Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Overwachte sex

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Graag wil ik een gebeurtenis vertellen die gebeurd is en waar ik hele diepe en fijne gevoelens aan heb.

Ik ben een man van 44 jaar en werk als chauffeur. Bij ons bedrijf werkte ook een leuke meid van 25 ik zal haar maar Yvonne noemen om te voorkomen dat eventuele collega mensen herkennen.
En samen met Yvonne dronk ik 4 jaar lang voor en na het werk een kop cappuccino. En we hadden een hele diepe band samen. Zij vertelde mij alles en ik haar alles van mijn kant. En vaak sleepte we elkaar door moeilijke periodes heen.
Zo was ik de eerste die hoorde dat ze een vriendin had en er over dacht om samen te gaan wonen. Ik vond het heel fijn voor haar want ik weet hoe eenzaam het kan zijn als je alleen bent. Want na me scheiding was ik al jaren alleen.
Na 4,5 jaar had Yvonne het helemaal gehad bij ons bedrijf en ging helaas weg. Ik had het echt heel moeilijk met haar vertrek, want ik was mijn maatje kwijt. Maar ze had het heel goed naar haar zin bij haar nieuwe baan en maanden gingen voorbij.
Met de jaarwisseling stuurde ik haar een Nieuwjaars sms’je En kreeg antwoord terug waarin stond dat ze weer single was.
Ik belde haar op en we zaten weer ouderwets te kletsen zoals we dat vroeger zo vaak hadden gedaan Het was echt fijn om haar weer te horen.
We spraken af elkaar gauw te bellen en een keer af te spreken.
Na een paar weken belde ik haar en we spraken af voor de volgende zaterdag.

Die zaterdag gauw een mooie bos bloemen gehaald en vertrokken naar Yvonne.
Ik belde aan en Yvonne deed open en even later zaten we gezellig te kletsen in haar woonkamer.
Toen kwam het gesprek op het kapot lopen van haar relatie. Toen bekende ze me dat haar grote probleem was dat ze niet kon kiezen tussen een man en vrouw.
Ze had 2 zeer slechte ervaringen met mannen achter d`r rug waarin ze geslagen was en belazerd en ook twee mislukte relatie met vrouwen. We zaten er over te praten en Yvonne barste in tranen uit. Ik sloeg mijn arm om haar heen, zoals ik wel vaker had gedaan en troste haar. Ze stortte heel haar hart uit en dat ze niet wist wat ze nu wou. Ze was bang om met een man naar bed te gaan en ook om weer een relatie met een vrouw aan te gaan.
Toen ze weer wat op adem was gekomen ging ze weer rechtop zitten en kreunde. Wat is er vroeg ik Ik heb zo pijn in mijn rug van het werk zei Yvonne.
Ga even op bed liggen zei lachend dan zal ik je masseren. Omdat Yvonne wist dat ik ooit eens een cursus masseren had gevolg stemde ze in en we gingen naar de slaapkamer. Daar ging ze op haar buik liggen na haar T-shirt uitgetrokken had. Ik vroeg of ze massage olie had en die had ze en ik begon haar schouders in te smeren en te masseren Yvonne vond het te horen aan wat kreunen heerlijk. Toen zei ik dat ze niet moest schrikken en maakte har bandje van haar zwarte bh los en masseerde zeker een half uur haar rug. Toen maakte ik haar bh weer vast en Yvonne stond op. Heerlijk was dat zei ze. Ik zei moet ik je benen ook doen? Is goed zei Yvonne en trok gelijk haar spijkerbroek uit en ging weer op bed liggen.
Ik keek even bewonderend naar haar heerlijke kontje verpakt in een kleine zwarte slipje.
Toen had ik mijn gedachten en gevoelens weer onder controle en ging verder met masseren.
Via haar rug ging ik via haar heerlijke kontje haar benen masseren. Tijdens het masseren deed Yvonne haar benen verder van elkaar en ik betrapte me er op dat het me niet koud liet om een pracht van een meid van 25 te masseren die alleen een slipje aanhad en haar bh los om had.
Heel stiekem begon ik haar op een andere manier te masseren en streelde haar billen en benen. Steeds dichter kwam ik in de buurt van haar kruisje.
Toen na een tijdje hield ik op en maakte haar bh weer vast en zei zo dat was het het is beter als ik nu stop.
Hoezo, zei Yvonne en draaide zich om. Nou meisje zei ik ik ben ook niet van steen en ik denk dat ik zo andere dingen ga doen als ik door ga. Ja en? Fluisterende Yvonne. Ik wist niet wat ik hoorde. Bedoel je wat ik denk dat je bedoel zei ik schor?
Ga maar gewoon door zei Yvonne als ik iets niet wil hoor je het.
Ok zei ik ga maar weer liggen. Yvonne ging weer op haar buik liggen en ik maakte haar bh weer los en ging verder met masseren.
Yvonne lag stil te genieten en zachtjes te kreunen.
Ik masseerde haar rug en zachtjes haar kleine strakke billen. Toen ik haar benen masseerde gingen mijn vingers steeds verder en streelde haar zachtjes door haar lies. Dit zorgde er voor dat Yvonne zacht kreunden.
Na een tijdje steeds sensueler te masseren vroeg ik met schorre stem van de emoties of ze zich wou omdraaien.
Yvonne draaide zich om en gooide haar BH op een stoel. Ik staarde naar twee geweldige mooie borsten. En zei dit ook tegen Yvonne. Die kleurde van verlegenheid en liet zich achterover op bed zakken.
Ik pakte de massageolie en begon met trillende vingers haar voorkant te masseren. Toen ik haar strakke buikje masseerde trok er rillingen door haar heen.
Ook toen ik haar benen en vooral haar lies masseerde kreunde ze zachtjes.
Toen ging ze rechtop zitten en trok mijn hoofd naar haar toe. Toen kreeg ik een tongslag zoals ik nog nooit had gehad. Toen was het hek van de dam en begon ik haar zachtjes in haar nek te kussen en toen ik aan haar oortje likte sloeg ze haar armen om me heen en fluisterde in mijn oor: Neem me laat me genieten.
Ik kuste haar nogmaals op haar mond. Jezus, wat kon die meid vrijen. Toen begon ik haar weer in haar nek te kussen en ging kussend naar beneden. Toen ik bij haar navel kwam en er zachtjes door heen likte trokken er rillingen door Yvonne heen. Toen ging ik likkend door haar lies en toen lag Yvonne gewoon te kronkelen van genot.
Ik pakte de zijkanten van haar slipje en trok zachtjes haar slipje uit.
Haar kruis was kletsnat en toen ik haar slipje uit had zag ik haar kutje wat klets nat was. Ik draaide haar om en gaf haar weer een tongslag. Geil om te vrijen met iemand met een tong piercing. Ik streelde haar geweldige borsten en haar tepeltjes stonden kei en kei hard omhoog zachtjes likte ik haar tepels en ging likkend en kussend richting haar kutje. Zacht likte over haar kutje en likte haar lipjes. Toen ik haar klitje raakte was het of er een stroom stoot door haar heen ging. Ik trok haar lipjes zachtjes en teder uit elkaar en begon haar zachtjes te beffen. Yvonne lag te kronkelen en te kreunen onder mijn tong.
Steeds als ik dacht ze klaar ging komen hield ik op. Toen schoof ik zachtjes mijn vinger bij haar naar binnen en begon haar te vingeren. Yvonne lag te trillen van geiligheid.
Toen ik een paar keer was gestopt met vingeren en likken besloot ik door te gaan Ik likte haar klitje en bleef mijn vingers in en uit haar te schuiven. Toen voelde ik dat Yvonne haar been spieren aanspande en zag ik haar klitje iets naar binnen trekken en wist dat ze klaar ging komen en ging ik door met vingeren en beffen. Toen kwam Yvonne klaar en hoe wild schokkend en met een schreeuw kwam ze klaar. Ze klemde haar benen om mijn hoofd en lag schokkend klaar te komen terwijl zachtjes door ging met vingeren en likken. Er leek geen einde aan te komen aan haar orgasme. Toen ze eindelijk uitgeraasd was viel ze achterover op bed neer.
Volledig van de wereld.
Ik trok mijn kleren uit en ging naakt naast haar liggen en trok haar tegen me aan en streelde zachtjes haar rug en hoofdje.

Toen Yvonne langzaam weer bij kwam trok ik haar strakker tegen me aan en stak een sigaretje voor haar op waar ze dankbaar een trek van nam. Zo bleven we even liggen. Toen haar sigaret op was trok ik Yvonne op me en begon haar te kussen Toen zakte Yvonne naar beneden en likte zachtjes over mijn tepels en mijn navel Toen pakte ze mijn lul beet en ik hoorde hoe ze even haar adem in hield. Wat is er vroeg ik. Niks zei Yvonne maar zo grote heb ik nog nooit gezien. Nu heb ik een stevige lul van ongeveer 20 cm. Yvonne ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en pakte mijn lul beet en begon me af te trekken. Ik vond het super geil om te zien hoe een pracht van een naakte vrouw van mijn 25 mij zat af te trekken.
Je zou niet zeggen dat ze weinig ervaring had met mannen aan de manier waarop ze me aftrok. Toen boog ze voorover en nam mijn lul in haar mond en begon me heerlijk te pijpen.
Bijzonder geil werd ik toen ik haar tongetje met die piercing langs mijn eikel voelde gaan.
Toen ik dacht dat ik het niet meer zou houden trok ik haar op me en lagen we heerlijk te vrijen. Toen draaide ik haar op haar rug en ging tussen haar benen zitten. Ik pakte mijn Lu en streelde met mijn eikel door haar nog steeds kletsnatte gleufje. Na een tijdje duwde ik hem zachtjes naar binnen. Ohhh wat had Yvonne een heerlijk kutje. Ik begon haar zachtjes te neuken. En Yvonne klemde haar benen om mij heen en lag met gesloten ogen te genieten van mijn lul die steeds verder bij haar naar binnen schoof.
Ik boog me over haar heen en begon haar heerlijke borsten te likken onder wijl steeds mijn lul zachtjes in haar te schuiven. Toen rolde ik van haar af en trok haar op me. Ik pakte mijn lul en duwde hem zachtjes weer bij Yvonne naar binnen. Toen hield ik stil en zei tegen Yvonne dat zij moest bepalen welk tempo en hoever mijn lul naar binnen kon. Yvonne begon te bewegen en ging steeds sneller op mijn lul bewegen. Ik fluisterde haar in haar oor dat ze alleen aan zich zelf moest denken en mij moest neuken zoals het voor haar het lekkerste was.
Dat deed Yvonne en lag heerlijk mij heerlijk te neuken terwijl ik aan haar borsten lag te likken en te vrijen met haar. Toen ik ineens mijn hand tussen onze lijven stak en haar zachtjes over haar klitje streelde was het gebeurd en kwam ze schokkend klaar op mijn lul. Klaargekomen viel ze voorover over me heen.
Ik bleef zachtjes in haar klaarkomen en knijpende kutje neuken. Toen trok ik mijn lul uit haar en kroop onder haar uit en draaide haar op haar rug. Terwijl Yvonne nog lag bij te komen begon ik haar zachtjes te beffen en door dat ze daar zo gevoelig was kwam haar volgende orgasme als een raket.
Toen ze nog lag klaar te komen duwde ik mijn stijve snikkel bij haar naar binnen en neukte zachtjes dat mooie vrouwtje .
Toen rolde ik me om en trok Yvonne op me zonder dat me lul uit haar schoot. En begon haar te neuken. Yvonne deed geil mee en zij bepaalde het tempo en ik was in de hemel.
Toen voelde ik dat het niet meer lang zo duren voor ik klaar kwam. Ik kreunde in Yvonnes oor dat ik bijna zo ver was. Ze stapte van me af en begon zittend tussen mijn benen me heerlijk te pijpen. Toen kreunde ik dat ik het niet hield. Yvonne haalde mijn lul uit haar heerlijke mond en pakte mijn lul beet en trok me af. Geil gezicht was het op haar tussen mijn benen te zien zitten terwijl haar kleine hand om mijn lul heen lag en me aftrok. Toen was het zover en met een schreeuw kwam ik klaar. Ik voelde het uit me tenen komen. Ik kwam klaar en spoot een enorme lading sperma tegen haar borsten. Ik geloof niet dat ooit zo intens was klaar gekomen en ooit zo veel sperma had gespoten.

Uitgeteld kwam Yvonne tegen me aan leggen en nagenietend lagen we samen te genieten van een sigaret.
Heerlijk zei ik en gaf haar een liefde volle kus. Yvonne kroop helemaal strak tegen mij aan en zei dat het echt geweldig was.
Zo bleven we een hele tijd liggen en praten over alles wat er was gebeurt.