Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Ooit te gebeuren

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Waar zal ik eens beginnen. Het was al een tijdje aan de gang. Op straat en op plaatsen daar waar het kon (je kan zoiets niet te openlijk doen) keek ik wat langer dan gebruikelijk naar de man van een koppeltje. Mijn ogen gingen dan eerst naar haar, het haar en haar gezicht, de vormen en rondingen. En dan vervolgens naar hem, hetzelfde rondje. Je kent je eigen sexleven dus denk je wel eens, hoe zouden zij eruit zien als ze aan het vrijen zijn. Hoe zou het eruit zien. Dat ze het lekker hebben samen kun je wel zien, dat stralen ze uit. Maar hebben ze ook die komische dingen? Help, waar is je onderbroek, zak- of handdoek als je net samen tot een orgasme gekomen bent. Je had hem klaargelegd, maar in de strijd is die verdwenen. En de lakens wil je toch nog even schoonhouden….enne zouden ze ook wel eens tot de ontdekking komen dat die éne houding toch wel tot kramp leidde. Maar we dwalen af, ik was aan het kijken naar ene koppel en begon te fantaseren over sex, met een koppel. Niet alleen met haar, maar ook met hem. Laatst in de trein ook weer, ik zag in Utrecht op het station een koppeltje staan, niet meer helemaal piepjong. Ik keek ze aan en dat duurde net even langer dan gebruikelijk, beide glimlachten ze naar mij. Maar ik moest verder en kon niet meer dan die glimlach onthouden.

Een paar weken later sta ik een beurs, in het buitenland, niet al te ver van de grens. De beurs is redelijk druk, maar toch wel eentonig. Elke dag vroeg op om een vrije parkeerplaats te bemachtigen, dan koffie terwijl de eerste bezoekers al binnenkomen. Ik sta net van mijn eerste koffie te genieten (het was laat de avond tevoren) als ik voel dat er naar me gekeken wordt. Langzaam draai ik me om, mijn hart slaat een slag extra, de vrouw van dat koppeltje staat op een naburig stand naar mij te kijken…. En ze glimlacht naar me…..
Gedurende de dag zien we elkaar een paar keer staan, kijken elkaar aan en glimlachen. Waar zou haar partner zijn vraag ik me af? ’s Middags staan we plotseling naast elkaar bij de catering en maken we verlegen een praatje, over de beurs, de drukte en dat dan de dagen wel opschieten. “Waar is je partner?” vraag ik opeens. Terwijl ik van de vraag schrik. “O, zegt ze die is wel hier maar in ons hotel. Hij werkt hier niet maar gaat soms wel eens mee naar beurzen om mij gezelschap te houden. We eten dan samen en gaan wel eens op pad voor gezellige ontmoetingen”. Weer slaat mijn hart een slagje extra, zou mijn fantasie bewaarheid kunnen worden? Even wordt het stil.

“Heb je soms zin om met ons mee te eten vanavond vraagt ze plotseling”. Ik zie dat ze een kleur op haar wangen krijgt van de vraag. Ook ik aarzel een beetje, het is geen probleem, maar kom ik dan met de hele standbemanning van hen aan tafel? Ze onderbreekt mijn gedachten, “we zitten samen in een ander hotel als de rest en hebben wel behoefte aan andere gesprekken dan de hele dag over zaken en onze producten”. “Oké”, zeg ik, en we spreken af om 8 uur in het hotel. “De rekening is voor ons” roept ze me nog na. En plotseling realiseer ik me dat ik daarnet met een onbekend stelletje een date heb gemaakt. Ik weet hun namen nog niet eens denk ik verdwaasd. De rest van de dag sta ik een beetje duf op de stand. Iedere keer als ik haar zie staan slaat mijn hart een slagje over en verdwaal ik in het gesprek met de klant waar ik dan toevallig mee bezig ben. Tegen de collegae zeg ik dat ik vanavond met een klant moet gaan eten en niet met hun mee kan.

Om 7 uur ben ik al helemaal klaar, gedouched, alles goed gewassen en m’n lekkerste aftershave. En eigenlijk steeds met m’n gedachten bij hem en haar. Als ik maar niet teveel verwacht…. Stipt om 8 uur ben ik in de receptie van hun hotel, wat 2 straten van mijn hotel vandaan is.

Eerst zie ik hem komen, hij is nonchalant gekleed en komt direct op me aflopen en begroet me hartelijk. “Fijn dat je kon komen. Na die ene keer op het station hebben we het vaak over je gehad, die blik die je ons gaf was veelzeggend. Je keek niet alleen naar mijn vriendin, maar ook naar mij. Je bewonderde ons samen. Dat is ons nog niet zo vaak overkomen. Wat toevallig je hier op die beurs te treffen. Mijn vriendin, Femke, was helemaal van slag toen ze vanmiddag belde dat jij er ook was. Ik heet overigens William” stelde hij zich voor. “Ik ben Jan zei ik” en we gaven elkaar een hand. “Laten we er een gezellige avond van maken” zei hij terwijl hij mijn hand iets langer dan gebruikelijk vasthield.
Het hotel had een gezellig klein restaurant in de kelder. Het was rustig, ondanks de beurs in de buurt. De meeste mensen nemen een taxi en gaan naar een naburige stad. Wij blijven liever hier, dat is rustiger en je vindt hier vaak veel interessanter mensen.
We gingen aan tafel, in een hoekje van de zaal, ik met mijn rug naar de deur en Femke kwam naast me zitten. William tegenover mij. De ober kwam met de kaart en nam onze eerste bestelling op. 3 rode port. We houden van hetzelfde aperitief.
Al tijdens het gaan zitten raakten Femke en ik elkaar een paar keer aan. Het leek alsof er vonkjes oversprongen. Ik zelf ben vrij schuchter en zal niet gemakkelijk een ander aanraken als dat niet op prijs gesteld wordt, maar het ging vrij gemakkelijk en tijdens het gesprek werd uitbundig met de handen bewogen en we raakten steeds vaker elkaar aan. Ook William legde een paar keer zijn hand op de mijne over de tafel heen als het zo uitkwam. Heel ontspannen en het voelde heerlijk aan. Bij het eten namen we rode wijn, heerlijk en het verhoogde de spanning en het ontspannen. Op het einde zaten we dicht bij elkaar, zo lekker als dat kan voelen en William had zijn onderbeen schuin tegen mijn been hangen en zijn hand op mijn arm. Onder tafel had zich (bij mij in elk geval) ook het nodige afgespeeld. De wijn, de warmte, maar ook het elkaar aankijken, ik had al die tijd een halve erectie, zo’n heerlijk opgewonden gevoel. We hadden alle drie ondertussen rode wangen.

We waren inmiddels bij het dessert, en de koffie. “Zullen we de koffie op jullie kamer gaan drinken?” stelde ik plots moedig voor. Ik schrok van mezelf, dat was een open uitnodiging! Maar ze keken elkaar aan en zeiden “dat wilden we juist voorstellen. We hebben een kamer met een balkon op de derde verdieping en daar heb je een heerlijk uitzicht”.
Na het afrekenen, gingen we met de lift naar de derde verdieping. De lift was niet al te groot en een zwaar beladen net gearriveerde gast wilde ook mee. We stonden alle drie dicht bij elkaar. Femke moet mijn erectie gevoeld hebben, de lift was niet een van de modernste en schudde nogal. Ze keek William glimlachend aan en leunde tegen mij aan. De halve erectie werd een hele en ik wenste dat het hotel 10 verdiepingen zou hebben. Maar ja, het waren er maar 3….
De andere gast moest nog een paar verdiepingen verder terwijl wij uitstapten op de derde etage. Tussen hen in liep ik mee naar hun kamer, 311 was het nummer. Ik zal het niet gauw vergeten..
Toen we de kamer instapten stonden we naast elkaar in het gangetje, en alsof het afgesproken was, vielen we tegen elkaar aan, Femke begon William te zoenen, uitgebreid, William trok mijn hoofd erbij en plotseling waren we me zijn drieën aan het tongen. Het voelde allemaal heel spontaan aan, alsof het zo hoorde. Handen gingen over elkaars lichamen, we hingen in een hoekje bij de deur, knoopjes van overhemden werden langzaam losgemaakt terwijl we met onze tongen aan elkaar geplakt leken. Als in een roes. Handen maakten langzaam en voorzichtig elkaars broeksriemen los, we schoven onze schoenen uit en plotseling stonden we alle drie in ons ondergoed. We schrokken ons rot toen erop de deur geklopt werd. “Koffie” riep een meisjesstem aan de andere kant van de deur. William nam snel een ochtendjas uit de badkamer en trok de deur halfopen. Femke en ik liepen naar het slaapgedeelte.

Snel nam William de koffie in ontvangst, en plaatste die op een kastje. “Zullen we gaan liggen? ” stelde hij voor en trok het laatste restje kleding uit. Femke en ik volgden zijn voorbeeld. Femke en William bleven elkaar kussen, terwijl ik hun lichamen begon te verkennen. Eerst de borsten van Femke, ze voelden heerlijk zacht en tegelijkertijd stevig aan. Bij aanraken zwollen haar tepels op. Om beurten begon ik ze zachtjes te likken en heel voorzichtig een klein beetje erin te bijten om te kijken wat ze ervan vond. Ze werden nog een beetje harder en ik voelde dat ze iets verder in mijn mond gedrukt werden. Met mijn handen zocht ik de tepels van William, die stonden ook fier overeind en reageerden meteen toen ik ze aanraakte. Langzaam ging ik van Femke naar William. Mijn handen masseerden de tepels van de een en met mijn tong en tanden bewerkte ik de tepels van de ander. Ondertussen waren hun handen afgezakt naar mijn erectie en tastten voorzichtig mijn hele pik af. Bewogen van mijn billen naar mijn ballen en leken ieder hun weg gevonden te hebben om het nog heerlijker te maken.
Langzaam begon ik me om te draaien, ik kwam tussen hen in te liggen waarbij zij zich over mijn pik ontfermden met hun handen en monden. Met mijn handen begon ik William zachtjes te masturberen, mijn tong ging op zoek tussen de krulletjes van Femke. Ze voelde heerlijk zacht en open aan. Mijn tong vond haar clitoris, zachtjes likkend van links naar rechts en van boven naar onder, steeds afwisselende richtingen en ondertussen genietend van de heerlijke geur van sex. Williams pik werd harder en harder en stond fier overeind. Ondertussen had ik moeite mij eigen orgasme in te houden. Als een team met veel ervaring bewerkten ze mijn pik en ballen en anus. Het was alsof mijn onderlichaam in een warm bad lag en er bewogen zich allerlei intense prikkelingen doorheen. Plotseling pakten ze alsof het afgesproken was elk één van mijn tepels. Een elektrisch stroom vloog van mijn tenen naar mijn kruin. Fantastisch heerlijk gevoel was dat. Ik kon gelukkig net mijn orgasme voorkomen, ik wilde het nog even uitstellen.
Femke was ondertussen drijfnat geworden, zowel van het likken van mij als haar eigen vocht. De geur hing als een warme deken in de kamer. Langzaam wisselde ik van de één naar de ander. De pik van William was ondertussen ook behoorlijk glibberig geworden. Heel diep voelde ik hem in mijn keel glijden, tot mijn lippen tegen zijn buik kwamen. Mijn vingers gingen ondertussen bij Femke naar binnen, eerst 1, daarna de volgende. Door mijn hand te krommen kon ik met mijn duim bij haar clitoris. Heel voorzichtig, een duim kan ruw zijn, en de clitoris gevoelig, begon ik heen en weer te bewegen, mijn vingers tegen mijn duim, de voorzijde van haar kut ertussen. In een gelijk ritme begon ze mee te bewegen. De pik Van William bewoog met langzame neuk bewegingen heen en weer in mijn mond, mijn tepels werden stevig door Femke en William gemasseerd terwijl ze ieder aan een zijkant van mijn pik zaten te likken. Het hoogtepunt naderde bij elk van ons, eerst gleed Femke over rand, heerlijk knijpend in mijn vingers. Vervolgens voelde ik William verstrakken, ik paste mijn ritme aan en voelde zijn sperma in mijn mond lopen. Toen werd het ook mij teveel. Van mijn kruin tot tenen voelde ik mij leeglopen, mijn sperma werd door de monden van Femke en William als glijbaan voor mijn pik gebruikt, een heerlijk warm vijvertje. Zuchtend en nagenietend bleven we liggen, de handen op elkaars geslachtsdelen, zachtjes masserend. Zo bleven we wel 10 minuten liggen, zonder dat er een woord gezegd werd.


“Pffffff. .. wat een fantastische ervaring” zuchtte William, “heerlijk” zei Femke, “daar lust ik nog wel meer van”. We draaiden ons om zodat we elkaar konden aankijken, kleverig sperma kleefde nog aan onze monden en er hing een heerlijk zwoele warme lucht van sex in de kamer. Onze handen streelden elkaars lichamen. Hier en daar begon alweer wat omhoog te komen. Onze handen zochten weer naar elkaars geslachtsdelen. We schoven een beetje op en maakten een driehoekje. Ik begon opnieuw aan Williams pik, William begon aan Femke’s kut te likken en Femke nam mijn pik in haar mond. Heerlijk is het om zo’n half stijve pik in je mond groter te voelen worden. Mijn tong kronkelde om zijn eikel en likte de druppels weg. Ik schoof de losse voorhuid naar achteren en begon met het puntje van mijn tong, net onder de eikel waar de voorhuid vastzit, te masseren. Aan het gekreun te horen beviel dit William uitstekend. Aan de bewegingen te voelen was William ondertussen wat steviger met Femke aan de slag, in een ritmische beweging voelde ik hoe ze mijn pik steeds in haar mond nam en er weer uit liet glijden. Femke draaide zich om, “ik wil wat stevigs in mijn kut” zei ze en ging op haar ellebogen en knieën zitten. Haar kont de lucht in richting William. Die begreep meteen wat ze bedoelde en knielde achter haar neer. Ik draaide me er zo onder dat ik precies uitzicht kreeg op wat ze van plan waren. Een fantastisch uitzicht, een kussen onder mijn hoofd en ik kon met mijn mond en tong precies bij die prachtige pik en kut. William stak zijn eikel tussen de schaamlippen en gleed heel soepel naar binnen. Femke zuchtte ontspannen en schoof haar knieën zo onderuit dat mijn tong bij haar klitje kon komen. William begon heen en weer te schuiven, steeds zijn eikel bijna uit haar kut zodat mijn tong wisselend haar klitje en zijn eikel kon beroeren. De vloeistoffen drupten eruit, Femke speelde ondertussen met mijn pik die inmiddels al weer bijna op volle sterkte gekomen was. William verhoogde zijn tempo, duidelijk naar tevredenheid van Femke. Ik likte af en toe zijn ballen hetgeen ook hem goed beviel merkte ik aan zijn bewegingen. Dit kon hij niet lang volhouden, ook bij Femke werd het kreunen steeds luider en even later leegde William de inhoud van zijn ballen in Femke’s alweer drijfnatte kut. Een paar likjes van mij erbij en ook Femke kwam weer klaar. Na even bijgekomen te zijn ging Femke op mijn pik zitten, met haar rug naar me toe. Na 3 keer op en neer te zijn gegaan werd het ook mij teveel en met schokkende bewegingen spoot ik me in haar leeg. Wat een ontlading…en een heerlijke ontspanning. En wat een genot om 2 mensen zo te kunnen bevredigen.
Vermoeid maar totaal bevredigd keken we elkaar aan. “Doen jullie dit wel vaker?” vroeg ik. “Nee”, zeiden ze, “we hebben wel eens parenclubs bezocht, maar kregen altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Alsof het incompleet was zonder te weten wat er miste. Die ene keer, toen we jou op het station zagen, kregen we het gevoel dat er iets klikte, niet dat je alleen maar naar een vrouw aan het kijken was, maar ook naar William. Je ogen gleden op eenzelfde manier langs hem als langs mij” zei Femke. “Toen klikte er iets. En toen ik je vandaag op die beurs zag dacht ik, nu of nooit en heb de stoute schoenen aangetrokken. William had al wel vaker laten merken dat hij ook wel iets in mannen zag, maar ja, echt uitproberen? Je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Vanmiddag hebben William en ik overlegd en besloten je uit te nodigen. En nu zijn we hier…..”

We keuvelden nog wat na, hebben nadien gedouched en elkaars e-mail adressen uitgewisseld. Ik schrijf dit de dag na de beurs op mijn kantoor, voor mij collegae ben ik bezig met beursverslagen. De dagen erna hadden we andere verplichtingen met de standbemanning en was er geen kans het te herhalen. Wel stonden we elkaar regelmatig aan te kijken van de ene stand naar de andere. “We mailen nog” was het laatste wat we elkaar zeiden.