Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Twee persoons ziekenhuiskamer

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik was 18 jaar en moest op een dag naar het ziekenhuis , mijn appendix stond op springen , dus moest onder het mes!

Na de operatie werd ik wakker in een tweepersoonskamer , naast me op bed zat een jonge , ongeveer 20 jaar , blond , blauwe ogen , in bloot bovenlijf

'' hey , gaat het '' vroeg hij
'' ja , valt wel mee , ik ben Dennis trouwens ''
'' Robin , aangenaam ''

Na een lang gesprek over hobby's en jongens ( we gaven meteen toe dat we homo waren .) was het tijd om te gaan slapen . Na een tijdje werd ik wakker en zag naar het bed naast me , daar lag Robin te slapen en zag ik bij hem een enorme stijve door de lakens . Ik kon me niet inhouden en ging naar zijn bed , trok de lakens omhoog en begin rustig zijn pik te strelen . Robin begon te kreunen , en dat was voor mij het teken om verder te gaan en begon zen eikel te likken .

Daarna begon ik hem rustig te pijpen en zag hem genieten maar zei niets .
Ik wisselde het pijpen af met zijn ballen te likken en aan te zuigen .
Ik voelde na een tijdje zen lichaam schokken , hij stond op punt om klaar te komen , maar ik wou zen zaad niet in mijn mond dus ik stopte met pijpen .
Opeens begon hij me te zoenen , en rustig te tongen , hij kon geweldig goed tongen .
" ik wil je neuken " zei hij.
Ik smeerde zijn pik in men glijmiddel ( heb ik altijd in men portemonnee zitten ) en ging op hem zitten. Heel rustig schoof ik over zijn pik , het was tegelijkertijd zalig en pijnlijk .
na even rustig te rijden begon hij wilder en wilder te stoten , ik voelde geen pijn meer , echt enkel nog geilheid . Na een lange tijd neuken begon zen pik op te zwellen , hij stootte nog even door en ik voelde zijn zaad in men darmen spuiten . Na nog een tijdje te kussen en knuffelen zijn we in 1 bed inslaap gevallen .

Nu 6 jaar later zijn we nog altijd een koppel , en de sex ... tja nog altijd even lekker !