Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


studentenfeest

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Als je als knul 17 jaar bent wil en kun je alles (denk je) maar soms gebeuren er zelfs dingen waar je niet van had durven dromen.

Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen, ik ben Evert, 17 jaar oud, 195 lang en 80kg. Mijn grootste hobby’s zijn na natuurlijk uitgaan en scoren bij de vrouwtjes hardlopen en de sportschool. Zeker door de laatste twee hobby’s heb ik een goed gespierd figuur en een goed uithoudingsvermogen. In alle bescheidenheid mag ik wel stellen dat mijn uiterlijk de aandacht van de vrouwtjes trekt, aan een relatie heb ik (nog) geen behoefte maar een lekkere beurt sla ik nooit af.

Ik werd door mijn zus uitgenodigd voor een feest van haar studentencorps, ik kende verschillende van haar studiegenoten en die zagen er niet verkeerd uit. Dat feestje leek mij dus wel wat, een gezellig feest met genoeg drank, vrouwen en met een beetje mazel als toetje een plezierige nacht.

Toen Mirjam (mijn zus) en ik arriveerde was het feest al in volle gang, ik verloor haar al snel uit het oog want ik had meer oog voor het andere vrouwelijke schoon. Verschillende biertjes later op de avond was ik erachter dat de meeste dames hier niet alleen waren. Terwijl de drank ruimschoots genuttigd werd en de avond overging in de nacht werd de sfeer steeds losser, de dansjes op de dansvloer werden wilder. Zelf was ik ook regelmatig op de dansvloer te vinden en had verschillende keren een aardige dame in mijn armen die nu zelf soms ook handtastelijk werden en waar je zelf zonder al te veel problemen een beetje handtastelijk kon zijn. Op een gegeven moment danste ik met een lekker pittig ding, ik had haar gezicht nog niet gezien maar haar kontje draaide regelmatig tegen mijn kruis. Met mijn armen om haar heen kust ik haar nek en voelde haar grote zachte borsten, haar kontje duwde nog iets nadrukkelijker tegen mijn kruis waar duidelijk iets begon te groeien. Langzaam draaide ze zich om en onze lippen vonden elkaar, nu zag ik pas dat het mijn zus was en aarzelde even. Zij had niets in de gaten en ging in het zoenen op, mijn handen gleden over haar rug naar haar zachte ronde billen en trok haar dichter tegen mij aan. Met haar hand trok ze mijn hoofd wat lager totdat haar lippen naast mijn oor waren, zachtjes kuste ze mijn oor en fluisterde “ik wil je”. Ik twijfelde even, heet zag er niet naar uit dat ik iets kon scoren maar hoewel een lekker ding was het natuurlijk wel mijn zus, ze bleef aan mijn oor sabbelen en fluisterde wederom “ik wil je”. Ze wist duidelijk niet wie ze voor zich had en zou het morgen waarschijnlijk ook niet weten en ze vroeg het zelf dus wie was ik om dan nee te zeggen. Ik fluisterde in haar oor “zullen we naar jou kamer gaan?”, ze zoende me uitgebreid op de mond en trok mij aan mijn hand mee.

Bij haar studentenhuis wilde ze weer zoenen maar ik wilde zo snel mogelijk naar haar kamer, haar huisgenoten kende mij tenslotte en ik wilde geen vervelende vragen. Op haar kamer deed ik enkele schemerlampjes aan en draaide naar haar toe, we zoenden en mijn handen verkenden haar lichaam. Langzaam maakte ik haar kleding los terwijl zij de mijne losmaakte, haar borsten waren groter dan ik gedacht had met grote tepelhoven compleet met harde grote tepels. Ze kreunde toen ik met haar tepels speelde, ze zoog aan de mijne en gleed mijn buik kussen naar beneden. Ze maakte mijn broek los en mijn lul schoot tevoorschijn, ze keek bewonderend en likte eraan om hem tussen haar lippen te nemen. Zachtjes zoog ze eraan alsof het een lolly was en haar tong speelde met mijn eikel, haar hand speelde met mijn ballen. Het was een geil gezicht om mijn lul tussen die roodgestifte lippen te verdwijnen, ik pakte haar lange donkere haren en ging het tempo bepalen. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en voerde het tempo op, zij merkte ook dat ik op het punt stond om spuiten en probeerde terug te trekken. Aan haar lange donkere haren trok ik haar dichter tegen mij aan en zag mijn lul schokken tussen haar lippen terwijl ik mijn lading in haar mondje spoot, ze kokhalsde wat maar slikt uiteindelijk toch door.

Ik stapte uit mijn broek en verwijderde nog aanwezige kleding en richtte de aandacht weer op mijn zus, haar rokje en slipje verdwenen snel en toen was ze naakt. Ik bewonderde even haar naakte lichaam, ze was misschien iets zwaar voor haar lengte maar ze was 100% vrouw. Ik zoende haar en proefde mijn eigen zaad, ondanks dat ze gedwongen was mijn zaad door te slikken reageerde ze enthousiast en leek ze dit alweer vergeten. Ik speelde weer even met haar zachte borsten en liet haar harde tepels tussen mijn vingers rollen. Mijn vingers woelde door het zorgvuldig gekortwiekte bosje schaamhaar en vonden daarna haar natte spleet, haar klitje was groot en gevoelig. Twee vingers drongen met een lichte kreun van haar binnen en met mijn duim speelde ik met haar klit. Haar ademhaling ging sneller en zoenen was bijna onmogelijk want bij elke golf van genot gooide ze haar hoofd achterover. Ik duwde haar naar de rand van het bed en gleed al kussend tussen haar benen, ik likte haar heerlijke kutje maar plagerig liet ik haar klit links liggen. Ze smeekte mij om haar klaar te laten komen, ik nam haar klit tussen mijn lippen en zoog zachtjes. Haar dijen klemde zich om mijn hoofd en haar lichaam schokte en ze smeekte om meer, ik zoog harder op haar klit en duwde twee vinger hard in haar krampende liefdestunnel. Ze produceerde een hoog gegil terwijl haar lichaam ongecontroleerd schokte en mijn gezicht nat werd van haar vocht.

Het duurde enkele minuten voordat ze bijkwam van haar orgasme en mijn hoofd van haar klemmende dijen bevrijde, we schoven verder op het bed en ik lag nu bovenop haar en we zoenden en streelden elkaar. Mijn lul was weer hard geworden maar ik gunde haar nog even wat rust, ondertussen vroeg ik mijzelf af of ik een condoom moest pakken want ik wist niet of ze aan de pil was. Het was nog niet vaak voorgekomen dat ik het zonder condoom had kunnen doen en als het fout ging kreeg ik toch de schuld niet. Ik twijfelde maar die twijfel verdween snel toen ik haar natte kut tegen mijn gezwollen eikel voelde, ik dacht niet meer na maar instinctief stootte ik in haar drijfnatte gevoelige kut. Ze kreunde terwijl mijn stijve lul haar warme, natte fluweelzachte kut binnendrong, haar armen en benen omklemde mijn lichaam terwijl ik haar lichaam liet schudden onder mij krachtige stoten. De kamer vulde zich met gehijg, gekreun, het gepiep van het bed en tegen elkaar stotende lichamen. Ik voelde hoe mijn kruis nat werd van haar vocht (ik had nooit geweten dat ik zo’n geile zus had) en ik stootte harder en dieper in haar, haar vingers kromden zich om mijn schouderbladen en haar lange nagels drongen in mijn huid. Ik voelde de druk toenemen en wist dat ik over enkel ogenblikken klaar zou komen, ik voerde het tempo en voelde haar kut samentrekken terwijl ze bijna jankend riep “ik kom”. Dit was ook voor mij teveel, nog 1 harde diepe stoot was voldoende om mijn lading met een schokkende lul in haar buikje te spuiten. Uitgeput bleven we zo liggen elkaar strelend en zoenend terwijl mijn lul langzaam slapper werd en uiteindelijk uit haar natte spleet gleed.

Mirjam duwde mij uiteindelijk van haar af, duwde mij op mijn rug en begon mijn lul schoon te likken. Ik kon zo zachtjes aan wel wat slaap gebruiken maar zij had duidelijk nog niet genoeg, ze bleef net zo lang met mijn lul en ballen spelen totdat er weer leven in de brouwerij kwam. Ze draaide zich om en kuste mij op de mond voordat ze met gespreide benen boven mijn stijve zweefde, met haar hand leidde ze mijn lul en zakte er overheen. Langzaam begon ze te bewegen en zag ik mijn lul in en uit haar kutje glijden, haar grote borsten danste op haar bewegingen. Met mijn handen speelde ik met haar grote zachte borsten terwijl zij nu al het werk deed, langzaam vormden zich grote zweetdruppels op haar gezicht en zakte het tempo.
Ik stelde voor om te wisselen en liet haar op handen en knieën zitten, moeiteloos gleed ik opnieuw in haar kutje en neukte haar. In de spiegel op de kast naast ons kon ik onszelf bezig zien en zag hoe haar borsten schommelde, ik keek naar beneden en zag haar bruine ster meebewegen. Haar bruine ster glom van het vocht, ik had dit nog nooit geprobeerd maar niet geschoten is altijd mis. Ik duwde haar rustig zodat ze plat op bed lag, mijn lul glinsterde van haar vocht en duwde deze tegen haar bruine ster. Ze protesteerde niet, ik duwde en het koste veel moeite om enigszins bij haar binnen te dringen. Ze kreunde nu hard, ik duwde haar hoofd tegen het kussen en stootte hard in haar, de weerstand viel weg en ik drong onder gedempt gekreun in haar darmen. Haar gezicht kwam nu van het kussen, ze kermde nog wat en ik hoorde enkele snikken. Ik gaf haar even de tijd om te wennen en speelde met die gevoelige tepels voordat ik haar kontje begon te neuken. Ze kreunde bij elke stoot, bij de eerste stoten probeerde ze nog weg te komen maar al na enkele stoten begon ze deze op te vangen. Ik neukte haar tot ik kreunend mijn laatste zaad in haar darmen spoot.

Ik heb mijzelf daarna gewassen, haar toegedekt en mijn slaapmatje en slaapzak uitgerold. De volgende ochtend liet ze niet merken dat ze zich iets herinnerde en wie ben ik om haar wijzer te maken.