Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Postbode Liz Gebonden

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Liz was een postbode. Naja postbode kon je het ook weer niet noemen, ze bracht wel eens post rond als een vriendin van haar niet kon. Op een dag moest ze weer bezorgen. Ze liep door het poortje van een tuin dat aansloot op een heel lang pad. Normaal hoefde je dat pad niet helemaal af te lopen want de brievenbus stond gewoon bij het poortje. Maar Liz had een envelop die net niet door de bus paste. Dan maar aanbellen, dacht ze bij zichzelf.

Het huis kon je niet zien vanaf de straat want er stonden allemaal bomen omheen. Liz liep naar de deur toe en belde aan. Een goed uitziende, sterke jongen deed open. Ze schatte hem ongeveer 23, 3 jaar ouder als zijzelf.

‘Heei, sorry dat ik je stoor maar dit pakje paste niet door je brievenbus..’ zei Liz verlegen. ‘Geeft niet hoor, lief dat je hem even brengt!’ zei de jongen lachend. Liz gaf hem het pakje en draaide zich om, om weer terug te gaan. Opeens greep de jongen haar stevig van achteren vast en sleurde haar het huis in. Hij deed de deur dicht en op slot. ‘Wat doe je?!’ schreeuwde Liz geschrokken. ‘Hhmm zo lekker meisje kan ik toch niet laten lopen zeker’ zei de jongen gemeen. Hij duwde haar tegen de muur aan en begon haar te zoenen. Liz probeerde weg te komen maar hij was te sterk. Langzaam begon hij haar kleding uit te trekken. Toen alles uit was op haar bh en slipje na pakte hij handboeien uit zijn kontzak van z’n broek en maakte haar handen vast op haar rug. Liz stribbelde wilt tegen maar kon geen kant op. Hij tilde haar op en nam haar mee naar boven.

Ze kwamen in een kamer waar een bed met spijlen stond, een kastje die tot kruis hoogte was en een grote houten tafel. De jongen, die Rik bleek te heten, maakte Liz haar handen los legde haar op haar rug op tafel en maakte toen haar armen en benen wijd vast aan de tafelpoten. Ook deed hij nog een touw onder haar borsten langs en bij haar navel ook eentje. Ze kon geen kant meer op.

Daar lag Liz. Ze probeerde zich los te rukken maar ze lag te goed vastgebonden. De handen van Rick gleden langzaam vanaf haar navel richting haar borsten. ‘Laten we die twee mooie schatjes van jou maar eens bevrijden uit die bh. Dat zegende pakte hij een schaar en knipte haar bh los. Haar borsten staken door het touw heel mooi omhoog en haar tepels begonnen hard te worden. Rick kreunde verrukt. ‘Dat slipje van je mag ook wel uit.’ Ook het slipje werd kapot geknipt. Met zijn vinger gleed hij even door haar kaalgeschoren lipjes. Hij deed zelf nu ook zijn kleding uit. Naakt liep hij naar haar achterkant toe. Zijn lul stond stijf overeind. ‘Zo te zien nog heerlijk krap en super nat, het kan haast niet beter.’ zie Rick lachend. Hij had een grote dikke volle lul waar bijna iedere vrouw van droomde. Langzaam liet hij zijn eikel tussen haar lipjes door glijden. Liz zuchtte van de spanning en ergens ook wel van genot, maar dat wilde ze niet laten merken.

Opeens zonder dat Liz het had verwacht stootte hij keihard zijn lul diep in haar. Liz gaf een kreet van schrik. ‘O-M-G!’ schreeuwde ze hard. Hij begon keihard in en uit haar te pompen. Hij beukte tegen haar g-spot aan. Diep, hard en soppend. Ze kon het niet weerhouden om zachtjes te kreunen. Nee, dit wilde ze niet. Een vreemde enge gast die haar keihard neukte. Ze begon te kronkelen en stribbelen om los te komen, maar niets hielp. Hij ging nog wilder tekeer. Ergens vond ze het stiekem heel geil. Ze voelde dat haar orgasme niet ver weg was. Hij voelde het ook en begon nog harden en dieper te stoten. Haar kutje begon al een beetje te verkrampen. Opeens begon hij iets langzamer te neuken. Hij leunde naar het nachtkastje toe, maar bleef wel in haar. Hij pakte iets, Liz kon niet precies zien wat. Het leek op een tube.

Hij ging weer rechtop staan en begon nog harder als daarvoor te neuken. Liz haar kutje begon te verkrampen. Ze begon een beetje te trillen. Nog een paar stoten, wist ze, en ze zou als nooit tevoren klaarkomen. Opeens toen ze bijna kwam maakte hij de tube open. Hij bleef gewoon keihard neuken. Liz hield het niet meer. Precies op het moment dat Liz klaar begon te komen masseerde Rick tandpasta op haar clit. Ze wist niet wat zich overkwam. Haar kut leek wel in vuur en vlam te staan. Ze kwam spuitend, met de lul van Rick nog in zich, gillend en spartelend klaar. Ze bleef maar schokken en trillen en Rick bleef maar masseren en stoten. Ze had het niet meer. En toen voelde ze dat Rick ook ging komen. Zijn lul ontplofte zowat in haar. Een dikke warme straal sperma spoot diep bij haar naar binnen. Ze gilde het uit. Hij kreunde en hijgde hard. Hij hing even hijgend over haar heen en toen gleed Rick uit haar en liep weg. Ergens in de verte hoorde ze een douche. Ze wist dat dit niet de laatste neuk beurt zou zijn met deze overheerlijke man.