Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Twee weken vakantie - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Rina zat in de auto op weg naar huis. De vakantie in Italië was heel wat vlugger verlopen dan ze ook maar voor mogelijk had gehouden. De overbuurman bleek een begenadigd minnaar te zijn, die er voor zorgde dat ze al haar geile verlangens naar Renzo kon bevredigen. Iedere dag wisten ze wel even tijd en een plekje te vinden om heerlijk met elkaar te neuken. Haar geile kutje kwam zo iedere dag meerdere keren klaar. Ze had zijn adres in Nederland gekregen, mocht ze eventueel kontakt met hem willen opnemen. Het was uitermate verleidelijk, hij neukte heerlijk. Maar nu ging ze terug naar haar eigen minnaar, die ook al vol verlangen op haar wachtte. Het was nu zaterdag en maandag zou ze hem al zien, langer kon hij, en zij, echt niet wachten.

Maandagochtend. Renzo stond al te wachten op de afgesproken plek toen Rina eraan kwam. Ze stapte bij hem in de auto en kuste hem diep en verlangend. Nog een uurtje wachten en dan zouden ze bij hun neukhuisje zijn, zoals ze het vakantiehuisje van hem in haar gedachten noemde. Onderweg kletsen ze bij over hun vakanties en alle gebeurtenissen, alleen één ding hield ze voor hem achter. Niet dat ze geil was geweest en ook niet dat ze flink wat keren was klaargekomen, maar wel dat ze daarbij hulp had gekregen van haar overbuurman. Want dat zou Renzo zeker niet kunnen waarderen. En ach, waarom zou ze hem dan informeren, niet waar. Met één hand bestuurde Renzo de auto, terwijl zijn andere hand over haar benen naar boven gleed. Onder haar rok ging hij op zoek naar haar warme, en al flink natte, holletje. Ze ging wat verzitten waarbij ze haar rok meteen naar boven toe omhoog trok. Zo kon hij er beter bij.

Zijn vingers gleden langs het smalle stukje stof van haar string zo naar haar natte grotje. Ze opende haar benen wijd en kreunde. “O jezus Rens, wat heb ik je gemist. Het is zo lekker.” Renzo ging even met zijn vingers heen en weer, je kon het soppen van haar kutje horen. “Dit is wat ik gemist heb, moppie. Die heerlijke natte soppende kut van je, dat geluid maakt me gewoon helemaal gek.” Zijn vingers bewogen over haar klitje, door de natte lipjes van haar kut, drongen haar kutje binnen en terwijl er vingers in haar kutje zaten, voelde ze andere vingers haar aarsje binnendringen. Ze kreunde luid, van plezier, van genot, van geiligheid. Renzo wist zo goed wat ze allemaal lekker vond. Ze greep zijn arm beet en duwde zijn hand zo nog dieper in haar. Ze voelde hoe zijn vingers een rondedansje maakten in haar gaatjes en haar nog natter maakten. Ze trok haar ene been omhoog zodat er nog meer ruimte was voor Renzo om met haar te spelen. En spelen dat deed hij. Hij speelde met haar kutje, haar aarsje maar vergat daarbij haar stijve klitje niet. Haar benen en dijen spanden zich. Haar hoofd bewoog zich heen en weer. “Ja, Rens, ja oh ja, daar. Toe dan. Help me dan, laat me klaarkomen. Ik voel het. Ik ben er bijna. Jajajaja, dieper, oh kom dieper in me. O god, jajaja, nu ik ga nu komen …… ohhhhhhhhh ……. ohhhhhhhhhhh …….. ahahahhhh ….. god ……… jaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh……!”.

Langzaam deed ze haar ogen open en keek Renzo dankbaar aan. “Schat, dat was heerlijk”. Maar meteen viel het haar ook op dat ze in de file stonden en dat er ettelijke mannen flink meegenoten hadden van haar geile klaarkom-showtje. Er werd getoeterd en er werden duimen opgestoken. Renzo grijnsde haar toe. “Ja moppie, je was zo lekker bezig. Ik had het hart niet om te stoppen. En er werd zo enorm van je genoten. Vind je toch niet erg?” Nee, Rina vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Eigenlijk vond ze het zelfs wel opwindend dat men zo naar haar had gekeken toen ze daar zo open en bloot had gelegen en ook ontzettend geil was klaargekomen. Had ze het maar geweten, dan was ze misschien nog wel harder klaargekomen. Hoewel, dat was haast niet mogelijk. Intussen was de file opgelost en waren ze bijna op hun bestemming aangekomen.

Eindelijk waren ze dan alleen. Renzo greep haar meteen van achteren beet om haar te laten voelen hoe hij naar haar verlangde en hoe hij haar gemist had. In één zwaai trok ze haar jurkje uit en stond voor hem op haar zwarte hoge hakken, haar nieuwe zwarte kousen die zo mooi vanzelf om haar benen bleven zitten, haar sexy bordeauxrode kanten stringetje passend bij de bh waar haar borsten bijna als watervallen ingeperst zaten. Ze boog zich voorover, zodat Renzo nu een mooi gezicht had op haar billen en hoefde niet lang te wachten of ze voelde zijn stijve paal tegen haar kontje aandringen, zijn weg zoekend naar haar natte grotje. In één keer ramde hij zijn enorme schacht diep bij haar naar binnen. “Oh meisje, wat heb ik dit gemist.” Waarna hij haar langzaam begon te neuken. Ze genoot van het gevoel helemaal opgevuld te worden, en kreunde dan ook teleurgesteld toen hij even later haar grotje al weer verliet.

Hij nam haar mee de slaapkamer in en trok haar boven op het bed. Snel trok ze haar stringetje uit dat toch maar in de weg zat. Haar schoenen zou ze aanhouden, dat vond hij heerlijk sexy. En toen fluisterde ze zachtjes in zijn oor: “Wil je zien hoe ik plas?” Blij verrast keek Renzo op. “Moet je heel nodig plassen?”, vroeg hij. “Ja lievie, ik moet heel nodig plassen”, antwoordde ze hem. Vlak voor de vakantie had Rens haar verteld hoe graag hij haar eens wilde zien plassen. Dat leek hem ontzettend opwindend. Als antwoord had ze hem een videotje van haarzelf gestuurd. Dat filmpje liet zien hoe ze stond te plassen, hetgeen hem uitermate geil gemaakt had. Ze had hem beloofd om na de vakantie een privéshowtje te geven. En nu ze voelde hoe haar blaas redelijk vol zat, wilde ze dat ook wel voor hem doen. Maar Renzo gaf haar geen kans om op te staan en trok haar naar zich toe terwijl hij haar hele lichaam kuste en likte op weg naar haar kutje. Ze voelde het kutgeil alweer haar poesje uitstromen.

Ze lag boven op Renzo met haar kutje boven zijn gezicht. Hij speelde met haar lipjes, haar klitje, haar kontje, haar kutje terwijl hij haar tussendoor likte. Rina kreunde. Het drong ergens in haar hete brein door dat als ze direkt klaar ging komen, ze ook haar plas zou laten lopen. Tenslotte kon ze niet het één, zonder het ander. Ze probeerde bij Renzo weg te komen, maar die hield haar stevig vast. Ze kreunde nu luid. Ze was zo geil dat ze van alles mompelde, maar het was niet duidelijk wat ze nu precies zei. En toen voelde ze hoe haar binnenste explodeerde. Ze snikte van extatisch genot en stromen seksvocht vloeiden uit haar kokende poesje. “Rens, ik ontplof ! Nu ! NU ! Ik kommmmmmmmmm… o god ik kommmmmmm ….. !” Rens greep haar nu nog steviger beet en duwde zijn hele gezicht tegen haar kutje aan, waarbij hij opeens zijn hele tong haar orgastische kut induwde. Ze gilde haar genot uit. “Ik kom nog eens…! Oh god ik kom weer ! Oh god ……………. !” Niet alleen bleef ze klaarkomen, maar door het klaarkomen liet ze nu ook haar plasje lopen. Het maakte haar gek van geiligheid. En Rens dronk haar nectar vol genot op. Achter elkaar schoot het ene orgasme na het andere orgasme door haar heen. “Nog eens”, krijste ze vol ongeloof. “Jezus Rens, je laat me weer klaarkomen ! Oh god ….. naaien ! Klaarkomen ….. zo hard ….. zo nat en heet ….. te veel …… kan niet meer klaarkomen …… ik word gek ……. klaarkomen …… oh neee …. ja ……. lik me oh god lik meeeee…… !”.

Uitgeput rolde Rina van Rens af terwijl ze zich omdraaide en hem dankbaar kuste. “Was het lekker, stuk van me?”, vroeg ze hem zachtjes. “Voldeed het aan je fantasie?” “Ja, moppie, meer dan dat zelfs. Je bent heerlijk. Je smaakt heerlijk. Het was heerlijk”. Hij kuste haar eerst zachtjes, maar al gauw dringender. Zijn mond gleed nu langs haar nek naar haar borsten. “O ja Rens, bijt mijn tepels. Kijk eens hoe stijf en opgezwollen ze zijn. Je hebt ze wel een beetje verwaarloosd, hoor. O god, dat is zo lekker als je met mijn borsten speelt.”. Ze snikte van het oplaaiende vuur dat haar bijna gek maakte. Rens wist wel wat ze lekker vond. Niet zachtjes knuffelen, nee zachtjes bijten aan haar tepels wond haar enorm op. Het geilst werd ze als hij beide borsten samen vasthield en zo op beide tepels tegelijk beet. Niet alleen vond ze dat heerlijk, het kijken ernaar alleen al maakte haar ontzettend geil. Met één zwaai draaide Rina zich bovenop hem zodat ze zijn stijve paal zo haar gaatje in kon laten glijden. Haar heupen bewogen heen en weer om zo zo veel mogelijk genot te krijgen van het enorme gevaarte dat zich nou in haar kutje bewoog. Rens zoog intussen aan haar tepels die hard en stijf tussen zijn lippen dansten. Rina leunde enigszins naar achteren en liet haar ene hand tussen haar benen glijden. Ze wist dat Rens het een ontzettend geil gezicht vond om te zien hoe ze zich zelf bevredigde.

Ze bewoog haar heupen heen en weer terwijl haar vingers met haar klitje speelden. Rens keek nu vol belangstelling toe hoe ze met zichzelf bezig was. Ze wist het wel. Ze kreunde van geiligheid en probeerde hem aan te blijven kijken terwijl haar orgasme er aan begon te komen. “Rens, ik ga alweer komen, o god, dit is zo lekker, ik voel je zo diep in me. O ja o ja, ik ga komen”. Verwoed wreef ze haar klitje al harder heen en weer Nog maar net hield ze haar ogen op die van Rens gevestigd toen het vuurwerk door haar heen denderde. “Jaaaaaaaa…. Oh…. Jaaaaaaaaaaaaa. Rens, ik kommmmmmmmm nu. Oh god, ik kommmmmmm….. ohhhhhh….. jaaaaaaa ……….ohhhhhhhhhhhhhhh !” Dit was het teken voor Rens om er nu ook werk van te gaan maken. Hij draaide Rina op haar rug, trok één been omhoog en stootte zijn hete stijve paal diep bij haar naar binnen. Rina kreunde en kreunde van het genot dat dit bij haar veroorzaakte. “Mij op zitten te geilen hè, lekker klein geil teefje van me. Als je maar klaar kan komen, hè, hoerige slet. Nou, nu ga ik klaarkomen. Ik ga je hele gore kut volspuiten. Ik ga je helemaal kapot naaien. Oh god, was heb jij een lekkere hete geile natte kut”.

Rina kreunde van wellust toen ze voelde hoe hij al dieper haar kutje binnendrong. “Jezus Rens, ik kom al weer, ik ga alweer komen”. Golf na golf overspoelden haar wild bewegende lichaam. Rens liet zich nu helemaal gaan. Zijn pik werkte als een drilboor. Zijn ballen kletsten luid tegen haar billen aan. Hij keek naar haar zacht, begeerlijke lijf, terwijl hij haar zijn pik tot aan de ballen gaf. Elke spier van zijn lichaam trilde. Hij begon haar met nog meer kracht te naaien. Rina’s lichaam spande zich en begon onder hem te schokken. Opeens spatte de stroom zaad uit zijn lul, terwijl die nog steeds diep in haar buik ramde. “Moppie ….. o god …… moppie …. Ik koooooooooooommmmmm !”, kreunde hij, terwijl de lang verwachte bevrijding hem overweldigde. Zijn handen knepen krampachtig in haar vochtige billen, terwijl hij het zaad tot de laatste druppel uit zijn ballen pompte. Toen zakte hij op haar neer en zoende de zachte huid van haar nek, die glinsterde van de fijne pareltjes transpiratie. Even later was de rust wedergekeerd en keerden terug naar huis..