Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Schoolreis Toscane - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Terugkomst uit Pisa

Na de geweldige excursie door Lucca, en een rustige avond gingen we de dag erna naar Pisa. Op deze excursie had ik gehoopt. Iedereen kent de toren van Pisa. Dus ik wou wat graag een foto van mij erbij die ik als ik thuis kwam direct op Hyves kon zetten.

Toen we in Pisa kwamen, bleek al gauw dat er buiten het plein waar de toren van Pisa staat echt geen zak te doen was. Je zag overal markten, waar ze dingen met de toren van Pisa erop verkochten (logisch) en je zag al die toeristen allemaal dezelfde poses aannemen om op de foto te komen met de toren. Dus dat je de toren tegenhoudt met je handen. Rachel en ik probeerde wat andere dingen, zoals de toren tegenhouden met onze rug of met onze voet omtrapte etc. Eigenlijk verliep het in Pisa nogal rustig.

Toen we tegen de avond thuis kwamen gingen we direct eten, na het eten ging Rachel weer naar Jenna en Dana. Ik wou even mn iPhone van mn kamer halen, die was ik in alle haast vergeten mee te nemen naar Pisa. Toen ik bij mijn kamer aankwam zag ik de deur van Fatima’s kamer openstaan. Ik liep er naartoe en toen ik in de deuropening stond zag ik dat Fatima en Eva samen op bed lagen, elkaar te strelen met beide alleen een doorschijnende jurk aan. De kamer werd alleen verlicht door een stuk of 5 lichtbrandende schemerlampjes. Snel deed ik de deur dicht en op slot.

Terwijl ik op een stoel ging zitten kijken naar het schouwspel ontkleedde ik me langzaam. De vrouwen stonden op in hun doorschijnende jurkjes en zeiden dat ik in het midden moest gaan liggen. Ze gingen allebei aan een kant van me liggen gingen met hun handen over mijn lichaam. Fatima kroop naar onder en begon mijn stijve direct hard te pijpen. Nadat ze mij en haar vriendin Stacy hadden betrapt kon Fatima niet meer wachten om mijn stijve diep in haar kutje te voelen. Terwijl Fatima me aan het pijpen was, begon Eva met me te zoenen en met mijn hand ging ik van haar tieten tot haar kutje en begon haar hard te vingeren. Ineens knikte de dames naar elkaar en gingen ze beide rechtop zitten.

Fatima pakte mijn lul en ging op mijn keiharde lul zitten. Eva ging met haar kutje op mijn gezicht zitten. Fatima begon haar bekken over mijn lul te schuren en Eva bewoog haar bekken over mijn gezicht. Ik stak mijn tong uit en likte over haar kutje en klitje. Fatima en Eva waren elkaar kreunend en steunend aan het zoenen terwijl ik ze beide neukten. Fatima met mijn lul en Eva met mijn tong. Terwijl ik me concentreerde op mijn mondprestaties bij Eva begonnen de 2 nog heftiger te zoenen. Door hun warme lichamen die over de mijne bewoog en het lesbische tafereeltje dat zich boven mij afspeelde kwam ik snel klaar. Naar mijn mening kwam ik te snel, maar Fatima en Eva waren zo geil met elkaar bezig dat het ze niks kon schelen. Ze gingen van mij af en gingen in standje 69 op elkaar liggen. Fatima onderop en Eva bovenop. Ik besloot op de stoel te gaan zitten en eventjes te kijken, Eva had haar kontje mijn kant op en ik zag hoe Fatima haar kutje likte.

In nog minder dan een minuut stond mijn lul weer als een vlaggenmast omhoog. Ik bleef naar hun kijken hoe ze van elkaar genoten. Na een minuut of 5 naar hun gekeken te hebben kon ik echt niet meer niks doen. Ik stond op en ging achter Eva staan. Ze lagen nog steeds in standje 69 en Fatima stopte met likken. “Wat doe je nou Fat?”, vroeg Eva. “Kom LIK ME!” Fatima gaf me een seintje en ik stootte mijn lul in een keer helemaal in haar. “AAAAH”, ze schrok maar werd weer snel de geile stagiaire. Terwijl ik Eva hard van achter begon te neuken, likte Eva Fatima’s volgespoten kutje helemaal leeg totdat ze kwam. Fatima zat heel gebiologeerd te kijken hoe mijn lul tot de stam in het kutje van Eva verdween. Eva begon steeds onregelmatiger te likken, Fatima zei dat ik moest stoppen en mijn hoofd naast die van haar moest leggen. Toen stopte Fatima HEEL HAAR VUIST in het kutje van Eva die een harde gil gaf. Terwijl Fatima en ik begonnen te zoenen vuistneukte Fatima Eva heel hard. Toen Eva echt bijna kwam begon Fatima met haar vinger over haar G-spot te kriebelen en toen kwam Eva keihard spuitend klaar. Ze spoot superveel vocht over de gezichten van Fatima en mij. Toen ze klaar was met spuiten lag ze verlamd op Fatima die samen met mij haar vocht opdronk.

Ik ging aan de rand van het bed staan, Fatima met haar kletsnatte gezicht en Eva met haar blos op haar wangen gingen op de rand zitten en begonnen me met zn tweeën te pijpen. De twee vrouwen waren echte pijpgodinnen. Als de een mijn lul helemaal in mijn mond nam, begon de ander aan mijn ballen te zuigen. Of ze likte elk een zijkant van mijn lul. Toen ik ze seinde te stoppen opende ze beide hun mond en staken hun tong uit. Ik pakte mijn doorweekte lul beet en begon eraan te trekken, na een paar keer trekken spoot ik mijn zaad voor de 2de keer vandaag uit mijn lul. Ik spoot bij elk in de mond en spoot Eva’s hele gezicht wit. Eva en Fatima lieten me mijn zaad in hun mond zien en gaven het aan elkaar door terwijl ze zoende. Toen slikte ze het door en zaten hun gezichten onder het vocht van Eva en onder het zaad van mij. “Je moet voortaan elke avond langskomen, Mark”, zei Eva. “Zeker!” “Beloof je dat?”, zei Fatima. “Beloofd!” Ik gaf beide nog een zoen en sloop toen snel, naakt door de gang naar mijn kamer, die ernaast was.

Het was al kwart over 11 dus Rachel kon elk moment komen, aangezien we na half 12 niet meer uit onze kamers mochten komen. Snel ging ik douchen zodat de geur weg was. Toen ik net klaar was klopte Rachel op de deur. Ik deed de deur open. “Sta je al lang te wachten?” “Nee, maar 5 minuutjes ofzo”, lachte ze. “Sorry, ik was aan het douchen.” “Hah, goed idee, ik ga ook eventjes douchen.” Toen Rachel in het badkamertje verdween zag ik dat haar broekje nat was. Ik beloofde mezelf dat wanneer ze klaar was met douchen ik ernaar zou vragen.

Rachel kwam uit de douche en ik keek haar aan, haar haren waren nat. En om haar lichaam had ze een grote zachte handdoek. Ze ging op bed zitten en keek mij aan. “Mag ik wat vragen?”, begon ze. “Tuurlijk.” “Waarom was jou… euhm… je pik zo hard in de bus?” Kon ze mn gedachten lezen? Ik wou haar dit net vertellen. Ik vertelde dat toen we naar de openbare wc gingen ik allemaal geluiden hoorden, toen heb ik via een klein gaatje naar binnen kunnen kijken en zag hoe een franse vrouw haar vriendje (?) pijpte. Ik vertelde er maar niet bij dat het gaatje op “onverklaarbare” wijze groter was geworden zodat het een glory-hole gaatje werd, en ze me begon te pijpen. “O, echt waar?” Ik knikte, “en toen in de bus had ik hele erge inkijk bij de docente voor ons.” “Fatima?” Ik knikte weer. “En nu moet jij vertellen wat jij beide zusjes Jenna en Dana deed, volgens mij moet het iets leuks zijn geweest, want toen was je broekje helemaal nat, en toenet ook.” Rachel werd rood, “Viel dat zo op?” “Heel erg, maar vertel nou.” Ze begon te vertellen: “Ik zat daar dus met Jenna en Dana, en we waren een beetje aan het praten, toen begon ik over sex met jongens en toen zeiden hun dat ze lesbisch waren. Ze zeiden ook dat ze elkaar een beetje beschouwde als elkaars vriendinnen en het heel vaak met elkaar deden. Dana had zelfs een voorbinddildo meegenomen tussen al haar handdoeken.” Toen Rachel dit vertelde werd mijn lul weer voor de 3de keer stijf deze dag. Ze keek er even naar en vertelde verder. “Toen zei ik dat ik altijd al iets had willen proberen met een meisje, en ik vond hun er goed uitzien, toen stelde zij voor dat we met zijn drieën gingen experimenteren. Daarna hebben we met zijn drieën sex gehad.”

Ik kon niet geloven dat ze dit open durfde te vertellen tegen mij. Ze keek mij met een hele onschuldige blik. Daarna keek ze bedroeft weg. Hetgeen wat ik altijd geheim heb gehouden voor haar floepte er ineens uit: “Ik vind je leuk, Rachel.” “Wat?”, zei ze terwijl ze opkeek. Er was geen weg meer terug, dus het was of alles, of niets. “Ik vind je leuk Rachel, heel leuk, al sinds de eerste keer dat ik je zag.” “Waarom heb je dat nooit eerder gezegd?” “Ik durfde niet, ik was bang dat het onze vriendschap kapot maakte.” “Maar, waarom vertel je het nu dan wel?”, ze ging rechtop zitten en luisterde aandachtig. “Je keek zo treurig, en ik wou je opvrolijken, en voor ik het wist zei ik dit, en Rachel…”, ik pakte haar hand vast, “Ik meen het echt!” Heel zachtjes zei ze, “Ik vind je ook leuk.” Ik kon het maar net verstaan maar het was goed genoeg om me klaarwakker te voelen. “Ik wil je”, fluisterde ze weer. Ze maakte haar warme handdoek los van haar lichaam en zo zat ze naakt op bed, kijkend naar mij of ze wel de juiste keus had gemaakt.

Ik keek naar haar lichaam, ik had haar vroeger wel vaker naakt gezien, maar toen had haar lichaam nog niet zo’n perfecte status als nu. Ik boog me naar haar toe en gaf haar een kusje op haar mond. Na nog een klein kusje, beantwoorde ze de kus door haar mond te openen en met haar tong mijn mond in te gaan. Zo begonnen we aan een bijna half uur durende tongzoen waarbij we elkaar over onze lichaam streelde.

Intussen was het al over middernacht en had ze me volledig ontkleed. Ze liet me liggen en ze ging op me liggen. Zo begon ze in mijn nek te zoenen tot ze onderaan bij mijn lul was. Ze keek me aan en zei dat ze dit nog nooit eerder had gedaan. Ik kon niet anders dan liegen dat ik dit ook nooit had gedaan. Van Madelyn en haar “gang” kon ik wel verwachten dat ze niks zouden zeggen, maar van de docente wist ik het niet. Rachel voelde zich een beetje opgelucht en nam mijn lul voorzichtig in haar mond. Ik merkte inderdaad dat dit haar eerste keer was, maar ik was ook nog “Brand new”. Ondanks dat ze moeilijk haar bewegingen maakte met haar hoofd kon ze toch mijn hele pik in haar mondje nemen en deed ze geweldige dingen met haar tong. Ze kietelde met haar tong over mijn eikel en trok me af. Het enige wat ik kon doen was verlamd kijken hoe haar hoofd non-ritmisch op en neer bewoog.

Eventjes later vroeg ik of ze er klaarvoor was. Ze knikte en ging rechtop zitten. Ik wou niet dat ik een foute indruk bij haar maakte dus besloot een condoom te pakken uit mijn portemonnee. Ze pakte mijn hand vast en legde de portemonnee weg.

We begonnen beide toch een beetje zenuwachtig te worden en ik zei tegen haar dat ze op het bed moest gaan liggen. Ik ging tussen haar benen zitten, ze deed haar benen omhoog. Ik boog nog eventjes naar voren en fluisterde dat ze moest zeggen als het pijn deed. Ze knikte.

Met hele kleine stootjes, op dezelfde manier als ik Nikki de pas geleden had ontmaagd drong ik met mijn pik bij haar naar binnen. Ze vertelde me dat Jenna toen straks haar vliesje had gebroken met de voorbinddildo. Ondanks dat besloot ik haar toch eerst zachtjes te neuken. Toen mijn eikel in haar kutje verdwenen was, volgde al snel mijn pik. Eenmaal was mijn pik halverwege begon haar gezichtje een beetje te verschieten. Ik boog weer naar voren en fluisterde dat zelf de rest moest doen en als ze wou stoppen dat we dat deden.

Ik ging weer omhoog en liet mijn pik stil. Ze begon haar heupen een beetje te bewegen en ineens, uit het niets stootte ze haar heupen vol mijn richting in, zodat mijn lul helemaal in haar zat. Snel gaf ik haar een kus, en dat was maar goed ook want ze gaf een erg harde kreun. Zo begon ik haar steeds harder in haar kutje te neuken. Na een paar minuten vroeg ze of zij bovenop mocht. Met mijn lul nog diep in haar kutje draaide we.

Rachel zat nou rechtop op mijn lul, ze legde haar handen op mijn borst en ik legde mijn handen op haar heupen. Rachel begon me hard te berijden. Hier leek ze meer ervaring mee te hebben en telkens wipte ze een beetje de lucht in om mijn lul dan weer hard te berijden. Telkens wanneer ze neerkwam op mijn stijve lul kreunde ze harder dan alle andere kreuntjes.

Ze keek me met grote ogen aan, ze zei niets maar alsof ik al wist wat ze wou zeggen deed ik het. Ik tilde haar een beetje omhoog zodat er wat ruimte tussen haar kutje en mijn lul zat. Toen begon ik als een soort drilboor hard haar kutje te penetreren. Zo hard als ik kon nam ik haar zo en zij beet op haar onderlip om het niet uit te schreeuwen toen ze kwam. Toen haar strakke kutje nog strakker werd en ik nog steeds aan het stoten was kwam ik hard klaar. Ik schoot mijn zaad in haar kutje terwijl alles er meteen uitgeperst werd, door haar knijpende kutje. Alles belandde op mijn buik en ze viel bovenop me. We lagen op elkaar met het zaad en vocht tussen onze benen en buik. Ik sloeg mijn armen om haar heen, zij deed de dekens over ons heen. “Hebben we nou iets?”, fluisterde ze. “Ik zou niet weten waarom niet.”, fluisterde ik terug. Toen begonnen we weer hartstochtelijk te zoenen totdat we allebei zo moe waren dat we meteen in slaap vielen.

De dag erna, nadat we ons hadden schoongemaakt, werd aan het ontbijt verteld dat Fatima en Eva naar huis waren gestuurd wegens ongepast gedrag. Docente Nina zei dat ze Fatima en Eva had betrapt in Fatima’s kamer met bijna niks aan. Later kwam er een leerling binnen en toen heeft ze duidelijk onverantwoordelijke geluiden gehoord. Ik schrok, daarom had Fatima een briefje onder mijn deur gezet met: “Wij zullen niks zeggen.” Nina zei dat ze niet kon zien welke leerling ernaar binnenging. Terwijl ze dit zei, keek ze mij met een geheimzinnige blik in haar ogen aan. Zou ze dan toch weten dat ik het was? Waarom kijkt ze me zo aan en waarom zie ik haar tepels geaccentueerd in haar shirtje?

Ze wist het… maar, waarom verlinkt ze hun wel, en mij niet?...

Ze wou iets van me…