Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Vakantie in Duitsland

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Onze andere Vakantie in Duitsland,

Mijn vrouw had besloten mij te trakteren op een vakantie in de Beierse alpen het zou iets heel speciaals worden volgens haar. nu moet u eerst weten dat al sinds een paar jaar haar verteld heb over mijn fantasie om een keer een echte onderdanige slaaf te zijn zo een die door meerdere meesteressen word gebruikt.
Voordat ik op mijn vakantie bestemming aangekomen was,was mij volstrekt niet duidelijk dat deze fantasie op het punt stond om uit te komen en wel in een veelvoud van wat ik in gedachten had.
Direct na aankomst viel het mij op dat de camping zich bevond aan de voet van een middelgroot slot met de welluidende naam herrinsloss we moesten ons inschrijven bij de receptie in het slot,volgens een vriendelijke wel wat vreemd geklede dame voor een temperatuur van 20 graden, een lederen lange jas met daar onder hoge lederen laarzen.
Bij de receptie werd alles meteen duidelijk,mijn vrouw kreeg een mooie kamer in het slot en ik kreeg een tent van stinkende canvas op de slecht aangelegde camping.
Alles was vergeven van de lucht van plas en poep de mannen die er liepen waren naakt en vuil maar zo te zien wel gelukkig.
Ik moest meekomen met een streng geklede dame naar een soort kelder onder het slot waar mij werd bevolen mezelf van alle kleding te ontdoen en wel zeer schnell! hierna werd ik van al mijn lichaamshaar ontdaan vanwege de hygiëne niet voor mij natuurlijk,zei ze lachend maar voor mijn ehrbare frauen mijn pik werd ruw in een soort lederen harnas gestopt welke de bovenzijde en mijn balzak vrijliet en door mijn bilnaad met een lederen koord aan een wederom lederen band om mijn taille werd strakgetrokken.
Hierdoor stond mijn inmiddels stijf en rood geworden pik krom en gedwongen hard naar voren aan de stalen ring die aan de achterzijde het koord en de band met elkaar verbond werd een leiband vastgeklikt,waar ze meteen een felle ruk aan gaf,zo voetenslaaf! wand dat ben je vandaag nu snap je wat de bedoeling is,en heb ik gezegd dat je een stijve pik mocht krijgen?
Daar gaan we wat aan doen,kom maar mee,weer een ruk deze deed gemeen zeer en ik kromp ineen van de pijn rechtop zij ze fel,en ik volgde gedwee.
Ze nam me mee naar een andere kelderruimte die ze met de zool van haar laars in duwde,ga daar tegen die muur staan en steek je armen omhoog,mijn armen werden doormiddel van polsriemen ook van leer,aan de muur vastgeketend klik,klik,benen spreiden slaaf hier werd een spreidstang tussen gezet en met lederen riemen aan mijn enkels vastgezet.
Hier stond ik dan volkomen onmachtig en weerloos,zo zie ik dat gern sprak zei nu zal ik eerst die opstandige pik van jou eens onderhanden nemen worm! ze draaide zich om en pakt een potje uit een antiek bureau tijgerbalsem las ik,nee dat niet riep ik angstig wat nein? schreeuwde ze klets,ze gaf me een striem met een bullepees die ze ook uit het bureau pakte over mijn kloppende eikel nur zuhören Slave en ze begon met het hard in masseren van mijn pik en balzak , deze begon meteen te gloeien ik kronkelde van ellende in mijn ketens ze lachte sinister en stapte achteruit om te zien wat ze had aangericht,gut gemacht helga prees ze zichzelf.
Ik begon net iets te wennen aan de gloeiende pijn in pik en zak tot zich weer omdraaide voor de volgende marteling een eikelpiercing!Ooh nee,gonsde het door mijn hoofd,maar ik durfde niets zeggen uit angst voor nog een zweepslag,zonder enig mededogen drukt de piercing in een ring vorm onder mijn eikeltoom door het toch al getergde vlees,en lachte weer voldaan, zo kunnen we je nog beter in toom houden kontlikker zei ze.
De pijn viel me moet ik bekennen mee ,waarschijnlijk was ik over de grens heen, doet het geen pijn meer? sprak ze verder in het Nederlands met een Duitse tongval.
Ze greep weer naar achter en pakte de (kat met de zeven staarten) lees flinke zweep, en gaf me een paar striemen over buik en borst, daar was hij weer de pijn.
Zo zei ze, je intake is klaar ze klikte de musketonhaken los van muur en spreidstang en liet de banden om enkels en polsen zitten, die blijven waar ze zijn evenals het harnas om je gore pik begrepen! snauwde ze deze zullen we bij jou nog veelvuldig gebruiken voetveeg.
Ik stortte van pijn in elkaar, kruip naar die lederen fatuil en blijf daar, dan ga je doen wat vandaag je taak is namelijk mijn voeten aanbidden, voetslaaf ze liet zich in de stoel zakken en snauwde! laarzen losmaken snel! er steeg een mukusachtige lucht van haar klamme voeten op
wat niet zo vreemd was bij een temp van inmiddels 23 graden nylons ook uit snauwde ze weer,mijn voeten hebben het zwaar na vier intakes van vier van deze smerige slaven,
gedwee stropte ik haar klamme nylons uit, en nu likken alsof je leven er van af hangt slaaf,zei ze naarmate mijn neus dichter bij haar voeten kwam werd de lucht penetranter en mijn pik weer stijf!want dit was waar ik wilde zijn aan de voeten van een heerlijke meesteres en ik likte alsof het honing was het zweet en vuil van haar voeten gut zei ze terwijl ze me een niet te harde klap op mijn kont gaf met de pees bij wijze van beloning,zo dit vind je wel lekker he?
eens kijken of je de volgende meesteres ook zo goed kan dienen Sie können auch süße Herta riep ze in de gang,een meesteres van ongeveer 60 jaar met maat 56 stapte de kelder in en nam plaats op de stoel,bedien haar lullenkop, snauwde Helga meteen wist ik wat me te doen stond en ik maakte haar laarzen los dit was niet te geloven deze vrouw had echt zweet voeten maar bang voor de zweep stroopte ik ook haar nylons uit en begon ik te likken ik raakte tot mijn verbazing nog meer opgewonden ik was nu echt in de macht van deze vrouwen en wilde niets anders dan dienen wat dan ook,mijn pik steigerde in zijn harnas en drupte van het voorvocht.
Dit was Helga's kan wat! schreeuwde ze weer een stijve pik ze rukte aan mijn pik harnas en sloeg met de pees op mijn ballen Aaah riep ik het uit,dit zal je leren met die stink pik van je en likken, sorry Herta sprak ze geeft niets hoor schat laat hem maar goed zijn best doen anders krijgt hij er van mij ook een ook tussen de tenen,klets weer een striem op mijn reet dit maal van mijn lieve Herta ik begon steeds meer mijn plaats te vinden en genoot er van.