Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Peru Deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Ver voordat de eerste zonnenstralen boven de omringende bergen heen konden reizen werd ze al wakker. Lag ze nog steeds te dromen, was ze verstrikt geraakt in haar fantasie? Speelde de ijle lucht haar parten? Toch lag ze in haar tentje en niet er voor, dat was duidelijk... en haar met quadrifiber gevulde slaapzak, die ze gekocht had bij die kerel waar ze over had liggen dromen was vast geritst aan een zelfde slaapzak... en ze lag niet alleen.

Hij werd wakker...Dit kon niet waar zijn, dit mocht niet waar zijn.Hij wilde de alpamayo beklimmen, Alpamayo (5947m)... de hoogste berg in Peru... en... op een berg is er nog maar 1 persoon die belangrijk is... dat ben jijzelf...je begint met andere mensen te klimmen...maar mensen die het niet vol houden moet je achter laten, dood laten gaan... je kunt ze niet helpen, iemand die niet verder kan gaat dood... De wet van elke berg...En nu was hij verliefd... op de vrouw die naast hem lag.

Ze was wel wakker, en het was wel waar, haar slaapzak was vast geritst aan de slaapzak van de man die ze in werkelijkhijd zo ver weg gezien had en die ze vervolgens hier in een dal, ergens in het andes gebergte daadwerkelijk tegen gekomen was. Wat moest dit betekenen... Een toevalligheid??

Bergen beklimmen en relaties... dat kan niet samen gaan.. alhoewel... de band die je krijgt met iemand op de flank van een berg is echt. Iedereen is autistisch op een bergflank... op zichzelf, in zichzelf gekeerd, en toch zo afhankelijk van de gene waarmee je samen bent... en eigenlijk, mag je nooit een berg alleen beklimmen, moet er altijd iemand zijn die je kan waarschuwen, op het moment dat je te veel van jezelf wil vergen.

Het was wel waar, ze lag naast hem, tegen hem aan... ze voelde de tinteling door haar lichaam gaan, haar hart en haar lichaam maakte zich meester van haar ratio. Ze wilde door deze man bemind worden, ze wilde weten dat het niet een droom was, ze wilde hem weer voelen, weten dat het werkelijk was.

Hij voelde hoe haar tepels zich in zijn rug priemden, hij voelde de warmte van haar lichaam tegen het zijne aan...hij gaf zich er aan over...hij draaide zich om, hij moest deze vrouw beminnen... zijn handen streelde haar nek en zijn mond sloot zich om haar mond...

Ze kon niet anders, ze nam zijn ene hand en bracht die naar haar borst... wilde zijn hand op haar borst voelen, zijn vingers, die haar harde tepels masseerde, zijn andere hand dirigeerde ze tussen haar benen in... ze wilde voelen... ze wilde hem voelen, ze moest voelen hoe zijn handen en zijn vingers zich meester maakten van haar in vuur staande lichaam.

Elk besef van plaats, van tijd, had hem verlaten, hij wilde deze vrouw beminnen. Haar zachte, stevige borst, die hij in zijn hand had, haar warmte tussen haar benen... Als van zelf nam hij haar tepel tussen duim en wijsvinger en met zijn andere hand streeldij hij haar vochtige kutje.

Haar handen gleden langs zijn lijf af naar beneden, ze voelde hoe hij zo hard werd, zijn lichaam, dat even enkel bestond uit zijn mond, die op de hare geplakt was, zijn handen die haar borst en haar schede masseerden, en zijn harde lul, zijn gespannen ballen... ze masseerde zijn zak en trok hem zachtjes af, genietend van zijn handen en zijn mond.

Hij wilde haar beminnen, haar in extase brengen, zijn mond verliet de hare, zacht kusjes gevend, via haar kin... haar nek, haar borst,

Ze voelde hoe hij met zijn tong zachtjes likte over haar rechter borst, zijn tong over de tepelhof, hoe zijn mond zich meester maakte van haar tepel... haar lichaam in totale verroering... hoe hij zachtjes haar tepel tussen zijn lippen nam, en er zachjes op zoog. 1 Hand die haar andere tepel masseerde en de vingers van zijn andere hand die voorzichtig een weg vonden bij haar naar binnen... zijn duim die haar klitje beroerde, terwijl hij 2 vingers zacht bij haar naar binnen schoof...ze voelde hoe haar hele lichaam zich op begon te laden, voor een ultieme stuiptrekking..

Haar handen die zijn zak en zijn pik masseerden... haar warme handen, die hem nog harder maakten, nog verder in extase wisten te brengen... haar harde tepel in zijn mond, haar niet te grote en heerlijk stevige borst in zijn hand...haar heerlijke, hete en vochtige lipjes, die zich om zijn vingers gesloten hadden, haar harde klitje...Hij voelde hoe haar lichaam zich steeds meer samen spande... hij verliet haar tepel, die zo heerlijk hard was tussen zijn lippen en waar hij zo lekker met zijn tong over likte, om de verkenning van haar lichaam, die hij met zijn hand al uitgevoerd had, te vervolgen met zijn mond en tong...

Ze voelde hoe zijn mond haar borst verliet, hoe zijn tong, via haar middenrif, haar navel, uiteindelijk een plek vond tussen haar benen. Ze voelde hoe zijn tong zachtjes bezit nam van haar klit, die nu hard en een beetje pijnlijk was... 2 vingers lekker in haar, en die warme tong die haar klitje likte... ze voelde hoe haar hele lichaam zich samen begon te trekken, hoe ze ongecontroleerd begon te schokken... Deze ervaring was nieuw voor haar..

Haar handen hadden zij lul en zijn zak los moeten laten, hij lag met zijn hoofd tussen haar benen, zijn vingers niet al te diep in haar, hij voelde hoe haar lichaam verkrampte en in schokken weer ontspende, trok langzaam zijn vingers terug uit haar kutje, om hiermee naar haar tepels terug te keren... door het vocht aan zijn vingers... haar vocht, kon hij haar tepels lekker glad maken en deze zacht tussen zijn vingers laten glijden... Met zijn tong ging likte hij het vocht dat nu tussen haar lipjes uit sijpelde op.

Hij wilde haar kutje niet verlaten met zijn mond...

Ze wilde zijn lul, ze wilde hem proeven, ze draaide haar lichaam, zodat zijn mond nog steeds op haar kutje kon blijven, zodat ze zijn tong tussen haar lipjes kon voelen, maar zoadat ze ook haar mond over zijn eikel kon laten glijden, ze met haar handen zijn zak en zijn roede kon masseren.

Hij voelde hoe haar mond zich om zijn kloppende lul heen sloot, haar hand zachtjes zijn ballen masseerde, zijn kloten zacht tussen haar vingers door liet gaan, hoe haar mond en haar andere hand zich om zijn kloppende lul heen klemde...hij kon zich bijna niet meer in houden...maar hij wilde zich niet in haar mond ontladen...

Laat mij jou proeven, ik wil het weten, ik wil weten hoe je smaakt, toe maar, ik wil het, ook al is het nieuw voor me, van jou wil ik het...alleen van jou...

Zijn tong en zijn vingers verkrampten zich... hij voelde hoe zijn hele lichaam verkrampte... hoe hij zich helemaal leeg leit stromen in haar mond...hij voelde hoe zijn lul pulseerde in haar hete mond, hoe zijn kloten zich helemaal ontladen, hij vingerde en likte haar krampachtig van de stuiptrekkingen...

Ze voelde de schokken die door zijn lijf heen gingen, proefde hoe hij zich in haar mond ontlaadde, hoe hij samen trok, zijn vingers zich krampachtig tussen haar lipjes bewoden en hoe zijn tong nog heftiger over haar klitje bewoog...ze voelde hoe ze samen trok en zelf ook helemaal leeg stroomde, hoe het sap ook tussen haar benen uit vloeide.