Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


'Saaie' Verjaardag - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
"Marcel!! Schiet nou is op" riep mijn moeder. "Jahaa!!" riep ik terug. We moesten weer is naar de buren voor een verjaardag. Ik heb daar eigenlijk nooit zin in, maar ik ga altijd netjes mee. Het is niet dat ik ze onaardig vind, het is af en toe gewoon irritant. Vooral mijn buurmeisje is vrij irritant. Altijd maar praten over van alles en nog wat, en dan heeft ze haar stem ook nog is niet mee. Die is namelijk vrij hoog en af en toe gewoon schel. Om gek van te worden. Maar het voordeel is dan wel weer, ze is niet lelijk. Ze heeft namelijk een leuk gezichtje, een paar mooie ronde borsten en een strak kontje. Dus bij haar luister ik meestal niet, maar kijken doe ik wel.

Ik ben trouwens Marcel 19 jaar, vrij normale jongen, niet lelijk of mooi. Ik heb echter geen ervaring op het gebied van sex. Niet dat ik een verlegen jongen ben, het is er gewoon nooit van gekomen. Zeg ik altijd maar.

Ik moest dus met mijn ouders naar de buren, want mijn buurvrouw was jarig. De buurjongen, een aardige kerel, was er niet dus ik was overgeleverd aan mijn buurmeisje (niet in de goede zin van het woord). Na een beleefd rondje te hebben gemaakt bij alle gasten plofde ik ergens in een lege stoel. Vanaf daar kon ik een beetje rondkijken en mijn drankje drinken, lekker rustig. Totdat mijn buurmeisje naar beneden kwam en letterlijk bij mij op schoot sprong, omdat ze me al zo lang niet had gezien, zei ze. Vervolgens begon ze over dingen die ze op school had meegemaakt die dag en hoe vreselijk dat wel niet weer allemaal was.

Mijn buurmeisje heet trouwens Sophie en is 18 jaar. Terwijl ze aan het vertellen was kon ik is kijken wat ze aan had. Zo te zien had ze zich goed uitgedost voor de verjaardag, want ze zag er stralend uit. Ze had een lichtblauw truitje aan, met een V-hals. Hierdoor kon je goed het begin van haar borsten zien. Ze had een strakke blauwe spijkerbroek aan die mooi om haar achterste sloot. Daaronder had ze simpele witte platte schoenen aan. Wat voor ondergoed ze aanhad kon ik helaas (nog) niet zien.

Ze had knalrode lippenstift op, die ik ook van me wangen moest vegen toen ze mij drie zoenen gaf.

Nadat we (vooral zij) een halfuurtje hadden gepraat ging ik maar is naar de keuken om te kijken hoe het met het eten stond. Natuurlijk ook als excuus om even aan haar getetter te kunnen ontsnappen. Ik maakte in de keuken een praatje met de buren over school en dergelijke. De borrel werd inmiddels ingeschonken, en ik ging maar aan het bier om de hele verjaardag maar wat gemoedelijker te maken. Na mijn vierde biertje werd het eten geserveerd, en ik had door de alcohol best wat trek gekregen, dus ik zat als eerste aan tafel. Sophie was voor het eten aan de wijn gegaan en ze kwam dan ook met haar rode wijn naast me zitten. Heel gezellig natuurlijk. Het onderwerp sex, wat Sophie vaak aankaart in onze gesprekken, was nog niet aan bod gekomen. Dus ze vond het wel een goed idee om het daar onder het eten over te hebben. Dus zo begon ze over haar vriendinnen te praten, wat die allemaal met hun vriendjes deden en welke relatie waarschijnlijk uitging en wie er vreemd was gegaan. Ik luisterde uiteraard aandachtig en knikte hier en daar bevestigend.

Opeens begon ze over hoe het met mijn vriendinnen ging. Ik vertelde haar dat het allemaal op een laag pitje stond en dat ik dat wel prima vond. Hierop schoof ze opeens iets dichter naar mij toe en zei "Maar zo'n leuke jongen als jij kan toch iedereen krijgen?" Nadat ze dat had gezegd legde ze opeens haar hand op mijn been, en die schoof ze langzaam richting mijn kruis. In eerste instantie schrok ik even, maar al snel genoot ik van haar aanraking. Toen haar hand bij mijn lul was aangekomen, die al wat harder werd, stopte ze opeens en tilde haar hand van mijn kruis. Ik keek haar aan van, ah..jammer, precies op dat moment keek zij mij ook aan en in haar blik zag ik dat het (gelukkig) nog niet afgelopen was. Want in de twee seconden dat we elkaar aankeken legde ze haar hand vol op mijn lul. Op dat moment glimlachte ze even naar me en kneep zachtjes in mijn lul, die hierdoor keihard werd.

Vervolgens haalde ze haar hand helemaal weg en kwam met haar hoofd naar mijn oor. Ze zei: "Zo..dat is een flinke, daar kan je veel meisjes blij mee maken". Nadat ze dat had gezegd vroeg ze doodnormaal aan haar vader of die even de sla kon doorgeven. Ik zat daar nog lichtelijk in extase met een keiharde lul, toen me moeder opeens tegen me zei dat ik is moest dooreten, want het toetje kwam eraan.

De rest van het eten verliep normaal en ik had een gesprek met de broer van me buurvouw, die aan de andere kant naast mij zat. Na het toetje bleef ik aan tafel zitten en dronk wat koffie en kletste nog wat met de rest van het tafelgezelschap. Ondertussen zat ik de hele tijd na te denken over het voorval met Sophie. Ik vroeg me af wat ze nou precies van mij wilde. Op dat moment stond Sophie op en zei dat ze naar boven ging om zichzelf op te frissen, omdat ze nog uitging. Ik besloot toen om gewoon aan tafel te blijven zitten om vervolgens mijzelf na vijf minuten te excuseren omdat ik naar de wc moest. Maar in plaats van naar de wc ging ik naar boven, om is even verhaal te halen bij Sophie.

Ik liep rechtstreeks naar haar kamer maar daar aangekomen trof ik geen Sophie aan. Wel zag ik haar truitje en haar broek op haar bed liggen. Ik trok dus de conclusie dat ze onder de douche stond, dus wachtte ik maar even op haar. Ik deed dit achter haar deur zodat ze mij niet zou zien als ze de kamer in zou lopen. Misschien dat ik haar op die manier nog even goed kon bewonderen voordat ik haar liet schrikken. Na ongeveer vijf minuten hoorde ik de badkamerdeur opengaan en even later liep Sophie haar kamer in.

Zoals verwacht zag ze mij niet en ze liep in een keer door naar haar bed, aan de andere kant van haar kamer. In de tussentijd had ik een mooi uitzicht op haar achtwerk. Ze had een handdoek om haar haar gebonden en voor de rest had ze alleen haar ondergoed aan. Die bestond uit een minuscuul paars stringetje, met waarschijnlijk een bijpassende bh. Die kon ik vanuit deze positie echter niet zo goed zien. Terwijl ze naar haar bed liep kon ik haar bewegende kontje prachtig aanschouwen, mijn lul werd alweer hard. Toen ze bijna bij haar bed was duwde ik de deur langzaam dicht, om hem uiteindelijk op het laatst hard dicht te slaan. Door de klap slaakte Sophie een kreetje en sprong in een keer een halve draai. Ze staarde me eerst angstig aan, maar toen ze zag wie ik was maakte dit plaats voor opluchting. Ze bedekte wel meteen, met haar handen, haar borsten. "Wat doe jij hier nou?" vroeg ze lichtelijk verbaasd en verontwaardigd. Ik moest lachen en zei tegen haar dat ik gewoon wilde weten waarom ze me zo zat op te geilen onder het eten, en zelfs nu weer.

Ze lachte een beetje schuchter en zei dat ze dat gewoon leuk vond. Ik zei tegen haar, "Dus je bedoelde er niks mee?" "Uh neh...niet echt" zei ze. "Wil je mijn lul dan niet in het echt zien?" zei ik nu gespeeld verbaasd. Ze schrok nu een beetje van mijn directe vraag, en ze begon een beetje te stotteren. "Ben je niet nieuwsgierig?" vulde ik aan. "Uh..jah wel een beetje...hij voelde best groot" zei ze nu een beetje betrapt. "Nou waar wacht je dan nog op?" zei ik nu wat gespeeld ongeduldig. Ze keek me nu een beetje raar en niet begrijpend aan. Inmiddels probeerde ik me vanbinnen goed te houden want ik hield het niet meer van geilheid. Vanaf begin af aan was ik bloednerveus en ik had geen idee hoe ze zou reageren vanaf het moment dat ik de deur dichtsloeg. Het ging nu echter de goeie kant op dus ik werd steeds minder nerveus en steeds geiler. Ik moest haar nog iets meer op haar gemak stellen en dan was ik binnen. Dus ik zei; "Als je nou gewoon wat ontspant en die handen is voor je borsten weghaalt, dan kan je tenminste mijn lul uit me broek komen halen". Hierop reageerde ze met een geile twinkeling in haar ogen, en langzaam liet ze haar handen zakken en kwam ze naar me toe lopen. Nu was ik degene die lichtelijk verstarde, maar niet van schrik, maar juist van geilheid. Sophie zag dit blijkbaar en nu nam zij de touwtjes in handen.

Want toen ze recht voor me neus stond keek ze me recht aan en legde heel kalm en beheerst haar hand op mijn lul. "Zo die is alweer mooi hard geworden, zo te voelen" zei ze. Ik deed langzaam me ogen dicht nu ze mijn lul door mijn broek begon te kneden. "Ah, dat vind je wel lekker he, als ik zo je lul kneed" Hierop slaakte ik een zucht, en knikte langzaam. "Zal ik die grote jongen dan maar is even wat vrijheid geven, dat is voor mij ook wat makkelijker". Ik deed mijn ogen nu weer open en zag Sophie langzaam door haar knieën zakken. Ze maakte mijn knoop los en ritste langzaam mijn gulp naar beneden. Ze stroopte mijn broek, net tot mijn knieën, naar beneden. Mijn lul tekende zich duidelijk af in mijn boxer en ook Sophie zag dit. Ze begon namelijk met haar tong over mijn eikel te likken. Ik begon zachtjes te kreunen. Sophie begon te glimlachen. Ze stroopte nu mijn boxer naar beneden en mijn lul floepte omhoog toen de rand van mijn boxer over mijn eikel schoof. Sophie keek met grote ogen naar mijn lul en zei met hese stem "Oh.. wat is hij mooi groot, en ook nog is mooi geschoren".

Daar stond ik dan. In de kamer van mijn buurmeisje Sophie met mijn broek op mijn knieën met een stijve lul. En mijn buurmeisje in haar lingerie op haar knieën voor me op de grond, op het punt om me te gaan pijpen.