Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Parkingsex - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Overspel.
Na weer enkele dagen mekaar te hebben opgegeild via smsjes en mmsjes was het vandaag weer zover. Cindy en ik zouden weer afspreken. En..., ze zou niet alleen zijn. Ik had dus al wel door dat ze haar beste vriendin zou meebrengen.

Ik had me wat voorbereid en was dus terug met de bestelwagen onderweg. Alle gerief dat in de achterbak zat had ik mooi opzij gezet zodat ik het maximum aan plaats vrij had, en ik had natuurlijk genoeg dekens gelegd, zodat alles goed mals was.

We hadden afgesproken op de parking langs autosnelweg in Borgworm, vrij rustig daar aan de zijkant.

Ik was goed op tijd, iets na de middag, maar toch was Cindy er al. Toen ik kwam aanrijden zag ik ook dat ze niet alleen in de wagen zat. Ik stapte uit, en de beide dames ook.

“Dit is Wendy” stelde ze me haar vriendin voor. “Aangenaam” zei Wendy, “ik heb al veel goeds over je gehoord” zei ze met een glimlach. Ze hadden beide hetzelfde uniform aan, ze hadden net als ik ook al gedaan met werken.

Wendy was wel wat jonger als Cindy, ze was net 28 geworden. Na wat te hebben gepraat ging het al vlug over in spannendere gesprekken en kwamen we al wat dichter bij mekaar.

Wendy begon al meer en meer lichaamscontact te maken. Eens tegen me aan leunen, wat op mijn schouder hangen en zo van die dingen. Op dat moment begon het licht te regenen. “Tijd om te schuilen” zei Cindy, en ze knipoogde naar me. Ik trok de zijdeur van de bestelwagen open en bood de dames een droog plekje aan. Een ‘droog plekje’ waar het ook wel nat zou worden... Cindy ging als eerste de bestelwagen in en Wendy volgde haar vrolijk. Ik ging er natuurlijk bij zitten en sloot de schuifdeur achter me.

Cindy aarzelde niet en gaf me onmiddelijk weer een lekkere tongzoen. Terwijl ze dat deed trok ze Wendy wat naar ons toe die me onmiddelijk daarna ook een lekkere tong draaide. Wat konden ze allebei verdomd goed tongen. Afwisselend kusten ze me en begonnen me overal te strelen en mijn kleren los te maken. Ik liet mijn handen natuurlijk ook niet hangen en streelde hen ook en maakte tussendoor ook wat los. Ze hadden ondertussen al wel al mijn kleren van mijn lijf gerukt, en mijn lul was al stevig gegroeid. Zij hadden nog juist hun rokjes en bh’s aan. Terwijl Wendy mij nog steeds hartstochtelijk aan het tongzoenen was had Cindy mijn harde lul al in haar handje. Zoals de vorige keren was ze hem ook nu weer lekker zachtjes aan het afrukken. Daarna liet ze haar lekker mondje rond mijn paal glijden, afwisselend zuigend en er rond draaiend met haar tong. Wendy zakte ondertussen ook naar beneden en nam mijn ballen in haar hand en masseerde deze zachtjes. Cindy trok zich even terug en liet Wendy van mijn lul proeven. Ze kon al even goed pijpen, en ondertussen was Cindy mijn kaalgeschoren ballen aan het likken. Zallig gevoel, twee dames die je lul en je ballen verwennen. Maar dat was nog maar het begin. Nu begonnen ze mekaar te tongen en zo zakten ze naar mijn lul. Ze lieten mijn harde paal tussen hun twee mondjes in gaan, zodat ze er samen aan konden likken en afwisselend in hun mondje nemen. Mijn lul ging van het ene mondje in het andere, terwijl mijn ballen tussendoor gelikt werden en de tongetjes lekker rond mijn paal gingen. Ook al hou je je voor het zolang mogelijk vol te houden, op zo een moment kan je je lading sperma niet tegenhouden. Ik begon te kreunen van genot en zei hen dat ik bijna ging komen. Daarop begonnen ze nog harder te rukken en likken. Ze voelden aan mijn ballen dat mijn zaad op komst was, en hielden hun mondjes dicht bij mijn eikel zodat ze alles zouden kunnen opvangen. Met een enorme ontlading kwam de sperma uit mijn lul geschoten, en beiden vingen het grootste deel op met hun mondje. Daarop bleven ze aan mijn lul likken en zuigen, tot alles weg was. Dit was echt het zaligste pijpmoment dat ik al ooit gekend heb.

Ik kuste hen beide om beurt en liet mijn handen over hun borsten gaan. Ik masseerde hun volle borsten terwijl ik afwisselend hun tepels likte. Ondertussen liet ik mijn handen naar beneden glijden onder hun rokjes, alle twee mooi gelijk. Vermits ze me zo een zalige pijpbeurt gegeven hadden had ik de tijd nog niet gehad hun kutjes te strelen. Toen mijn handen op de plaats van bestemming waren merkte ik dat ze beiden geen slipje aan hadden. “Mmm, de weg is al vrijgemaakt” fluisterde ik in hun oortjes. Terwijl ik hen afwisselend tongde gingen mijn vingers tussen hun kutjes door. Ze waren alle twee al wat nat. Ik liet hen op hun rug naast mekaar gaan liggen en deed hun rokjes uit. Mijn twee handen waren nu elk een kutje aan het verwennen. Ik maakte geen onderschijd, en vingerde hen dus beiden op hetzelfde tempo. Eerst één vinger en daarna twee. Beide kutjes begonnen nu lekker nat te worden. Terwijl ik Cindy verder vingerde boog ik me met mijn mond naar Wendy haar kutje. Wat rook ze lekker naar het geil. Mijn tong ging tussen haar natte lipjes door, langzaam naar haar clitje. Ondertussen bleef ik Cindy verder verwennen met twee vingers. Mijn tong ging steeds harder over Wendy haar kutje, die steeds dieper begon te ademen en te hijgen. Cindy was ook al ferm opgewonden, en begon zachtjes te kreunen. Ik wisselde nu en begon Cindy haar kutje te likken terwijl ik Wendy verder vingerde. Ondertussen waren de twee dames mekaar ook aan het tongzoenen. Steeds heviger begon ik hen om beurt te beffen en te vingeren. Wendy kwam als eerste trillend en kreunend klaar en iets later kwam ook Cindy. Zij kwam wel iets heftiger. Ze kreunde en schokte van genot terwijl het vocht uit haar kutje liep. Ondertussen was mijn lul van al dat geils ook weer rechtop gekomen. Ik ging voor hen op mijn knieen zitten en bekeek hen met een glimlach om te vragen wie er als eerste wou gevuld worden. Wendy legde haar handen op mijn billen en trok me naar zich toe. Ik zette mijn eikel tegen haar lekkere warme kutje en liet mijn lul langzaam in haar grotje glijden. “Mmm, lekker” kreunde ze zachtjes. Langzaam aan dreef ik het tempo op en pompte ik mijn paal diep in haar. Ondertussen was Cindy achter me komen zitten en begon mijn ballen te masseren en te likken. Tussendoor likte ze ook de rand van Wendy haar kutje. Daarna wisselden we de rollen om, en ging Cindy liggen terwijl Wendy mijn ballen masseerde en likte. Ondertussen was ze ook haar kutje aan het strelen, zodat ze zelf niet zou afkoelen. Mijn paal schoof lekker diep in en uit Cindy haar kutje dat steeds natter werd.

Ik trok me even terug en vroeg de dames om naast mekaar op hun knieen te gaan zitten zodat ik hen op zijn hondjes kon nemen. Twee kontjes omhoog gestoken met daaronder twee glimmende natte kutjes, wat een zalig zicht. Ik liet eerst mijn paal in Wendy haar kutje glijden, die ondertussen ook lekker nat en heet stond. Cindy haar kutje verwende ik met mijn vingers. Met hevige stoten ging ik steeds wilder tekeer in Wendy haar lekkere sappige kut. Ze stond op het punt weer te komen. Hevig doorbeukend voelde ik haar kutje aanspannen en begon ze het uit te schreeuwen van genot. Hevig schokkend, kreunend en hijgend viel ze voorover op de vloer. Ik stopte direct mijn harde paal diep in Cindy haar kut. Met één stoot zo diep ik kon. Nu begon zij heviger te hijgen en kreunen. Terwijl ik haar lekker neukte liet ik mijn hand onderr haar buik naar haar ktje gaan en begon ik haar clitje te masseren. Daar werd ze helemaal wild van wist ik ondertussen. Steeds heviger pompend voelde ik dat nu ook zij ging komen. “Ga door” kreunde ze, terwijl ze de dekens tussen haar handen trok. Ik voelde mijn zaad weer komen opborrelen en gaf nog een paar hevige stoten diep in haar kletsnatte kut. Kreunend van genot duwde ze haar kontje nog meer naar achter om me zo diep mogelijk te hebben. Net op het moment dat ik mijn zaad diep in haar kletsnatte kut spoot kwam ook zij kreunend en schokkend klaar. Alle drie lagen we uitgeteld en nagenietend op de dekens. Zowel links als rechts lag er een bloedgeile dame in mijn armen. “Dit moeten we meer doen” zei Wendy, en Cindy bevestidge “ja, zeker en vast”. Maar voor de volgende keren zouden we wel wat andere of meer comfortabele plaatsjes zoeken.

Wordt dus zeker nog vervolgd...