Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Straf Van Moeder

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Ik was 16 en heimelijk verliefd op mijn Tante Martha, de zus van mijn moeder. Ze was 35 en 10 jaar jonger dan mijn moeder. Een nakomertje dus. Ze was een beetje mollig en had lekkere, stevige borsten. Als ik alleen al haar parfum rook, voelde ik mijn pik groter worden. Onze familie was behoorlijk close met elkaar en we gingen veel met elkaar op vakantie. Die verliefdheid was op de laatste vakantie ontstaan. Tante en ik konden goed met elkaar opschieten, konden lachen met elkaar en ik had het gevoel dat er vonken oversprongen.

Op een vrijdagavond was ik samen met mijn vader bij haar op bezoek. Ze woonde een jaar na haar scheiding in een kleine oude woning, de binnenkort gerenoveerd zou worden. We kletsen wat, mijn vader vooral. Ik was minder spraakzaam en kon mijn ogen amper van haar af houden. Ze had zich best wel sexy gekleed, veel moderner dan mijn moeder.

Op een gegeven moment hield ik het niet meer. Ik ging naar het toilet, in de keuken. Het was een klein toilet, waarvan de deur door mijn lange benen niet goed dicht kon. Door een kier kon ik net naar de woonkamer kijken en terwijl ik over mijn Tante fantaseerde, streelde ik mijn pik heel langzaam. Ik zag dat mijn Tante zich voorover boog om de kopjes op te ruimen.Ik had nu goed uitzicht op haar stevige kont. Ik kon het niet helemaal goed zien, maar had het idee dat ze geen slipje droeg. Tot mijn verbazing zag ik de hand van mijn vader over haar dij naar haar billen glijden. EnTante deed helemaal niets! Het leek wel of ze extra lang bleef staan om ervan te genieten. Toen pakte ze het dienblad op en liep naar de keuken. Ik schrok, want als ik haar kon zien, zou zij mij natuurlijk ook kunnen zien. Vol schaamte stope ik, deed mijn broek omhoog en trok door. Mijn Tante stond in de keuken en spoelde de kopjes af. Ze liet me er bij om mijn handen te wassen en zei geamuseerd: “Zo, jongen, jij moest wel nodig hè?” Ik bloosde en wist even niet of ze nu doelde op mijn masturberen of niet. Ik stamelde, “Ja Tante, ik kon het bijna niet ophouden.”

Niet lang daarna gingen we naar huis. Ik had nog steeds een opgewonden gevoel. Door mijn Tante keek ik nu ook anders naar mijn Moeder. Ze leken op elkaar. Natuurlijk was mijn Moeder ouder. Ze was ook wat dikker, voller en had grotere borsten. Al die sexuele signalen verwarden me en ik was nog steeds opgewonden. Mijn ouders gingen vroeg naar bed en ik kon wel raden waarom.

Ik hoorde “sexgeluiden” uit hun slaapkamer en besloot stiekem te gaan kijken. Zelf had ik intussen mijn pyama aangedaan en mijn harde pik kroop vanzelf door de grote gulp, die altijd in jongens pyama’s zit, naar buiten.

Ik zag vanuit de gang Moeder op handen en knieën zitten. Haar grote borsten, hingen als rijpe peren naar beneden. Mijn vader zat achter haar, tenminste dat moest wel, maar ik kon hem net niet zien. Moeders tepels werden hard en groot, als echte spenen, waar ik als kind al graag aan zoog. Ze kreunde. “Ohh, ja Vader, neuk me, neuk je geile slet.” Ze had de vreemde gewoonte mijn vader, Vader te noemen en niet bij zijn naam. Hij was tien jaar ouder dan zij en wellicht zocht ze bij hem de vaderlijke geborgenheid die ze vroeger miste.

Haar gekreun wond me vreselijk op. Moeder die als een slet genomen wilde worden. Ik masturbeerde steeds harder. Moeder kwam bijna klaar en opeens keek ze om. We keken elkaar nu recht aan. Het kon niet anders dan dat ze me gezien had. Het kon me even helemaal niets schelen. Ik stond op het punt te spuiten. “Ohh ja Vader, neuk me, dieper, harder. Neuk je geile hoertje.” Ik spoot klaar. Het sperma zat overal op mijn pyama broek, maar dat was van latere zorg. Kort daarna kwam Moeder ook klaar. Ik zag Vader Moeder op haar schouders naar beneden duwen. Ze lag nu plat op bed, met haar kont ver omhoog. “Ja Vader, spuit diep in me.” Ik hoorde mijn vader kreunen: “Zo geile Teef, ik spuit die natte doos van je helemaal vol.” Aan Moeder kon ik zien dat hij haar ook inderdaad met enkele ferme stoten vol spoot. Ze lag nog steeds met haar kont omhoog, plat op bed en keek mij nog steeds aan.

Stilletjes sloop ik naar mijn kamer en ging slapen. Ik had een onrustige nacht en daarna deden we beiden of het niet gebeurd was. Deze gebeurtenis herhaalde zich enkele keren, waarbij ik mij inbeeldde dat Moeder zich steeds meer tot mij richtte. Toen vader weer een paar dagen op zakenreis was en Moeder naar bed ging, keek ze even in mijn kamer of ik wel sliep. Ik hield mij slapende toen ze mijn kamer binnenkwam en ik voelde hoe ze liefdevol mijn haren streelde. Ik kon de spanning niet aan en keek even op. Door het licht van de gang achter haar scheen haar nachtjapon helemaal door en kon ik haar prachtige tieten zien. “Ga maar lekker slapen, jongen” zei Moeder. Toen alle lichten uit waren, glipte ik uit bed en sloop naar haar slaapkamer. Daar zag ik hoe ze zichzelf lag te verwennen. Stilletjes masturbeerde ik ook. Samen kwamen we klaar en ik wist zeker dat ze op dat moment naar mij keek en mij ook gezien moest hebben.

Een maand later wasTante Martha jarig. Door de scheiding kwamen er niet veel mensen, alleen ons gezin: Vader, Moeder en ik. Ook de buurman, Kees, een man van Tantes leeftijd was er. Mijn twee jaar jongere zusje was uit logeren bij een vriendinnetje en was er dus niet bij. De sfeer was gezellig en er werden veel dubbelzinnige opmerkingen gemaakt, schuine moppen verteld, waardoor de sfeer ook wat broeierig werd. De beelden van Moeder die stevig vanachteren geneukt werd, speelden opnieuw door mijn hoofd. Ik zat naast Tante op de tweezits bank, voelde haar warmte en snoof haar parfum op. Het werd tijd om wat stoom af te blazen en ik ging weer naar het toilet.

Hetzelfde tafereel begon zich af te spelen. Vader die Tante Martha betastte, maar nu waar Moeder bij was! Ik trok mezelf weer af en ook nu weer liep mijn Tante met de kopjes naar de keuken. Omdat ik het nu verwachtte, schrok ik niet zo snel en hoopte geruisloos klaar te komen. Tante deed de keukendeur achter zich dicht en opeens trok ze de toiletdeur, die op een kier stond, helemaal open en zei op gedempte toon: “Peter, wat doe je nu?” Ze pakte me bij mijn arm en trok mij het toilet uit. Ik schuifelde met mijn broek op mijn enkels de keuken in, mijn lid nog fier overeind. “Dat kan toch niet, je staat je hier in mijn huis af te trekken!” Ik stamelde dat het me speet en smeekte haar het niet te zeggen. “Niks ervan, je hebt straf nodig. Jij moet een lesje leren, Petertje. Je bent 16 en weet inmiddels wel wat wel en niet kan.”

Beschaamd keek ik naar beneden. Tante trok me de keuken uit naar de huiskamer. Daar stond ik. Mijn broek op mijn enkels, mijn piemel ondertussen slap van schaamte. Iedereen keek op en Moeder zei: “Martha wat is dit nu?” “Nou Petertje, vertel maar.”

Hakkelend en stamelend vertelde ik wat er gebeurde. “Wel Peter en waar dacht je aan”, zei Moeder. “En laat ook maar zien wat je deed”. Met een hoofd als een biet, vertelde ik over Tante Martha, hoe ik opgewonden van haar werd en mijn ogen niet van haar borsten en billen af kon houden. Ondertussen masseerde ik mijn pik, zodat die wat stijver werd. De schaamte overwon nog steeds de opwinding, zodat mijn pik niet heel hard werd.

Tante Martha zei: “Ik denk dat Petertje wel een stevig pak slaag nodig heeft”. “Dat denk ik ook”, zei Moeder. Ze stond op, liep naar me toe en pakte me bij mijn arm. “Kom maar eens hier”en trok me over haar schoot op de bank. Pats, pats, de eerste tikken voor mijn billen had ik al te pakken. “En dat is niet de eerste keer he jochie?” Pats, pats. De klappen bleven komen. De tranen schoten mij in de ogen. “Nee, Moeder.” “Nou vertel dan meer eens aan de anderen wat voor gluurder je bent.” Ik voelde me verraden en kon even niets uitbrengen, waardoor ik weer een paar stevige klappen op mijn kont kreeg. “Auw Moeder, het doet zo zeer”, snikte ik. “Dat moet ook stoute jongen. Kom op, biecht op.” Ik vertelde dat ik gluurde als Moeder sex had met Vader. Dat het me opwond als Moeder zichzelf een slet noemde en Vader haar dan vanachteren neukte. Ook biechtte ik op dat ik mezelf aftrok als ik gluurde. Nu streelde Moeder mijn gloeiende billen. “Die jongen is al net zo geil als zijn vader, lachte Tante Martha, die intussen bij vader op schoot was gaan zitten. Ik lag nog steeds met mijn inmiddels rode billen omhoog bij Moeder op schoot. Het strelen van mijn billen was heerlijk. Ik lag met mijn hoofd half bij buurman Kees op schoot en ik kon zien dat mijn bekentenis hem niet onberoerd had gelaten. Ook bij mij had de opwinding ondertussen de plaats van schaamte in genomen en mijn lid groeide tot volle sterkte. Dat merkte Moeder natuurlijk ook.

“Zo ga maar eens staan”, zei Moeder. Het maakte mij nu niet meer uit. Ik was erg opgewonden en de schaamte allang voorbij. Ik stond voor de buurman en die zei bewonderend: “Nou Peter je hebt een mooie pielemans”. Terwijl zijn hand zachtjes over mijn lid gleed, knoopte Moeder zijn broek los en gaf zijn 18 cm lange lid de vrijheid waar deze naar verlangde.

“Ik denk dat geile Petertje maar eens moet laten zien hoe goed hij kan aftrekken,” adviseerde Tante aan Moeder. “Nou vooruit Peter, laat eens zien aan Kees wat je kunt”. Hoewel ik helemaal op meisjes viel, nou ja meer op oudere vrouwen, was ik toch gefacineerd door grote stijve piemels. Ik pakte zijn lid en begon hem af te trekken. “Oh jongen, wat heb je lekkere zachte handen”, kreunde Buurman.

Mijn pik, toch al 16 cm, was nu ook heel hard. “Die wil ik best wel eens in me voelen”, zei Tante lachend.

Nou, we gaan hem niet verwennen. Hij moet eerst leren gehoorzamen, anders krijgt hij met de riem. Ik schrok enorm. Nooit had ik met de riem gehad. Toen ik acht was en heel stout, heb ik wel eens eerder een billenkoek gehad. Later nog eens toen ik twaalf was en het weer heel bont gemaakt had, maar de riem nooit. Mijn zusje, die heel opstandig was, had al wel een paar keer met de riem gehad. Ik was daar niet bij aanwezig, maar kon wel alles horen. De klappen van de riem, Moeder die haar toeschreeuwde dat wie niet horen wil, maar moest voelen, geluiden die nog dagen in mijn hoofd rondzongen. Dat gebeurde meestal als Vader voor zijn werk op reis was en Zusje Moeder tartte. Ze was na de afranseling vlug naar mij toegelopen en liet zich door mij op haar kamer troosten. Hard snikkend lag ze, duimend, in mijn armen en ik streelde haar gezwollen billen. Maar ze had geen berouw en was alleen maar boos. Onder haar korte rokje, toonde ze mij dagen later de striemen die nog stees op haar billen te zien waren en de eerste dagen kon ze bijna niet zitten van de pijn. Hoewel ze boos was en het gemeen vond, hielp het wel, want ze was weer een paar maanden goed in het gareel.

De riem, dat nooit. Ik gehoorzaamde liever. “Ga maar over de poef liggen als een echt sletje, op je buik, billen omhoog. Dat vond je toch zo opwindend van Moeder?” Het wond me op dat Moeder zo over me sprak. Ook haar strenge toon was opwindend. Als in een roes gehoorzaamde ik. Toch was ik bang dat ik de riem kreeg. Moeder sprak de verlossende woorden: “Nou Kees, ga je gang”. Buurman kwam achter me staan met zijn nog steeds harde grote paal. Ik wist niet wat me te wachten stond, nooit was ik in mijn kontje genomen en in porno films leek het bij alle vrouwen zo makkelijk te gaan, alsof ook daar een genotsknopje zat. Dat dus liever dan de riem.Tante smeerde mijn kontgaatje met vasaline in. Hoewel de pik van Buurman heel groot was, was hij niet zo dik. Hij zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje en zei: “Duw je billetjes zelf maar naar achteren, Petertje”. Ik gehoorzaamde. “Ontspan je maar lieverd”, hoorde ik Moeder zeggen. Ik wilde alles doen voor Moeder, ontspande zoveel mogelijk en duwde langzaam mijn kontje naar achteren. Ik voelde de eikel naar binnen gaan. Het deed erg zeer, maar nadat die stevige knop binnen was, viel de pijn mee. Buurman pakte mijn heupen en ik ging helemaal op mijn buik liggen. Met mijn hoofd opzij zag ik dat Tante Martha de lul van Vader tevoorschijn had gehaald. Groot en stevig. Die liet hij langzaam bij Tante naar binnen glijden, terwijl Tante bij hem op schoot zat. Zijn grote handen kneedden haar borsten. Moeder keek mij aan en deed haar BH af. Haar grote tieten hingen nu buiten haar jurk. Moeder en ik bleven elkaar aankijken. Haar hand gleed onder haar rok en terwijl ik door Buurman in mijn kontje geneukt werd, zag ik Moeder van zichzelf genieten. De pijn ging langzaam over in genot. Het beeld van Moeder die zich voor mij masturbeerde en mij zwoel bleef aankijken hypnotiseerde mij. Graag liet ik me voor haar in mijn kontje neuken. “Moedig Buurman maar een beetje aan, sletje van me”. Moeder wist de juiste woorden te gebruiken. “Oh Buurman, neuk me, lekker hard.” Onervaren als ik was, wist ik niet wat ik opriep. Terwijl ik mijn kontje weer langzaam naar achteren duwde, stootte Buurman opeens hard naar voren, bij mij naar binnen. Ik voelde door de plotselinge kracht zijn kloten tegen de mijne klotsen. “Auuwww, kreunde ik. Het deed even heel erg zeer, de tranen sprongen in mijn ogen en ik kon niet anders dan zachtjes huilen.”Voorzichtig, snikte ik, “dit is de eerste keer en ik ben pas 16.” “Neuk dat sletje maar hard in zijn hoerenkontje hoor Kees, hij moet het voelen.” Aangemoedigd door Moeder liet Buurman zich steeds meer gaan. Languit lag ik met mijn kont omhoog en snikkend onderging ik een stevige neukbeurt. Buurman pakte mijn heupen, trok mij kont naar zich toe terwijl hij steeds hard en diep in mijn kont stootte. Moeder zag mijn pijn. “Zal ik je handjes vasthouden, jongen?” “Ja alstublieft Moeder”, huilde ik. Moeder kwam op haar knieën bij mij zitten en pakte mijn handen vast. Ze zat zo dat ik haar volle borsten goed kon zien. “Spuit dat kontje maar vol, Kees.” Enkele hele diepe stoten, waarbij Buurmans dijen hard tegen mijn billen kletsen en ik voelde de schokken van zijn grote lul in mijn kont. Ik lag daar gelaten, snikkend te wachten wat er zou gebeuren. Moeder streelde mij door mijn haren en ik hoorde Tante klaarkomen: “Ohh Petertje, ik kom klaar, wat heb je toch een geile vader!”

Terwijl Tante klaarkwam duwde ze haar lekkere kont naar achteren, zodat Vaders grote lul extra diep naar binnen stootte. “Oh Lisa”, zei hij tegen Moeder, wat heb je een lekkere zus” en hij spoot diep in haar sappige kut.

Wordt vervolgd … (Zusje verleidt Vader).