Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Sex Met Familie

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Hallo sexvrienden, ik wil me en mijn gezin aan jullie voorstellen en samen met mijn gezin vertellen over ons sexleven. Ik heet Cora, 46 jaar, en getrouwd met Henk, 52 jaar. Wij hebben twee kinderen, Joris van bijna 17 jaar en Chantal van 16 jaar. Verder woont mijn moeder, Trees 62 jaar, sinds een jaar, nà het overlijden van mijn vader bij ons in.

Sex is voor mij en Henk altijd een belangrijke factor in ons leven geweest. Wij huldigen het standpunt sex is er voor het plezier en genieten daarvan met volle teugen. Op dit gebied kennen wij dan ook weinig taboe’s. Wij hebben dan ook geen enkel probleem met incest waar veel mensen zich zo druk overmaken. Geniet van het leven, het is maar zo kort! Ik heb vroeger thuis heel veel genoten van de sexrelatie met m’n broer, die nu in Australië woont en met mijn vader en moeder.

Ik heb Henk leren kennen toen ik 19 was en toen hij bij ons thuis kwam neukte hij binnen een week net zo vaak met mijn moeder als met mij. Wij hebben onze kinderen heel vrij opgevoed en maakten er geen punt van om samen met hen in bad te gaan en in hun aanwezigheid bijvoorbeeld naakt door het huis te lopen. Ik had al in de gaten gekregen dat er op een zeker moment lichamelijk contact tussen Joris en Chantal ontstond. Henk en ik hebben toen in alle openheid hierover met hen gesproken en hen gezegd dat dat voor ons geen probleem was als er maar voor gezorgd werd dat er geen kindertjes van zouden komen; dus Chantal ging aan de pil. Joris en Chantal gaven te kennen dat zij ook heel graag met ons wilden gaan neuken en vanaf die tijd leven wij zoals ik ook vroeger thuis gewend was. Wij neuken met ons vieren, en later met mijn moeder erbij, figuurlijk de sterren van de hemel.Vanaf die tijd is mijn sexleven in feite nog fijner geworden dan het al was, omdat de dingen waarop Henk en ik, ter wille van de kinderen, ons toch wel een beetje moesten inhouden, niet meer bestond.

Ik vind het namelijk heerlijk om sex te hebben met meerdere mannen en jonge jongens. Mijn moeder lust hier trouwens ook wel pap van. Ik hoef dit nu niet meer buiten de deur in clubs te zoeken en kan mijn sexpartners thuis laten komen. Ik vind het heerlijk om wel vijf of zes keer per dag een neukbeurt te krijgen. Ik kan eigenlijk nooit sex genoeg krijgen.

Ik hou er van om uitdagend gekleed te lopen. Ik draag altijd truitjes en blouses die mijn grote tieten goed laten uitkomen. Ik ben qua figuur redelijk aan de maat, ik heb brede heupen en forse dijen. Henk vindt echter dat ik een heerlijk geil lichaam heb. Hij geilt op nylon kousen en jarretelles. Ik draag die dan ook altijd. Juist door die kousen en mijn zware dijen met een heel kort rokje, schiet het zaad naar de kop van iedere man zegt mijn Henk.

Thuis draag ik, sinds we met ons allen sexen, nooit meer een slipje. We hebben afgesproken dat Chantal en ik bij thuiskomst het slipje uitdoen. Ik vind het heerlijk om heel vaak even een paar vingers in mijn kut te voelen. Ik heb een kut met dikke schaamlippen en een grote geile klit. Ik heb meestal een tamelijk natte kut. Ik moet dan ook vaak een doek bij de hand hebben om te zorgen dat er niet te veel kutsap langs mijn kousen loopt.

’s Avonds nà eten doen Chantal en ik altijd ons rokje uit en dan lopen we in onze blote kut. Henk en Joris vinden dat een eindeloos geil gezicht. Jullie zullen wel begrijpen, we zijn allemaal, ook Henk en Joris, van onderen geschoren. Een lekker sexspeeltje vind ik vagina-balletjes. Dat zijn een paar balletjes ter grote van een stuiter die aan een draadje zijn geregen. Die balletjes stop je in je kut en dat geeft bij het lopen een heerlijk massage gevoel. Het is dan net of er een vinger heel licht over je klit en langs je kutwanden strijkt. Als ik boodschappen ga doen of gewoon even de stad in dan stop ik heel vaak die balletjes in mijn kut. Regelmatig heb ik dan onderweg een paar heerlijke lichte orgasmes. Chantal heeft trouwens ook het genot van die balletjes ontdekt en stopt ze ook vaak in haar kut.

Als we samen door de stad lopen zeggen wij vaak tegen elkaar, even stoppen want ik kom klaar. Vaak zien we dan bij ons het kutsap langs de benen lopen, omdat we weer eens geen slip dragen. Ik vind het namelijk erg geil om ook buiten zonder slip te lopen en dan de wind langs m’n kut te voelen strijken. Een lekkere bijkomstigheid is dat Chantal, als de gelegenheid daartoe is, ook aan mijn kut kan zitten en ik bij haar. Ik heb het al gezegd, van sex kunnen wij niet genoeg krijgen. Op vrijdagavond, onze familiesexavond (daarover later meer), scheren Henk en Joris zichzelf en onze kutten.

Om even op mijn verlangen naar sex met jonge jongens terug te komen. Op een gegeven moment had ik in de gaten dat een vakkenvuller bij Albert Heijn vaak in mijn buurt bleef rondhangen als ik aan het winkelen was. Ik denk dat hij gebiologeerd was door mijn tochwel uitdagende kleding. Op een maandagochtend, toen ik kon verwachten dat het niet druk zou zijn, heb ik mijn allerkortste rokje aangedaan en op de parkeerplaats mijn slipje uit gedaan. De rand van het rokje kwam nauwelijks onder de boord van mijn kousen. Ik ging winkelen en ja hoor, daar was die knaap. Ik ging voor hem uit lopen en bukte me naar de onderste plank om zogenaamd naar de prijs te kijken. Ik ging een beetje in de spreidstand staan, zodat hij goed zicht op mijn kut zou hebben. En ja hoor, ik zag dat hij een bobbel als een vlaggemast in zijn broek kreeg. Ik heb hem verwend door vaak te bukken.

Ik kwam toen op het idee om iets te verzinnen om hem thuis te krijgen. Ik heb hem gevraagd of als hij tijd had of hij een kratje bier bij mij thuis wilde brengen, omdat ik van de dokter niet mocht tillen. Met een knal rood hoofd zei hij dat dat geen enkel probleem was en dat hij in de lunchpauze met alle plezier bier bij mij thuis wilde brengen. Zijn naam was Arno zei hij. Ik ging zelf ook een beetje opgewonden weg met de gedachte aan die lekkere lul van die jonge knaap.

Thuis gekomen heb ik tegen Chantal gezegd: straks komt er een jongen van Albert Heijn die ik wil gaan neuken, blijf in het begin even uit de buurt, als je zin heb kan je er later wel bijkomen. Om 12 uur precies stond Arno voor de deur. Ik liet hem binnen en ik was uiteraard nog in het zelfde rokje, zonder slip. Ik had wel een doorkijkblouse aangedaan en dat gecombineerd met een push-up bh gaf zicht op mijn recht vooruitstaande grote tieten. De ogen van Arno vielen bijna uit zijn hoofd. Ik gaf hem een lekkere zoen vol op zijn mond en zei bedankt voor het thuisbrengen. Eigenlijk heb je wel iets lekkers verdiend. Hij stammelde wat, wat ik niet verstond.

Ik zei ik heb in de winkel wel gezien dat je goed geil van mijn kont werd, wil je niet met je handen voelen, wat je ogen hebben gezien. Tegelijk ging ik heel zachtjes over de bobbel in zijn broek strijken. Kom mee, je mag me neuken. Zachtjes trok ik hem aan zijn arm en als in trance liep hij mee naar de slaapkamer. Bedoelt u echt dat u met me wil neuken, zei hij. Ik zei, ik ben zo geil als boter en verlang naar je heerlijke lul. In een recordtempo had hij zijn shirt en broek uit. Ik zei niet zo snel Arno, ik denk dat je niet zoveel ervaring heb en dan is het voorbij voordat je weet wat er gebeurd is, van sex moet je genieten.

Ik zei ga lekker op je rug liggen en kijk eerst eens goed naar mijn geile kut. Ik heb een tweede verrassing voor je: mijn dochter zal eerst een vibrator showtje voor je doen en met mij sex hebben, zodat jij ook goed geil kunt worden, als je dat al niet bent. Chantal kwam de kamer binnen en ging wijdbeens op bed zitten. Tegen Arno zei ze: jij moet nu die vibrator in mijn kut steken en langzaam heen en weer bewegen. Ik zag dat Chantal na enige tijd tegen klaarkomen aan zat en zei tegen Arno: nu die vibrator stevig over haar klitje wrijven. Als een explosie kwam Chantal klaar, zij kronkelde en kreunde: Oh, Oh, ik ben zo geil, wat is dat lekker in m’n kut.

Ik ging gehurkt boven het gezicht van Chantal zitten en zei: nu moet je de kut van je geile moeder likken. Chantal nam m’n hele klit in haar mond en sabbelde er op. Daarna ging ze met haar tong zo diep mogelijk in m’n kut, vervolgens beet Chantal zachtjes op m’n binnenste schaamlippen die een klein beetje naar buiten hangen. Daarna kwam opnieuw mijn klit aan de beurt, nu zoog Chantal met meer kracht en ik voelde dat ik naar de climax toe ging. Ik voelde het orgasme aankomen en kwam tot een heerlijke ontlading, ik schokte en gilde, neuk me, neuk me. Het kutsap liep over het gezicht van Chantal die verheerlijkt hiervan zoveel mogelijk oplikte. Oh, mama wat is jou kutsap lekker.

Even uitgeteld ging ik achterover op bed liggen. Ik zei tegen Arno: nu moet jij lekker aan mijn kut gaan liggen sabbelen, terwijl ik een beetje bij kom, dan gaan wij straks een lekkere partij neuken. Ik ging in standje 69 met Arno liggen en nam zijn lul in mijn mond. Ik voelde na enige tijd pijpen dat Arno tot ontlading ging komen. Hij spoot met forse stralen zijn zaad tot achter in mijn keel. Chantal die gek op sperma is zei meteen mama, mama ik wil ook proeven. Ik slikte niet alles door en gaf Chantal met een kus een forse klodder zaad door. Oh wat heerlijk zei Chantal.

Arno was teleurgesteld dat hij zo snel was klaargekomen. Ik zei dat is vrij normaal voor iemand van jou leeftijd als ie zo geil is als jij bent. Als je even wacht dan kunt je zo meteen echt wel weer, de tweede keer duurt het altijd langer Ik liet Arno een half uurtje met mijn kut spelen, ik kwam in die tijd zelf nog een keertje klaar. Ik hoefde de lul van Arno niet eens te stimuleren, binnen no time had hij weer een pik waar je bij wijze van spreken een deur mee zou kunnen inrammen. Ik ging zo liggen dat de lul van Arno vlak voor mijn neukgrot lag. Alleen al de gedachte dat ik die lekkere jongens lul in m’n geile kut ging stoppen deed me sidderen van genot. Eerst wreef ik de kop van zijn lul zachtjes over mijn naar zaad verlangende klit. Arno begon vol overgave aan mijn knal hard geworden tepels te zuigen. Ik ben ook erg gevoelig aan mijn tieten, dus het tintelen en sidderen werd steeds sterker. Op dat moment wilde ik maar één ding: zijn lul zo diep mogelijk in mijn met kutsap overvloeiende kut. Arno gaf diepe stoten, ik voelde hem tot achterin mijn baarmoeder komen. Ik hing om zijn nek en smeekte hem om me helemaal suf te neuken. Ik kreeg een weldadig gevoel door mijn hele lijf en mijn bekken nam het ritme van de stoten van Arno over. Hierdoor voelde ik Arno nog dieper gaan. Oh, ga door, harder, spuit me vol met je heerlijke geil. Arno en ik kwamen bijna op hetzelfde moment tot een enorm orgasme. Hij kreunde als een gewonde stier en de ik voelde vanuit mijn kut het genot door mijn hele lichaam razen. Dit zijn de momenten die sex tot een absoluut wonder maken en daar kan ik niet genoeg van krijgen.

Toen Arno zijn lul uit m’n kut haalde kroop Chantal direct tussen mijn benen om mijn met zaad verzadigde kut leeg te likken. Wat is het toch lekker en fijn om zo met je dochter te kunnen sexen. Arno moest dringend terug naar zijn baas, hij was in feite al te laat. Ik heb tegen Arno gezegd, wat nu gebeurd is moet je uiteraard niet verder vertellen. Jij mag nu ons neukvriendje worden als je dat wilt. Je kan altijd naar ons toe komen als je met Chantal of mij lekker neuken wilt. Je hoeft niet bang te zijn voor mijn man, want die weet er vanaf. U zult wel begrijpen dat Arno vaak bij ons terug komt.

Mijn verlangen naar jonge jongens heb ik verder bevredigd via een advertentie op een sexsite op internet. Ik heb heel wat reacties gehad en met een tiental jongens tussen de 16 en 20 jaar contact gemaakt. Heel vaak komen die bij ons op bezoek en hierdoor kan ik iedere dag wel een paar keer neuken. Chantal doet vaak mee met triootjes en komt dan ook aan haar trekken. Als Henk thuis is neemt hij het ook vaak deel aan de sexpret. Hij zegt dat hij geil wordt als ik hem vertel wat ik met die jongens doe en wat ze met mij en Chantal doen. Sommige jongens zijn bi en Henk heeft ontdekt dat hij ook wel over bi gevoelens beschikt. Henk heeft dan ook zijn sexleven verruimt door zelf ook met die jongens te neuken. Ik vind het ook geil om te zien hoe Henk met zijn lul in een lekkere jongenskont zit.

Henk zegt weleens als jij niet zoveel neukvriendjes zou hebben dat had je mij allang onder de groene zoden geneukt en daar zit wel wat in, want ik wil wel ieder moment van de dag en dat houd geen man in zijn eentje vol. Ik moet denk ik binnenkort maar weer eens een advertentie zetten, want sinds mijn moeder bij ons inwoont, kunnen we nog wel wat extra jongenslullen gebruiken. Wat dat aangaat is mijn moeder net zo geil op jonge jongens als ik

Hallo, ik ben Henk en zal mijn kant van ons verhaal vervolgen. Ik kom uit een gezin waar een beetje hypocriet met sex werd omgegaan. Dat waren dingen waar niet over gesproken werd en ik weet bijna wel zeker dat mijn vader stiekum als hij de kans kreeg buiten de pot pieste. Of mijn moeder het wist of deed of zij het niet wist, daar ben ik nooit achter gekomen. Voor haar was sex iets vies en moest je zoveel mogelijk proberen te ontlopen. Mijn vader heeft het dus wat dat aangaat niet best getroffen. Ik ben blij dat mij dat bespaard is gebleven.

Toen ik Cora leerde kennen ging er voor mij een nieuwe wereld open. Ik wist uiteraard wel wat er op dat gebied te koop, stiekum sexboekjes lezen of een filmpje kijken was mij niet vreemd. Doch hoe lekker sex kan zijn als je daar niet geheimzinnig over hoeft te doen, dat heb ik pas bij de familie van Cora ervaren.

Toen ik pas met Cora omging hadden wij al vrij snel sex met elkaar. Ik kan wel zeggen iedere dag en soms meer keren op een dag. Cora zei dat is een natuurlijke behoefte en waarom zou je dat onderdrukken. U snapt wel Cora nam het initiatief. Toen onze relatie stand bleek te houden kwam aan de orde dat ik bij haar thuis zou moeten gaan komen. Op een dag zei Cora ik moet je nu wel gaan vertellen over ons leven thuis. Zij vertelde mij dat zij met haar broer, vader en moeder een heerlijke sexrelatie onderhielden en dat als wij verder zouden gaan ik dat zou moeten accepteren en wellicht deel gaan uitmaken van die relatie. In eerste instantie schrok ik hiervan toch wel.

Toen ik echter ging nadenken over wat Cora zei, vond ik haar argumenten om te genieten van iets wat de natuur heeft gegeven nog niet zo gek. Toen ik de eerste avond bij haar ouders, Jan en Trees thuiskwam, was de sfeer heel ongedwongen. Trees en Cora waren heel hoerig gekleed. Beide hadden een heel kort rokje en een laag uitgesneden blouse, zonder bh, die hun tieten goed liet uitkomen. Trees en Cora hebben beide nagenoeg dezelfde bouw, dat wil zeggen, dikke dijen en grote tieten. Als ik vrouwen zie met dikke dijen onder een kort rokje dan ben ik in een mum van tijd bloedgeil. Ik moest dan ook moeite doen om niet meteen met een stijve lul naar binnen te lopen. In m’n gedachten zat ik al met m’n handen aan die ongetwijfeld heerlijke kut van Trees. Jan zei mij, ik weet dat Cora je heeft ingelicht over hoe wij met elkaar omgaan en ik begrijp dat je daar geen problemen mee hebt.

De avond ging als een speer voorbij en we hebben een kaartje gelegd. Rond 11 uur zie Jan dat hij een tv-film wilde zien waarna we met ons vieren op de bank gingen zitten. Jan zat naast Trees en ging na enige tijd over het bovenbeen van Trees strijken. Trees stond een paar minuten later op en begon haar rokje los te knoppen. Zij stapte uit haar rokje en ik zag dat Trees geen slip aan had. Ik keek kennelijk enigszins opgewonden naar de kale kut van Trees, want Jan zei, hoor es Henk van slipjes houden wij hier niet. Cora had inmiddels ook haar rokje uitgetrokken en ging met haar kale kut voor haar vader staan. Cora zei, ik zou het hardsteke geil vinden als mama nu naast Henk gaat zitten en dat jij mij lekker gaat vingeren. Moeder en dochter ruilden van plaats en Trees begon mijn gulp open te trekken. Ik wil nu ook wel eens je lekkere lul zien waar Cora zoveel over heeft verteld, zei Trees. Voor dat ik het wist zat ik ook in mijn blote kont. Trees nam mijn hand en stopte die tussen haar benen. Ga jij mij nou eens lekker verwennen, zoals je dat doet met Cora

Voel je hoe nat ik al ben zei Trees, ik vind het altijd zo geil om vingers in mijn kut te hebben. Cora zat inmiddels aan de lul van haar vader te likken en Jan speelde met de tieten van zijn dochter. Ik zag dat Jan een bijzonder grote lul had, mijn lul is wat dat betreft wel een maatje kleiner. Ik heb een klein kwartiertje met de kut van Trees zitten spelen, terwijl zij regelmatig aan mijn lul zoog.

Trees stond op en ruimde de salontafel af en deed haar blouse uit zodat ze nu helemaal naakt was. Zij ging op de salontafel liggen met wijd gespreide benen en zei kom Henk nu moet je me eens helemaal klaar likken. Met haar handen trok ze haar kut wijd open. Trees was zo nat, het leek wel een meertje met kutsap. Gulzig heb ik toen mijn hele gezicht in haar geile neukgrot gestopt en haar kutsap opgeslobberd. Oh, wat was dat lekker. Dat kutsap van een echte geile vrouw zo lekker kan zijn is onvoorstelbaar. Ik ging met mijn tong zo diep mogelijk en beet zachtjes in haar opgezwollen klit. Trees begon te kronkelen en te hijgen, en riep, ik kom klaar, ik kom klaar. Ik voelde dat er een orgasme door haar lichaam raasde.

Toen zij weer een beetje was bijgekomen, gaf Trees mij een langdurige tongzoen. Oh Henk zei ze, je weet hoe je een vrouw moet beffen, als je netzo lekker neukt, dan hebben wij nog veel plezier aan elkaar. Je mag altijd en overal aan mijn kut komen als je daar zin in hebt. Cora en ik zijn jouw neuksletjes voor altijd.

Ik zag dat Jan op de bank met Cora lag te neuken. Hij zat met zijn grote lul helemaal in haar kut. Ik verbaasde me dat Cora dat kon hebben, zij heeft weliswaar een redelijk ruime kut, zoals ik zelf heb ervaren, doch de afmeting van Jan, hij leek wel een paard, sloeg alles wat ik ooit aan lullen heb gezien. Vader en dochter kwamen bijna gelijk tot een hoogtepunt. Jan likte zijn eigen zaad op uit zijn dochters kut. Ja Henk zei Jan, een kut moet je schoon achterlaten voor de volgende gebruiker, want ik weet zeker dat als haar broer straks thuiskomt ze nog eens een lekkere neukbeurt krijgt. Jij slaapt straks bij Trees en mij in bed, omdat ik zeker weet dat Trees nog niet genoeg van jouw geile lul heeft en ik wel eens wil meemaken hoe jij Trees een beurt geeft. Trees vindt het ook heerlijk om in haar kont geneukt te worden, dus te hebt nog genoeg te doen. Cora wordt vanacht wel zo beetje uitgewoond door haar broer.

Hoi, ik ben Joris en kom met mijn bijdrage. Dat er bij ons thuis ontiegelijk geneukt wordt had ik al snel ontdekt. Ik zag vaak dat mijn vader met zijn handen onder de rok van m’n moeder zat als ze dachten dat ik toch niks in de gaten had. De geluiden uit de slaapkamer lieten ook niets aan duidelijkheid te wensen over. Dat mijn vader en moeder naar sexclubs gingen was voor mij ook geen geheim meer. Dat mijn vader zelfs aan de kut van mijn oma zat heb ik ook eens stiekum gezien en ook dat zij hem pijpte.

In mijn eigen fantasie over sex denk ik altijd aan neuken met oudere vrouwen. Als ik aan mijn vader dacht die aan de kut van mijn oma zat, dan werd ik zo geil als een beer. Als ik me zat af te trekken dan dacht ik vaak aan die kut van mijn oma. Ik had een hele collectie sexboekjes op de kop getikt met allemaal oudere vrouwen met dikke behaarde of kale kutten en van die lekkere grote hangtieten. Allemaal van die kutten met vaak dikke vette schaamlippen en binnen lipjes die er als randjes vlees uit bungelden. In mijn gedachten zogen die vrouwen dan aan mijn pik en mocht ik met mijn handen lekker in hun kut graaien. Ik bewaarde die boekjes in een koffertje onder mijn bed die ik op slot kon doen. Op een middag, ik was toen 16 en Chantal 15, kwam ik mijn kamer binnen en lag Chantal op mijn bed met rondom zich mijn collectie boekjes. Shit, ik was vergeten mijn koffertje op slot te doen. Zo broertje zei Chantal, geil jij alleen maar op oma’s. Ik wist op dat moment niet wat ik moest zeggen. Heb jij dan nooit zin om eens een lekker jong kutje te zien, ging Chantal verder.

Als jij een kut wil zien, waarom heb je dat dan nooit eens aan mij gevraagd, vervolgde Chantal. Chantal draaide zich om en ging op haar rug liggen. Tergend langszaam begon zij haar jurkje omhoog te trekken. Ik zag dat zij een klein rood slipje aan had. Zij kwam iets overeind en trok haar jurkje over haar hoofd uit. Daarna deed zij langszaam haar bh’tje af en ik zag een paar voor haar leeftijd forse tieten. Chantal begon vervolgens over het kruisje van haar slipje te wrijven en zachte geluidjes te maken. Ik wist niet dat mijn zusje zo geil sexbeest was. Ik voelde mijn lul in mijn broek steeds dikker worden. Doe je broek uit en haal je geile lul te voorschijn, zei Chantal, dan laat ik je nu mijn kut zien.

Chantal deed haar benen in de lucht en deed van beneden naar boven naar slipje uit. Zij steunde met haar handen in haar zijden en haar benen recht omhoog. Heel langzaam deed zij toen haar benen wijd en ik kreeg zicht op heerlijke, onbehaarde, jongemeisjes kut. Kom dichterbij zei Chantal want ik wil je stijve lul beetpakken en jij moet met een hand aan een tepel van mijn tieten trekken en met een vinger van je andere hand in mijn kut over mijn klitje wrijven. Voor ik het wist spoot ik mijn zaad tegen de buik van Chantal, want ik was zo geil dat ik dat niet meer kon inhouden. Chantal wreef mijn zaad op haar hand en likte dat met een verzaligd gezicht op. Jouw zaad is zo lekker broertje dat ik daar vanaf nu een heleboel van wil hebben, zei Chantal. Ik heb die middag wel twee uur met Chantal liggen sexen. Ik heb haar in haar kut en haar kont geneukt en zij heeft me gepijpt. Na twee uur waren we alletwee volkomen uitgeput.

Vanaf die middag gaat er geen dag meer voorbij dat we geen gelegenheid zoeken om elkaar te pakken. Ik heb wel direct voor kapotjes gezorgd, want ik besefte wel dat Chantal niet zwanger moest worden. Binnen een paar weken had moeder door dat Chantal en ik meer deden dan elkaar bij het huiswerk helpen. Op een middag kwam moeder op mijn kamer en riep Chantal er ook bij. Moeder zei, ik denk of ik weet bijna wel zeker dat jullie sex met elkaar hebben. Je vader en ik vinden dat helemaal niet erg, want sex is heel normaal tussen mensen. Dat jullie dat ook doen als broer en zus vinden een heleboel mensen niet normaal, doch dat vinden je vader en ik hypocriete mensen. Sex is fijn en daar moet je van genieten. Jullie mogen nu ook wel weten dat je vader en ik ook sex met mijn broer, opa, oma en andere mensen hebben. Vanaf nu mogen jullie ook met ons neuken.

Ik weet Joris, zei moeder, dat je geil bent op oudere vrouwen omdat ik je boekjes in je koffertje wel eens gezien hebt. Verrek dacht ik, dus tweemaal vergeten het koffertje op slot te doen. Ik heb gevraagd of oma vanmiddag komt om je lekker te laten genieten wat je al zolang hebt verlangd. Waarom zou je moeilijk doen over dingen die je intens verlangd zei moeder. Ik zal jullie eerlijk zeggen ik neuk graag met jonge jongens, oma trouwens ook en die laat ik nu gewoon thuis komen. Vanaf nu dragen Chantal en ik geen slipje meer als we thuis zijn, als je lekker geil voelt mag je gerust aan onze kut komen We wachten nu maar eerst tot oma komt, voor we lekker gaan sexen. Chantal en ik doen alvast onze rok uit zodat we lekker geil zijn als oma komt. Moeder liet haar rok zakken en ik zag haar nylonbenen met boven haar kousenboord een rand blank vlees, haar jarretelle en daaronder haar heerlijke, geile kale kut. Ik werd zo geil dat ik niet kon nalaten even lekker tussen haar benen in haar kut te friemelen.

Oma had een lange regenjas aan toen ze kwam. Zij deed haar jas uit en ik zag dat ze op nylonkousen en een jarretelle nà naakt was. Ze nam me in haar armen en gaf me dikke tongzoen. Ze fluisterde in mijn oor, heerlijk om vanaf nu ook met mijn kleinzoon te kunnen neuken. Zij ging met haar benen wijd op bed leggen en ik zag een kut waar ik vroeger alleen maar in boekjes naar kon kijken. Joris zei m’n oma doe met me wat je wilt, je mag me nu overal en altijd aanraken en neuken. Ik zag dat moeder inmiddels al door Chantal werd gebeft.

Ik stak bijna mijn hele hand in oma haar kut en zag het kutsap langs m’n pols lopen. Om zoveel lekker sap verloren te laten gaan vond ik zonde, dus ik trok m’n hand terug en ging het kutsap van oma oplikken. Oh, wat was dat lekker, ze smaakte weer heel anders dan Chantal. Oma nam mijn lul in haar mond en begon me lekker te likken en te zuigen. Oma was heel bedreven in het pijpen, want steeds als ik dacht,ik houd het niet, ik ga klaar komen, stopte ze even om de spanning te laten wegvloeien. Met die techniek was zij instaat om mij langdurig te pijpen. Op een gegeven moment exploideerde ik toch als het ware en spoot een hele sloot zaad in haar mond. Ik wist niet dat ik zoveel in één keer kon spuiten. Oma knorde van genoegen en moeder en Chantal waren er als de kippen bij om wat van mijn zaad uit oma haar mond op te zuigen. Die middag hebben we geneukt dat de vonken er af vlogen. Ik heb oma eerst in haar kut en daarna in haar kont geneukt. Ik wist niet dat ik wel drie keer in één middag zaad kon spuiten. Ik kan wel zeggen dat ik uitgeput was, maar dat is wel een zalig gevoel. Oma heeft ook langdurig aan Chantal haar kut liggen sabbelen, zodat die ook met veel gekreun en gesidder tot haar hoogte punt kwam.

Toen oma een jaar later bij ons kwam inwonen was ik helemaal verrukt. Ik kon toen net zo vaak als ik wilde met haar kut spelen en met haar neuken als ik wilde. Samen met mijn moeder had ik twee super geile vrouwen in de leeftijd waar ik constant geil op ben. Oma vindt het heerlijk als we samen op de bank tv kijken dat ik urenlang met haar kut zit te spelen. Vaak heeft mijn moeder dan ook een vriendje op bezoek, die met haar kut aan het spelen is op de andere bank.

Chantal en vader hebben een apart standje. Chantal gaat met haar benen over de schouders van mijn vader hangen, met haar kut vlak voor zijn gezicht, zodat hij met zijn tong diep in haar kut kan komen. Zij steunt dan met haar handen op de bovenbenen van m’n vader en kan dan makkelijk bijna zijn hele lul in haar mond nemen. Met dit standje kunnen die twee lang bezig zijn.

Wij maken nu een eind aan ons verslag over ons heerlijke sexleven. De volgende keer meer over onze vrijdagavondse sexavond, als jullie daar ten minste prijs op stellen. We zien wel

PS

Als jullie denken dit verhaal al eens ergens anders gelezen te hebben, dan kan dat kloppen. Ik heb het namelijk al een tijdje geleden geschreven. Wellicht zijn er hier op deze site sexvrienden die het nog niet kennen.