Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


s Avonds Op Straat

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Mijn naam is Danny, 18 jaar. Ik ben lang, heb blond haar en een sportief lichaam. Ik was laatst op stap met een meisje, tot dan toe gewoon een goede vriendin van me. Madelief heet ze, en ik had weleens met haar gezoend tijdens het uitgaan ofzo, maar verder niet.

Maar laatst was ik met haar in de stad, we liepen gewoon wat rond, namen een sigaretje. Onze gesprekken gaan heel vaak over seks, en we hadden het ook wel al een paar keer gehad over onze favoriete plekjes en fantasieën. Zo vertelde ze me die middag dat ze het wel een keer tegen een boom zou willen doen, in een park bij haar huis in de buurt. Ik vertelde daarop dat het me wel spannend leek om het een keer 's nachts ofzo in een speeltuin te doen, op de glijbaan of, heel typisch, op de wip.

We gingen op een muurtje zitten, in het weinige beetje zon wat er nu nog is in Nederland. Toevallig keken we toen uit op het parkje waar zij het net nog over had. Dit zei ik tegen haar, en ze begon te lachen. Ik zei: "Nou, kom op, dan gaan we je fantasie even waarmaken!" Helaas schudde ze haar hoofd hierop lachend, maar ik zag wel een geile glinstering in haar ogen.

Even later begon het daar toch wel koud te worden, en zij belde een vriendin in de buurt om te vragen of we daar misschien even langs mochten komen voor een bakje koffie. Die vriendin vond het prima, maar om daar te komen, moesten we wel precies door dat park lopen. Op het moment dat we het parkje binnenlopen, lijkt ze dit pas te beseffen. Ze begint weer te lachen, maar kan nu niet meer terug. Ik besluit er even verder geen aandacht aan te besteden, het is nog overdag en veelstedruk in dit parkje. We lopen gezellig kletsend verder. Ik heb mijn handen in mn jaszakken, want het is toch nog redelijk frisjes. Opeens voel ik haar hand in mijn jaszak, en ze pakt mijn hand vast. Hierdoor was ik nog niet heel geschokt, we waren deze middag toch al heel open tegen elkaar en het was gewoon gezellig. Op een gegeven moment wijst ze een brede, hoge boom aan en zegt: "Zou dat geen geschikte boom zijn voor mijn ideale plekje, denk je?"


Ik geef haar een kusje, omdat het toch al zo open was tussen ons. Ze legt haar armen meteen om mijn nek en zoent me intens terug. Dit had ik dan weer niet verwacht, zeker niet in het openbaar. We staan eventjes te zoenen, dan stopt ze en zegt: "Sorry, ik had dit even nodig. Ik had al een tijdje niet gezoend, en met jou mag ik toch wel alles doen hè?"
Ik zei dat ik het allemaal prima vond. Zonder dat er verder nog iets gebeurd zijn we doorgelopen naar die vriendin van haar, waar we koffie kregen en een film gingen kijken. Er kwamen gedurende de film nog meer mensen binnendruppelen, en Madelief zei opeens tegen me dat ze even wilde gaan roken, en of ik mee wilde. Ik zeg geen nee tegen een sigaret, en zeker niet als ik dan weer eventjes alleen met haar ben. Tijdens de film zaten we naast elkaar, en ik had een arm om haar heengeslagen, die om haar heup lag. Om haar een beetje te plagen en op te geilen, legde ik die arm steeds meer onder haar t-shirt op haar buik, en liet hem af en toe onder het randje van haar string glijden. Als reactie hierop kwam ze steeds dichter tegen me aanzitten, en gleed haar hand soms over mijn broek. Op een gegeven moment kregen we ruzie over de afstandsbediening, en begon ze me te kietelen, waarbij haar hand wel heel vaak mijn lul aanraakte, waar ik al een redelijke stijve van kreeg.

Nou en na dit alles vroeg ze dus of ik mee ging even buiten roken. Buiten leun ik tegen een muurtje, waarop ik net mn billen op de rand kon zetten, dus redelijk relaxt. Ze kwam tegenover me staan, en omdat ik probeerde gentleman te zijn, pakte ik mijn aansteker en wilde haar sigaret aansteken. Vanwege de kou en wind, ging dit nogal lastig, en ze kwam dichter bij me staan. Nu lukte het wel, maar ze ging niet weer verder weg staan. Ze stond nu gewoon tegen me aan, dus ik sloeg een arm om haar middel, en gaf haar een zoen. Ook nu weer zoende ze weer heftig en vol overgave terug, en nu stonden we daar wel een tijdje. Haar handen dwaalden over mijn lichaam, en gleden onder mijn t-shirt. Ik rilde even, ze had nogal koude handen, en hierdoor moesten we allebei lachen. Onze sigaretten waren ondertussen al op, dus die gooiden we maar weg, en we zoenden verder. Ik werd zelf heel erg geil van haar lichaam in mijn handen, ik vond altijd al dat ze er lekker uitzag. Mijn handen gleden onder haar tshirt, ook zij moest eventjes rillen, maar mn handen werden al snel opgewarmd door haar hete lichaam.

Ik dacht nu echt: Het maakt allemaal niet meer uit.
Dus ik glij met een hand in haar broek, voel haar kutje. Ze is al hartstikke nat, ze zat zich gewoon de hele avond al aan me op te geilen. Ze slaakt een zucht als mijn vinger door haar schaamlippen glijd. Omdat we vaak over seks praten, weet ik wel ongeveer wat ze lekker vind en waar ze geil van word. Ik begin geile dingen in haar oor te fluisteren, lik aan haar oorlel. Geef zachte zuigzoenen in haar nek. Zachtjes kreunt ze, geniet met haar ogen dicht. Mijn vingers strelen haar klitje, maken rondjes over haar schaamlippen. Af en toe laat ik een vinger bij haar naar binnenglijden, maar dan kreunt ze net iets te hard. We staan nu nog steeds bij die vriendin voor de deur, midden in een woonwijk. Mijn andere hand glijd onder haar t-shirt, over haar borsten. Ze kreunt in mn oor: "Ga door, asjeblieft ga door!" Ik streek haar tepels door haar BH heen, en ze begint met haar heupen neukende bewegingen te maken op mijn vingers. Ik word hier ook behoorlijk geil van, en haar dijen strelen mijn lul ook lichtjes. Het maakt me nu niet meer uit of ze kreunt of niet, en duw in één keer twee vingers bij haar naar binnen. Ze drukt haar lippen tegen die van mij, zodat ze niet te hard geluid maakt. Maar dan komen er opeens twee mensen uit het huis waar we tegenover staan. Snel haal ik mijn hand uit haar broek, ze kijkt me geschrokken aan. De twee hebben niks gezien, en ik en Madelief zoenen gewoon rustig verder. Ik heb mijn voet tegen het muurtje gezet waar ik tegen leun, en ze gaat half op mn bovenbeen zitten, verder met haar neukende bewegingen. Ik til soms onverwacht mijn been op, en dan slaakt ze een zacht kreetje.

Eindelijk waren die mensen weer weg, en mijn hand glijd meteen haar broek weer in, haar kut in. Mijn andere hand glijd over haar kont, en daar haar broek in. Ik knijp in haar kont, probeer achterlangs haar kutje te strelen. Mijn vingers smeren haar natgeil overal over uit, en ik duw langzaam een vinger in haar kont, terwijl ik met mn andere hand nog steeds haar kut bevredig. Ik haal heel eventjes mijn vingers uit allebei haar gaatjes, maar zoen haar nog wel door. Nadat haar andere gaatje iets wijder is geworden door mijn vinger, duw ik een vinger keihard in haar kont, en tegelijkertijd twee andere vingers in haar kut. Ze schreeuwt opeens heel hard, het boeit me niet of het van pijn is of niet, ik ga gewoon door met haar neuken met mijn vingers. Een van haar handen grijpt in mn haar, trekt mijn hoofd achterover. Ze schokt nu heel erg, kan haar lichaam niet meer controleren. Haar andere hand glijd oncontroleerbaar over mijn rug, ik heb nu nog steeds de krassen van haar nagels in mijn rug staan. Ze slaakt een harde kreet en valt half tegen me aan, haar ogen dicht, haar gezicht vertrokken. Hijgend hangt ze half over me heen, terwijl ik haar nu kusjes op haar wang en in haar nek geef.


Als ze is bijgekomen, kijkt ze me meteen weer geil aan. Ze vraagt of ik even mee wil lopen, dus ik denk, gewoon even wandelen, napraten over deze geile ervaring. Voordat ik uberhaupt antwoord had kunnen geven pakt ze mijn hand al en trekt me mee. We lopen de hoek om, en daar is, zag ik nu voor het eerst, een heel klein speeltuintje. Er is een soort klimrek, een wip en een glijbaan. Ze vraagt of ik op de onderste treedjes van de glijbaan wil gaan zitten. Gewillig en geil doe ik meteen wat ze vraagt. Ze gaat voor me zitten op haar knieën, en knoopt mijn broek los. Ze trekt mijn broek en boxer naar beneden, waardoor ik met een stijve lul buiten in een kinderspeeltuin zit, met een van de geilste meisjes die ik ken vóór mij op haar knieën. Haar hand streelt mijn ballen, glijd langzaam via mijn schacht omhoog. Als ze bij mijn eikel is, begint ze langzaam te trekken. Elke keer als ze vlak voor mijn eikel is, geeft ze iets meer kracht. Met haar andere hand streelt ze mijn ballen, mijn benen. Haar tong likt het topje van mijn eikel, ze streelt mijn schacht. Ik word helemaal gek, stoot mijn lul omhoog haar mond in. Ze begint me nu te zuigen, mijn lul is superstijf. Haar ene hand rukt gewoon aan mijn lul, in hetzelfde ritme als haar mond. Haar andere hand streelt mijn ballen, mijn kont. Terwijl ze met haar mond en tong nog steeds om mijn lul zit, gaat haar hand steeds sneller op en neer, en ik voel dat ik ga komen. Ik probeer dit te zeggen, maar ik kan alleen maar kreunen. Toch schijnt ze te begrijpen wat ik bedoel, want ze haal mijn lul uit haar mond en trekt verder, haar mond open ervoor hangend. Dan duw ik mijn heup omhoog, door deze extra schok spuit ik al mijn zaad. Ik schreeuw het uit van verlangen, van geilheid. Mijn sperma blijft uit mn lul schieten, haar mond zit al vol en ik spuit mijn derde golf over haar gezicht heen. Ze probeert zo veel mogelijk door te slikken, en ik buig naar voor om haar gezicht schoon te likken. Ik proef mijn eigen, zoete sperma, het smaakt heerlijk. We zitten zo nog even te zoenen, en besluiten dan maar weer naar binnen te gaan. Daar gebeurde verder niet zoveel, we zaten er allebei redelijk stilletjes en uitgeput de film te kijken, af en toe geile blikken naar elkaar werpend.

Toen de film was afgelopen, moesten we ook weer teruglopen door het parkje, want onze fietsen stonden nog aan de andere kant daarvan.
Wat er toen gebeurde, vertel ik je een andere keer. Dan moeten jullie wel hoge cijfers geven en leuke reacties plaatsen!