Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Schoolkamp - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Hoi, in deel 3 heb je kunnen lezen dat ik een leraar en lerares van mijn school had betrapt. Maar er gebeurde meer die middag. Nadat ik en mijn vrienden niet meer bijgekomen waren van het lachen en onze plannen met het filmpje hadden gesmeed gingen we weer gewoon over tot de orde van de dag. Bij het wembad van de camping kwamen we Lindey tegen. Ze zat met een groep vriendinnen op de camping hier. Ik geef even een beschrijving hoe Lindey er uit zag. Ze had blond haar tot op haar schouders, was 1.78 lang en had mooie c cup borsten. Ze zag er lekker geil uit in haar zwarte bikini waar haar borsten bijna uitvielen. Lindey was 18 jaar, twee jaartjes ouder dan ik maar dat was niet erg. Zij vroeg waar we vandaan kwamen en hoe lang we hier zouden blijven. Toen we uitgelegd hadden dat we op kamp waren er hier nog 2 weken zouden zijn antwoordde een vriendin van Lindey: 'Gezellig'. Lindey vertelde dat er in hun groep geen jongens mee waren en dat ze allemaal single waren. 'Yes!' dacht ik bij mezelf. Het was geil hier bij het zwembad. Allemaal mooie meiden in bikini dat liet me niet koud en ik voelde in mijn broek al iets groeien.

We besloten teams te maken voor een ouderwets potje stoeien. Ik kwam natuurlijk bij Lindey. Wie het langst overbleef was de winnaar. Ik lag in het zwembad en Lindey kwam op mijn schouders zitten. Als eerste lagen Jeffrey en Lisanne eruit. Na een paar minuten waren wij en het koppel van mijn vriend Colin en Ellen, een vriendin van Lindey, nog over. Na een flinke worsteling gooide Lindey Ellen van Colin af. We hadden gewonnen en als beloning kreeg ik van Lindey een kusje op mijn wang. Het was reuze gezellig in het zwembad maar helaas ging de tijd ook snel. We moesten terug voor het eten en ook Lindey ging weer weg met haar vriendin. Maar voordat ze gingen wisselden we nog even telefoonnummers uit en spraken we af elkaar weer snel te zien. Toen we terugliepen bespraken we als vrienden onder elkaar wie welke meiden zou gaan neuken. Mijn vriend Jeroen met zijn grote mond wist zeker dat hij een vriendin van Lindey, Evelien wel eens flink zou nemen.

We gingen met de school een avondje bowlen in een naburig stadje. Dat was hartstikke gezellig. Ik won net met een puntje verschil. We mochten gewoon bier drinken dus deden we dat ook goed. Tegen 11 uur waren we weer terug op de camping. De meiden zaten voor hun tent toen wij aankwamen. We zetten onze fiets weg en ik ging met een groepje vrienden gelijk bij de meiden zitten. 'Hey knapperd' zei Lindey toen ik naast haar ging zitten. Toen we een tijdje over van alles en nog wat gepraat hadden fluisterde Lindey opeens in mijn oor: ' Weet je, ik heb geen zin om vanavond weer bij een meid te slapen, kan ik niet bij jou slapen?' Ik twijfelde geen moment en zei dat dat goed was. De glimlach van Lindey zei genoeg. Ik zag hoe Lindey naar Evelien knikte, haar slaapmaatje bij wie ze in de tent lag. Daarop vroeg Evelien waarschijnlijk hetzelfde aan mijn vriend Martijn want zijn gezicht begon te stralen. Voor Jeroen zat er niks in. Er kwam een lachje op mijn gezicht waarop Lindey vroeg waarom ik lachte. Ik verzon een smoes van iets grappigs dat vroeger ooit gebeurd was maar ik lachte natuurlijk om iets anders. Ik keek op de klok en zag dat het al half 2 was. We werden niet geroepen dus die chantage van de leraren werkte wel (deel 3), maar ik besloot toch mijn tentje op te zoeken, samen met Lindey. Ik had helemaal geen bijbedoelingen en wilde gewoon onschuldig met haar slapen. Ik zei: 'Sorry voor het zooitje' maar Lindey antwoordde: ' Dat maakt toch niks uit, moet je mijn tent zien'. Ik kwam er toen pas achter dat ik een groot tweepersoons luchtbed had meegenomen. 'Dat wist je wel' lachte Lindey. 'Nee echt niet' zei ik. 'Dan gaan we toch lekker knus naast elkaar liggen' stelde Lindey voor. Dat vond ik wel een goed idee.

Ik wilde mijn kleren aanhouden uit respect voor Lindey, maar die riep: 'Doe uit man het is bloedheet.Ik geef het voorbeeld wel' en ze deed haar t shirt uit. Goed voorbeeld moest goed volgen dus trok ik ook mijn shirt uit. Ik zag hoe Lindey ook haar trainingsbroek uitdeed zodat er nu een mooie meid voor me stond in haar bh en haar onderbroek. Ze draaide zich om zodat ik goed de onderkant van haar billen zag die onder haar onderbroek uitkwamen. Ook ik trok mijn broek uit en stond nu in mijn boxer. Lindey ging op het luchtbed liggen en ik ging naast haar liggen. Ik had haar vanmiddag pas ontmoet maar ik had het idee of ik haar al jaren kende. 'Gezellig, eindelijk eens wat anders dan met die meiden' zei Lindey: 'Je ziet er goed uit Mitch'. 'Jij ook' zei ik tegen haar. Lindey vertelde dat ze al een tijdje geen vriend had en al die tijd ook niks meer gedaan had. Ze ging steeds dichter tegen mij aan liggen. Ik voelde dat ik een stijve kreeg. Er was nog maar een klein beetje ruimte tussen onze lippen. Ik pakte mijn kans en drukte mijn lippen op die van haar. Onze tongen vonden elkaar direct. Mijn handen gingen naar haar borsten waarin ik zachtjes begon te knijpen. ' Dit is een leuke verrassing' glimlachte Lindey. 'Alleen bij mooie meisjes' antwoordde ik. Toen zei Lindey opeens: 'Blijft het alleen bij zoenen of gaan we ook meer doen. Ik wil wel weer eens een lekkere pik in mijn handen hebben' en ze ging gelijk met haar hand naar beneden. Ik voelde hoe ze mijn boxer in ging en mijn lul beetpakte. Die was ondertussen keihard geworden. Lindey begon mij langzaam af te trekken. Ik ging nu ook met mijn hand haar slip in en begon haar lekker te vingeren. Haar kutje was al goed nat. Met mijn andere hand maakte ik haar bh los. Ik zag een paar mooie borsten tevoorschijn komen. Ik nam een van haar tepels in mijn mond en zoog er aan en beet er zachtjes in.

We deden nu ook onze onderbroeken uit. Wat ik al gevoeld had zag ik nu ook: Lindey was lekker kaal geschoren. Ik ging steeds dieper met mijn vingers haar kutje in. Lindey begon me overal te kussen. Zij ging met haar mond steeds verder naar beneden en kwam nu bij mijn stijve lul. Ze nam de harde pik in haar mond en begon met haar tong rondjes te draaien langs mijn eikel. Ik werd helemaal gek en lag flink te kreunen. Maar de plagerij was gelukkig snel voorbij en Lindey begon me lekker rustig te pijpen. Ze deed het fantastisch. Haar mooie volle lippen zaten nu helemaal om mijn pik heen die tot aan mijn ballen in haar mondje zat. Ze bleef op een lekker tempo doorgaan. 'Jaaaa' kreunde ik: 'Lekker schat, ga door'. Maar het werd me al gauw bijna teveel en ik riep: 'Stop alsjeblief of ik spuit je vol'. 'Spuiten mag je direct pas' zei Lindey en ze stopte met pijpen. Lindey kwam nu omhoog en ging iets naar beneden. Ik pakte haar bij haar heupen vast. Ze ging op haar knieën over me heen zitten zodat ik met mijn hoofd tussen haar benen lag. Ik trok haar lipjes iets uit elkaar en duwde mijn tong in haar hemels poesje. Ik beet eerst zachtjes in haar schaamlipjes en ging daarna met mijn tong haar kutje in en begon haar te likken. 'Mmmmm' hoorde ik haar zeggen: 'Ga door hengst van me'. Ik likte haar hele kut door en begon steeds harder en wilder te likken. Ik proefde hoe haar kut steeds natter werd. 'Ik wil je IN me' hoorde ik nu boven me: 'En neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben'. Ik wilde een condoom pakken maar Lindey hield me tegen en zei: 'Ik ben toch aan de pil, ik wil je lul gewoon voelen en zonder condoom geneukt worden'.

Ik twijfelde geen moment, pakte mijn pik beet en stopte die in de kut van Lindey. Hij gleed er gelijk lekker in omdat haar kut steeds natter geworden was. Ik lag haar in missionarispositie te neuken. Lindey deed nu haar benen omhoog zodat ik nog dieper in haar stootte. Zij riep: 'Ja neuk me, neuk deze geile teef, neuk me hard!'. Ik begon nog harder in haar te beuken en lag haar nu te neuken met mijn hoofd tussen haar tieten. 'O ja, wat heb ik dit gemist' hoorde ik Lindey kreunen. Na een tijdje draaiden we ons om zodat ik onder lag en Lindey boven op me zat en het tempo bepaalde. Zij ging als een gek aan de slag en duwde mijn paal zo diep mogelijk haar kut in. Bij elke stoot zag ik haar tieten heen en weer schudden. Ik besloot haar tieten vast te pakken en ze lekker te kneden terwijl we neukten. Lindey reed onvermoeibaar op mijn pik, op en neer en van voor naar achter, ze ging echt als een beest tekeer. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en riep: 'Ik ga komen'. 'Ja kom maar in me' antwoordde Lindey. Een paar tellen later spoot ik haar hele kut vol. Dit werd Lindey te machtig en ook zij kwam klaar. Haar orgasme was gigantisch. 'Ja, ja, o godverdomme jaaaaaaa' schreeuwde ze en ik voelde haar kutvocht langs mijn paal lopen. Helemaal uitgeput vielen we in elkaars armen. '

Dit moeten we vaker doen' zei ik en Lindey knikte van ja. Maar er zou nog veel meer komen.