Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Sarah De Verpleegster 2

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Sarah had de laatste tijd weer extra aandacht in het bejaardentehuis.
Doordat ze de laatste tijd veelvuldig de pil gebruikt heeft het als bijeffect dat haar borsten weer zijn gaan groeien. Dit gebeurd wel vaker bij jonge meisjesen dus ook bij Sarah. Zo is haar al redelijk grote 75C in een stevige 75D Cup gegroeid.
Dit is natuurlijk ook meneer Jansen niet ontgaan en hij staat elke keer weer te kwijlen als Sarah hem eten komt brengen.
Sarah heeft er nog altijd spijt van meneer Jansen aan haar te laten zitten. Zo veel jongens op school zouden er een moord voor doen Sarah in bed te krijgen en dan komt
zo'n oude perverse man met een beetje geld zo maar aan al dat moois. Maar het geld kwam gewoon erg goed van pas. Ook nu weer..

Sarah klopte aan en deed de deur open bij meneer Jansens appartement.
Hallo meneer Jansen zei ze en liep naar binnen.
De deur sloot ineens achter haar dicht waar meneer Jansen achter bleek verscholen te staan. Die ging nu vlak achter haar staan en rook haar zoete meisjesgeur. Hallo Sarah,
Ik heb 1200 euro op te eettafel voor je gelegd. Je weet wat je daarvoor moet doen...
Sarah rilde en voelde 2 oude 78 jarige handen over haar jonge bruine nek aaien. Meneer Jansen is een kop groter dan Sarah en keek zo verlekkerd in Sarah's blouse. De 2
stevige gebruinde borsten waren half zichtbaar onder de dunne stof. De zachte jonge huid was mooi glad en strak. De oude bejaarde man liet zijn handen onder de jonge Sarah's blouse glijden en voelde de stevige tieten. Ze zijn een stuk groter geworden Sarah.. nog veel lekkerder dan ze al waren. Sarah zei niks en hoopte dat het weer net zo snel als de vorige keer ging. Hij pakte allebei haar borsten vast en begon ze te kneden. De oude man hijgde schor, "o Sarah wat ben je toch lekker..ik heb me al zo vaak afgetrokken met de gedachte aan jou.. Sarah walgde van zijn opmerkingen. Hij probeerde nu de hele borsten vast te pakken maar ze waren te groot voor zijn oude handen geworden. De knoopjes van de blouse sprongen open en nu was alleen nog haar witte kante bh over.

Meneer Jansen stopte met kneden en begon te morrelen aan het bh slotje op Sarah's rug.
Haar lange blonde haren hingen mooi tegen haar gebruinde rug aan. Meneer Jansen haalde
steeds luider adem. Met zijn tong half uit zijn mond viel er wat kwijl van hem op de vloerbedekking. Wat was hij geil..dat ze dit zo makkelijk laat doen. Iedereen in het
tehuis droomt hierover, dat weet hij. Alle andere mannen daar hebben het over niks
anders dan over de mooie Sarah. En hij, juist de lelijkste van het stel, mag aan de 18 jarige stagiaire zitten. Hij mag die felbegeerde tienerborsten voelen en proeven, hij mag dat strakke kontje betastten waar iedereen altijd naar om kijkt.. met deze gedachte werd hij nog geiler. "Nu wil ik die mooie ballen van je zien Sarah" Eindelijk kreeg hij met zijn oude handen het slotje open, hij pakte de koordjes beet en schoof ze over haar zachte schouders af. De bh viel op de grond en daar stond Sarah met haar naakte volle borsten midden in de oude vieze man zijn kamer. Ondanks dat ze groter waren geworden, waren ze nog net zo stevig en stonden ze mooi vooruit, mooi egaal bruin met 2 niet al te grote tepeltjes wat dit de meest perfecte borsten maakte die een man maar in zijn handen kan krijgen.

Op dat moment liep Johan over de gang. Hij werkt ook in het tehuis, is 33 jaar en viel, net als de rest als een blok voor de mooie Sarah. Hij wist niet wat hij zag toen hij de nieuwe stagiaire voor het eerst binnen zag lopen. Wat een schoonheid. Hij had Sarah vanavond mee uit eten gevraagd. Na er al weken over wakker te liggen had hij de moed gevonden. Natuurlijk is hij wel
wat oud voor haar maar hij dacht dat ze meer het idee had dat het een vriendschappelijk etentje zou worden waarin nog wat stagebesprekingen zouden zijn. Dus nee had ze gelukkig niet gezegd. Wat zou hij graag aan het einde van de avond met haar de koffer induiken. Wat een lichaam! en wat een mooi gezichtje! Hij had zich er al een paar keer stiekem op afgetrokken. Met de gedachte dat hij in haar stevige borsten kon kneden en over haar jonge lichaam reed deed hem acuut klaar komen.

Toen hij voorbij de kamer van meneer Jansen liep stopte hij. De deur was niet goed dicht gedaan.. Hij duwde de deur een stukje open en wilde even naar binnen gaan om te kijken wat er aan de hand was toen hij meteen bleef staan. Wat hij zag deed hem acuut een brok in zijn keel krijgen. Hij wist niet wat hij zag. Midden in de woonkamer stond Sarah met haar blouse en bh op de grond. Twee oude gerimpelde handen hadden bijde borsten beet en kneden erin. Die vuile smeerlap, dacht Johan. Zijn droomvrouw stond recht voor hem met haar perfecte borsten ontbloot. Maar in plaats van dat hij aan haar kon zitten zat er een lelijke 78 jarige bejaarde man aan die al jaren bekend staat om zijn perverse gedachtes. Johan brande van jaloezie. Hij zag hoe de oude man half gebogen stond met een enorme bobbel in zijn broek de mooie nek van Sarah de kussen en er met zijn tong zacht over heen te likken waarbij hij met zijn handen de grote cup D tienerborsten stond te kneden en de tepeltjes tussen zijn duim en wijsvinger aan het rollen was. Waarom zegt ze er niks van, waarom laat ze dit toe dacht Johan. Hij kon het niet langer meer aanzien.. De prachtige 18 jarige tiener wiens zachte gebruinde huid door zo'n
oude viespeuk betast en ondergewijlt werd.

Meneer Jansen duwde Sarah zijn bed op. "Je denkt toch niet dat het deze keer zo vroeg afgelopen is he. Sarah rilde, hier had ze niet bepaald op gehoopt. Toen ze naar het geld keek voelde ze zich al iets beter en besloot maar de accepteren wat er komen ging.
Meneer Jansen trok haar rok over haar benen uit en keek nu uit over een klein wit kante stringetje. Die stroopte hij langzaam af tot hij haar mooi kaalgeschoren klitje zag. Hij hijgde nu harder dan hij al deed. Moeizaam deed de oude man zijn broek en onderbroek uit en toonde zijn oude gerimpelde penis. Sarah keek snel de andere kant op.
De bejaarde man ging nu boven op de tiener liggen en liet zichzelf langzaam in het strakke tienerkutje glijden. Sarah gaf even een klein kreetje. Meneer Jansen wist niet wat hem overkwam. Wat had hij hier vaak over gedroomd. En wat was je mooi! Met diepe halen neukte hij nu de jonge tiener op zijn bed. Haar mooie bruine benen sloten om zijn witte pukkelige rimpelende huid. Sarah schudde op en neer, het bed kraakte ervan. Haar lange blonde haren wiegde langs de bedrand zijwaards. Al die tijd keek ze maar wat glazig uit het raam naar buiten (waarbij je zo een goed uitzicht had omdat het op de 7de verdieping lag). Meneer Jansen pakte haar gezicht en draaide die naar hem toe. Hij drukte zijn lippen op die van haar en wrong zijn tong naar binnen. Sarah kreunde nog wat dat ze dit echt niet wilde maar het was te laat. Meneer Jansen likte Sarah's tong af en zoog op haar jonge lippen. Wat smaakt zij lekker, dacht hij. Sarah proefde een oude vieze ochtendsmaak van de oude gerimpelde mond van de bejaarde man.

Dit ging Johan echt te ver. Hij was woedend. Woedend van jaloezie. Dat die oude vieze man dit wel mocht en hij niet. Hij zag de oude man nu boven op het strakke lichaam van Sarah liggen en haar nu languit te neuken waarbij hij het 60 jaar jongere meisje nu zelfs aan het tongen was. Nu zag hij dat meneer Jansen uitgesabbeld was op de lippen van Sarah en haar nu langzaam naar onder ging kussen. Nu kwam hij aan bij de rechtopstaande borsten die tot nu toe niets anders deden dan zacht heen en weer te dijnen op het neukritme van meneer Jansen. Hij kuste en likte nu met zijn tong over de zachte ronde huid van de mooie tienerborsten. Nu nam hij haar linkertepel in zijn mond en begon te zuigen waarbij hij met zijn andere hand haar rechter borst begon te kneden. Met zijn oude handen begon hij nu weer haar stevige tieten te kneden. De jonge huid bolde op tussen zijn knokige vingers. Stomend van woede liep Johan weg terug de gang in.

Meneer Jansen begon te schokken en kwam klaar. Hij spoot zo alles naar binnen in het mooie
tienerlichaam. Hij kreunde hard en liet Sarah's borsten eindelijk met rust. "Wat een lekkerheid", hij keek nog een keer goed naar haar mooie lichaam. Sarah was blij dat hij eindelijk klaar was. Hij stond moeizaam op en liep debadkamer in.
Sarah kleedde zich zo snel mogelijk aan, pakte het geld en liep de kamer uit.
Dit doet ze voorlopig niet nog een keer. Maar eens kijken of dat etentje van Johan nog staat..

Reacties graag