Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Onder controle - Ontsnapt?

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
* Wat vooraf ging:
- Onder controle - Intro
- Onder controle - Betrapt op masturbatie!
- Onder controle - Het leven met een kooi


Ik was ondertussen het leven met een gekooid geslacht gewoon geworden. Zelfs de spannende ochtenderectie's brachten me nog nauwelijks uit mijn lood. Ook op vlak van aandacht had ik absoluut niet te klagen, want Monika lustte er best wel pap van en de regelmatige hygiëne controles leidden dikwijls tot zeer bevredigende spelletjes.

Wel zorgde ze er steeds voor over de nodige overtuigingskracht te beschikken om me naderhand weer in mijn kooitje te krijgen. Zo bond ze me soms vast. Een andere keer dan weer nam ze een paar handboeien en sloot die beide aan dezelfde pols. Eerst dacht ik “hoe dom”, maar ik had al snel begrepen dat ik onmogelijk het huis uit kon met die boeien aan dus heb ik me maar snel laten terug laten kooien na het stoeien. Ach nu ik er aan denk: de eerste maandagochtend was wel even schrikken. Zoals gewoonlijk ging de wekker om 7 uur. Monika wipte uit bed en ging zich douchen. Hoewel mijn ochtenderectie me al eerder gewekt had was ik gezellig blijven liggen. Nu Monika aan het douchen was, trok ik een short en een T-shirt aan en ging naar de keuken het ontbijt klaarmaken. Monika moest er ’s ochtends namelijk een stuk vroeger vandoor dan ik en kon een beetje hulp dus best gebruiken. Na 10 minuten stond ze al gewassen en gekleed in de keuken (altijd al een rappe geweest!!). Ze zag er weer stralend uit! Snel at ze wat Kelloggs en nipte genietend van haar verse tas koffie. We praatten wat over koetjes en kalfjes waarna ze zich klaar maakte om te vertrekken. Met haar jas aan, haar tas in de hand gaf ze me een tedere knuffel, een pakkerd van een zoen en weg was ze. Ik slenterde naar de badkamer, trok mijn kleren uit en bekeek mezelf in de spiegel. Opeens realiseerde ik me dat ik mijn kooitje nog aan had en Monika al op weg was naar haar werk. Dat betekende dus dat ik dus zo naar mijn werk moest! De stress begon door mijn lichaam te gieren want ik had net vandaag een belangrijke presentatie te geven voor een grote klant.

Met veel moeite zocht ik bibberend een wat ruimere broek en bijpassend hemd uit. Wel 10 minuten stond ik mezelf in de spiegel te bekijken alvorens te besluiten dat men het kooitje eigenlijk niet door mijn broek kon zien. Nerveuzer dan anders worstelde ik me door de dag heen om zo snel mogelijk huiswaarts te keren eenmaal de dagtaak volbracht. Thuisgekomen kwam Monika me tegemoet, knuffelde me teder, kneep me in mijn ballen en vroeg met meer interesse dan anders “Hoe is het geweest?” I vertelde haar hoe nerveus ik was geweest, hoe ik de mensen hun ogen voelde priemen in mijn kruis, maar dat alles toch vrij goed verlopen was.
We zijn nu enkele weken verder en Monika weet ondertussen perfect “haar” penis te controleren. Ik van mijn kant heb geleerd en heb me er bij neergelegd dat iedere seksuele activiteit plaats vind wanneer Monika dat wil, en hoe ze het wil. Daarom ook schrok ik me een hoedje toen, tijdens een dagelijkse wasbeurt, mijn ingezeepte lul (eigenlijk moet ik zeggen Monika haar lul) uit zijn kooitje glipte! Hoe meer ik probeerde hem er terug in te wriemelen, hoe meer ik inzag dat dit onbegonnen werk was: ik kreeg een enorme erectie en zelfs op de normale manier zou hij er niet meer in geraakt zijn. Monika stond op het punt van thuis te komen, daarom besloot ik, bang maar vastberaden, haar te bellen en het gebeuren op te biechten. Haar stem klonk helemaal niet boos toen ze me zei “overal af te blijven” tot ze thuis was.
Thuis aangekomen keek ze me aan als een jongen die betrapt is met zijn hand in de koekjesdoos.”het heeft lang geduurd voor je het constructie foutje gevonden hebt” zei ze me, terwijl ze een doosje uit de kast haalde. Behendig haalde ze haar kleinood uit zijn kooitje en begon hem te kneden en te strelen tot hij fier rechtop stond om haar te eren.
Genietend van mijn reacties bewerkte ze hem vervolgens met haar mond tot ze aan mijn reacties zag dat een ontlading nakend was. Dan liet ze los en vroeg zonder overgang “is het eten klaar?”.

Het eten wat niet klaar dus haastte ik me naar de keuken, en werkte het eten verder af zonder me aan te kleden. (Ik wist uit ervaring dat ik dat niet mocht zonder haar toestemming). Wanneer het eten klaar was riep ik haar aan tafel. Monika had iets gemakkelijk aangetrokken en zag er prachtig uit. Haar ze pronkte met haar weelderige boezem. Ik wist dat ze me uitdaagde, maar ik beheerste me en ging aan tafel.
We aten en praatten alsof er niets aan de hand was. Toch kon je de erotische spanning in de lucht voelen!

Na het eten verdween Monika naar de badkamer en begon ik af te ruimen. Mijn handen vol gerei, tussen de eetkamer tafel en de keuken deed ze me plots stoppen, greep tussen mijn benen, en begon wat te frunniken. Doordat ik mijn handen vol had en haar hoofd in de weg hing kon ik niet zien wat er gebeurde. Toch voelde ik duidelijk dat het kooitje weer aangebracht werd. “Klaar” zei ze fier, gaf me een ferme klets op mijn achterste en liet me lopen. Toegekomen in de keuken zette ik alles neer op het aanrecht en beoordeelde ik mijn nieuwe gevangenschap. Het was hetzelfde kooitje als voorheen, maar aan de basis zat nu een extra ring met… PUNTEN! Met afgrijzen keek ik naar die plastieken pinnen! Hoe kon ze! Maar glimlachend zwaaide Monika met het sleuteltje en liet het verdwijnen tussen haar twee prachtige borsten! Ze maakte haar lippen nat met haar tong en draaide krols met haar achterste. Als snel voelde ik de punten tegen mijn vlees drukken en het kooitje te klein worden. Monika begon nu een neukende dansbeweging te maken. Stak haar vinger geil in haar mond. Ik zag daar haar strak kort rokje steeds meer omhoog begon te kruipen. Ze wenkte me haar te volgen terwijl ze de trap op liep. Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik naar boven keek. Monika had geen slipje aan en midden tussen haar welgevormde (zo goed als) kale kutje zag ik een druppeltje glinsteren! Dat grotje was klaar voor een stevige verwen beurt! Boven aangekomen sleurde ze me het bed op en begroef mijn hoofd tussen haar dijen. Ik stikte zowat, maar de zoete geur en smaak van haar kut waren zo geweldig dat ik niet kon dan me volledig geven. De pijn tussen mijn benen deed me eraan herinneren dat ik maar beter heel goed mijn best kon doen wou ik vannacht een beetje kunnen slapen. Monika ging heel traag naar een hoogtepunt toe. Ze gaf me haar dildo en kort nadat ik die diep in haar had laten doen verdwijnen begon ze aan een plateau-orgasme waar geen eind aan leek te komen. Toen ik even loste om naar adem te happen, klemde ze mijn hoofd tussen haar dijen en draaide zich om. Ik kon niet anders dan meedraaien en op mijn rug gaan liggen.

Nu had ze me waar ze wou. Ze kwam verder klaar op mijn mond. Mijn gezicht liep vol orgasme sappen. Ik had moeite om de vloedgolf binnen te houden. Na minuten van hijgen en rillen stootte ze zich nog eens diep over de dildo en zeeg dan uitgeput ineen. Ik kroop onder haar uit en ging naast haar liggen. Nadat ze bekomen was ging ze zich verfrissen in de badkamer. Toen ze terugkwam had ze haar nachtjapon aan. Ze kuste me teder, kroop in bed en viel in slaap. Ik kroop naast haar en probeerde pulkend aan mijn kooi de slaap te vatten.


Volgende keer: onder controle - Nu wordt het menens!