Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


prachtlul

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Alhoewel ik toch echt heel verlegen ben fantaseer ik heel vaak over heftige sex, waar volgens mij iedereen toch wel eens van droomt. Ik ben 19 jaar en dit lijkt misschien redelijk normaal, maar volgens mij heb ik toch echt een probleem, bij mij gaan de gedachtes gewoon te ver en ik denk dat ik maar eens hulp moet gaan zoeken.
Zo was het laatst het geval dat ik in de metro stapte. Ik ging zitten. Even verderop zat zo'n leuke jongen; knap, groot, breedt met zwart haar en donkere ogen. Ik schatte hem zo'n jaar of 23, 24. Het leek wel alsof hij net op vakantie was geweest en zo uit het paradijs hierheen was gekomen.
Maar goed, ik zonk in gedachte over de geile beer.
Dat we elkaar aanspraken, dat het klikte en dat we samen de metro verlaten. Toen begon het pas echt. Hij was werkelijk geïnteresseerd in mij en vroeg me het hemd van me lijf. Hij vroeg waar ik woonde, waarop ik antwoorde dat ik net opweg naar huis was en dat ik even verderop woon. Ik zei hem dat hij best met me mee mocht gaan. Dit omdat ik natuurlijk in me gedachte al wilde plannen met hem had. Hij vond het best en ik krijg de indruk dat hij ook zin in een avontuurtje had.
Wat kon het mij ook schelen. Ik vroeg hem gewoon of hij zin in me had en of hij sex met me wilde. Hij wist niet wat hem overkwam en reageerde enthousiast: Ja natuurlijk wil ik jou straks lekker neuken. Hij zei lachend: Waarom denk je anders waarom ik met je meeloop. Dit was natuurlijk heel gehaaid van hem, waaruit bleek dat hij ervaring had met dit soort situaties. Dit maakte me heel geil, waardoor ik heel heet werd en vanbinnen kookte. Toch wou ik dat niet te veel laten merken. Maar eigenlijk kon ik niet wachten op die hete beurt van em.
Bij m'n huis aangekomen deed ik de deur open. We liepen de gang in. Ik stopte voor hem om me schoenen uit te doen en bukte daarom uitdagend. Met me strakke kontje naar hem toe, zodat hij me waarschijnlijk vast zou pakken. En ja hoor. Ik voelde één van zijn handen over me kontje glijden en de ander kwam tussen me benen door naar voren. Ik wist niet wat ik meemaakte, hij volgde met twee vingers precies het reepje stof van me stringetje, waardoor ik erg opgewonden raakte. Toch kwam ik overeind, omdat ik niet eeuwig in de gang wilde blijven staan. Hij gaf me een lekkere kus in me nek, waardoor hij liet merken dat ik er bij hem echt toe deed. Dat gaf me een goed gevoel en vertrouwde hem voledig. Deze middag beloofd veel goeds en zal voor altijd bij gaan blijven.
We gingen in de woonkamer zitten en betastte elkaar overal. Ik vroeg of ie wat wilde drinken en stond op om naar de keuken te gaan. Nadat ik een koud colaatje voor ons beide had ingeschonken kwam ik terug.
Ik zag dat hij met onbloot bovenlijf op me zat te wachten. Z'n broeksknopen van zijn spijkerbroek waren al losgemaakt. Ik keek hem uitdagend aan en ging op me knieën voor hem tussen z'n benen zitten. Ik trok z'n broek uit en haalde zijn boxershort een deel over zijn dijbenen.
!!!!Wat een paal!!!! Je kon duidelijk zien dat hij van me genoot, en dat ie niet langer kon wachten totdat deze in me mond genomen zou worden, Ik trok de voorhuid over de eikel. Prachtig rood, frisser kon niet. Deze wilde ik met een gerust hart in me mond nemen. Ik bedacht me geen moment en nam z'n stijve piemel in me mond. Eerst begon ik zachtjes te likken, daarna nam ik de pik helemaal in me mond. Met een langzaam ritme verwende ik hem. Ik zocht oogcontact en zag dat hij het heerlijk vond. Z'n mond een klein beetje open, z'n ogen dicht en hij kreunde zachtjes. Ik bleef hem aankijken. Alsof hij dit voelde deed hij z'n ogen open en keek me met een hele geile blik aan. Hij liet me merken dat ik het goed deed. Ik was blij.
Ik haalde me mond van z'n stevige pik. We stopten even met de sex en dronken wat. We keken elkaar aan en wilde eigenlijk zo snel mogelijk verder gaan met ons geile spel.
Ik ging weer op me knieën zitten. Hij wist even niet wat de bedoeling was en bleef staan met een vragende blik. Ik keek hem aan en gaf te kennen dat ik in me kont geneukt wilde worden. Dit was voor mij helemaal nieuw. Maar had in me gedachte snel besloten, dat ik er zeker van was dat hij dit bij mij als eerste mocht doen. Dit zei ik hem ook, waarop hij lief naar me lachte. Hij zei: Ik zal voorzichtig met je doen en hem heel langzaam naar binnen schuiven. We kuste elkaar nog even snel en toen ging hij achter me zitten. Ook op zijn knieën.
Hij masseerde me lekkere kontje en maakte me daarmee klaar voor de complete nieuwe gebeurtenis. Z'n piemel was nog stijf. Ik voelde de eikel tegen me anus gedrukt worden. Ik was best nerveus, want had alleens eerder gehoord dat het best pijnlijk kon zijn. Het gaf allemaal niets, want ik had in de gaten dat hij dat ook wist. Hij duwde langzaam zijn piemel bij me erin, ik voelde het topje van z'n eikel naar binnen gaan. De pijn viel best mee. Hij duwde door en z'n pik verdween steeds verder in me kont. Hij vroeg of het pijn deed, waarop ik zei dat hij me met trage stoten kon gaan neuken. Dat vond hij wel wat en nam heupen in zijn handen en trok me lichaam langzaam naar em toe. Hierdoor voelde ik zijn pik nu geheel in me. Ik kon er tegen. Het was spannend maar lekker. Hij bepaalde het ritme. Trok me naar hem toe en duwde me ietsje van em af. Het was eerlijk gezegd gewoon lekker, dit kwam mede door de spanning die het geheel met zich meebracht.
Hij merkte dat ik genoot en ging steeds grover te werk. Voor hem was het natuurlijk ook heerlijk om iemand is lekker in de kont te neuken. Het ging sneller en sneller. Je hoorde zijn strakke, gespierde buik tegen me kontje kletsen. Klets Klets, steeds sneller. Ik begon te kreunen, ik hoorde hem ook hijgen. Hij stond op het punt om klaar te komen. Het ging er heel wild aan toe en het was op dit moment ieder voor zich om het onderste bij elkaar naar boven te halen. Ik kreunde zelf nu ook keihard, al was dit alleen maar om het geil te maken. Ikl moest en zal hem naar een prachtig einde brengen. Hij deed mee met de geilheid en nam me hardhandig.Hij begon te komen, haalde zijn pik eruit. Ik wist dat ie ging komen en draaie me om. Nam z'n piemel in me handen en rukte er een paar keer snel aan. Ik zag hem komen. WAT OPWINDEND!
Al z'n spieren gespannen, met zijn hoofd achterovergeslagen spoot hij me hele gezicht vol. Ik hield me mond wijdt open, er kwam een wat sperma in me mond. Fantastisch. Ik had dit wel al eerder meegemaakt, maar wanneer je bloedje-geil bent en zo'n knappe, lekkere jongen voor je hebt staan met een heerlijke pik dan is dat op het moment toch wel het einde. Dan kom je al bijna klaar bij de gedachte. Toch was ik nog niet helemaal klaargekomen en vond wel dat dit nog wel even moest gebeuren.
Ik stond op, hij ging nu op z'n knieën. De gedachte maakte me gek en ik was al bijna op me hoogtepunt belandt. Zie je zo'n lekker jongen die het jou naar de zin wil maken en klaar wil laten komen. Zeg eerlijk dan zou je ook gek worden.
Hij nam me piemel in z'n mond en bracht mij ook tot een hoogtepunt