Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Op mijn 17e leerde ik neuken op de zus van mijn mo

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Tot ongeveer mij 10e levensjaar wilde ik niets liever dan piloot worden en met mijn moeder trouwen. Vanaf het moment dat ik naar de middelbare school ging en stiekem mijn eerste biertje dronk en sigaret rookte werd ik een stoere bink die ook achter de meiden aanging. Op mijn 17e zoende en vingerde ik mijn eerste echte vriendinnetje Marieke een buurmeisje van 18 jaar. Achter in het schuurtje van onze tuin was het Marieke die mij als eerste meisje aftrok waarbij ik spuitend klaarkwam. Tegen al mijn vrienden die het horen wilde zei ik natuurlijk dat ik met Marieke neukten. Ik wilde wel, maar Marieke wilde niet verder gaan dan zoenen en vingeren. De eerste vrouw die mij op mijn 17e jaar leerde neuken was mijn tante Erna, de jongste zus van mijn moeder die toen al in de veertig was. Tante Erna is getrouwd met oom Cees en woonden bij ons in de buurt, ik deed regelmatig een boodschap of een klusje in de tuin voor haar, zij was mijn lievelingstante, altijd gebleven ook. In een zomermaand had ik bijna een hele dag samen met haar in hun tuin gewerkt, het was een bloed hete dag waardoor wij schaars gekleed waren, ik had alleen een wijd zittend sportbroekje aan waarbij geregeld bij het bewegen of bukken mijn lul en ballen een stukje te zien waren geweest voor haar. Tante Erna had ook een kort strak zittend broekje aan wat gespannen om haar dikke billen zat, een wijde blouse zonder bh en bijna de hele dag had ik haar tepels stijf zien staan. Bij tante Erna mocht ik ook een biertje drinken en die dag had ik er al behoorlijk wat op, ook mijn tante dronk door het warme weer biertjes met mij mee. Wij stoppen ermee voor vandaag jongen zei zij, ik vind het genoeg geweest voor vandaag en het wordt steeds warmer, althans ik krijg het steeds warmer lachte zij.

Ik keek naar haar grote tepels in haar blouse toen wij op de tuinstoelen gingen zitten, beide waren wij zwart van het werken in de tuin. Wij gaan zo eerst maar eens goed douchen zei tante Erna, ”we” vroeg ik, o ja hoor jongen jij mag best samen met mij onder de douche dan kan ik gelijk eens goed bekijken wat jij daar in je broekje verborgen houd, heel de dag laat je, je ouwe tante maar een klein stukje zien vanuit je wijde pijpjes in dat broekje. Ik deed net of ik gek was en zei dat ik niet begreep wat zij bedoelde, nee dat zal jij vast niet weten lachte zij. Wij nemen nog een biertje jongen en gaan dan douchen, over twee uurtjes komt je ome Cees uit zijn werk en dan wil ik wel klaar met je zijn. Ik was nog wel pas 17 jaar in die periode maar begreep echt wel wat zij bedoelde, ook met het samen douchen, mijn tante geilde gewoon op mij. Ik deed dat al een tijdje op haar, maar ja dat deed ik op mijn moeder en mijn toen 19 jarige zus Vanessa, maar geneukt had ik nog nooit. Na het biertje pakte tante mij bij mijn hand, kom op wij gaan douchen. In de badkamer trok zij haar vieze korte broekje uit en vuile blouse, ik bleef maar kijken naar haar dikke tieten en volle doos met schaamhaar. Mijn moeder heeft een kale kut en was veel slanker dan haar zus, maar ik vond tante Erna ondanks haar volle lichaam er toch heel opwindend uitzien. Ga jij met je broekje onder de douche vroeg zij, nee natuurlijk niet en ik deed ook mijn broekje uit, nu staarde tante Erna alleen maar naar mijn lul. Ben je daar al eens met een meisje mee maar bed geweest knikte zij met haar hoofd richting mijn lul die half stijf stond. Nee zei ik. Als je, je mond dicht kan houden mag je het met mij wel doen na het douchen zei tante Erna, mijn lul ging helemaal stijf staan en ik kon alleen maar zeggen dat ik dat beloofde.

Onder de douche raakte tante Erna een paar keer mijn stijve lul aan en ik haar dikke tieten, verder douchte wij ons zwijgend. Ik zou voor het eerst gaan neuken, hoe het zou gaan wist ik natuurlijk nog niet maar ik hoopte niet te snel klaar te komen. Wij waren klaar, droogde ons af en gingen naar de slaapkamer van mijn tante. Ik ging naast haar op het bed liggen en wist niet waar ik moet beginnen, ik wil eerst even aan je piemel zuigen, blijf jij maar liggen zei zij. Mijn lul was slap geworden maar toen ik haar aanrakingen voelde en mijn lul haar mond in zag gaan begon mijn lul gelijk weer stijf te worden, zo zo lachte en likte tante Erna langs mijn lul, hier zou ome Cees nog jaloers op worden. Jezus wat vond ik het lekker wat zij deed, mijn eikel had zij helemaal ontbloot en likte er langs wat ik heerlijk vond. Daarna begon zij ook op mijn ballen te zuigen en om de beurt zoog zij een bal haar mond in. Trok ook lekker stevig aan mijn lul en begon tegen mij te praten, je moet je wel zolang mogelijk proberen in te houden hè Frits, dat is de kunst om niet te snel klaar te komen voor een man. Dat zij mij een man noemde vond ik al heel wat!Ik lag ook naar haar dikke op en neer gaande tieten te kijken, zulke grote tepels had ik ook nog nooit gezien. Ik vond dat zuigen aan mijn lul heel lekker en stond op het punt om klaar te komen, hoe mijn tante dat ook wist, wist ik toen nog niet maar ineens stopte zij met het zuigen op mijn lul, jij kom anders klaar jongen lachte zij en dat willen wij nog even niet. Jij gaat mij eerst heel goed en hard neuken, daar hou ik van, van een stijve grote harde piemel in mijn kut.

Tante Erna ging op haar rug liggen, kom jij maar bovenop mij liggen en steek je piemel tussen mijn schaamlippen, maar als je voel dat je gaat klaarkomen moet je even stoppen en zo stil mogelijk op mij blijven liggen gaf zij mij als advies. Ik trilde over heel mijn lichaam toen ik voor het eerst in mijn leven mijn lul in een vrouwen kut duwde, haar kut was erg warm en ik kon zonder enige moeite mijn lul helemaal bij tante Erna naar binnen stoten. Je moet lekker hard neuken zei zij, de eerste 20 stoten gaf ik haar zo diep ik in haar kut kon komen, dit was lekker zeg. Tante Erna deed haar benen om mijn billen en ik kwam toen helemaal goed diep in haar kut die volgens mij steeds natte werd. Mijn tante begon met mij mee te neuken, o wat doe je dat lekker jongen kreunde zij, je moet je steeds tot bijna uit mijn kutje terug trekken kreeg ik als advies om vervolgens zo diep je kan weer in mijn kutje te neuken. Ik neukte haar precies zoals mijn tante het zei, maar voelde op een gegeven moment dat ik bijna klaar ging komen. Hoe mijn tante dat ook voelde wist ik niet maar ze zei dat ik even stil op haar moest blijven liggen en even niet moest neuken anders zou ik klaar komen en dat klopte precies. Speel maar even met mijn tieten en zuig maar hard op mijn tepels, haar tieten waren geweldig groot en zacht, haar tepels waren keihard. Na dit even te hebben gedaan vroeg zei of ik haar weer verder wilde neuken, ik wil eerst klaarkomen kreunde zij, je piemel is zo lekker in mijn kutje kreunde zij en ik begon haar weer te neuken. Harder Frits hijgde ze, ik sta op het punt te komen. Harder harder begon zij te gillen, ik neukte haar zo hard ik kon en ineens begon tante Erna te trillen als een gek onder mij, o ja jongen geweldig je doe het goed ik kom klaaaaaaaaaaaaaaaar, neuk door gilde zij, pak me jongen. Haar kut werd opeens veel wijder en warm, ik krijg een spuit kutje van je hijgde zij, wat zij daarmee bedoelde wist ik niet maar ik gleed nu helemaal door haar warme kut heen.

O wat ben ik lekker klaar gekomen hijgde zij, kom maar even uit mijn kutje dan zuig ik lekker op je piemel, maar die is helemaal nat zei ik, ja juist daarom jongen lachte en hijgde zij, dat kan ik mijn eigen kutje proeven. Ik ging met mijn billen op haar tieten zitten en tante Erna pakte mijn glimmende natte lul vast en begon daar op te zuigen, wat is dit geil kreunde zij, je doet het goed jongen. Ik vond juist dat zij het goed deed en zomaar mijn natte lul zoog terwijl ik net hiermee uit haar kut kwam. Tante Erna ging steeds harder en dieper op mijn lul zuigen, ik kom zo klaar zei ik, dat is ook de bedoeling jongen kreeg ik te horen, ik wil je sperma drinken en proeven. Jezus hijgde ik, ik kom klaar in uw mond. Ik voelde mijn lul zich leeg spuiten in haar mond, alles slikte zij in en het leek wel alsof ik bleef spuiten, jeetje wat veel en wat een kracht zit daar achter lachte zij toen ik alles in haar mond had gespoten en zij het had door geslikt. Kom maar weer snel in mij met je piemel zei ze nu je nog hard ben, ik duwde mijn lul terug in haar kut en bleef gewoon stijf met mijn lul. Neuken kreunde zij al snel weer, zo hard en diep je kan nu hou je het wel even vol voordat je weer klaarkom. Ik weet nog goed dat ik maar door bleef neuken en tante bijna achter elkaar klaarkwam. Het bed tussen haar benen en billen vertoonde een grote natte plek, allemaal vocht uit haar kut. Ik kon het heel lang volhouden maar toen kwam er toch een moment dat ik ook klaar ging komen, kom snel uit mij hijgde tante en spuit je sperma maar over mij memmen uit jongen. Razend snel trok ik mij terug en hing half boven haar grote volle lichaam waar ik mijn sperma over haar tieten spoot. Heerlijk vond ik het en was apetrots dat ik had geneukt. Ik was doodmoe toen ik voor de tweede keer was klaar gekomen, je moet nu echt gaan Frits zei mijn tante anders staat ome Cees zo voor de deur en hebben wij een groot probleem.

Ik kreeg nog een lekkere kus van haar en het compliment dat ik het heel goed had gedaan, je moet maar snel weer langs komen zei zij. Ik beloofde natuurlijk dat ik dat zeker zou doen en bedankte mijn tante dat ik haar had moge neuken en zij mij dit wilde leren. Zeker twee keer per week ging ik daarna op bezoek bij mijn tante en leerde nog veel meer van haar, ook heb ik haar twee keer in haar kont moge neuken wat ik helemaal te gek vond. Na de zomer vakantie moest ik weer naar school en kon niet meer zoveel stiekem met mijn tante neuken, maar dat werd goed gemaakt door mijn 19 jarige zus Vanessa en een paar maanden later door mijn moeder die ons in het bed bij Vanessa betrapte, maar daarover later meer op deze site. . .