Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Sonja Geeft Les - 8

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
De eerste week na die avond met Ivo, heeft Sonja moeite met de concentratie tijdens de lessen Nederlands. Maar ze had beloofd niets te laten merken, dus probeert ze zo veel mogelijk contact met hem te vermijden. Soms blijft ze wat langer hangen in de klas, maar als ze dan alleen zijn, begint Ivo direct over het vak te praten. Sonja baalt weer eens, maar begrijpt zijn situatie heel goed.
Die week erop kreeg ze het nog moeilijker, toen er bij een boekbespreking het onderwerp seksuele ervaringen tussen ouderen en jongeren ter sprake kwam. In het bijzonder de voorkeur van sommige meisjes voor wat oudere jongens en mannen. Sonja hield zich eerst buiten de discussie, maar zag dat Ivo steeds naar haar keek. Tot ze zich niet meer in kon houden en zei, dat dit ook haar voorkeur was, omdat de meeste jongens er op uit waren zo snel mogelijk zelf klaarkomen, zonder rekening te houden met de gevoelens van vrouwen. Ze kreeg zowaar nogal wat bijval van andere meisjes, maar er waren ook een paar stoere jongens, die er tegenin gingen.
Tot plotseling ook Serge zijn mond open deed, wat nogal vreemd was, omdat hij altijd een stille jongen is. Hij was van gemiddelde lengte, droeg lang zwart haar, vaak in een staartje en was nogal verlegen. Hij zei dat meisjes dat soms over zich afriepen; in de disco probeerden ze snel dronken te worden dan wisten ze vaak niet meer wat ze deden en achteraf hadden ze dan spijt en kritiek. Iedereen keek verbaasd, dat hadden ze van hem niet verwacht, maar Ivo haakte erop in door te zeggen, dat Serge gelijk had, van beide kanten zat er wel wat fout, belangrijk is dat je elkaar respecteert en elkaar laat genieten. Toevallig keek hij net in de richting van Sonja, die een hoofd als een biet kreeg, toen ze zag dat Serge haar aan zat te staren.
Een paar dagen later zat ze in de kantine met wat meiden te praten, toen Serge langs kwam en ze vroeg of hij er even bij kwam zitten. Blozend hield hij in, maar kwam toch naar het tafeltje met de drie meisjes toe. "Meende je wat je laatst zei over meisjes in de disco?", viel Sonja met de deur in huis. Hij aarzelde even, maar zei toen dat hij dat vaak genoeg gezien had en dan van anderen gehoord had dat die meisjes het de jongens later kwalijk namen dat ze er niks aan gevonden hadden.
Maar zo zijn we niet allemaal zei Sonja en ze keek de kring rond naar de andere meiden. Twee van hen reageerden niet, maar de derde zei dat Serge wel een beetje gelijk had, want het was haar ook wel eens overkomen en dan moet je achteraf niet zeuren. "Je moet Lolita van Nabokov maar eens lezen", adviseerde Sonja Serge en ze stond op en liet het groepje verbaasd achter. Toen ze weg liep hoorde ze nog net èèn van de meiden zeggen: "Volgens mij heeft ze wat met een oudere man". Ze draaide zich om en snauwde: "Nou en?".
Als Sonja na het laatste uur de school verlaat, komt Serge naast haar lopen. Hij vraagt waarom ze zo boos werd op die opmerking van die meiden, of was het soms waar wat ze zeiden? "Begin jij nu ook al", zegt ze geërgerd, maar bedenkt ze zich en ze vraagt of hij zin heeft om nog even wat te drinken. Hij kijkt haar verwonderd aan, maar stemt toe. Ze gaan naar een cafeetje een eind bij school vandaan en bestellen allebei frisdrank. Sonja bekijkt hem eens goed en realiseert zich dat deze stille jongen best aardig is, anders dan die rauwdouwers en hij is nog behoorlijk slim ook.
Sonja legt hem uit waarom ze niets van jongens van haar eigen leeftijd moet hebben, vertelt hem dat ze al een paar keer iets met een iets oudere man heeft gehad en dat het haar erg goed bevallen is, maar ze vertelt er niet bij wie het waren. Serge begrijpt haar, want hij ziet sommige vrienden om zich heen te keer gaan met meisjes met alleen maar de bedoeling ze te neuken en dan weer de volgende te pakken. Dan bekent hij dat hij nog nooit met een meisje naar bed geweest is, wel heeft hij wat ervaring met tongzoenen, pijpen en beffen. Dat wilde Sonja horen en ze vraagt hem of hij het weekeinde wat te doen heeft, dan kunnen ze wellicht samen een eindje gaan fietsen, het wordt mooi weer.

Ze hadden afgesproken aan de rand van de stad en fietsten naar het zuiden richting het bosrijke gebied even buiten de stad. Onderweg spraken ze over school, over muziek, over van alles, behalve over zichzelf. Ze dronken en aten wat op een terrasje en waren erg vrolijk, mede door het schitterende weer. Sonja zag er lekker uit met een kort lichtgroen zomerjurkje, dat tijdens het fietsen af en toe opwaaide zodat de bovenkant van haar stevige dijen goed zichtbaar was.
Midden in een bos stopte Sonja ineens en zette haar fiets tegen een boom op slot. Serge keek eerst toe, maar deed toen hetzelfde, ze pakten hun rugzakken en liepen door het bos naar een kleine, verscholen, open plek. Daar gingen ze naast elkaar in het gras zitten, maar al snel ligt Sonja achterover, laat ze bandjes van haar jurkje zakken en trekt haar beha uit om topless te zonnen. Serge kijkt verlekkerd maar de stevige, grote, borsten die recht omhoog staan met twee harde tepels erop, maar hij weet niet goed wat hij moet doen. Heerlijk, die zon op mijn borsten`, zegt Sonja, "eigenlijk zon ik altijd helemaal naakt".
Serge trekt zijn T-shirt uit, gaat naast haar in het gras liggen en voelt hoe zijn geslachtsdeel reageert op het half naakte lichaam van Sonja. Besmuikt kijkt hij naar die heerlijke tieten en vraagt zich af of hij er aan zou mogen komen. Op het antwoord hoeft hij echter niet lang te wachten, want ineens draait Sonja zich naar hem en begint hem op mijn mond te zoenen, haar tong tegen zijn tong aan. Haar bovenlichaam schuift op zijn borst en hij voelt de stevige borsten op zijn eigen borst drukken. Hij beantwoordt haar tongkus, slaat zijn handen om haar heen en streelt haar blote rug.
Sonja kruipt nu helemaal op hem en voelt zijn hard geworden pik tegen haar onderbuik drukken. Je wordt er geil van hê, zegt ze, ik wil je wel leren hoe je met een vrouw moet vrijen, zodat zíj er ook wat aan heeft. Ze richt zich op en zit nu op zijn onderlijf, trekt haar jurk over haar hoofd en zegt dat hij haar borsten moet strelen, eerst zachtjes en dan wat harder en dat hij de tepels moet likken. Te verbaasd om er iets tegenin te brengen, voert hij haar opdrachten uit.
Intussen heeft Sonja zijn broek los gemaakt en naar beneden getrokken, inclusief zijn boxershort. Zijn harde paal staat nu rechtop tegen haar kleine witte slipje aan. Met èèn hand drukt Sonja die pik tegen haar buik en streelt erover, met haar andere hand aait ze over zijn borst. Serge wordt er zo heet van, dat hij zich haast niet meer kan inhouden, maar Sonja merkt het en zegt dat hij rustig moet blijven: "Niet zo haastig, je moet er de tijd voor nemen". En ze kruipt van hem af, trekt haar slipje uit zodat haar geschoren kutje met dat kleine streepje schaamhaar erboven zichtbaar is, en gaat rustig naast hem liggen.
Nu de druk van zijn pik is, wordt Serge weer iets rustiger, maar de opwinding is nog groot genoeg om zijn volle erectie in stand te houden. Sonja pakt zijn hand, leidt die naar haar kutje en zegt dat hij eerst haar maar eens moet verwennen. Serge gaat op zijn zij tegen haar aanliggen en begint met haar klitje te spelen. Dat heeft hij al eens eerder gedaan met een meisje, zodat hem dat goed afgaat. Terwijl zijn duim over haar klitje gaat, strelen zijn vingers langs de schaamlipjes en langzaam duwt hij er een naar binnen. Sonja huivert en haar kutje reageert ook en wordt binnen een paar tellen drijfnat.
Ze begint te hijgen en gaat met haar hand naar beneden om Serge's pik te pakken. Ze kan er maar net bij, maar de aanraking van haar hand met zijn harde staaf, doet bij Serge de spanning weer toenemen. Hij begint zijn lul in haar hand te bewegen alsof hij tussen haar vingers aan het neuken is. "Ho ho", zegt Sonja weer en draait zich van hem weg, "niet zo haastig zei ik toch!" De kunst van het lekker vrijen, is het uitstellen van je orgasme, dat geldt ook voor mij. Ze draait zich om en schuift haar kutje in de richting van de mond van Serge, legt haar benen om zijn hoofd en schuift op hem. Ze neemt zijn pik in haar mond en mompelt nog dat Serge moet gaan likken. Maar dat had hij al begrepen en met zijn tong likt hij, toch wel geroutineerd, over haar klitje en in haar kut.
Sonja wordt hier echter zo geil van dat ze voor even haar credo vergeet en heftig met haar onderlichaam begint te bewegen. Ze gaat steeds sneller pijpen en voor ze het weer komt ze kreunend klaar, zodat Serge haar kutsap langs zijn mond voelt lopen. Ook hij kan zich niet langer inhouden en even later spuit hij met een paar krachtige stoten zijn warme zaad in Sonja's mond. "Sorry", zegt ze, "ik hield me niet aan de afspraak, maar ik werd zo vreselijk heet van je". Serge lacht en zegt dat hij het toch al langer vol heeft gehouden, dan hij gedacht had en dat het erg fijn is te voelen dat zij zo lekker klaar kwam.
Sonja draait zich om en gaat op hem zitten, buigt zich voorover en kust hem, zodat ze haar eigen sap proeft, vermengd met de smaak van zijn sperma dat nog gedeeltelijk in haar mond zit. Ze draait zich van hem af, gaat op haar rug liggen, trekt haar benen op en spreidt die. Kom op, zegt ze, neuk me, maar wel rustig. Serge is nog maar net bekomen van zijn eerste orgasme en voelt aan zijn lul, die nog slapjes is. Sonja ziet het, pakt het ding beet en begint er snel aan te trekken tot-ie hard genoeg geworden is. Ze trekt Serge aan zijn lul naar haar toe en zet zijn eikel voor haar spleetje. Leg mijn benen op je schouders en kom dan langzaam naar binnen, verordonneert ze de nog steeds verbouwereerde Serge.
Langzaam schuift hij zijn pik bij Sonja naar binnen en hij huivert van genot van die eerste keer dat hij in een vrouw komt. Hij begint langzaam heen en weer te bewegen en geniet van elke stoot die hij geeft in het alweer drijfnatte kutje. Hij had nooit gedacht dat zijn ontmaagding zo verrukkelijk zou zijn.
Sonja beweegt ritmisch met hem mee en geeft aan welk tempo hij moet gebruiken. Eerst langzaam, dan iets sneller en dan weer langzamer, tot ze zegt dat hij hard moet gaan stoten, want ze voelt dat ze gaat komen. "Neuk me klaar", zegt ze hijgend, harder, harder en voor de tweede keer komt ze, kreunend en steunend. Ze geeft aan dat hij door moet gaan tot hij zelf ook weer klaarkomt. Dat duurt even, zodat ze bijna weer een orgasme krijgt als Serge met volle kracht zijn tweede kwak zaad naar binnen spuit. Terwijl hij nog op haar ligt na te hijgen met zijn lul in haar kutje, bewerkt ze haar klitje, zodat ze inderdaad voor de derde keer komt.

Ze blijven zeker nog een uurtje op dat heerlijke plekje in het bos liggen, strelen elkaar en tongzoenen tot ze er een droge mond van krijgen. Dan kleden ze zich aan en fietsen naar het dichts bijzijnde terras om wat te drinken. Serge kijkt haar al die tijd helemaal verliefd aan, maar Sonja helpt hem uit de droom. Ze zegt dat dit niet bedoeld was om een relatie op te bouwen, dat wil ze (nog) niet. Ze wilde hem echt helpen door te laten zien, hoe je een vrouw gelukkig kan maken en hij er zelf ook van kon genieten. Gewoon een heerlijke seksmiddag, meer niet. Serge is wel wat teleurgesteld, maar hij bedenkt dat er slechtere manieren zijn om door een vrouw ontmaagd te worden.