Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Sigrids 24 Hete Uren - 6

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
DE EERSTE KEER

'Je helpen? Met wat?' vroeg Anka. Wiskunde of fysica, waren de eerste dingen waaraan het bolleboosje dacht.

'Neuken met je hond.'

'Wat?' Anka zette zich overeind. 'Wil jij het met Rex doen?'

'Ja. Is dat zo vreemd? Jij vindt het toch lekker?'

'Ja, maar...'

'Niks te maar-en. Ik wil ervaren hoe het is met een hond. Als ik het maar niks vind, dan weet ik het tenminste.'

Anka kon haar oren niet geloven. Bij haar was het eigenlijk toeval geweest. Zij was zeker hard de kamer uitgelopen als iemand het haar bewust voorgesteld had. Maar Sigrid wilde het doen. Wat een slet. 'Okè, ik zal je helpen, ' zei ze en riep dan: 'Rex! Rex, kom hier jongen.'

Op bevel kwam de Duitse herdershond de slaapkamer opnieuw binnen gewandeld. Hij had blijkbaar op de gang liggen bijkomen van zijn neukpartij. Sigrid zag dat zijn lul opnieuw gekrompen was. Nu ja, dacht ze terwijl ze zich uitkleedde, dat zal wel geen probleem zijn.

Inderdaad niet. Anka zette zich naast het beest op de knieën en stak haar hand onder zijn buik. Teder begon ze in zijn lul te knijpen; hem zachtjes af te trekken.

Beetje bij beetje werd de hondenlul groter. De rode kop schoof tevoorschijn uit het hoesje en groeide tot het een lul was van respectabele afmetingen.

Sigrid ging aan de andere kant van Rex zitten en nam het over van Anka. Waar haar klasgenote er handwerk van maakte, besloot Sigrid het beest te pijpen. Het was per slot van rekening toch ook een soort man, niet? En die hielden er allemaal van gepijpt te worden. Ze trok de lul een beetje opzij en stopte hem in haar mond.

Anka keek met grote ogen naar Sigrid. Dit had zij nog nooit gedaan. Maar Rex kon het blijkbaar wel waarderen. Hij stond doodstil, alsof hij bang was dat Sigrid zou stoppen. En waar het altijd even duurde voordat Rex volledig stijf was als zij hem aftrok, leek zijn pik nu op te zwellen alsof iemand hem oppompte. Of opblies, dacht zij glimlachend. Dat moet ik ook eens proberen.

Toen ze vond dat de pik stijf genoeg was, stopte Sigrid. Hij had inmiddels respectabele afmetingen. Veel mannen moesten onderdoen voor de hond.

'Zo, ' zei ze, 'dat ziet er goed uit. Niet?' Ze keek Anka aan. Zij was per slot van rekening de experte.

'Ja, dit is goed genoeg om mee te beginnen. Hij wordt nog stijver eens als hij aan het neuken is. Je zult wel zien.'

'En wat is voor jou de meest comfortabele houding?'

Anka haalde haar schouders op. 'Soms zo, dan weer eens anders. In het begin vond ik het het gemakkelijkst als ik mijn bovenlijf op het bed legde.'

'Zo?' Sigrid boog over het bed, met haar kont fier naar achteren. Haar kut stond reeds open van opwinding.

'Ja, zo kan het.' Dan tikte Anka haar op haar bips en zei: 'Kom Rex. Verwen mijn vriendin.'

Rex begreep wat er van hem verlangd werd. Hij ging achter Sigrid staan en besnuffelde haar poesje.

Het meisje giechelde. Zijn natte snuit en snorharen kietelden haar dijen, terwijl zijn lange tong door haar spleet trok. Zij wriemelde met haar kont heen en weer. 'Zet hem snel op me, Anka. Dit kriebelt! Seffens kan ik me niet meer serieus houden.'

'Hup Rex, ' zei Anka en tikte Sigrid op haar schouders om hem aanwijzingen te geven.

De hond sprong op het teefje voor hem. Hij sloeg zijn voorpoten rond haar middel en begon met zijn pik onder haar lichaam te stoten, op zoek naar haar spleet.

Sigrid voelde hoe zijn zachte vacht over haar rug schoof en voelde zijn hete adem in haar nek. Het verbaasde haar hoe sterk hij wel was à hij trok haar gewoon naar achteren, naar zijn bekken toe. Dan voelde ze zijn hete roede tegen haar kut duwen. Hij kwam aardig in de buurt, maar het lukte iedere keer net niet. Wat wel lukte, was Sigrid geiler en geiler maken. Iedere keer als zijn spitse eikel tegen haar klitje duwde, trok er een rilling door haar lijf. 'Euuurrrggg, ' kreunde ze wellustig en duwde haar hoofd tegen de matras.

Anka besloot in te grijpen. Ze stak haar hand tussen de lichamen in en greep de hond bij zijn pik. 'Momentje, Rex, ' zei ze. Dan plaatste ze de pik tegen de kut van Sigrid en hield hem daar. Ze liet los toen de hond naar voren stootte.

Sigrid dacht dat ze ontplofte. De lul van de hond schoot ineens tot diep in haar kut. In een reactie klauwde ze in de dekens en gilde luid. 'Ohgod! Oooohhh. Wat is dat zeg?' De penis zat zo diep in haar, niet normaal.

Rex begon te neuken. Maar waar een man langzaam het tempo opdreef, leek hij van nul naar honderd te spurten in twee seconden...

Sigrid werd letterlijk op de matras gedrukt. Iedere keer als de hond naar voor stootte, liet ze een gilletje. En verbeeldde ze het zich, of drong hij bij iedere stoot een beetje dieper in haar?

Anka keek gefascineerd toe.Om alles goed te kunnen zien, had ze haar brilletje, dat op het nachtkastje gelegen had, terug opgezet. Zelf neuken en zien hoe een andere meisje geneukt werd, waren twee verschillende dingen. Haar kutje werd weer nat. Automatisch ging haar rechterhand naar haar spleetje en begon zich te vingeren.

'Ah-ah-ah.' Sigrid had het gevoel dat ze uit elkaar gestoten werd. Net zo snel als de hond neukte, ging zij naar een hoogtepunt. 'Oh, ik kom klaar!' verkondigde ze. Een seconde later was het zover. Een orgasme trof haar als een bliksemschicht. 'Hmmmffff!' Spastisch beet ze in het laken over de matras. 'Hhhoooeeffff!!!'

Op het ogenblik dat haar orgasme wegebde, kwam de hond klaar. Zijn zaad spoot diep in haar kut. En kon er niet meer uit. De zwelling aan de onderzijde van zijn penis was bij de laatste stoot tot in haar kut geschoten en daar opgezwollen, zodat zijn zaad in het teefje gevangen zat. Zo maakte de natuur de kans op bevruchting groter.

'Anka! Ik voel het. Ik voel zijn zaad in me. Jezus, hij blijft maar spuiten.' Rex dumpte lading na lading in haar lichaam. Zeker vijf, zes stralen tot nu toe.
Dan kwam hij tot rust.

'Dat was heerlijk, ' zei Sigrid, uitgeput. Diep van binnen had ze twijfels gehad. Niet of ze het wel zou doen, maar of het wel lekker zou zijn. Het leek zo onnatuurlijk. Nu wist ze beter. Sletten en honden, dat was een uitstekende combinatie.

Rex bleef op het meisje liggen. Hij wachtte rustig af tot zijn lul zou krimpen.

'Duurt dit lang?' wilde Sigrid weten. Niet dat ze haast had. Ze voelde zich geweldig. Haar ganse lichaam tintelde en het gewicht van de reu op haar was best aangenaam. Ze hield er wel van dat een man zich op haar leeg geneukt had. Het verschafte haar een gevoel van macht.

'Een paar minuutjes, ' antwoordde Anka, die haar vingers aflikte. Ook zij was klaargekomen. 'Hoe vond je het?'

'Moet je dat nog vragen? Gaf ik de indruk dat ik niet genoten heb?'

'Neen, zeker niet, ik heb je zien klaarkomen. Het was een geweldig zicht. Ik wou dat ik mezelf eens kon zien klaarkomen.'

Zo goed als ze kon vanwege het gewicht op haar rug, haalde Sigrid haar schouders op. 'Waarom zou dat niet kunnen? Daarvoor bestaan videocamera's toch?'

Anka leek van dit idee te schrikken. 'Ik kan me toch niet laten filmen terwijl ik bezig ben?'

'Oh, Rex neuken is okè, maar er een filmpje van maken, dat gaat tegen alle fatsoen in?'

Het meisje sloeg de ogen neer. 'Hem neuken kan eigenlijk ook niet, ' fluisterde ze.

'Als je zo over denkt, is dat je goed recht. Ik ben van plan om het nog wel eens te doen. Ik vind het niet verkeerd.' Sigrid voelde hoe Rex zich bewoog; hij was klaar om van haar af te gaan. De tiener merkte dat zijn lul in haar kut kromp. Nog even en... Ja, het was zo ver. De herdershond duwde zich van haar af. Ze voelde zijn pik uit haar schuiven. Gevolgd door de lading zaad die in haar grotje gevangen had gezeten. Deze ervaring was intens genoeg om Sigrid opnieuw tot op de rand van een orgasme te brengen. Ze liet zich snel op haar rug rollen en stak haar hand tussen haar benen. Snel wreef ze over haar klitje. 'Waarom help je me niet?' vroeg ze aan Anka. 'Lik me.'

'Je wil dat ik...'

'Ja, net zoals ik bij jou gedaan heb. Toe nou.'

Aarzelend kwam stak Anka haar hoofd tussen de dijen van Sigrid. Ze stak voorzichtig haar tong uit. Kwam nog wat dichterbij, maar aarzelde. Plots voelde ze hoe Sigrid haar hoofd vast greep en haar mond tegen haar kut drukte. Het meisje wilde protesteren, maar dat ging niet. Dus deed ze maar wat haar vriendin van haar verwachtte: ze stak haar tong in haar poesje. En proefde een mengeling van kutsap en hondenzaad.

'Ooocchhhhh, ' kreunde Sigrid.

Ze hoefde niet te zeggen hoe lekker ze het wel vond. Anka begreep het zo ook wel. De blondine klemde de kittelaar tussen haar lippen en oefende er een lichte druk op uit. Onmiddellijk spande het lijf van Sigrid zich. Met een luide gil kwam ze een tweede keer klaar. Dan ontspande ze zich en zakte terug neer op de matras. Haar borstkas ging op en neer; een film zweet bedekte haar lichaam; een rode blos had zich op haar wangen gevormd.

'Jongens, dat was geweldig. Dank je, Anka, ' zei ze. Ze greep het meisje opnieuw bij haar hoofd, ditmaal om haar te kussen.

Anka liet het gewillig toe. Er trok een tinteling door haar hele wezen toen ze de lippen van Sigrip op de hare voelde, toen ze haar tong in haar mond gewaar werd.

Na de lange, innige zoen sprongen de beide tieners uit bed en onder de douche.

Toen ze eenmaal terug proper waren, vertelde Sigrid wat ze eigenlijk kwam doen.

'Natuurlijk help ik je, ' zei Anka. Alleen vroeg ze zich af of ze zich wel op een wiskundig probleem zou kunnen concentreren. Ze voelde zich nog steeds opgewonden. Dan wist ze hoe ze het moest aanpakken. 'Ik help je, op voorwaarde dat je achteraf met me vrijt.'

'Wat?' reageerde Sigrid. 'Ik moet met je vrijen in ruil voor je hulp? Wat denk je wel dat ik ben? Een hoer?'

Anka wist niet hoe ze het had. Zo'n reactie had ze niet verwacht. 'Neen... euh... dat bedoel ik niet... Ik....' Dan hoorde ze Sigrid in lachen uitbarsten. Ze had haar goed beetgenomen. 'Oh, jij, gemene...' Ze zocht een gepaste term. '...gemene slet dat je bent!' Ze haalde uit naar het andere meisje.

Nog steeds lachend ving Sigrid haar hand op à ze was veel sterker dan Anka.

'Hahaha! Rustig maar. Ik plaag je graag, dat weet je toch van op school?'

Nu lachte Anka ook. Ze omhelsden en kusten elkaar.

Tien minuten later lagen ze op grote handdoeken in de tuin, bij het zwembad van de familie Danckaert, zo naakt als de dag dat ze geboren waren. Het viel niet mee, hetgeen Anka haar uitlegde, maar Sigrid deed haar best en om vier uur in de namiddag kwam dan eindelijk de klik. Ze begreep het. Yes! Dol van blijdschap sprong ze recht en dook in het zwembad. Ze trok een paar vreugdebaantjes. Dan hees ze zich uit het bad en ging terug op de handdoek liggen. Een paar seconden later verscheen Anka's hoofd boven het hare. Hun lippen ontmoetten elkaar, hun handen vonden de borsten van het andere meisje. Sigrid stak vervolgens haar linkerhand tussen hun lichamen en betastte de kut van Anka. Kletsnat. 'Jezus, jij staat alweer heet.'

'Alweer?' zei Anka. 'Ik ben nog niet afgekoeld.' Ze zuchtte. 'Wat heb je met me gedaan, Sigrid? Ik was zo'n fatsoenlijk meisje.'

'Dat haar hond neukte, ja!'

Weer lachten ze onbedaarlijk. Dan werden ze ernstig. Binnen de kortste keren lagen ze in negenenzestig. Anka zoog zich vast aan de kut van Sigrid. Sigrid deed hetzelfde bij haar. En nog iets meer. Ze stak haar middelvinger in haar kut terwijl ze de klit van haar vriendinnetje verwende. Toen ze ervan overtuigd was dat hij goed gesmeerd was, drukte ze hem tegen het kontgaatje van Anka.

Anka schrok wel een beetje, maar protesteerde niet. Tot nu toe had ze alleen maar genoten va alles wat Sigrid met haar gedaan had... Dan voelde ze hoe haar sluitspier zich ontspande en de vinger gleed in haar endeldarm. Ze kreunde. Het was een raar gevoel. Een beetje pijnlijk, maar zeker niet onaangenaam. Dan begon de vinger te bewegen. 'Hmmm, ' deed het meisje. Ze kreeg kippenvel over heel haar lichaam. Zeker toen Sigrid haar klitje tweemaal zo snel begon te likken. 'Ja! Doe verder, ' steunde Anka. Of ze wilde of niet, ze moest stoppen met op de clitoris van Sigrid te sabbelen. Haar hele lichaam rilde en schokte. En alles vertrok vanuit haar onderlichaam, niet alleen vanuit haar kut, maar in grote mate ook vanuit haar kont. Waar Sigrid trouwens een tweede vinger ingestoken had. 'Ja!!! Hmmmffff.' Anka kwam klaar en drukte haar gezicht opnieuw in het kruis van Sigrid.

De hete adem van Anka die tegen haar poesje streek, was genoeg om Sigrid ook naar een hoogtepunt te brengen. Ze was God iedere dag dankbaar dat ze zo gemakkelijk klaar kwam.

Een minuutje later waren beide meisjes tot rust gekomen. Ze sprongen allebei in het zwembad om zweet en kutsap weg te spoelen. Dan kleedde ze zich opnieuw aan.

Sigrid bedankte haar klasgenootje welgemeend voor de hulp die ze geboden had.

Anka zei: 'Ben je gek? Ik moet jou bedanken! Nu ben ik tenminste geen freak meer, die alleen maar met honden neukt.'

'Graag gedaan, meid. En denk eraan: zaterdag is de dag. Dan komen er jongens aan te pas! Maar ik zie je morgen wel, op school.'

Na deze woorden sprong Sigrid op haar scooter en reed snel naar huis.