Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


paren in de club

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Wij zijn een koppel van 37 en 36 jaar jong, lekker sportief en houden van het leven. Ons sexleven verloopt naar wens en we zijn beiden nogal breeddenkend. Daarmee bedoel ik dat naaktstrand en sauna de normaalste zaak zijn voor ons, net zoals allerhande fantasiën vertellen aan elkaar wat ons sexleven betreft. Buiten een vriendje of een vriendinnetje in ons jong leven waren we elkaar heel trouw gebleven en dit nu zo wat al 15 jaar.

We dachten er al langer over om ons sexleven een nieuwe wending te geven, en vonden het bezoek aan een parenclub het ideaal omdat je dan nog alles zelf wat in de hand kan houden, tenminste dat dachten we. Partnerruil met bekenden of via advertentie zagen we zo niet zitten.

Vandaar dat we enkele weken terug naar een club zijn gegaan bij ons hier niet zo ver vandaan, een uurtje rijden. We hadden ons via het net wat geïnformeerd en deze club leek ons het beste. We konden kiezen tussen een vrijdag- (ook alleenstaanden) of een zaterdagavond (koppels). Oorspronkelijk hadden wij beslist om op een zaterdag te gaan, leek ons wat beter voor een eerste keer, doch in de loop van de week die er aan voorraf ging werden we op zaterdag uuitgenodigd op een verjaardagsfeestje van vrienden, wat we niet konden weigeren, wat ons er toch toe aanzette om op vrijdag te gaan, want we hadden er nu al zo veel over gesproken.

En zo gebeurde. We kwamen aan de in club omstreeks 21.00 uur. Gezien we nieuw waren kregen we een rondleiding. Het was er behoorlijk chique en zag er allemaal heel verzorgd uit. Het was nog rustig en we werden aan het einde van de rondleiding de bar binnengeleid. Er zaten al een tiental koppels en een zestal mannen alleen. Bij de rondleiding had de mooie dame van de receptie nog aan mijn vrouw gezegd dat de jonge potente kerels zo rond middernacht toekwamen, wat mijn vrouw even deed lachen.

De koppels in de bar waren zo wat van alle leeftijden tssen 20 en 60, zou ik zeggen. We zaten dus aan de bar, elk met een drankje, en gelijdelijk aan kwam er wat volk binnen. We dansten wat met elkaar en het viel ons op dat dit toch wel een druk bezochte club was, want rond de klok van elven waren er toch wel zo een honderdtal personen aanwezig waarvan toch zeker een veertig tal koppels, waarbij er waren die heel uitdagend dansten.

Rond elven ging iedereen geleidelijk aan naar de verkleedruimten en gingen er meer en meer koppels en alleenstaanden naar de diverse vertrekken die achteraan en bovenaan in de club waren gelegen.

Ikzelf had een boxershort aan en mijn vrouw had speciaal voor die avond een nieuw setje gekocht die haar 75 B mooi vergulden en haar lekker kontje extra in de verf zette met een string. (We mogen gerust stellen dat we een aantrekkelijk koppel zijn en door het sporten een mooi figuur hebben). Met haar nieuwe laarzen zag ze er super geil uit.

Toen we terug in de bar kwamen liep iedereen er zo wat in lingerie bij en bepaalde mannen hadden zelfs geen slip aan, maar een broekje dat hun piemel extra accentueerde. Er zaten er bij met een behoorlijke grote pik, iets wat mijn vrouw in haar fantasiën altijd wel gebruikte, gezien ze het thuis dient te stellen met 16 cm. Niet dat ze er niet tevreden mee was, maar dat grote sprak haar toch wel aan.

Na nog wat gedanst te hebben gingen we boven nog wat rondkijken, en het viel mij op dat mijn vrouw heel rustig was en er precies behoorlijk zin in had. In de diverse kamer waren de aktiviteiten al volop aan de hang en zagen wij zowel koppeltjes als vrouwen die met elkaar bezig waren, als vrouwen die met meerdere mannen bezig waren.

Aan het eind van een gang was er een donkeren kamer, en dit sprak mijn vrouw wel aan, omdat we dat thuis ook al eens nagespeeld hadden, en ze was toen heerlijk klaargekomen. We gingen er dan ook binnen, zo dat we elkaar een beetje konden opwarmen, omdat we helemaal geen idee hadden wat de avond ging brengen en we ook geen speciale verwachtingen hadden.

We liepen op de tast door tot achteraan de donkere kamer, die precies, rond om rond afgezet was met zitbanken. We kwamen niemand tegen op onze weg en hadden het idee alleen te zijn. We begonnen wat met elkaar te vrijen en nogal snel ging onze lingerie uit en stonden we naakt in die donkere kamer. Ik had mijn vrouw op het bankje gezet en was haar aan het likken, toen we hoorden dat er precies iemand binnenkwam in de kamer. Er waren er al verschillende in de duuropening gekomen, maar omdat we stil waren, kwamen ze niet door. Doordat het likken lekkerder en lekkerder aanvoelde voor mijn vrouw ging ze ook heftiger ademen en daardoor kwam die persoon verder in de kamer. We voelden hem precies dichter bij komen en de spanning was te snijden voor ons. Het was net of die persoon het voelde, maar net voor ons stopte hij en nam hij plaats naast mijn vrouw op het bankje. Ze zat nu volledig onderuit gezakt en met haar benen wijd open omdat ik haar grotje volledig aan het uitlikken was.

Ik voelde dat die persoon dichter bij mijn vrouw aanschoof, en aan de benen (haar) te voelen die tegen mijn arm drukten, was het zeker een man, en precies niet echt een jonge man. Bij het likken voelde ik dat een hand op zoek was naar het kutje van mijn vrouw, en gezien ze dit liet begaan, was het voor mij een teken dat ze het lekker vond. Ik ken mijn vrouwtje voldoende, had ze het niet gewild, dan ging ze dit al duidelijk gemaakt hebben. Maar de hand bleef over haar onderbuik en benen wrijven en ik voelde de vingers naderen. In trok mijn hoofd wat weg en liet hem begaan. Hij wreef met zijn vingers en hand over het kutje en clitje van mijn vrouwtje die lag te sidderen van genot.

Ik ging nu aan de andere zijde naast haar gaan zitten, en we voelden hoe die man tussen haar benen gleed en voor haar knielde. Hij begon heel rustig haar kale poesje te likken en mijn vrouwtje vond zijn tong blijkbaar heel lekker want ze duwde zijn hoofd in haar schoot. Wij begonnen te tondzoenen en ikzelf speelde met haar lekkere tepeltjes. Ze fluisterde in mijn oor dat ze het heel geil vond en dat ze in vuur en vlam stond. Die man likte lekker door en op zeker moment stak hij zijn twee vingers in haar kutje. Mijn vrouw krulde over de bank en zei me dat hij dikke lange vingers had. Hij begon nu heviger te vingeren en blijkbaar was haar G-spot goed bevoeld, want ze kwam trillend klaar en haar sappen spoten uit haar kutje. Die kerel vond dat blijkbaar super geil, want hij begon onmiddellijk haar kutje schoon te likken en gaf ook haar kontje een beurt, wat ze altijd lekker vindt.

Ondertussen had die man een hand van mijn vrouw genomen en die tot bij zijn pik gebracht. Nu, zijn vingers hadden het al verraden, want volgens mijn vrouw was die toch wel een vijftal centimeter langer dan die van mij maar vooral een heel stuk dikker. Ze begon hem te pijpen en liet geen plekje van zijn pik onberoerd. Ook die kerel wist er blijkbaar van te genieten, doch hij kon zich helemaal beheersen. Hij vroeg aan mijn vrouw of ze geen zin had om mee te gaan naar een andere ruimte, en gezien ze die pik had gevoeld, wou ze duidelijk meer. Ik had er geen bezwaar tegen en zei tegen mijn vrouw dat ik ging volgen met onze lingerie. Hij nam mijn vrouw bij de hand en in haar blootje enkel met haar laarzen ging ze er hand in hand van door met een totaal onbekende man. Ze was dus ongelooflijk geil blijkbaar.

Toen we de donkere kamer uitkwamen was het even wennen aan het licht en zag ik dat mijn vrouw bij de hand werd genomen door een kale man van tussen de 50 en 60 jaar oud, mooi gebruind en stevig gebouw, type oude body builder. Blijkbaar beviel dit mijn vrouwtje wel, want ze lachte naar mij. Het was ondertussen behoorlijk druk geworden in de club en er liepen vele personen en koppeltjes over en weer in de gangen boven, maar het was toch duidelijk dat mijn vrouw opviel in haar blootje, tussen twee naakte mannen in met een stijve pik.

Ik was echter haar bovenstukje vergeten, en gezien het toch om een duur setje ging, besloot ik vlug terug te keren om het op te halen. Dit duurde misschien dertig seconden, doch dit was voldoende om, toen ik terug in de gang stond, mijn vrouwtje niet meer te zien. Ik trok dus maar mijn slipje aan en ging op zoek. Gezien het onze eerste bezoek was liep ik nogal verloren in dit labyrint van ruimten. Ik keek overal naar binnen in de hoop van haar ergens tegen te komen, maar zonder succes. Op zeker moment zag ik een ruimte de grote van een tweepersoonsbed, met daarrond donkere platen met gaten in zowel ter hoogte van de schaamstreek, borsten en handen. Ik keek door zo een gat en zag onmiddellijk die kale man, die op zijn knieën zat met daarvoor, jawel, mijn vrouwtje. Ze werd heel rustig geneukt langs achter en het liet haar blijkbaar niet onberoerd. De man nam haar bij haar lange haren en speelde op een voorzichtige manier paard en ruiter. Er stonden hier en daar enkele mannen te kijken en op zeker moment zag ik dat er een pik door de gaten werd gestoken van een man die aan het masturberen was. Die kale man leidde mijn vrouw bij de haren in de richting van die pik, en zonder twijfelen nam ze die in haar mond en begon ze er aan te zuigen, met een gulzigheid alsof ze hem volledig wilde binnen slokken. Die kale bleef maar doorneuken en verhoogde het tempo, wat mijn vrouw nogmaals deed klaarkomen. Ze viel wat versuft voorover en zei tegen die man dat ze even wou rusten.

Ik zag hoe zij via een kleine opening dit kamertje uitkwamen. Die kerel nog steeds met een stijve pik. Hij haalde zijn nog leeg condoom er van rond en smeet het in een vuilbakje. Ik liep naar mijn vrouw en ze omhelsde mij en gaf mij een tondzoen. Ze zei, \\\"dit is overheerlijk\\\", maar even rusten nu.

De kale man zei ons dat er een lekker bubbelbad was achteraan op het gelijkvloers, waar het rustig was en heerlijk om te bekomen. Wij gingen naar die plaats en namen een drankje mee van aan de bar. We namen eerst een douche en stapten een groot bubbelbad binnen, voor een twaalftal personen. Er zaten twee koppeltjes in. We stapten in het heerlijke warme water en mijn vrouwtje kwam dicht bij mij zitten. Recht tegenover ons zat er een jong koppeltje wat te zoenen, en kwam het meisje tussen de benen van die man te liggen. Op dat moment stapten er drie jonge kerels het bubbelbad binnen waarvan er toch wel twee knappe mannen bij zaten. De minst knappe had wel een verschrikkelijk grote pik hangen tussen zijn benen, en mijn vrouw liet zich nog ontvallen dat het beter omgekeerd was geweest. Die twee knappe kerels kenden blijkbaar het jonge koppeltje, want ze namen plaats vlak naast hen en begonnen te babbelen. Gezien het nu toch wel wat krapper werd, schoof mijn vrouwtje nog wat dichter tegen mij aan, waardoor er plaats ontstond naast haar, waar die kerel met zijn waanzinnige pik kwam te zitten. Wij zaten wat te flikflooien onder water terwijl mijn vrouw met mijn pik aan het spelen was, toen ze plots in mijn oor zei, \\\"die hier naast mij is blijkbaar nog zo schuchter niet want hij zit langs achter met mijn kutje te spelen en probeert er een vinger in te steken\\\". Ik zei haar nog, jij bent de baas, waarop ik voelde dat ze iets verder van mij weg ging zitten en hem wat meer ruimte te geven. Het koppeltje aan de overzijde was blijkbaar ook al goed bezig, want zo te zien zat het meisje met de rug naar haar vriendje toe, werd ze door hem geneukt aan haar bewegingen te zien, en was ze die twee knappe kerels aan het pijpen. Wij waren nog met zijn zevenen in het bad en blijkbaar was mijn vrouwtje weer vertrokken, want terwijl ze dit gade sloeg, nam ze dezelfde positie aan van dat meisje, maar dan op mijn pik, en liet ze die kerel rechtop staan en begon ze hem te pijpen. Zijn pik begon nog te groeien en kwam op volledige sterkte. Zonder overdrijven, maar die was zeker 25 cm lang en behoorlijk dik. Het was precies sinterklaas voor mijn vrouw, aan haar gezicht te zien. Ik bleef haar neuken en met haar clitje spelen, terwijl ze die kerel pijpte en hij met haar borsten en tepels speelde. Ondertussen waren er een viertal mannen rond het bad komen staan om het schouwspel gade te slaan en aan hun pikken te trekken. Op zeker moment werd mijn vrouw achterlangs onder de armen genomen en werden haar borsten vastgepakt. Ze schrikte even op maar het was haar kale vriend, die haar blijkbaar had terug gevonden. Er volgde een geile tongkus. Mijn vrouw was blijkbaar begeesterd door die man, want ze vergat waar ze mee bezig was, en volgde die kale man weer. Hij ging richting van een hemelbed met mijn vrouw aan de hand. Ik volgde hem, en nam die kerel met zijn grote pik mee. Het hemelbed stond iets verder in diezelfde ruimte maar was weggestopt, waardoor je het moest weten zijn. Mijn vrouwtje ging op haar rug liggen en werd onmiddellijk gelikt door haar kale vriend. Toen ze echter haar jonge bink (hij bleek uiteindelijk 19 jaar te zijn) zag, greep ze onmiddellijk naar zijn pik en zoog te verder. Na een tijdje werd het die jongen blijkbaar te veel (ze kan echt heerlijk pijpen) en maakte hij aanstalten om zijn pik uit haar mond te halen, doch ze bleef doorzuigen en hij kwam klaar in haar mondje. Ze slikte alles door. De kale man had ondertussen een nieuw condoom omgedaan en begon haar opnieuw te neuken. Ik ging ondertussen eens kijken een het bubbelbad, waar het jonge meisje nu achterlangs genomen werd door één van die vrienden en met haar hoofd over de rand van het bad ging. Haar mooie blonde koppje en helder blauwe, geile ogen deden mijn pik bijna ontploffen. Ik ging voor haar staan en zonder aarzelen nam ze mijn pik in haar mond en ging er gretig aan zuigen. Ik werd voor het eerst in 15 jaar door een andere vrouw gepijpt en dit gevoel was toch wel bijzonder, te meer het toch wel om een mooie vrouw ging. Ik kon mij behoorlijk beheersen, doch na een tiental minuten voelde ik mijn zaad borrelen en scoot alles in haar mondje. Blijkbaar was het behoorlijk veel want in zag dat ze meerdere malen slikte.

Ik kwam tot mijn positieven en ging terug naar het hemelbed, waar mijn vrouwtje nu achterlangs geneukt werd door een wat dikkere man, doch aan haar bewegingen te zien vond ze dat blijkbaar niet zo erg. Haar kale vriend was juist aan het klaarkomen in haar mondje. Ik bleef kijken en hield mij wat op de achtergrond (wat ik leuk vind) en zag hoe die twee knappe binken van het bubbelbad in het bed stapten waar mijn vrouw werd geneukt door die dikkere man. Ze begon direct met één van die jongens te tongzoenen en de andere worstelde zich tussen haar benen om haar te likken. Die dikkere man stopte zijn geneuk, en toen hij zijn pik eruit haalde zag ik dat zijn condoom al goed gevuld was, hij was dus gewoon blijven doorneuken.

Mijn vrouw voelde zich nu de koningin te rijk, want ze werd door twee knappe jongen mannen verwend, gelikt, gevingerd en geneukt in alle posities die je maar kunt indenken. Na zowat een half uurtje besliste ik om nog eens rond te gaan wandelen om het één en ander te zien, terwijl mijn vrouwtje achter bleef met haar twee minnaars.

In de bar waren er twee geile jongen meiden bezig met elkaar rond en op een dansverhoog. Het was al wat rustiger geworden en zo rond 03.30 uur. Er stonden een zevental mannen rond die allemaal met hun pik aan het spelen waren en die meiden op verschillende plaatsen aan het betasten waren. Het waren precies twee meisjes die zo uit een boekje kwamen gestapt. Ik ging er bij staan en nam mijn kans om één van die meiden hun poesje te likken, wat ze gemakkelijk liet gebeuren. ondertussen was ze bezig om verschillende mannen te pijpen. Na wat gelik, trok ik mijn stoute schoenen aan, en deed een condoom om mijn pik en duwde die rustig tussen haar lipjes. Ze keek even op en lachte naar mij, wat een teken was om door te doen. Ik neukte haar heel rustig terwijl ik over haar clitje wreef, wat ze lekker vond. Op zeker moment haalde ik haar benen op mijn schouders, en terwijl ik haar neukte stak ik mijn duim in haar kontje. Binnen de kortste keren kwam ze klaar wat er mij toe aanzette om mijn gepomp te versnellen en heerlijk in haar te schieten. Ik voelde mij precies een acteur in een pornofilm.

Ondertussen was de zaak aan het leeglopen, het was toen misschien 04.00 uur, en zag ik dat mijn vrouw aan de bar zat samen met haar twee jonge binken, terwijl ze haar nog wat een het liefkozen waren en zij wat met hun pikken speelde. Ik ging bij hen staan en werd hartelijk gezoend door mijn vrouw, waarop ze zei dat ze ongelooflijk had genoten van deze avond en dit zeker voor herhaling vatbaar was ...