Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Paul en zijn nichtje deel 4

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
De vorige drie delen hebben jullie kunnen lezen hoe Paul en zijn nichtje Maartje tot wilde sexpartijen zijn gekomen, dit keer gaan we verder als Maartje bij Paul verblijft om een gezellig avondje te stappen.

Het is vrijdagmiddag laat als Paul zijn nichtje opwacht op het station. Ze hadden elkaar nu twee weken niet gezien en konden eigenlijk niet wachten totdat ze weer helemaal los konden gaan met elkaar. Paul was benieuwd wat ze nu weer had aangetrokken want na anderhalve week van rotweer was het nu weer opgeklaard en 25 graden geworden.

Paul ziet de trein van Maartje binnen rijden en 5 minuten later stapt ze de stationshal in en ze zien elkaar vrijwel meteen staan, Paul keek zijn ogen uit, wat was ze toch weer oogverblindend mooi.
Dit keer had Maartje een mooie witte zomerrok aan met daarboven een leuk shirtje. Prima voor dit weer dacht Paul, hoewel zijn gedachten meteen weer overhoop lagen, zou ze er iets onderaan hebben, dacht hij. Hij vermande zich en begroette haar met drie dikke zoenen op de wang.

"Hee schoonheid wat zie je er weer goed uit!", zei Paul.

-"Dank je lekker ding jij ziet er ook weer goed uit hoor vandaag, zei Maartje terug.

"Heb je een goede reis gehad? Het is best lang anderhalf uur met dit weer in de trein hangen.

-" Valt mee hoor ze hebben tegenwoordig allemaal airco en het was wel druk in de trein maar de mensen waren vrolijk, iedereen heeft zin in het weekend denk ik.

"Ja, dat denk ik ook na afgelopen week is het gelukkig weer heerlijk weer. Rokjestijd is het weer.

-" Haha ja dat dacht ik ook speciaal voor jou aangedaan hoor vind je hem mooi?

"Je bent weer beeldschoon! Ik kan niet wachten tot...haha je weet wel. Kom laten we gaan lopen het is lekker weer dus ik ben te voet het is ongeveer 20 minuten lopen, ik hoop niet dat je dat erg vind?

- " Nee hoor ik ben in goed gezelschap"

En daar liepen ze met zijn tweeen richting Paul zijn huis. Paul woont aan de rand van de binnenstad en niet al te onaardig maar wel wat kleiner als bij Maartje.
Na tien minuten lopen kwamen ze bij een leuk parkje terecht en Maartje stelde voor om hier even te gaan liggen op het gras voordat de zon alweer achter de bomen zou verdwijnen. De twee gingen op het gras zitten praatten wat over koetjes en kalfjes totdat Paul zijn blik had gericht op het rokje.

- Vind je hem zo mooi, het is maar gewoon een zomerrokje hoor.

Paul voelde zich betrapt en werd een beetje rood.

" Nou eh, je weet het met jou maar nooit he, het kan zomaar zijn dat je niks eronder hebt.

-" Zucht, je bent zeker een man? Hahha. Maar als je het per se wilt weten.

Maartje deed haar rokje wat omhoog zodat Paul net kon zien dat ze weer eens niks eronder aan had. Dit zorgde er meteen voor dat zijn pik weer wat begon te groeien, Maartje wist dat wel en voelde even aan zijn pik.

-"O, is het weer zover Paul ben ik je weer geil aan het maken? Ik heb mijn string net voordat ik aankwam uitgedaan op de wc van de trein. Dat was wel spannend de laatste minuten daar zitten in de trein zonder een mijn string aan.

"Hmmm jij kleine geile meid. Ik voel dat dit weer een goed weekend voor ons gaat worden.

Paul staat op en zegt dat ze verder moeten gaan want zijn ouders verwachtten hun voor het eten, hij verteld dat ze vanavond vanaf een uur of acht alleen zullen zijn want dan ging paps en mams op visite bij een kennis van ze die jarig was. Ze lachten beiden omdat ze precies wisten wat er dan vanavond ging gebeuren.

Tien minuten later kwamen ze aan bij Paul en Maartje begroete haar oom en tante met drie zoenen en Maartje bood meteen haar hulp aan in de keuken, zo konden de dames wat bijkletsen over de nieuwste familieroddels. Iedereen kwam voorbij maar gelukkig natuurlijk niet de meest sappige wat er aan de hand is tussen Maartje en Paul en dat is maar goed ook anders zouden ze heel wat uit te leggen hebben.
Na een half uurtje was het eten klaar en werden de mannen geroepen, het was weer heerlijk en gezellig en voordat iedereen het doorhad waren de ouders van Paul alweer vertrokken naar hun feest de afwas achterlatend voor Paul en Maartje.
Gelukkig was er een vaatwasser en was het niet meer dan even de boel af te spoelen en dan de vaatwasser inruimen en aan te zetten en natuurlijk liet Paul Maartje de vaatwasser inruimen waardoor ze moest bukken. Helaas voor hem kon hij niks zien maar toch was hij geil en deed stilletjes zijn broek open en haalde hij zijn keiharde lul tevoorschijn. Toen pakte hij Maartje van achter vast en bracht zijn lul meteen onder het rokje naar het kutje van Maartje.

- " Aaah gek, laat me niet zo schrikken joh!"

" Hmm ik heb al de hele week lopen geilen op je en nu ga je eraan"

En daardoor heeft Paul zo zijn doel gevonden en duwt zijn lul door en verdwijnt hij weer volledig in het kutje van Maartje. Door deze wat ruwe aanpak moest Maartje even doorbijten en kreunde ze vrij hard, maar ook haar geiligheid kwam boven toen ze weer gewend was aan zijn pik en ze zette haar handen op de aanrecht en duwde haar kontje nog verder naar achter zodat Paul zijn pik nu tot aan zijn ballen in haar zat. Paul begon hierop flink te stoten en is de eerste hevige neukpartij van deze twee geile tieners weer een fijt na een aantal minuten flink stoten komt Maartje met een kleine gil klaar. Ze laat de pik uit haar gaan en gaat op haar hurken voor Paul zitten en begint hem als een wilde te pijpen. Diep in en uit haar mondje ze is zo geil dat ze nu dieper pijpt dan ooit tevoren en het enige wat Paul kan uitbrengen zijn de OOOOO en AAHHHH, het duurt dan ook niet lang voordat Paul komt en hij begint te spuiten in de mond van Maartje die op haar beurt weer alles doorslikt.

"Oww geil sletje ben je toch. Ik wist wel dat je alweer toe was aan een stevige neukbeurt."

-"Ja, Paul ik heb je harde pik erg gemist en dat lekkere wit goedje van je ook"

De juiste stemming was weer gezet voor de avond en de twee bleven aan elkaar friemelen en Paul vingerde nog een aantal keer Maartje en zij bleef maar aan zijn pik zitten. De twee geile donders werden alleen maar heter en heter van elkaar daardoor was het bij het omkleden voor het uitgaan opnieuw raak alleen nu konden ze niet alles afmaken omdat het niet lang meer zou duren of een paar maten van Paul kwamen de twee ophalen om naar de stad te gaan. Eenmaal in de stad gedroegen de twee zich weer als normaal tegenover elkaar en beide hadden een topavond. Maartje werd ingepalmd door een van de vriendinnen van de jongens en de meiden en de jongens vermaakten zich kostelijk. Toen het wat later werd op de avond en iedereen wat moe maar ook aangeschoten was de meiden hadden hun weg gevonden naar hun vriendjes besloten Maartje en Paul afscheid te nemen van de meute en vertrokken huiswaarts want ook hun hadden enorm veel zin in elkaar maar konden dat niet laten tonen.

-"Pff.. wat een gezellige maten heb je Paul maar volgens mij had iedereen zin in elkaar nu haha.

"Ja, klopt haha ik denk dat de meeste een leuk vervolg vanavond zullen hebben. En wij ook maar niet bij mij thuis vanwege mijn ouders.

- Dat maakt niets uit toch er zijn genoeg andere leuke plekken. Dat mooie parkje van vanmiddag bijvoorbeeld is daar in de avond wat te doen?

“Nee, in de avond is daar heel weinig te beleven.

Dat was dus ook duidelijk en Paul en Maartje vertrokken richting het parkje en het was er inderdaad rustig, heel erg rustig er was gewoon niemand en ze zochten een redelijk afgelegen plekje op en al zoenend en strelend vielen ze neer op het grasveld. Na een aantal minuten van heftig zoenen nam Maartje het heft in handen en knoopte de broek van Paul los en streelde over zijn inmiddels alweer keiharde lul. Zijn shirtje vloog uit en daarna volgde ook zijn broek en boxer waardoor Paul helemaal naakt op het grasveldje lag. Paul ging op zijn knieen voor Maartje zitten en ze nam meteen de keiharde lul in haar mondje, dit keer deed ze het wat rustiger dan eerder op die dag maar voor Paul was het net zo lekker. Na een aantal minuten stopte ze en keek Paul verlekkerd aan. Dit was de reden voor Paul om de rollen om te draaien en hij deed bij Maartje haar shirtje en BH uit en begon een voor een haar borsten te zoenen en te strelen waardoor Maartje haar tepels keihard werden en ze gaf met kleine kreuntjes aan dat ze dit ook wel lekker vond. Langzaam ging Paul van de borsten naar beneden richting haar rokje en trok deze samen met haar panty’s uit en dit keer had ze een mooi zwart stringetje aangedaan. Paul begon hier wat omheen te strelen gaf daar overal kusjes totdat hij haar string wat opzij deed en begon haar met volle overgave te beffen deze verassing kon Maartje wel waarderen en begon te trillen van genot, het duurde dan ook niet lang voor haar eerste orgasme aandeed en kwam al kreunend en schokken naar een hoogtepunt.
Ze werd gek en deed snel haar string uit en gooide Paul op de grond, kroop boven op hem en pakte zijn pik vast en stopte hem in haar kletsnatte kut. Daar zat Maartje boven op haar neef en bereed hem alsof het haar laatste keer was, na een tijdje liet ze de pik van Paul eruit schieten en Paul keek verbaasd naar haar want hij wilde doorgaan met hen neuken van dit sletje! Dat begreep Maartje maar al te goed en ging iets verzitten en zette dit keer zijn lul tegen haar, de vandaag nog onberoerde, sterretje aan. Langzaam zakte haar kontje over de pik van Paul en Maartje kreunde het uit van geilheid, toen zijn pik volledig in haar aarsje zat begon ze hem als een wild paard te bereiden. Paul hield het niet meer en wist dat als zijn nichtje zo doorging dat hij binnen 2 minuten zou komen, daar had hij dus nog geen zin in en haalde zijn lul weer uit het geile opgerekte kontje van zijn nichtje.
Dit keer legde hij zijn nichtje op de grond maar op haar buik en vroeg of zij haar kontje de lucht in stak. Hierdoor kreeg Paul een geweldig uitzicht op haar zonet geneukte kutje en kontje en begon als een opgewekt hondje te likken aan haar kutje maar ook aan haar sterretje.

-“Owww Paul, wat geweldig ahhh ik ben nog nooit gelikt aan mijn sterretje dit is zo lekker ook, wat doe je toch met me.

Maartje kreunde nu luid en het is maar goed dat er in de nacht niemand komt in het parkje want die had deze twee geile donders zeker gehoord. Paul trok zich niks aan van het geile gekreun van zijn nichtje en likte gulzig door totdat hij weer wat gemener werd en zette Maartje nu op haar knieeen en ramde zonder pardon zijn lul weer ineens in haar kontje.

-“Ahhh jij gemene…..Ahh nee ga door harder!

Maartje werd helemaal wild van het geneuk van haar neef en kwam weer hevig klaar ze gilde het zowat uit en ook Paul had het niet meer hij trok zijn lul uit haar kontje en Maartje had haar eigen nog maar net omgedraaid of de lading sperma spoot hij vol in gezicht van Maartje. Klodder naar klodder belande in het geile gezicht van deze geile slet en alsof ze nog niet genoeg had likte ze zijn pik nog schoon en likte het sperma op wat rond haar mond kwam.

“ Jij geile slet., moet je eens kijken hoe je er nu uitziet. Hmmm.

-“ Sorry hoor sinds dat ik met jou sex ben ik niet meer te temmen bij je. Het is zo geil en lekker allemaal.

Nadat Maartje haar gezicht had schoongemaakt met wat zakdoekjes bleven ze nog even liggen in het park en dachten beiden na. Ze dachten na over hoe het verder zou gaan in hun leven als ze zo bleven sexen konden ze nooit meer zonder elkaar.
Maar geen van beide wilde hier aan denken en zeiden: We zien wel hoe het loopt tussen ons we genieten nu volop en dat moeten we ook blijven doen.
Na een half uur in het gras nog wat nagenoten te hebben liepen de twee geile tieners weer huiswaarts en bij de voordeur gaven ze elkaar nog een tongzoen en wisten dat ze binnen weer stil moesten zijn en dat ze niet aan elkaar mochten komen.
Maar wat zou de volgende dag zich brengen want ze bleef tenslotte tot zondagochtend bij Paul, dit beloofd weer een geil vervolg van het weekend!