Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Orale verkrachting

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Voor de eerste keer met een achtal jongens van zowat 20 jaar oud hebben we een nacht met elkaar door gebracht maar deze nacht was heel anders verlopen dat er verwacht was.
We hadden een kaart avond en de winnaar zoude bekroond worden met een pijpbeurd naar keuze. Onder puur toeval was ik de winnaar van de kaartavond en mocht ik een jongen kiezen om eens flink te pijpen.

Een 10 tal minuten bedenktijd had ik een jongen die ik nog nooit in zijn blootje had gezien. zijn kleren vlogen in het rond en hij had eerlijk gezegt een redelijke kleine lul maar enorm dik met enorme ballen aan zijn lijf. en belande snel in mijn bed en hij wilde mijn oraal bevredigen, na een korte tijd zuigen was mijn lul op grote lengte en zoog hij er flink aan en tussentijds likken hij rond mijn eikel dat zalig was en enorm kietelde.

Het duurde niet lang en mijn zaadstok snokte van genot en zeer snel spoot ik diep in zijn keelgat en hij zoog en slikte het zaad lekker door. Mijn zaad was zeer dik en hij genoot van de smaak van 8 grote stralen klodders zaad te hebben gespoten in zijn mond besloot hij mijn te bewerken met zijn kleine maar enorme dikke paal. Hij begon met snelle opwaartse bewegingen mijn mond te bewerken zoals hij net een vrouwe kutje zou verkrachten. Terwijl de andere jongen rondom mijn bed kwamen staan en zitten toekijken hadden deze jongens zich ook uitgekleed en hun paal waren ook stokstijf. Terwijl de andere jongen mijn aan het toekijken waren terwijl ik oraal in de mond werd verkracht duurde het niet lang of zijn warme sperma dat lekker dik en plakkerig door mijn mond en keelgat spoot was ik ook verplicht om alles door te slikken en tussentijds ware er 3 andere jongen mijn terug afwisselend aan pijpen.

Het duurde niet lang en ik spoot het zaad recht in hun gezicht en mond ze vochten gewoon om de laatse straal dikke sperma op te vangen in hun mond. Nadat ik oraal was verkracht besloten de andere jongen om zich klaar te rukken mijn hooft hangde half achterwaarts van de rand van het bed zodat ze allemaar goed in mijn open mond en gezicht zouden kunnente spuiten.

Per puur toeval kwamen de jongen zowat gelijktijdig klaar in mijn gezicht en mond het was een fontijn van zaad. er werd heel wat gespoten terwijl de andere jongen een spiegel had genomen zodat ik kon zien hoe ik was ondergespoten. Al het zaad dat ik veroberd had was heerlijk smaken.

Zo doen we dit wekelijks, ik hou van ondergespoten te worden en tevens te proeven. van al het dikke plakkerig sperma. Hmmmmm welke homo jongen zou dit niet willen beleven in werkelijkheid. Niet van dromen maar gewoon doen.