal Monika bekomen was kroop ze van me af. “Nu het derde gaatje zei ze”. Wetende dat haar eigendom nog veel te gevoelig was begon ze me op allerhande alternatieve manieren op te geilen. Ze speelde met zichzelf, ze zoog aan mijn tepels, streelde me met haar borsten totdat de verrijzenis een feit was. Zachtjes zoog ze er een puntje aan. Ze streelde mijn frenulum met het tipje van haar tong en nam de eikel teder in haar mond. Masseerde alles goed met haar lippen en begon zachtjes op en neer te bewegen. Alles begon zeer te doen. Dit was nu eens echt teveel voor Kornel! Ik besefte dat ik maar beter kon meewerken kwestie van de pijn niet te rekken, maar ze kende me te goed. Telkens als ze hoorde en voelde dat ik te dichtbij kwam mildere ze vaart om me tegen de limiet aan te laten blijven zweven. Ik weet niet hoelang deze zoete mengeling van genot en pijn duurde maar uiteindelijk kwam ik gillend klaar terwijl ik een kleine overblijvende lading in haar mond deponeerde. Monika liet geen druppel verloren gaan, maar nam ook nu alles in zich op. Ze liet me bekomen, omhelsde met teder en gaf me een intense tongzoen. Te laat besefte ik dat ik met de zoen mijn eigen zaad terugkreeg. Ze zei niets, maar keek me aan. Ik wist dat ik moest doen wat ik graag had dat zij voor mij zou doen en slikte alles dapper door. Die avond heb ik dus van een ontlading kunnen genieten in al haar openingen. Voorwaar een grote stap in een intense relatie.

Serge

Volgende keer: “onder controle – ontsnapt?”